Boj o lepší zítřek (248 stran zpět) | Diskuze - Aragorn.cz

Diskuze

Boj o lepší zítřek

Správci:Elohir, Tyky
Popis:tato diskuse je tu udělána kvůli hře o které jsem psal již na hlavním foru je zde udělána z důvodů příprav a úprav.
registrovaní uživatelé mají právo číst i zapisovat
neregistrovaní mohou jen číst
diskuze je odemčená
Nástěnka:
Erwin
Esti the Esti
Mapa

Možná vy jenž čtete tyto řádky jste bojovali v bitvě o les. Viděli jste jak umírali stovky vojáků a nemrtvích umírali. Tehdy stála na stranách dvou stran velitelé jenž něco spojovalo. Byla to vzájemná nechápavost. Krev tekla proudem a právě v tento čas na pokraji smrti Lord Esti the Esti zjistil svojí chybu. Zjistil, že celá jeho myšlenka je špatná. Zlo se obrátilo v dobro a lesní národ vyhrál. Věci se uklidnili. Válka skončila, ale Esti pocítil, že se něco změnilo. Vrátil se zpět a našel muže jemuž pomohl. Bojoval proti mladíkovi se zlatýma očima. Nines se jmenoval. Věci se dávali do pohybu. Erwin, vůdkyně dryád dává svoji dceru do učení právě Ninesovi, aby jí naučil magii.
Aby jí uchránila před její otcem (temným lordem výše zmiňovaným). Mladá Enya se však do svého učitele zamilovává. Nevadí jí že je vlkodlak a nevadí jí, že je výbušný a ve spoustě věcech podobný jejímu otci, jenž se vrátil k Erwin, aby měl rodinu. Spousta intrik, snaha o to aby malá dryáda nemilovala muže, na kterém mu záleží. Až vše se dostává na kraj břitvy. Kdy Esti podává ruku Ninesovi, aby neztratil dceru. Aby se všichni mohli žít v klidu. Tento čas jim, ale nepřeje protože k moci se dostává proroctví o synovi dryády……

Níže budou napsáni ti, co se již přihlásili aby jste věděli kdo bude stát po vašem boku.

Takže prosím přihlašujte se na stranu dobra a zla.... budeme čekat vaše přihlášky ...děkuji
na přihlášce prosím uveďte jméno rasu (pokud chcete i povolání) na jakou stranu se přihlašujete a pokud chcete nějaké schopnosti tak je přidejte ..... prosím aby dotyčný připsal i proč se přidává k té či druhé straně (není to podmínka, ale byl bych rád) to vše zaslat Elohir do pošty

Dobro:
Erwin (Elohir) - dryáda, bojovnice - magie lesa, střelba
Sir Anduin Lothar (Lothar) člověk rytíř
Spartan (Gortek17) - válečník,člověk
Enya (Anach44) - mladá dryáda, dcera Erwin a Estiho, schopnosti obou rodičů..

Neutrálové:
Terra (Akylasia) - vzhledem podobná člověku - mág, hraničář, bojovník - všechny možné zbraně - bílý pták
Jericho Vampirius (Askadrin)

Zlo:
Esti the Esti (Tyky)člověk kouzelník - magie ohně a vzduchu
Galaid (agarwean) - Vůdce zbytku temnoty a lovec lidí
Nines (Harakan) - vlkodlak po kousnutí se oběť po chvíli stává vlkodlakem některé další schopnosti se ukáží až déle :D
Gordon (enca) - Ork, kouzelné kladivo
Ponta (ponta) - člověk válečník, rušení veškeré magie ve vzdálenosti 5 m

Stránky na připravovaný LARP - Boj o lepší zítřek
www.zitrek.blog.cz

Diskuze ⇓

Pro přidávání diskuzních příspěvků je třeba se nejprve přihlásit.

Vypisuje se 20 z celkem 5060 příspěvků|⇐ 1 ... 246 247 248 249 250 251 252 253 ⇒|

Aife - 19. července 2007 09:56
Aife

Lothar 18. července 2007 21:43
Jak můžeš probhoa provokovat meddvídka??? "Máš hnusnou vatu"???
Nepouštějte banán!

Lothar - 18. července 2007 21:43
Lothar

Prečo ja nemám surodenca??????????????????? desne se nudím nemám koho provokovať a to ani otca lebo je v práci......ja chci medvídka aspoň :)
Moje krásne telo formovalo PIVO!

Flarin - 18. července 2007 21:28
Flarin

vsázet se nemá cenu :D a nehádáme se, kdo je lepší... já jen obhajuju názor, že ne vždy musí dobro zvítězit
I kdyby jste se na svá ušiska postavily a tančily tango tak mě nepřesvědčíte, že trpaslíci nejsou nejlepší rasa.

Lothar - 18. července 2007 21:16
Lothar

Mám návrh: podme vsádzať :D

Gortek17 - 18. července 2007 21:07
Gortek17

Lothar:Sám jsi se dohadoval a mi si děláme jen srandu nikdo neví jak to dopadne:))
"Čest a odvaha jsou pravou a levou rukou bojovníka"

Lothar - 18. července 2007 21:05
Lothar

Ste jak malé deti z jasličiek :D stále sa len hádaťe, doťahujete, ktorá strana je lepšia :D

Flarin - 18. července 2007 20:38
Flarin

Gorteku, Gorteku... nezapomeň, že nemusíš vždycky vyhrát :D a kdo u vás povede vojska??? :D by mě fakt zajímalo
I kdyby jste se na svá ušiska postavily a tančily tango tak mě nepřesvědčíte, že trpaslíci nejsou nejlepší rasa.

Gortek17 - 18. července 2007 20:30
Gortek17

JJ nejdřív si s váma budem jen pohrávat a pak to skončíme:))Jen se modlim aby vás bylo víc aby jste měly větší šanci

Flarin - 18. července 2007 20:21
Flarin

Že dostaneme na... vrch nad vítezství ještě aj sladkou odměnu, jsi chtěl říct? :D

Gortek17 - 18. července 2007 20:14
Gortek17

To ví každej že to neni pohádka ale je jasný že dostanete na ....!!:))

Lothar - 18. července 2007 20:08
Lothar

Flarin 18. července 2007 20:06
Vyhraje len ked sem príde moja babka. skutočná babka, brrrrr. :D

Flarin - 18. července 2007 20:06
Flarin

dětičky moje drahé... smiřte se s tím, že tohle nebude pohádka pro malé elfíky, ale pořádná řež... takže i zlo může vyhrát.. a vyhraje :D

Lothar - 18. července 2007 19:34
Lothar

Hehe my dobráčikovia budeme na vás zlých zlý a my vieme, že vy viete, že mi vieme, že budeme na vás zlý :)

Gortek17 - 18. července 2007 19:29
Gortek17

Hodnejm mrchám to si povíme:)))Už se těšim až před náma budete klečet:))

Systy - 18. července 2007 15:24
Systy

Aife 18. července 2007 15:21
Jak to myslíš?
"Peníze jsou sekera, která rozetne i dobrá přátelství." Malajské přísloví

Aife - 18. července 2007 15:21
Aife

Systy 18. července 2007 15:19
no ono je to stejně celkem jedno
:D Za co chceš hrát???:P
Nepouštějte banán!

Systy - 18. července 2007 15:19
Systy

Aife 18. července 2007 15:08
totiž...kdosi mi radil ať to pošlu Elohir... ale přišlo mi to divný, když du k tomu zlu (:

Aife - 18. července 2007 15:08
Aife

Systy 18. července 2007 14:04
Tykymu
Nepouštějte banán!

Systy - 18. července 2007 14:04
Systy

Aife 18. července 2007 14:02
a komu teda?

Aife - 18. července 2007 14:02
Aife

Systy 18. července 2007 13:20
Jo, zaslala...Buhahahahhaha
Nepouštějte banán!

Vypisuje se 20 z celkem 5060 příspěvků|⇐ 1 ... 246 247 248 249 250 251 252 253 ⇒|

↑ navigace

Záložková navigace

Galéria (fantasy)
Resize (tmavý)
Light (světlý)