Boj o lepší zítřek (251 stran zpět) | Diskuze - Aragorn.cz

Diskuze

Boj o lepší zítřek

Správci:Elohir, Tyky
Popis:tato diskuse je tu udělána kvůli hře o které jsem psal již na hlavním foru je zde udělána z důvodů příprav a úprav.
registrovaní uživatelé mají právo číst i zapisovat
neregistrovaní mohou jen číst
diskuze je odemčená
Nástěnka:
Erwin
Esti the Esti
Mapa

Možná vy jenž čtete tyto řádky jste bojovali v bitvě o les. Viděli jste jak umírali stovky vojáků a nemrtvích umírali. Tehdy stála na stranách dvou stran velitelé jenž něco spojovalo. Byla to vzájemná nechápavost. Krev tekla proudem a právě v tento čas na pokraji smrti Lord Esti the Esti zjistil svojí chybu. Zjistil, že celá jeho myšlenka je špatná. Zlo se obrátilo v dobro a lesní národ vyhrál. Věci se uklidnili. Válka skončila, ale Esti pocítil, že se něco změnilo. Vrátil se zpět a našel muže jemuž pomohl. Bojoval proti mladíkovi se zlatýma očima. Nines se jmenoval. Věci se dávali do pohybu. Erwin, vůdkyně dryád dává svoji dceru do učení právě Ninesovi, aby jí naučil magii.
Aby jí uchránila před její otcem (temným lordem výše zmiňovaným). Mladá Enya se však do svého učitele zamilovává. Nevadí jí že je vlkodlak a nevadí jí, že je výbušný a ve spoustě věcech podobný jejímu otci, jenž se vrátil k Erwin, aby měl rodinu. Spousta intrik, snaha o to aby malá dryáda nemilovala muže, na kterém mu záleží. Až vše se dostává na kraj břitvy. Kdy Esti podává ruku Ninesovi, aby neztratil dceru. Aby se všichni mohli žít v klidu. Tento čas jim, ale nepřeje protože k moci se dostává proroctví o synovi dryády……

Níže budou napsáni ti, co se již přihlásili aby jste věděli kdo bude stát po vašem boku.

Takže prosím přihlašujte se na stranu dobra a zla.... budeme čekat vaše přihlášky ...děkuji
na přihlášce prosím uveďte jméno rasu (pokud chcete i povolání) na jakou stranu se přihlašujete a pokud chcete nějaké schopnosti tak je přidejte ..... prosím aby dotyčný připsal i proč se přidává k té či druhé straně (není to podmínka, ale byl bych rád) to vše zaslat Elohir do pošty

Dobro:
Erwin (Elohir) - dryáda, bojovnice - magie lesa, střelba
Sir Anduin Lothar (Lothar) člověk rytíř
Spartan (Gortek17) - válečník,člověk
Enya (Anach44) - mladá dryáda, dcera Erwin a Estiho, schopnosti obou rodičů..

Neutrálové:
Terra (Akylasia) - vzhledem podobná člověku - mág, hraničář, bojovník - všechny možné zbraně - bílý pták
Jericho Vampirius (Askadrin)

Zlo:
Esti the Esti (Tyky)člověk kouzelník - magie ohně a vzduchu
Galaid (agarwean) - Vůdce zbytku temnoty a lovec lidí
Nines (Harakan) - vlkodlak po kousnutí se oběť po chvíli stává vlkodlakem některé další schopnosti se ukáží až déle :D
Gordon (enca) - Ork, kouzelné kladivo
Ponta (ponta) - člověk válečník, rušení veškeré magie ve vzdálenosti 5 m

Stránky na připravovaný LARP - Boj o lepší zítřek
www.zitrek.blog.cz

Diskuze ⇓

Pro přidávání diskuzních příspěvků je třeba se nejprve přihlásit.

Vypisuje se 20 z celkem 5060 příspěvků|⇐ 1 ... 249 250 251 252 253 ⇒|

Elohir - 16. července 2007 22:01
Elohir

Systy 16. července 2007 21:49
Néé to je nefér.. To už řekl i Gortek :D

Systy - 16. července 2007 21:49
Systy

Elohir 16. července 2007 21:38
Pravděpodobně se přidam tam, kde vás bude míň...časem (:
"Peníze jsou sekera, která rozetne i dobrá přátelství." Malajské přísloví

Elohir - 16. července 2007 21:38
Elohir

Systy 16. července 2007 21:30
Máš času dost na rozmyšlenou :) ale samozřejmě je lepší přidat se na mou stranu, abychom ho úspěšně zlikvidovali :D

Lothar - 16. července 2007 21:35
Lothar

El ne v ččierneho ale v sivého, ale to sú detaili :)
Moje krásne telo formovalo PIVO!

Systy - 16. července 2007 21:30
Systy

yy, třeba mě tady nahání (: ještě nevim, na jakou stranu bych se měla přidat... a tak (:
"Peníze jsou sekera, která rozetne i dobrá přátelství." Malajské přísloví

Elohir - 15. července 2007 20:02
Elohir

Flarin 11. července 2007 09:45
Flarin, děkuji že mě máte rádi, alespoň někdo..:)
JInak neboj byla jsem na dovolené, hned naženu spoustu lidí, to se neboj :D

Elohir - 15. července 2007 20:01
Elohir

Aife 12. července 2007 10:02
Záleží z velké části i na vás. Jednalo by se buď o konec srpna, těsně před začátkem škoního roku, nebo hned na začátku září, zřejmě hned první víkend.. A počítá se mám dojem se dnem: pátek, sobota, neděle.. Záleží jak to ostatním vyhovuje, já s Tykym se zařídíme..

Lothar - 12. července 2007 11:51
Lothar

Aife 12. července 2007 10:02
ééé neikto to je napídané ale myslím, že zatím sa to nevie..

Aife - 12. července 2007 10:02
Aife

Emmm... Kdy že se to má hrát???
Nepouštějte banán!

Lothar - 11. července 2007 21:39
Lothar

Hmm dobrých je zatial viac ako zlých ale nič to nemusí znamenať ,)

Flarin - 11. července 2007 09:45
Flarin

no.. ale moc nás zatím přihlášených nejni, co? :D
I kdyby jste se na svá ušiska postavily a tančily tango tak mě nepřesvědčíte, že trpaslíci nejsou nejlepší rasa.

Lothar - 10. července 2007 18:44
Lothar

Mňa El prehlíži :( mno co budu se muset viac snažiť :)

agarwaen - 10. července 2007 17:30
agarwaen

Flarin 10. července 2007 17:25

to se ví *obejme ho*
http://bandzone.cz/zixi

Flarin - 10. července 2007 17:25
Flarin

ale Elohir :D šak víš, že ťa máme rádi :D a beztak mám pravdu se svým názorem na zlo... a agarwaen po mě opisuje už delší dobu :D nojo.. prostě jedno z trojčat, co? :D
I kdyby jste se na svá ušiska postavily a tančily tango tak mě nepřesvědčíte, že trpaslíci nejsou nejlepší rasa.

agarwaen - 10. července 2007 17:13
agarwaen

Elohir 10. července 2007 17:04

ano pane! totiž...ano dámo!
http://bandzone.cz/zixi

Elohir - 10. července 2007 17:05
Elohir

A nezalezi na tom co je zlo a dobro, to si muzete rozebirat, ale je vam to k nicemu.. Zkratka jeden chce znicit svet a nastolit chaos a druhej mu chce zabranit a zaroven vykonat mensi osobni mstu.. Berte to takto.. Je mi jedno jak to rozdelite, ale je to spise chaos a jeho opozice a ne dobro a zlo, to je na dlouhe uvazovani bez zaveru, tudiz to tak neberte..

Elohir - 10. července 2007 17:04
Elohir

Flarin 10. července 2007 13:58
agarwaen 10. července 2007 12:57
A vy dva neprovokujte se laskave, nebo vam to smazu..

Elohir - 10. července 2007 17:00
Elohir

Tyky 9. července 2007 23:24
Tak to teda ani nezkousej nikde uverejnit, jinak ti asi osobne neco provedu a to mi ver, ze jsem toho schopna, vzdyt me znas :D a budu je odpuzovat, prece si nenecham zabit mou oblibenou postavu..:D

Lothar - 10. července 2007 16:47
Lothar

agarwaen 10. července 2007 12:57
Neskopíroval si to náhodou? lebo je to velmi ale velmi podobné :)

Flarin - 10. července 2007 13:58
Flarin

hergotpes... bráááško, nes*** štvi mě :D tohle jsi dělal aj na zaklínačovi :D

Vypisuje se 20 z celkem 5060 příspěvků|⇐ 1 ... 249 250 251 252 253 ⇒|

↑ navigace

Záložková navigace

Galéria (fantasy)
Resize (tmavý)
Light (světlý)