Fallout (129 stran zpět) | Diskuze - Aragorn.cz

Diskuze

Fallout

Správci:Bombargo
Popis:Aj vas zaujal nadpis?;)
registrovaní uživatelé mají právo číst i zapisovat
neregistrovaní mohou jen číst
diskuze je odemčená
Anketa:
Ktorý je váš oblúbený finálny boss?
Master (F1)6
Frank Horrigan (F2)6
Kalkulátor (FT)0
Augustus Autumn (F3)1
Legát Lanius (F:NV)1
14 celkem
Nástěnka:
POZOR !!! Pohov !

Který díl Falloutu je nejlepší ? Šestadvacet lidí je přesvědčeno že dvojka. V otázce nejoblíbenější lokace vyhrála s počtem osmnácti hlasů možnost „Celý svět Falloutu je dokonalý, pro kristovy rány !!“. Nejoblíbenějším bojovníkem pro osm z vás je Cassidy v těsném závěsu se Sulikem. No co si budeme nalhávat, Cassidy s Jackhammerem a Sulik se SuperKladivem v prackách .. to jsou argumenty které porazí i ty nejlepší. Hlasování o nejoblíbenější rasu a zmutované zvířátko vyhrál s přehledem Párač ( Deathclaw ). Počet lidí nadšených a znechucených příchodem Falloutu 3 se drží shodně na devíti osobách. Nechť nám náš Santa Gauss přinese vícero orgastických zážitků z radioaktivní pustiny. A když né zážitky tak alespoň svítící moč. Na otázku: ,,Ako sa vola naša milovaná hra?" najviac ludí nechcelo odpovedať, presne 22. A správne odpovedalo 7 ludí: Mahjong. Tuhle diskuzi považuje za dobrý průměr dvacet lidí, tak doufám že se to zlepší. Amen.

Nezapomeňte mrknout do Vaultu Šílené Brahmíny. www.madbrahmin.cz

Veškeré informace o FALLOUT ONLINE najdete ve foru webu madbrahmin.cz. Naprostá většina dotazů už tam byla zodpovězena takže si pročtěte forum a teprve POTOM pište sem.

Dakujem vsetkym za navstevovanie tejto diskusii.

Diskuze ⇓

Pro přidávání diskuzních příspěvků je třeba se nejprve přihlásit.

Vypisuje se 20 z celkem 2772 příspěvků|⇐ 1 ... 127 128 129 130 131 132 133 ... 139 ⇒|

Bombargo - 26. března 2007 18:22
Bombargo

samovrah 26. března 2007 17:54
Fin to som zvladol bola to hnacka;-)
I like my weapon how I like my music. Heavy and Metal.

samovrah - 26. března 2007 17:54
samovrah

Bombargo 26. března 2007 17:44

Ja som zobral palivo hubologistom..alôe musel som vyzabíjať alienov v podpalubí
Nič..

Bombargo - 26. března 2007 17:44
Bombargo

samovrah 26. března 2007 17:18
Myslis toho mmm...Bageta?Ale toho som sa pohol pytat o hackunutie iba raz:(a to boli vertbirdi a dalej palivo hubologistom.:(nemas daky save?

samovrah - 26. března 2007 17:18
samovrah

Bombargo 26. března 2007 17:07

Ale kto vraví že to musíš ty?V lodi je jeden maník a ten to spraví...Programátor
Nič..

Bombargo - 26. března 2007 17:07
Bombargo

samovrah 26. března 2007 17:05
No neviem ktorym komopom nejak mi to nejde:=(
Keby som to vedel tak by som sem asi nepisal no ne?:D

samovrah - 26. března 2007 17:05
samovrah

Bombargo 26. března 2007 17:03

Tak ho ukradni hobologistom
Nič..

Bombargo - 26. března 2007 17:03
Bombargo

Ako sa dosytanem do enklavi?Lebo palivo som dal Hubologistom a ako sa tam terazx dostanem?

Babin Úd - 24. března 2007 23:31
Babin Úd

Mirador 24. března 2007 22:49
žeo, to by bylo maso jaxvině
Paranoia is a very comforting state of mind. If you think they're out to get you, it means you think you matter. - Ciaphas Cain: Hero of the Imperium

Mirador - 24. března 2007 22:49
Mirador

Babin Úd 24. března 2007 11:40
Já ti nevím... jako 3D si to umím představit, ale bylo by to jako prostě killovačka, žádný tahy, to by byl bordel. A byl by to mazec vypracovat, přeci takovej arzenál zbraní a to všecko musí mít nějaký parametry, prostě nastavovat každé zbrani její palebnou rychlost apod. by byla makačka... Ale kdyby byla grafika jako třeba v Tormentu tak bych se nezlobil :)
"Wanna Fuck?!"

Stenly - 24. března 2007 13:40
Stenly

Bombargo 24. března 2007 11:43
Multík je v FT:BoS celkem drsnej to je fakt. Ale hraje ho tuze mááálo lidí. Což je škoda. Je to docela masakr, zvlášť když se dohodnete na tahovým stylu hry. Při realtime se to změní v brutální masakrální střílečku kde se bazuka, granáty a miny vskutku neztratěj :)
„Ptal jsem se Schrödingera, co s tou kočkou dělá ... vždyť je napůl mrtvá!“

Bombargo - 24. března 2007 11:43
Bombargo

Babin Úd 24. března 2007 11:40
JA mam FT demo a dost ma to chytilo a strasne by som to chcel uz len kvoli multyplayeru ale aj v deme je multyplayer:)

Babin Úd - 24. března 2007 11:40
Babin Úd

Mirador 24. března 2007 01:19
mě třeba tactics nechytil vůbec, možná že kdybych ho měl doma tak se do něj vehraju, ale mě se hrozně líbila ta dvojka, zahrál bych si třeba tu samou hru ve spracovánání 3Dčka, dejmetomu že by to vypadalo jako Qake 4...
Paranoia is a very comforting state of mind. If you think they're out to get you, it means you think you matter. - Ciaphas Cain: Hero of the Imperium

Mirador - 24. března 2007 01:19
Mirador

Stenly 23. března 2007 21:58
Mě Tactics vůbec moc nepochytil... i když jsem to zahlíd jen u kámoše.
Ale teď dost hraju Planescape: Torment, skvělá hra od Black Isle. Mě neskutečně vtahuje do hry ten děj, jak pořád vyplouvaj na povrch různá fakta a dech zarážející poznatky :) A potm taky Morte a jeho hádky s Annah :D
"Wanna Fuck?!"

Stenly - 23. března 2007 21:58
Stenly

Fallout tactics: Brotherhood of Steel už není uplně Falloutovka.. ale zase je tam pohled "z druhý strany". Ty intriky..získávání rekrutů..obsazování území a intriky uvnitř bratrstva. Osobně sem se poprvý modlil aby Barnaky zhebnul (fašoun jeden -censored-) a když jsem to hrál znova tak už sem se těšíl AŽ zhebne :D

Když je řeč o obtížnosti, zkoušel jste někdo z vás FT:BoS dohrát stylem Komando jednoho muže ? (nepočítám řidiče při misích kde je třeba odvýzt někam vehikl)
Já to zkoušel (a dohrál) a řeknu vám že TOHLE je obtížný :D

Leonidas - 23. března 2007 17:53
Leonidas

De vidět jak hrozně obtížný Tactick dokáže být...

saik - 23. března 2007 17:47
saik

v Tactick

saik - 23. března 2007 17:46
saik

Ja celou hru (krome misi kde se obevis a kolem tebe sou vojaci a podobny ) sem udelal aniz by me nekdo trefil ani jednou sem ne loudoval leda kdyz sem to vypnul. plyzeni je moje nejoblibenejsi schopnost.

Stenly - 23. března 2007 17:05
Stenly

Já měl small 80%, big 50% a energy 150+ %.
Laser gatling je můj oblíbenec (ve dvojce má ovšem spolu s autem brutální spotřebu palivovejch článků) Než se dostanu k obyč gatlingu tak mám pumpu brokovnici a ten malej sapík s burstem.

Babin Úd - 23. března 2007 16:13
Babin Úd

Babin Úd 23. března 2007 16:13
PS:Big Guns jsem měl tak 86%

Babin Úd - 23. března 2007 16:13
Babin Úd

Stenly 23. března 2007 09:35
já dycky měl small guns tak an 128% gaus pistol a gaus rifle, pro nejhrorší případ jsem měl v invu ještě nabitou bazuku a pár APraket s sebou... a taky ten kurvavelkej rotačák

Vypisuje se 20 z celkem 2772 příspěvků|⇐ 1 ... 127 128 129 130 131 132 133 ... 139 ⇒|

↑ navigace

Záložková navigace

Galéria (fantasy)
Resize (tmavý)
Light (světlý)