Boj o lepší zítřek (239 stran zpět) | Diskuze - Aragorn.cz

Diskuze

Boj o lepší zítřek

Správci:Elohir, Tyky
Popis:tato diskuse je tu udělána kvůli hře o které jsem psal již na hlavním foru je zde udělána z důvodů příprav a úprav.
registrovaní uživatelé mají právo číst i zapisovat
neregistrovaní mohou jen číst
diskuze je odemčená
Nástěnka:
Erwin
Esti the Esti
Mapa

Možná vy jenž čtete tyto řádky jste bojovali v bitvě o les. Viděli jste jak umírali stovky vojáků a nemrtvích umírali. Tehdy stála na stranách dvou stran velitelé jenž něco spojovalo. Byla to vzájemná nechápavost. Krev tekla proudem a právě v tento čas na pokraji smrti Lord Esti the Esti zjistil svojí chybu. Zjistil, že celá jeho myšlenka je špatná. Zlo se obrátilo v dobro a lesní národ vyhrál. Věci se uklidnili. Válka skončila, ale Esti pocítil, že se něco změnilo. Vrátil se zpět a našel muže jemuž pomohl. Bojoval proti mladíkovi se zlatýma očima. Nines se jmenoval. Věci se dávali do pohybu. Erwin, vůdkyně dryád dává svoji dceru do učení právě Ninesovi, aby jí naučil magii.
Aby jí uchránila před její otcem (temným lordem výše zmiňovaným). Mladá Enya se však do svého učitele zamilovává. Nevadí jí že je vlkodlak a nevadí jí, že je výbušný a ve spoustě věcech podobný jejímu otci, jenž se vrátil k Erwin, aby měl rodinu. Spousta intrik, snaha o to aby malá dryáda nemilovala muže, na kterém mu záleží. Až vše se dostává na kraj břitvy. Kdy Esti podává ruku Ninesovi, aby neztratil dceru. Aby se všichni mohli žít v klidu. Tento čas jim, ale nepřeje protože k moci se dostává proroctví o synovi dryády……

Níže budou napsáni ti, co se již přihlásili aby jste věděli kdo bude stát po vašem boku.

Takže prosím přihlašujte se na stranu dobra a zla.... budeme čekat vaše přihlášky ...děkuji
na přihlášce prosím uveďte jméno rasu (pokud chcete i povolání) na jakou stranu se přihlašujete a pokud chcete nějaké schopnosti tak je přidejte ..... prosím aby dotyčný připsal i proč se přidává k té či druhé straně (není to podmínka, ale byl bych rád) to vše zaslat Elohir do pošty

Dobro:
Erwin (Elohir) - dryáda, bojovnice - magie lesa, střelba
Sir Anduin Lothar (Lothar) člověk rytíř
Spartan (Gortek17) - válečník,člověk
Enya (Anach44) - mladá dryáda, dcera Erwin a Estiho, schopnosti obou rodičů..

Neutrálové:
Terra (Akylasia) - vzhledem podobná člověku - mág, hraničář, bojovník - všechny možné zbraně - bílý pták
Jericho Vampirius (Askadrin)

Zlo:
Esti the Esti (Tyky)člověk kouzelník - magie ohně a vzduchu
Galaid (agarwean) - Vůdce zbytku temnoty a lovec lidí
Nines (Harakan) - vlkodlak po kousnutí se oběť po chvíli stává vlkodlakem některé další schopnosti se ukáží až déle :D
Gordon (enca) - Ork, kouzelné kladivo
Ponta (ponta) - člověk válečník, rušení veškeré magie ve vzdálenosti 5 m

Stránky na připravovaný LARP - Boj o lepší zítřek
www.zitrek.blog.cz

Diskuze ⇓

Pro přidávání diskuzních příspěvků je třeba se nejprve přihlásit.

Vypisuje se 20 z celkem 5060 příspěvků|⇐ 1 ... 237 238 239 240 241 242 243 ... 253 ⇒|

Todrias Falco - 30. července 2007 11:26
Todrias Falco

Vskutku dobrá propaganda. Ale nedržím sa jej. :P
What is better - to be born good, or to overcome your evil nature through great effort?

Gortek17 - 30. července 2007 11:26
Gortek17

Ale existuje ještě pár válečníků co si sílu dobra uvědomují a pokusí se ho ubránit.Snad jejich vítězstvím lidé dojdou k názoru že dobro jakožto takové je zpátky a je důležité v něj věřit:))))
"Čest a odvaha jsou pravou a levou rukou bojovníka"

Elohir - 30. července 2007 11:25
Elohir

Tyky 30. července 2007 11:18
:D to už jsem slyšela, od satanistů :D :D :D
Hezké:)

Tyky - 30. července 2007 11:18
Tyky

MÁTE PRÁVO ZNÁT PRAVDU
znáte pohnutky proč jde po mě a nekromancer opravdu chce zničit svět ale proč? svět je hamižný sobecký a hloupý. Lidé se zabíjejí a umírají vlastními meči. Jen silní přežijí...Dobro stratilo význam protože lidi lžou a kradou....Zlo to vše zachrání a nastolí znova klid...na planině možná jednou vyroste tráva a to čerstvější a bujnější .... lidem se bude žít lépe..ale jen těm co přežijou ....silní přežívají ne slabí .... zlo musí vyhrát aby si lidi uvědomili sílu dobra....
Kdyby neexistovalo zlo neznali bychom dobro. Kdyby neexistovala smrt, nepochopily by jsme život. Kdyby neexistovala nenávist nenašli bychom to nejdůležitější....lásku

Gortek17 - 30. července 2007 11:18
Gortek17

Elohir 30. července 2007 11:12
Souhlasim se všim co se mě bude líbit a jiným to bude nepříjemné:))šup sem s tim nápadem

Lothar - 30. července 2007 11:15
Lothar

Tyky 30. července 2007 11:12
Hmmm pomsta ale aj záchrana sveta ked nekromancer chce zničiť svet.....
Moje krásne telo formovalo PIVO!

Elohir - 30. července 2007 11:15
Elohir

Tyky 30. července 2007 11:12
Tak tohle bylo hodně hnusný..a nebylo to teda rozhodně fér.. A přibili k tvé smrti další důvody, nemáš ničit přirodu a zabíjet.. I dyrády mají srdce, hlavně když milují, takže to není jediný důvod.. Jde o to tě za každou cenu zastavit..

Elohir - 30. července 2007 11:12
Elohir

Gortek17 30. července 2007 11:10
Děkuju.. napadl mě takový nápad, schválně ti ho pak písnu, bylo by to hodně hnusné, ale reálné, schválně jestli budeš souhlasit..

Tyky - 30. července 2007 11:12
Tyky

Prosim vás měl bych vám vysvětlit proč se tu bojuje asi tak že nekromancer využil dryádu aby získal určitou knihu... v jeskyni se odehrávaly různé úkoly bohužel pro ženy...dryáda je splnila protože si myslela že ta kniha má zabránit zlu....mezi tyto věci bylo i vyspat se s někým nebo zabít draka....vybrala si postel...nejlepší konec je když nakonci nekromancer jí do očí poděkoval a řekl jí že moc děkuje ale je dosti najivní a že to přírodě nepomůže.....pak zmizel a ona se objevila někde jinde ...její důvod je jediný pomsta .... ne zrovna dobrý to cit .... teď se dá polemizovat kdo je dobrý a kdo zlí :D
Kdyby neexistovalo zlo neznali bychom dobro. Kdyby neexistovala smrt, nepochopily by jsme život. Kdyby neexistovala nenávist nenašli bychom to nejdůležitější....lásku

Gortek17 - 30. července 2007 11:10
Gortek17

Elohir 30. července 2007 10:58
Tjn moje jiná postava touží moc po jeho smrti a nepochybuju že spartan taky bude usilovat:))

Elohir - 30. července 2007 11:08
Elohir

Tyky 30. července 2007 11:05
Tsssss...

Elohir - 30. července 2007 11:07
Elohir

Tyky 30. července 2007 11:03
To se v klidu domluvíme později..

Tyky - 30. července 2007 11:05
Tyky

Elohir 30. července 2007 11:04
no jo podvedená dryáda je hrozná věc .... ještě když se vyspí s nepravým

Lothar - 30. července 2007 11:05
Lothar

Todrias Falco 30. července 2007 11:02
Takže ty si slovák? aspoň, že niesom jediný kto má problém s českými názvami mesiacov :D

Elohir - 30. července 2007 11:04
Elohir

Tyky 30. července 2007 11:00
Jj to je pravda:) nebylo to zrovna hezký..

Tyky - 30. července 2007 11:03
Tyky

Elohir 30. července 2007 11:01
já si je taky najdu pokud to nebude zrovna 31. srpna a pak 1. a 2. září to něco bohužel mám

Todrias Falco - 30. července 2007 11:02
Todrias Falco

Elohir 30. července 2007 11:01
Srpen.. to je september? 9. mesiac?
What is better - to be born good, or to overcome your evil nature through great effort?

Elohir - 30. července 2007 11:01
Elohir

Lothar 30. července 2007 11:00
Řekla bych že na konci srpna, jak už bylo řečeno, alespoň z mé strany už mám povolené čtyři hodiny u compu, aby byl na bitvu čas :)

Tyky - 30. července 2007 11:00
Tyky

tak těch bude rapidně víc.... není zrovna hodný a věci jako mučení vraždění a podobně praktikoval i na rozcestí.... což se temným musí líbit ....ale těm hodným a zásadovým asi těžko

Lothar - 30. července 2007 11:00
Lothar

A kdy se to bude konat? :)

Vypisuje se 20 z celkem 5060 příspěvků|⇐ 1 ... 237 238 239 240 241 242 243 ... 253 ⇒|

↑ navigace

Záložková navigace

Galéria (fantasy)
Resize (tmavý)
Light (světlý)