Fallout (119 stran zpět) | Diskuze - Aragorn.cz

Diskuze

Fallout

Správci:Bombargo
Popis:Aj vas zaujal nadpis?;)
registrovaní uživatelé mají právo číst i zapisovat
neregistrovaní mohou jen číst
diskuze je odemčená
Anketa:
Ktorý je váš oblúbený finálny boss?
Master (F1)6
Frank Horrigan (F2)6
Kalkulátor (FT)0
Augustus Autumn (F3)1
Legát Lanius (F:NV)1
14 celkem
Nástěnka:
POZOR !!! Pohov !

Který díl Falloutu je nejlepší ? Šestadvacet lidí je přesvědčeno že dvojka. V otázce nejoblíbenější lokace vyhrála s počtem osmnácti hlasů možnost „Celý svět Falloutu je dokonalý, pro kristovy rány !!“. Nejoblíbenějším bojovníkem pro osm z vás je Cassidy v těsném závěsu se Sulikem. No co si budeme nalhávat, Cassidy s Jackhammerem a Sulik se SuperKladivem v prackách .. to jsou argumenty které porazí i ty nejlepší. Hlasování o nejoblíbenější rasu a zmutované zvířátko vyhrál s přehledem Párač ( Deathclaw ). Počet lidí nadšených a znechucených příchodem Falloutu 3 se drží shodně na devíti osobách. Nechť nám náš Santa Gauss přinese vícero orgastických zážitků z radioaktivní pustiny. A když né zážitky tak alespoň svítící moč. Na otázku: ,,Ako sa vola naša milovaná hra?" najviac ludí nechcelo odpovedať, presne 22. A správne odpovedalo 7 ludí: Mahjong. Tuhle diskuzi považuje za dobrý průměr dvacet lidí, tak doufám že se to zlepší. Amen.

Nezapomeňte mrknout do Vaultu Šílené Brahmíny. www.madbrahmin.cz

Veškeré informace o FALLOUT ONLINE najdete ve foru webu madbrahmin.cz. Naprostá většina dotazů už tam byla zodpovězena takže si pročtěte forum a teprve POTOM pište sem.

Dakujem vsetkym za navstevovanie tejto diskusii.

Diskuze ⇓

Pro přidávání diskuzních příspěvků je třeba se nejprve přihlásit.

Vypisuje se 20 z celkem 2772 příspěvků|⇐ 1 ... 117 118 119 120 121 122 123 ... 139 ⇒|

Stenly - 5. června 2007 23:40
Stenly

Mirador 5. června 2007 22:18
H&K G11 - 4.7 mm beznábojnicový střelivo. To samý žere i Vindicator. Ale za zlej charakter vysvačíš SF a jsi za vodou co se týhle munice týče ;) Za hodnýho je musíš (můžeš) vokrást ( save/load akce ) :D
„Ptal jsem se Schrödingera, co s tou kočkou dělá ... vždyť je napůl mrtvá!“

Mirador - 5. června 2007 22:18
Mirador

Moje láska je stejně taková ta šedá zbraň s laserovým zaměřovačem (Fallouta jsem už pěkně dlouho nehrál, tak pardon za to, že nemohu přijít na název :P )do jedný ruky co žere náboje co vypadaj jako šedá krabice se zeleným a červeným pruhem a těžko se sháněj :P
"Wanna Fuck?!"

elister - 5. června 2007 21:29
elister

Klaghler O´Pilley 5. června 2007 21:27
gaussovka je super ale proste je nepopiratelne ze Vicidator je nej... viz madbrahmin (ne ze by to tal bylo primo receno ale treba soutez o nejvetsi criticla ;) )
"I don't remember our boiler being nuclear" http://www.collectedcurios.com/sequentialart.php

Klaghler O´Pilley - 5. června 2007 21:27
Klaghler O´Pilley

Já už jsem slyšel o tolika nejlepších zbraních... Já osobně preferuju gaussovku. Je taková... elegantní.
"Láska, chleba a knihy by měly být zadarmo." Arnošt Lustig

Stenly - 5. června 2007 16:28
Stenly

Žádám novou anketu ! Nejlepší zbraň ve světě Falloutu.
Výsledek je sice předem rozhodnutej ale zajímají mně počty pomýlenců co daj hlas něčemu jinýmu než Vindicátoru ;)

elister - 5. června 2007 16:20
elister

Stenly 5. června 2007 16:17
no prave
"I don't remember our boiler being nuclear" http://www.collectedcurios.com/sequentialart.php

Stenly - 5. června 2007 16:17
Stenly

elister 5. června 2007 16:07
Neexistuje lepší zbraň než Vindicator. Gauss puška je dobrá na dálku ale nablízko je docela k ničemu protože tam to zastoupí Vindicátor svým brutálním účinkem. Než Gaussem pobiješ hejno mutantů tak hráč s Vindicátorem má pauzu na kafe :)

elister - 5. června 2007 16:07
elister

Babin Úd 5. června 2007 16:03
sem nejak nepochopil... chces snad rict ze gausovka je lepsi nez Vicidator?

Babin Úd - 5. června 2007 16:03
Babin Úd

elister 5. června 2007 14:44
to nej nejsilnější, ale nejlepší je gausovka...
Paranoia is a very comforting state of mind. If you think they're out to get you, it means you think you matter. - Ciaphas Cain: Hero of the Imperium

destiny - 5. června 2007 14:45
destiny

Áno/Nie. Tak čo!?
Esmerelda Zlopočasná (Mgr), čarodějka :D

elister - 5. června 2007 14:44
elister

Klaghler O´Pilley 5. června 2007 02:05
nejlepsi zbran ze hry ;)

Stenly - 5. června 2007 09:32
Stenly

Klaghler O´Pilley 5. června 2007 02:05
To je ten šedivej gatling na 4.7 beznábojnicový střelivo (mraky ho u sebe maj ty šikmovočky v San Franciscu) Má monumentální spotřebu ale je fakt že setkání s touhle zbraní přežije málokdo..

Klaghler O´Pilley - 5. června 2007 02:05
Klaghler O´Pilley

elister 4. června 2007 20:11
Stenly 4. června 2007 21:09
Tato zbraň mi asi nějak unikla, co to je?

Stenly - 4. června 2007 21:19
Stenly

elister 4. června 2007 21:15
Takto je jasný .. mněl sem na mysli akce na pevnině pochopiotelně. Tam moc munici do Vindicatoru rozhazovat nemůžeš (leda jako čítr) Na plošině už je uplně šumafuk jak seš na tom s municí protože se najde dost dárců ..

elister - 4. června 2007 21:15
elister

Stenly 4. června 2007 21:09
No... rekneme ze to uz je pozdeji jedno vicidatorem rozporcovat Frankieho... a dal uz treba muzete chodit s magnumkou a nedaj vas =D (holt 24lvl dela svoje)

Stenly - 4. června 2007 21:09
Stenly

elister 4. června 2007 20:11
Vindicator je super zbraň .. žel rychlost s jakou konzumuje munici je příliš závratná na nějaký velký akce :(

elister - 4. června 2007 20:11
elister

ja preferuju vicidator

destiny - 4. června 2007 19:37
destiny

Vieš, že ani nie?
Esmerelda Zlopočasná (Mgr), čarodějka :D

Klaghler O´Pilley - 4. června 2007 19:06
Klaghler O´Pilley

destiny 4. června 2007 06:41
Samozřejmě... pokud ti nebude vadit dávka z Laser Gatlingu!!!

Mirador - 4. června 2007 18:59
Mirador

destiny 4. června 2007 12:30
Nepýtaj sa a SPAMuj :D
"Wanna Fuck?!"

Vypisuje se 20 z celkem 2772 příspěvků|⇐ 1 ... 117 118 119 120 121 122 123 ... 139 ⇒|

↑ navigace

Záložková navigace

Galéria (fantasy)
Resize (tmavý)
Light (světlý)