Fallout (132 stran zpět) | Diskuze - Aragorn.cz

Diskuze

Fallout

Správci:Bombargo
Popis:Aj vas zaujal nadpis?;)
registrovaní uživatelé mají právo číst i zapisovat
neregistrovaní mohou jen číst
diskuze je odemčená
Anketa:
Ktorý je váš oblúbený finálny boss?
Master (F1)6
Frank Horrigan (F2)6
Kalkulátor (FT)0
Augustus Autumn (F3)1
Legát Lanius (F:NV)1
14 celkem
Nástěnka:
POZOR !!! Pohov !

Který díl Falloutu je nejlepší ? Šestadvacet lidí je přesvědčeno že dvojka. V otázce nejoblíbenější lokace vyhrála s počtem osmnácti hlasů možnost „Celý svět Falloutu je dokonalý, pro kristovy rány !!“. Nejoblíbenějším bojovníkem pro osm z vás je Cassidy v těsném závěsu se Sulikem. No co si budeme nalhávat, Cassidy s Jackhammerem a Sulik se SuperKladivem v prackách .. to jsou argumenty které porazí i ty nejlepší. Hlasování o nejoblíbenější rasu a zmutované zvířátko vyhrál s přehledem Párač ( Deathclaw ). Počet lidí nadšených a znechucených příchodem Falloutu 3 se drží shodně na devíti osobách. Nechť nám náš Santa Gauss přinese vícero orgastických zážitků z radioaktivní pustiny. A když né zážitky tak alespoň svítící moč. Na otázku: ,,Ako sa vola naša milovaná hra?" najviac ludí nechcelo odpovedať, presne 22. A správne odpovedalo 7 ludí: Mahjong. Tuhle diskuzi považuje za dobrý průměr dvacet lidí, tak doufám že se to zlepší. Amen.

Nezapomeňte mrknout do Vaultu Šílené Brahmíny. www.madbrahmin.cz

Veškeré informace o FALLOUT ONLINE najdete ve foru webu madbrahmin.cz. Naprostá většina dotazů už tam byla zodpovězena takže si pročtěte forum a teprve POTOM pište sem.

Dakujem vsetkym za navstevovanie tejto diskusii.

Diskuze ⇓

Pro přidávání diskuzních příspěvků je třeba se nejprve přihlásit.

Vypisuje se 20 z celkem 2772 příspěvků|⇐ 1 ... 130 131 132 133 134 135 136 ... 139 ⇒|

Klaghler O´Pilley - 20. března 2007 08:54
Klaghler O´Pilley

samovrah 19. března 2007 22:45
Podívám se, ale možná to bude chvíli trvat...

Drag Oncave 18. března 2007 21:38
1. Ten podpis je skutečně citát Salvadora Dalího. Podívej se na jeho obrazy, přečti si něco o jeho životě, pak ti možná něco dojde...

2. Proč být příčetný? Komu to v čem kdy pomohlo?
"Láska, chleba a knihy by měly být zadarmo." Arnošt Lustig

Leonidas - 20. března 2007 07:17
Leonidas

NEbo z něj uděláme mazlíčka toho bláznivého doktora co má radškorpiona hrajícího šachy :)

Mirador - 19. března 2007 23:57
Mirador

...nebo taky by nebylo špatný nadopovat ho radioaktivitou, ale malym množstvem, ať pomalu umírá a jeho tělo se rozkládá... a začne se šestým prstem vyrústajícím na noze (hráči Fallout 2 snad ví o čem mluvím :))
"Wanna Fuck?!"

samovrah - 19. března 2007 22:45
samovrah

Ľudkovia.Kde nájdem vo Falloute 2 v encláve počítač ktorým vypustím väzňov?
Neviem kde to je a hľadám to hore dole
Nič..

TyfuZ - 19. března 2007 21:43
TyfuZ

Stenly 19. března 2007 21:31
já mám nainstalovanou dvojku..:D
Takže on zařval, zfialověl, a potom se hodinu svíjel na zemi, a to všechno po jednom šlehu? Tak fajn, já to taky zkusím. - Flišar Závrbník, Vnímavý -

Stenly - 19. března 2007 21:31
Stenly

spetex 19. března 2007 21:12
To je slovo chlapa !! Máš recht ! Jak je možný že sme na to nepřišli ??! Je třeba to napravit, proto každej povinně nainstalujte Fallouta !!
„Ptal jsem se Schrödingera, co s tou kočkou dělá ... vždyť je napůl mrtvá!“

spetex - 19. března 2007 21:12
spetex

Já bych mu vkradnul do kapsy dynamit nebo ho nadopoval superatimpakama, zemřel by a ještě bych zůstal s čistym trestním rejstříkem.
Press any key to continue or any key to quit....

Stenly - 19. března 2007 20:31
Stenly

Mirador 19. března 2007 19:35
Hmm.. masážní salon u zemědělce. Zajímavej nápad.. přidej masáž cepem a ozdravnou koupel v jímce na močůvku a un-Lucky Duck má o prázdniny postaráno :)

Mirador - 19. března 2007 19:35
Mirador

Babin Úd 19. března 2007 18:06
Jo, to je hnusná věc... když jsem to hrál tentokrát, tak jsem se tomu radši vyvaroval :P
"Wanna Fuck?!"

Mirador - 19. března 2007 19:35
Mirador

Mno... táta nože neprodává, ani nepracuje v Reddingu... ale má třeba lopatu, traktor a jiné masírovací pomůcky :D
"Wanna Fuck?!"

Stenly - 19. března 2007 18:11
Stenly

Babin Úd 19. března 2007 18:06
Muhaha.. tady se to neopakovatelnejma zážitkama z Falloutů jen hemží. Jen do něj ! Bijte bezvěrce !

Babin Úd - 19. března 2007 18:06
Babin Úd

Stenly 18. března 2007 22:50
já bych ho nechal rphohrát v reddingu s tim supermutantem v páce... když jsem to prohrál tak sem tam u něj byl přes noc a v inventáři sem měl takovej ten sado-maso roubik s červenou kolí do držky, a když si vemu že by m,ě vobtáhl SM...
Paranoia is a very comforting state of mind. If you think they're out to get you, it means you think you matter. - Ciaphas Cain: Hero of the Imperium

Leonidas - 19. března 2007 15:55
Leonidas

Já bych mu mohl udělat důkladnou akupunkturu (táta prodává nože :P ) :D

Stenly - 19. března 2007 15:33
Stenly

Mirador 19. března 2007 12:40
Muhehe .. to zní slibně. Jeho páteř by se dokonale seznámila s většinou geometrickejch útvarů :D

Mirador - 19. března 2007 12:40
Mirador

Babin Úd 18. března 2007 12:46
Já si nikdy nenechal zabít Sulika, jakmile ho killnuli tak jsem to vždycky loadnul, protože jeho Superkladivo se vyrovnalo spoustě střelných zbraní a nepotřebovalo munici.

Stenly 18. března 2007 22:50
Jo a třeba by jsme ho mohli dát na starost samovrahovi, on je masérem, taky teď hraje Fallouta a myslím, že by věděl jak mu "narovnat" záda :D
"Wanna Fuck?!"

Stenly - 18. března 2007 22:50
Stenly

Je třeba zajistit aby se z Lucky Ducka stal Unlucky Duck =:) Třeba.. týdenní pobyt v rekreačním centru The Glow :D A následně rehabilitace pod vedením zkušených cvičitelů v dolech u Reddingu (alespoň myslím že je to Redding - mutantům tam sháníte filtr do čističky vzduchu)

Drag Oncave - 18. března 2007 21:38
Drag Oncave

Klaghler O´Pilley 18. března 2007 19:34
jak, proc?? myslis proc bych pochyboval o tvym podpisu?? protoze newim jakej pricetnej clovek by moch napsat Uááááárgh!
RATATATATATATATATATATATATATATA!!!!
Kill him! Kill him!
VŽŽŽŽŽŽŽŽŽ...BUM!!!

nebo proc ta uptava podpisu?? protoze Lucky Duck je blaaaaazen kdyz pise te fallout je o nicem ;)
Český pravopis je freeware, ale v žádném případě není open source! Používej dle libosti, ale nemodifikuj ho!

Klaghler O´Pilley - 18. března 2007 19:34
Klaghler O´Pilley

Drag Oncave 18. března 2007 13:42
Proč?
"Láska, chleba a knihy by měly být zadarmo." Arnošt Lustig

Drag Oncave - 18. března 2007 13:42
Drag Oncave

Klaghler O´Pilley 18. března 2007 13:32
No tak ted bych ocela pochyboval o tom tvym "podpisu" :) moch bys to upravit - Jediný rozdíl mezi mnou a Lucky Duckem je, že já nejsem blázen.Drag Oncave
Český pravopis je freeware, ale v žádném případě není open source! Používej dle libosti, ale nemodifikuj ho!

Drag Oncave - 18. března 2007 13:38
Drag Oncave

tak na tuhle diskusi by to chtelo vlastni webovou stranku - s galerii a archivama anket atd... :)
treba i se soutezema atd...

Vypisuje se 20 z celkem 2772 příspěvků|⇐ 1 ... 130 131 132 133 134 135 136 ... 139 ⇒|

↑ navigace

Záložková navigace

Galéria (fantasy)
Resize (tmavý)
Light (světlý)