Boj o lepší zítřek (241 stran zpět) | Diskuze - Aragorn.cz

Diskuze

Boj o lepší zítřek

Správci:Elohir, Tyky
Popis:tato diskuse je tu udělána kvůli hře o které jsem psal již na hlavním foru je zde udělána z důvodů příprav a úprav.
registrovaní uživatelé mají právo číst i zapisovat
neregistrovaní mohou jen číst
diskuze je odemčená
Nástěnka:
Erwin
Esti the Esti
Mapa

Možná vy jenž čtete tyto řádky jste bojovali v bitvě o les. Viděli jste jak umírali stovky vojáků a nemrtvích umírali. Tehdy stála na stranách dvou stran velitelé jenž něco spojovalo. Byla to vzájemná nechápavost. Krev tekla proudem a právě v tento čas na pokraji smrti Lord Esti the Esti zjistil svojí chybu. Zjistil, že celá jeho myšlenka je špatná. Zlo se obrátilo v dobro a lesní národ vyhrál. Věci se uklidnili. Válka skončila, ale Esti pocítil, že se něco změnilo. Vrátil se zpět a našel muže jemuž pomohl. Bojoval proti mladíkovi se zlatýma očima. Nines se jmenoval. Věci se dávali do pohybu. Erwin, vůdkyně dryád dává svoji dceru do učení právě Ninesovi, aby jí naučil magii.
Aby jí uchránila před její otcem (temným lordem výše zmiňovaným). Mladá Enya se však do svého učitele zamilovává. Nevadí jí že je vlkodlak a nevadí jí, že je výbušný a ve spoustě věcech podobný jejímu otci, jenž se vrátil k Erwin, aby měl rodinu. Spousta intrik, snaha o to aby malá dryáda nemilovala muže, na kterém mu záleží. Až vše se dostává na kraj břitvy. Kdy Esti podává ruku Ninesovi, aby neztratil dceru. Aby se všichni mohli žít v klidu. Tento čas jim, ale nepřeje protože k moci se dostává proroctví o synovi dryády……

Níže budou napsáni ti, co se již přihlásili aby jste věděli kdo bude stát po vašem boku.

Takže prosím přihlašujte se na stranu dobra a zla.... budeme čekat vaše přihlášky ...děkuji
na přihlášce prosím uveďte jméno rasu (pokud chcete i povolání) na jakou stranu se přihlašujete a pokud chcete nějaké schopnosti tak je přidejte ..... prosím aby dotyčný připsal i proč se přidává k té či druhé straně (není to podmínka, ale byl bych rád) to vše zaslat Elohir do pošty

Dobro:
Erwin (Elohir) - dryáda, bojovnice - magie lesa, střelba
Sir Anduin Lothar (Lothar) člověk rytíř
Spartan (Gortek17) - válečník,člověk
Enya (Anach44) - mladá dryáda, dcera Erwin a Estiho, schopnosti obou rodičů..

Neutrálové:
Terra (Akylasia) - vzhledem podobná člověku - mág, hraničář, bojovník - všechny možné zbraně - bílý pták
Jericho Vampirius (Askadrin)

Zlo:
Esti the Esti (Tyky)člověk kouzelník - magie ohně a vzduchu
Galaid (agarwean) - Vůdce zbytku temnoty a lovec lidí
Nines (Harakan) - vlkodlak po kousnutí se oběť po chvíli stává vlkodlakem některé další schopnosti se ukáží až déle :D
Gordon (enca) - Ork, kouzelné kladivo
Ponta (ponta) - člověk válečník, rušení veškeré magie ve vzdálenosti 5 m

Stránky na připravovaný LARP - Boj o lepší zítřek
www.zitrek.blog.cz

Diskuze ⇓

Pro přidávání diskuzních příspěvků je třeba se nejprve přihlásit.

Vypisuje se 20 z celkem 5060 příspěvků|⇐ 1 ... 239 240 241 242 243 244 245 ... 253 ⇒|

Flarin - 30. července 2007 10:31
Flarin

Elohir: a není krása, že jakožto hráčka, by jsi to neměla brát u postavy v potaz? :D a nevíc... o mě nevíš ani prd :D a nevíš asi nic ani o hráčích :D no.. prohrajete :D
I kdyby jste se na svá ušiska postavily a tančily tango tak mě nepřesvědčíte, že trpaslíci nejsou nejlepší rasa.

Lothar - 30. července 2007 10:30
Lothar

Elohir 30. července 2007 10:27
Dúfam, že sa podelíš o svoje informace O:)
a v čom ma chápeš? lebo niekedy nechápu ani sám seba :)
Moje krásne telo formovalo PIVO!

Elohir - 30. července 2007 10:27
Elohir

Tyky: a tohle co provádíš vůbec není spamování.. Hm :D ne jak by mohlo být, ale budiš..Pořád nezapomínej na smluvené počty lidí!

Nehádejte se, je hezké že já o temných postavách vím, ale temné postavy neví o světlých :D není to paráda? :D mno minimálně taktická výhoda, tudíž zase si moc nemyslete že zlo má navrh :)

Todrias Falco - 30. července 2007 10:25
Todrias Falco

Ale ako tak pozerám, sily sú vyrovnané. Nikto to nevyhrá. :D
What is better - to be born good, or to overcome your evil nature through great effort?

Gortek17 - 30. července 2007 10:24
Gortek17

Flarin:Děkuju to poznáme až na bojišti kdo je plnohodnotný soupeř zla a věřim tomu že spartan vás nezklame:))
"Čest a odvaha jsou pravou a levou rukou bojovníka"

Tyky - 30. července 2007 10:23
Tyky

Flarin ty tu máš víc přátel přetáhni jich pár na stranu zla
Kdyby neexistovalo zlo neznali bychom dobro. Kdyby neexistovala smrt, nepochopily by jsme život. Kdyby neexistovala nenávist nenašli bychom to nejdůležitější....lásku

Lothar - 30. července 2007 10:23
Lothar

Flarin 30. července 2007 10:21
Zrejme si nespoznal ešte mňa :D ja ťa privediem k šílenstvý to ti zaručuju :D :D

Flarin - 30. července 2007 10:21
Flarin

Lothar: kvůli Lichovi ne :D kvůli všem :D holt jsme lepší.. u vás je snad jen Spartan plnohodnotný soupeř zla :D
I kdyby jste se na svá ušiska postavily a tančily tango tak mě nepřesvědčíte, že trpaslíci nejsou nejlepší rasa.

Tyky - 30. července 2007 10:12
Tyky

Ne je to kámoš jen jsem se ho slušně zeptal
Kdyby neexistovalo zlo neznali bychom dobro. Kdyby neexistovala smrt, nepochopily by jsme život. Kdyby neexistovala nenávist nenašli bychom to nejdůležitější....lásku

Lothar - 30. července 2007 10:10
Lothar

Tyky 30. července 2007 10:02
Myslím, že viem ako si ho sehnal....ukecal si ho k smrti :D

Tyky - 30. července 2007 10:02
Tyky

Lothar 30. července 2007 09:55
To byl jeden z těch co jsem sehnal a budou přibývat neboj :D pár lidí odchytnu

Lothar - 30. července 2007 09:55
Lothar

Flarin 30. července 2007 09:54
Len preto, že máte licha? :D heh....my máme mágii svetla :)

Flarin - 30. července 2007 09:54
Flarin

nemáte šanci kluci a holky :D

Lothar - 30. července 2007 00:17
Lothar

Takže spitá elita (dobro) vyhrá to je jasný :D

A Tyky klidne to udelaj ja si skrátka nemohu pomoct :)

Tyky - 29. července 2007 18:46
Tyky

Dobře asi tak hodinová práce je za mnou takže dámy a pánové nechci nic podobného vidět ani řešit....El se musím před všemi omluvit protože se vás snažila krotit ...doufám že mi to odpustí....možná jste si všimli že vše jsem nevymazal, je to tím, že to ke hře patřilo a nic jinýho než hru prostě nechci vidět doufám že je to všem jasný ...

Tyky - 29. července 2007 17:21
Tyky

Elohir 29. července 2007 17:19
já nemám čas číst 517 příspěvků a ani chuť do 100 bych šel ale muselo by to k něčemu být

Elohir - 29. července 2007 17:19
Elohir

Tyky 29. července 2007 17:15
Ne nemyslim.. Nemyslim že je to nepřehledný, nikdo z nových nic starého nečte, vždy se mě ptali poštou či u Edwina, takže v tom nevidím problém!! Já ti to z očí do očí klidně řeknu, času na to bude dost a problém s tím mít vážně nebudu :) a účinější to teda rozhodně nebude.. A když chci napsat něco důležitého, tak to napíšu barevně a tučně a několikrát a nemusím kvůli tomu vše mazat..:(

Tyky - 29. července 2007 17:15
Tyky

Elohir 29. července 2007 17:11
já si to vymažu taky jsem s tím počítal je mi jedno pokud mi tu někdo povídá jak dopadne bitva či návrhy na vylepšení ale je to hrozně pro novýho nepřehledný ..... nemyslíš ..... tohle jsme si mohli říct s očí do očí ale takhle před všemi je to podle mě účinější a lidi kteří tě mají rádi to neudělají protože by věděli že budu zase prudit :D

Elohir - 29. července 2007 17:11
Elohir

Tyky 29. července 2007 17:08
:D však já vím, ale já Lota chápu O:-) mno nic, tak mi vynadej, já se usměju a bude to fajn, já to mazat nehodlám, náhodou je sranda číst jak se lidi mezi sebou pošťufujou, nevidím důvod to mazat a tak to i beru, z mé strany prostě mazání nebude pokud se ti to nelíbí budiš ber to jak chceš, ale ostatní povinnosti jsem zastávala, ale mazat to nebudu!

Tyky - 29. července 2007 17:08
Tyky

Elohir 29. července 2007 17:06
tak to máš mazat jsi admin a sama víš že jsem byl dost dlouho pryč.... tahleta funkce má i své povinnosti :D pro příště :D

Vypisuje se 20 z celkem 5060 příspěvků|⇐ 1 ... 239 240 241 242 243 244 245 ... 253 ⇒|

↑ navigace

Záložková navigace

Galéria (fantasy)
Resize (tmavý)
Light (světlý)