Fallout (120 stran zpět) | Diskuze - Aragorn.cz

Diskuze

Fallout

Správci:Bombargo
Popis:Aj vas zaujal nadpis?;)
registrovaní uživatelé mají právo číst i zapisovat
neregistrovaní mohou jen číst
diskuze je odemčená
Anketa:
Ktorý je váš oblúbený finálny boss?
Master (F1)6
Frank Horrigan (F2)6
Kalkulátor (FT)0
Augustus Autumn (F3)1
Legát Lanius (F:NV)1
14 celkem
Nástěnka:
POZOR !!! Pohov !

Který díl Falloutu je nejlepší ? Šestadvacet lidí je přesvědčeno že dvojka. V otázce nejoblíbenější lokace vyhrála s počtem osmnácti hlasů možnost „Celý svět Falloutu je dokonalý, pro kristovy rány !!“. Nejoblíbenějším bojovníkem pro osm z vás je Cassidy v těsném závěsu se Sulikem. No co si budeme nalhávat, Cassidy s Jackhammerem a Sulik se SuperKladivem v prackách .. to jsou argumenty které porazí i ty nejlepší. Hlasování o nejoblíbenější rasu a zmutované zvířátko vyhrál s přehledem Párač ( Deathclaw ). Počet lidí nadšených a znechucených příchodem Falloutu 3 se drží shodně na devíti osobách. Nechť nám náš Santa Gauss přinese vícero orgastických zážitků z radioaktivní pustiny. A když né zážitky tak alespoň svítící moč. Na otázku: ,,Ako sa vola naša milovaná hra?" najviac ludí nechcelo odpovedať, presne 22. A správne odpovedalo 7 ludí: Mahjong. Tuhle diskuzi považuje za dobrý průměr dvacet lidí, tak doufám že se to zlepší. Amen.

Nezapomeňte mrknout do Vaultu Šílené Brahmíny. www.madbrahmin.cz

Veškeré informace o FALLOUT ONLINE najdete ve foru webu madbrahmin.cz. Naprostá většina dotazů už tam byla zodpovězena takže si pročtěte forum a teprve POTOM pište sem.

Dakujem vsetkym za navstevovanie tejto diskusii.

Diskuze ⇓

Pro přidávání diskuzních příspěvků je třeba se nejprve přihlásit.

Vypisuje se 20 z celkem 2772 příspěvků|⇐ 1 ... 118 119 120 121 122 123 124 ... 139 ⇒|

Jack - 4. června 2007 14:21
Jack

Ja by som aj suhlasil...
btw, uz mi ide arag:D

destiny - 4. června 2007 12:30
destiny

Prdštine nerozumiem...Áno alebo nie?
Esmerelda Zlopočasná (Mgr), čarodějka :D

Stenly - 4. června 2007 09:36
Stenly

destiny 4. června 2007 06:41
Jako prd ..
Drag Oncave 29. května 2007 21:06
Kdo hledá najde ;) Když si to demo sosneš tak je to tam zazipnutý (například)
„Ptal jsem se Schrödingera, co s tou kočkou dělá ... vždyť je napůl mrtvá!“

destiny - 4. června 2007 06:41
destiny

Ahoj, rád by som sa pridal do diskusie o fallout-e. Môžem?
Esmerelda Zlopočasná (Mgr), čarodějka :D

Drag Oncave - 29. května 2007 21:06
Drag Oncave

nic tam nejni :'(
Český pravopis je freeware, ale v žádném případě není open source! Používej dle libosti, ale nemodifikuj ho!

Stenly - 15. května 2007 23:17
Stenly

Drag Oncave 15. května 2007 21:07
Přečti si ten "návod" na http://madbrahmin.bonusweb.cz/ . Tuším že tam je tenhle problém popsanej.

Drag Oncave - 15. května 2007 21:07
Drag Oncave

ja to stah, extrahoval sem a vyhodilo mi to hchybu :-!
Český pravopis je freeware, ale v žádném případě není open source! Používej dle libosti, ale nemodifikuj ho!

TyfuZ - 8. května 2007 00:23
TyfuZ

já čekal myslím 5 minut a stáhl sem to napoprvé:)
Takže on zařval, zfialověl, a potom se hodinu svíjel na zemi, a to všechno po jednom šlehu? Tak fajn, já to taky zkusím. - Flišar Závrbník, Vnímavý -

Drag Oncave - 7. května 2007 21:54
Drag Oncave

ja sem to zatim ani nestach :(

Drag Oncave - 7. května 2007 21:53
Drag Oncave

heh tak to by se mi cekat nechtelo :)

Stenly - 7. května 2007 20:35
Stenly

Klaghler O´Pilley 7. května 2007 15:36
Já si jeden den počkal ve frontě .. začal sem to stahovat přez Free Download Managera, stopnul to a druhej den (po nějakejch 12ti hodinách) sem to dososal a v pohodě.

Klaghler O´Pilley - 7. května 2007 15:36
Klaghler O´Pilley

Bombargo 7. května 2007 07:47
Ku..a, p..a, bumerang! Už jsem to měl skoro stažený a spadlo mi to!!! bééééé!!!!
"Láska, chleba a knihy by měly být zadarmo." Arnošt Lustig

Stenly - 7. května 2007 10:13
Stenly

Bombargo 7. května 2007 07:47
Koukni se na moje příspěvky .. někde dole to bude.
Ale co .. pro případ že jsi moc línej ;) (můj případ) je link tu: http://madbrahmin.bonusweb.cz/index.php?dir=ruzne/clanky/prispevky&id=van_buren_guide

Bombargo - 7. května 2007 07:47
Bombargo

POoslite mi link na stiahnutei dema PLS!
I like my weapon how I like my music. Heavy and Metal.

Drag Oncave - 5. května 2007 20:25
Drag Oncave

TyfuZ 3. května 2007 19:56
eh...už to za ně udělalo NMA (jak ukazal Stenly)
elister 3. května 2007 20:29
TREBA!!
elister 4. května 2007 15:49
Tak to máš úúúplně správnej pocit... tohle je od starýho dobrýho BIS
Bombargo 4. května 2007 22:17
tak si ho stáhni - má 242Mb, čeká se na něj 30min a je na brahmíně
elister 5. května 2007 13:34
protože je to Bethesda a oblivion sklízí úspěchy, takže věřej že když engine je na nějakou hru dobrey, tak že musí fachat na všechno ??? třeva??

Babin Úd - 5. května 2007 16:53
Babin Úd

TyfuZ 5. května 2007 13:54
to zní děsivě
Paranoia is a very comforting state of mind. If you think they're out to get you, it means you think you matter. - Ciaphas Cain: Hero of the Imperium

TyfuZ - 5. května 2007 13:54
TyfuZ

tak sem to zkusil ještě jednou a ehm, přiznám se, že s těma texturama sem se trochu sekl, jelikož se mi nepovedlo napoprvé posunout obrazovku, tak mi nedošlo, že to je v noci a že tá černá plocha všude okolo je tma:D no, ale teď už sem si i zabojoval, dokud se mi to nehryzlo úplně:D
Takže on zařval, zfialověl, a potom se hodinu svíjel na zemi, a to všechno po jednom šlehu? Tak fajn, já to taky zkusím. - Flišar Závrbník, Vnímavý -

elister - 5. května 2007 13:34
elister

Stenly 5. května 2007 10:23
ja myslim/doufam ze ne.... proc by nicili neco co je zajkladem falloutu
"I don't remember our boiler being nuclear" http://www.collectedcurios.com/sequentialart.php

Stenly - 5. května 2007 10:23
Stenly

elister 5. května 2007 00:15
Zvláštní.. mně to nespadlo ani jednou, textury v cajku (až na pár který tam prostě nejsou) neseklo se to ani jednou a průběh taky dobrej. Ale betešďáci to stejně udělaj ala FPS. Takovej post-apokalyptyckej Oblivion :D

elister - 5. května 2007 00:15
elister

TyfuZ 5. května 2007 00:04
tak to me to jelo good... sice mi to dvakrat spadlo a zhodilo kompa ale v principu jelo
"I don't remember our boiler being nuclear" http://www.collectedcurios.com/sequentialart.php

Vypisuje se 20 z celkem 2772 příspěvků|⇐ 1 ... 118 119 120 121 122 123 124 ... 139 ⇒|

↑ navigace

Záložková navigace

Galéria (fantasy)
Resize (tmavý)
Light (světlý)