Fallout (133 stran zpět) | Diskuze - Aragorn.cz

Diskuze

Fallout

Správci:Bombargo
Popis:Aj vas zaujal nadpis?;)
registrovaní uživatelé mají právo číst i zapisovat
neregistrovaní mohou jen číst
diskuze je odemčená
Anketa:
Ktorý je váš oblúbený finálny boss?
Master (F1)6
Frank Horrigan (F2)6
Kalkulátor (FT)0
Augustus Autumn (F3)1
Legát Lanius (F:NV)1
14 celkem
Nástěnka:
POZOR !!! Pohov !

Který díl Falloutu je nejlepší ? Šestadvacet lidí je přesvědčeno že dvojka. V otázce nejoblíbenější lokace vyhrála s počtem osmnácti hlasů možnost „Celý svět Falloutu je dokonalý, pro kristovy rány !!“. Nejoblíbenějším bojovníkem pro osm z vás je Cassidy v těsném závěsu se Sulikem. No co si budeme nalhávat, Cassidy s Jackhammerem a Sulik se SuperKladivem v prackách .. to jsou argumenty které porazí i ty nejlepší. Hlasování o nejoblíbenější rasu a zmutované zvířátko vyhrál s přehledem Párač ( Deathclaw ). Počet lidí nadšených a znechucených příchodem Falloutu 3 se drží shodně na devíti osobách. Nechť nám náš Santa Gauss přinese vícero orgastických zážitků z radioaktivní pustiny. A když né zážitky tak alespoň svítící moč. Na otázku: ,,Ako sa vola naša milovaná hra?" najviac ludí nechcelo odpovedať, presne 22. A správne odpovedalo 7 ludí: Mahjong. Tuhle diskuzi považuje za dobrý průměr dvacet lidí, tak doufám že se to zlepší. Amen.

Nezapomeňte mrknout do Vaultu Šílené Brahmíny. www.madbrahmin.cz

Veškeré informace o FALLOUT ONLINE najdete ve foru webu madbrahmin.cz. Naprostá většina dotazů už tam byla zodpovězena takže si pročtěte forum a teprve POTOM pište sem.

Dakujem vsetkym za navstevovanie tejto diskusii.

Diskuze ⇓

Pro přidávání diskuzních příspěvků je třeba se nejprve přihlásit.

Vypisuje se 20 z celkem 2772 příspěvků|⇐ 1 ... 131 132 133 134 135 136 137 ... 139 ⇒|

Klaghler O´Pilley - 18. března 2007 13:32
Klaghler O´Pilley

Lucky Duck 13. března 2007 17:26
Uááááárgh!
RATATATATATATATATATATATATATATA!!!!
Kill him! Kill him!
VŽŽŽŽŽŽŽŽŽ...BUM!!!
"Láska, chleba a knihy by měly být zadarmo." Arnošt Lustig

Drag Oncave - 18. března 2007 13:29
Drag Oncave

Babin Úd 14. března 2007 00:58
newim oc je spatnyho na 12-14 letech - me je 14 ;)
Lucky Duck 14. března 2007 17:07
Tak na ty abecedeher.cz sou to MAGORI!!!! dávat screeny z Van Burenu (budiž mu země lehká :'( |) k Falloutu 3 od Bethesdy Softwoks!! Van Buren by byl PLNOHODNOTNY pokracovani FALLOUTU a ne nejaka akcni napodobenina... doufam ze to bethesdaci pos*rou co nejmin, a ze nekdy budu mit tak dobrej komp aby mi to slo... ale stejne myslimm, ze uz PRAVEJ Fallout zemrel...

Kral zemrel, at zije kral
Český pravopis je freeware, ale v žádném případě není open source! Používej dle libosti, ale nemodifikuj ho!

Babin Úd - 18. března 2007 12:46
Babin Úd

Bombargo 17. března 2007 19:19
a kolik vám je?
Mirador 17. března 2007 22:48
to jo, píči to jsou, zabili mi tenkrát vica a sulika...
Paranoia is a very comforting state of mind. If you think they're out to get you, it means you think you matter. - Ciaphas Cain: Hero of the Imperium

Mirador - 17. března 2007 22:48
Mirador

Bombargo 17. března 2007 21:28
Ohniví sú svine... jedine tí ma dokážu vytočiť :D
"Wanna Fuck?!"

Bombargo - 17. března 2007 21:28
Bombargo

TyfuZ 17. března 2007 19:50
Take mlada radskorpiaona v poho staci:) ajtak geckony su slabi:) okrem ohnivih:)
I like my weapon how I like my music. Heavy and Metal.

TyfuZ - 17. března 2007 19:50
TyfuZ

Bombargo 17. března 2007 19:19
tak to by ses měl o svého spolužáka postarat a někdy do batohu podstačit pořádného ohnivého geckona:D
Takže on zařval, zfialověl, a potom se hodinu svíjel na zemi, a to všechno po jednom šlehu? Tak fajn, já to taky zkusím. - Flišar Závrbník, Vnímavý -

Bombargo - 17. března 2007 19:19
Bombargo

Babin Úd 16. března 2007 23:36
No...ani taky maly nie:) (je to spoluziak)

Babin Úd - 16. března 2007 23:36
Babin Úd

Mirador 16. března 2007 14:18
tjn, je to ňákej mrňavej loser:-D
Paranoia is a very comforting state of mind. If you think they're out to get you, it means you think you matter. - Ciaphas Cain: Hero of the Imperium

Mirador - 16. března 2007 14:18
Mirador

Lucky Duck je stejně debil, takže nemá smysl se o Falloutu s ním hádat, když ani netuší o čem mluví.
"Wanna Fuck?!"

TyfuZ - 14. března 2007 21:07
TyfuZ

to jsou screenshoty z nedokončeného projektu Van Buren, na kterém pracoval tým z dnes už neexistujících Black Isle...jen nechápu, proč je dali k Falloutu 3, který má dělat Betheseda, když Betheseda zatím žádný screenshot přímo ze hry nezveřejnila..
Takže on zařval, zfialověl, a potom se hodinu svíjel na zemi, a to všechno po jednom šlehu? Tak fajn, já to taky zkusím. - Flišar Závrbník, Vnímavý -

Carl II - 14. března 2007 18:00
Carl II

Jediné co jsem na té abacedě her našel byly tři screenshoty...to je málo né a akorát nějaké kecy od nějakých lidí o přebalu hry....tak jako nic moc

Lucky Duck - 14. března 2007 17:07
Lucky Duck

Drag Oncave 13. března 2007 22:18
lol fallout3 uz existuje!!viz.abecedaher.cz

Bombargo - 14. března 2007 16:07
Bombargo

Zdech 13. března 2007 17:46
Mimochodem Fallout Tactics je všeobecně považován za nejhorší počin této postapokalyptické série.

Najhorsi je Brothe of the steel:((((

Zdech - 14. března 2007 11:12
Zdech

Drag Oncave 13. března 2007 22:15

Oboje bych zařadil do stejné skupiny, příběh a prostředí je samozřejmě naprosto odlišné.
I bráchové si mohou konkurovat v tom kdo je lepší...ale v těchhle případech je ta hranice tak tenká, že se neodvážím ukázat (nejspíš rozhodne komu se víc líbí fantasy a komu sci-fi).
Najdeš-li něco bez konce, přesekni to a můžeš říci: "Nyní to končí zde." Fremenské přísloví

Babin Úd - 14. března 2007 00:58
Babin Úd

Drag Oncave 13. března 2007 22:18
protže je mu tak 12-14 a myslí si že tím něco dokáže, taky jsem to dělal, jestli je mu ale víc, tak by se nad sebou měl zamylet, enbo je fakt na psychouše, anvíc fallout má fakt dobrej děj i příběh... jen mě naštvalo že jsem ho nedokončil kvůly tomu že jsem v poslední lokaci nemohl zdolat dveře k tomu generátoru vězeňských štítů...

Drag Oncave - 13. března 2007 22:18
Drag Oncave

yo a fallout 3 neexistuje a jestli fakr myslel tactics(Zdech 13. března 2007 17:46 ) Vždyť to nejni RPG ale Taktická hra (něco jako strategie nabo předchůdce S.W.A.T.u) tak jak to může srovnávat?? neměl by si náááhodou zajít k psychiatrovi (a to nejen kvuli tomu že se mu nelíbí FALLOUT.. ) jinak, proč vůůbec leze na fóra který maj název -=!!!Fallout!!!=- když se mu FALLOUT nelíbí!!!!!!!
Český pravopis je freeware, ale v žádném případě není open source! Používej dle libosti, ale nemodifikuj ho!

Drag Oncave - 13. března 2007 22:15
Drag Oncave

{b}{b}Lucky Duck 13. března 2007 17:26

GRRRRR!!! DRŽTE MĚ NEBO SE NEUDRŽIM!! TLUPU DEATHCLAWŮ NA NĚJ!!! Že já toho Franka Horrigana zabil!! mel sem ho rači přeprogramovat!!
{/}{/}

Zdech 13. března 2007 17:46
Planescape je tak něco jinýho... a navíc nemůže bejt konkurent Falloutu, když je to jeho brácha ;)

TyfuZ - 13. března 2007 20:48
TyfuZ

asi se dostal do styku s FEV virem, nějak mu to muselo nabourat mozkové pochody:D

Zdech - 13. března 2007 17:46
Zdech

O Gothicu by se možná dalo uvažovat jako o konkurenci...možná, ale spíš ne, protože oba tituly jsou stavěné na rozdílných principech. Skutečnými konkurenty Falloutu 1 a 2 by mohla být například série Baldur's Gate nebo Planescape: Torment.

Posuzování kvality hry na základě datumu jejího vydání je velice smutné...a nešťastné. Hlavně u žánru RPG, kde je grafické zpracování na jednom z posledních míst, příběh a děj naopak sehrává vůdčí roli.

Mimochodem Fallout Tactics je všeobecně považován za nejhorší počin této postapokalyptické série.
Najdeš-li něco bez konce, přesekni to a můžeš říci: "Nyní to končí zde." Fremenské přísloví

Babin Úd - 13. března 2007 17:36
Babin Úd

poď si pro ránu ty melaj zmrde!

Vypisuje se 20 z celkem 2772 příspěvků|⇐ 1 ... 131 132 133 134 135 136 137 ... 139 ⇒|

↑ navigace

Záložková navigace

Galéria (fantasy)
Resize (tmavý)
Light (světlý)