Boj o lepší zítřek (218 stran zpět) | Diskuze - Aragorn.cz

Diskuze

Boj o lepší zítřek

Správci:Elohir, Tyky
Popis:tato diskuse je tu udělána kvůli hře o které jsem psal již na hlavním foru je zde udělána z důvodů příprav a úprav.
registrovaní uživatelé mají právo číst i zapisovat
neregistrovaní mohou jen číst
diskuze je odemčená
Nástěnka:
Erwin
Esti the Esti
Mapa

Možná vy jenž čtete tyto řádky jste bojovali v bitvě o les. Viděli jste jak umírali stovky vojáků a nemrtvích umírali. Tehdy stála na stranách dvou stran velitelé jenž něco spojovalo. Byla to vzájemná nechápavost. Krev tekla proudem a právě v tento čas na pokraji smrti Lord Esti the Esti zjistil svojí chybu. Zjistil, že celá jeho myšlenka je špatná. Zlo se obrátilo v dobro a lesní národ vyhrál. Věci se uklidnili. Válka skončila, ale Esti pocítil, že se něco změnilo. Vrátil se zpět a našel muže jemuž pomohl. Bojoval proti mladíkovi se zlatýma očima. Nines se jmenoval. Věci se dávali do pohybu. Erwin, vůdkyně dryád dává svoji dceru do učení právě Ninesovi, aby jí naučil magii.
Aby jí uchránila před její otcem (temným lordem výše zmiňovaným). Mladá Enya se však do svého učitele zamilovává. Nevadí jí že je vlkodlak a nevadí jí, že je výbušný a ve spoustě věcech podobný jejímu otci, jenž se vrátil k Erwin, aby měl rodinu. Spousta intrik, snaha o to aby malá dryáda nemilovala muže, na kterém mu záleží. Až vše se dostává na kraj břitvy. Kdy Esti podává ruku Ninesovi, aby neztratil dceru. Aby se všichni mohli žít v klidu. Tento čas jim, ale nepřeje protože k moci se dostává proroctví o synovi dryády……

Níže budou napsáni ti, co se již přihlásili aby jste věděli kdo bude stát po vašem boku.

Takže prosím přihlašujte se na stranu dobra a zla.... budeme čekat vaše přihlášky ...děkuji
na přihlášce prosím uveďte jméno rasu (pokud chcete i povolání) na jakou stranu se přihlašujete a pokud chcete nějaké schopnosti tak je přidejte ..... prosím aby dotyčný připsal i proč se přidává k té či druhé straně (není to podmínka, ale byl bych rád) to vše zaslat Elohir do pošty

Dobro:
Erwin (Elohir) - dryáda, bojovnice - magie lesa, střelba
Sir Anduin Lothar (Lothar) člověk rytíř
Spartan (Gortek17) - válečník,člověk
Enya (Anach44) - mladá dryáda, dcera Erwin a Estiho, schopnosti obou rodičů..

Neutrálové:
Terra (Akylasia) - vzhledem podobná člověku - mág, hraničář, bojovník - všechny možné zbraně - bílý pták
Jericho Vampirius (Askadrin)

Zlo:
Esti the Esti (Tyky)člověk kouzelník - magie ohně a vzduchu
Galaid (agarwean) - Vůdce zbytku temnoty a lovec lidí
Nines (Harakan) - vlkodlak po kousnutí se oběť po chvíli stává vlkodlakem některé další schopnosti se ukáží až déle :D
Gordon (enca) - Ork, kouzelné kladivo
Ponta (ponta) - člověk válečník, rušení veškeré magie ve vzdálenosti 5 m

Stránky na připravovaný LARP - Boj o lepší zítřek
www.zitrek.blog.cz

Diskuze ⇓

Pro přidávání diskuzních příspěvků je třeba se nejprve přihlásit.

Vypisuje se 20 z celkem 5060 příspěvků|⇐ 1 ... 216 217 218 219 220 221 222 ... 253 ⇒|

Tyky - 19. srpna 2007 18:30
Tyky

Anach44 19. srpna 2007 18:28
"vždy bojuji s esem v rukávu"ušklíbnu se
Kdyby neexistovalo zlo neznali bychom dobro. Kdyby neexistovala smrt, nepochopily by jsme život. Kdyby neexistovala nenávist nenašli bychom to nejdůležitější....lásku

Anach - 19. srpna 2007 18:28
Anach

Tyky 19. srpna 2007 18:27
Dívka se otočí"za to ty by jsi vlastího příbuzného klidně zabil"řekne opět klidně,ale povrchním hlasem
Dum spiro, spero

Tyky - 19. srpna 2007 18:27
Tyky

Anach44 19. srpna 2007 18:22
"ale ne jsi skoro nachlup v tomhle jako tvá matka. Obě se nebojíte zachránit blízkého vlastním životem."
Kdyby neexistovalo zlo neznali bychom dobro. Kdyby neexistovala smrt, nepochopily by jsme život. Kdyby neexistovala nenávist nenašli bychom to nejdůležitější....lásku

Anach - 19. srpna 2007 18:22
Anach

Tyky 19. srpna 2007 18:19
"Nevyhrajes!A radši zemřu než být v tvé blízkosti."mladička dryáda před sebe plivna a otočí se a odchází*ten chlal si nějak věří.Možná se ještě bude divit.Věří mi každý slovo.*
Dum spiro, spero

Tyky - 19. srpna 2007 18:19
Tyky

ještě se otočím"udělala by to, ale ze soucitu. To je to co jí oslabuje. Nehodlá jít přez mrtvoli když musí. To je její slabina a taky tím jí mohu dostat. Nebojím se zabít ani jednu z vás, ale radši bych vás viděl blízko sebe až vyhraji"usměji se

Lothar - 19. srpna 2007 18:17
Lothar

"Není nad dobré rodinné vsťahy." pronesu tiše a ironicky a pomylím krokom odchádzam preč...
Moje krásne telo formovalo PIVO!

Anach - 19. srpna 2007 18:15
Anach

Tyky 19. srpna 2007 18:13
"MA matka by s tebou do postele nikdy nevkročila a i kdyby Ja ych ti nikdy neříkala otče nikdy bych k tobě nepocitovala uctu ani lásku."řekne a poodejde do lesa.
Dum spiro, spero

Tyky - 19. srpna 2007 18:13
Tyky

Anach44 19. srpna 2007 18:11
"A možná že se jednou přidáš ke mě a uvidíš svou matku v mé posteli "zamávám"ahoj dceruško ještě se uvidíme"otočím se a vyrazím znova k mému místu na skále

Lothar - 19. srpna 2007 18:12
Lothar

Tyky 19. srpna 2007 18:09
"Esti, esti, esti copak to tu deláš? Robiš svoju očiernujúcu kampaň? Lebo ak áno tak te upozornuju abys to nedelal, je to nečestné." poviem klidne ale i ked sa na teba mračím...

//snad toto není spam :)
Moje krásne telo formovalo PIVO!

Anach - 19. srpna 2007 18:11
Anach

Tyky 19. srpna 2007 18:09
"Po tobě jsem mohla zdědit jen hubu plnou keců"řekne klidně a mrkne na tebe vysměšně"tak čau taťuldo,uvidíme se než padneš.A ja se budu smát."cukne jedním koutkem a odchází pryč.
Dum spiro, spero

Tyky - 19. srpna 2007 18:09
Tyky

Anach44 19. srpna 2007 18:07
"Tak jsem se nemýlil "usměji se teď již vesele"no nevím co máš po mě. Možná nadání na magii možná, že si jdeš za svým cílem. Možná jsi po mě zdědila inteligenci a úskočnost kdo ví "pokrčím rameny

Anach - 19. srpna 2007 18:07
Anach

Při slovech ,které mají očernit Erwin na tebe pohlednu chladněji než před tím."opravdu?A co mam po tobě?Měl by sis dávat pozor co o mé matce říkaš."řekne a hodlá odejít.
Dum spiro, spero

Tyky - 19. srpna 2007 18:04
Tyky

Anach44 19. srpna 2007 18:02
opětuji pohled svýma šedýma očima"docela pyšná no jo máš to mo matce"optám se klidně"odhaduji že tě ututlala ne?" usměji se a čekám jak se zachováš "Erwin to ale moc neuměla nebo nechtěla abych tě poznal"druhý teď již mrazivý pohled

Anach - 19. srpna 2007 18:02
Anach

Tyky 19. srpna 2007 18:00
" nemám zajem si s tebou povídat!"odpoví drze muži a při tom mu tyká."na boj není nikdy nikdo mladý,každý byměl bojovat za svobodu a dobro."Neuhne pohledem,hledí do tvých tmavych očí,těma svýma.
Dum spiro, spero

Tyky - 19. srpna 2007 18:00
Tyky

Anach44 19. srpna 2007 17:57
"Ach jo. Dobře mě je to jedno chtěl jsem si s tebou popovídat. Zdáš se mi totiž trochu mladá na boj"řeknu v klidu "a jsou tu další důvody, ale ty nebudu zatím rozvádět dokud si nebudu jistý"pousměji se

Anach - 19. srpna 2007 17:57
Anach

Tyky 19. srpna 2007 17:54
Dívka na něj pohledne svýma tmavýma očima a pohledne sebejistě do těch jeho "nemám důvod vám to říkat."opře se ostrom vedle a stále mu hledí zpříma do očí.
Dum spiro, spero

Tyky - 19. srpna 2007 17:54
Tyky

na bílém obličeji se stvoří úsměv. Pomalu dojdu k dryádě. Tuším kdo to je, ale nevím to jistě "jak jsi stará "optám se s klidem v obličeji, když stanu pár metrů od dívky

Anach - 19. srpna 2007 17:51
Anach

Tyky 19. srpna 2007 17:50
Dívka nyní přímo hledí na muže,který se k ní blíží je jí hned jasné kdo ten muž je.jeho černý plášť prozrazuje jeho stranu, na ktere bude bojovat.
Dum spiro, spero

Tyky - 19. srpna 2007 17:50
Tyky

Anach44 19. srpna 2007 17:48
koukám na dryádu. *Je mladá a nezkušená. Ale něco je na ní jiného.* Zakroutím hlavou.*něco si musím ověřit* teleportuji se před skálu a pak ráznými kroky mířím k dívce.

Anach - 19. srpna 2007 17:48
Anach

Tyky 19. srpna 2007 17:10
Na kraji lesa stojí mladičká dryáda.černé uhelné oči a blond vlasy.Hledí směrem od lesu přímo na skálu.Ví co bude v příštích dnech následovat a věří že víhrají tuto bitvu,která už brzy započne.
Dum spiro, spero

Vypisuje se 20 z celkem 5060 příspěvků|⇐ 1 ... 216 217 218 219 220 221 222 ... 253 ⇒|

↑ navigace

Záložková navigace

Galéria (fantasy)
Resize (tmavý)
Light (světlý)