Harry Potter (101 stran zpět) | Diskuze - Aragorn.cz

Diskuze

Harry Potter

Správci:elladan, Sakutzik, Systy
Popis:Pro všechny příznivce i odpůrce této knihy a filmu. a i pro ty ostatní.
registrovaní uživatelé mají právo číst i zapisovat
neregistrovaní mohou jen číst
diskuze je odemčená
Anketa:
Viděli jste už první část 7. dílu?
Ano23
Ne0
Brzy uvidím!4
Počkám, až to bude na DVD1
Nechci to vidět2
30 celkem
Nástěnka:

Diskuze ⇓

Pro přidávání diskuzních příspěvků je třeba se nejprve přihlásit.

Vypisuje se 20 z celkem 2442 příspěvků|⇐ 1 ... 99 100 101 102 103 104 105 ... 123 ⇒|

Vesa O´Pilley - 4. září 2007 18:44
Vesa O´Pilley

Deirdre 4. září 2007 14:41
Vidíš, mně to připadá přesně naopak. Podle mě byla jasná 3 i 4, ale 5 podle mého názoru hlavu a patu neměla. Ale jinak beru... Já totiž knížku 5 ještě nečetla. :-( Nemám se k ní jak dostat a kupovat si ji nechci, na to nemám.

Bombargo 4. září 2007 13:27
Já četla jenom 1-4. :-( Kamarádka, která mi HP půjčuje, má 5 a výše zatím zabukovanou, jsem v pořadníku... :-(

Deirdre - 4. září 2007 14:41
Deirdre

Vesa O´Pilley 3. září 2007 11:08
čtyřka měla stejný problém co trojka, spousta toho tam bylo bez vysvětlení a klidně si to mohli odpustit, ale oni tam utrousili třeba větu a nevysvětlili o čem to vlastně mluví. Ale jako jo, jinak to rozhodně šlo.

Naopak dle mého názoru se v tomto zlepšili v pětce, dali tak tlustou knihu do hodinu a půl dlouhého filmu a to ještě tak, že to mělo hlavu a patu.
Ruka se nijak neliší od toho co vytváří. (James O´Baar - Vrána)

Bombargo - 4. září 2007 13:27
Bombargo

Vesa O´Pilley 3. září 2007 11:08
Film 5 som este nevidel ale podla mna z knih je 6 a za nou hned 5,4,2,3,1;-)
I like my weapon how I like my music. Heavy and Metal.

Vesa O´Pilley - 3. září 2007 11:08
Vesa O´Pilley

Flipy 26. srpna 2007 17:00
Grim Vrtoch 26. srpna 2007 17:34
Deirdre 27. srpna 2007 07:09
Ano, to je vše věc názorů. Stejně si myslím, že nejlepší je čtyřka. Do doby filmu HP 4 jsem se o knihy a vlastně ani o HP filmy nezajímala. Pak jsem viděla u kamarádky čtyřku, chytlo mě to, když jsem ale viděla 1-3 říkala jsem si, že se oproti těm předchozím hodně zlepšili. Čtyřka je můj favorit. A tak pětka mi připadá naprosto hrozná, není vtipná (otřepané fráze a známé vtípky mě nedostanou), není překvapivá a není ničím výjimečná. Ale to je můj názor a chápu, že většina se mnou nemusí souhlasit. :-)

Deirdre - 2. září 2007 22:28
Deirdre

hater 1. září 2007 17:48
jsi notorický rejpal, TAK:)
My co aspoň málem uronili slzičku pro Dobbyho a tak, tak nám je to fuk:D (i když v celém HP jsou místy nelogické chyby, ale zase na druhé straně je snadnější najít chyby v dílě když to čteš či vidíš než když to přímo píšeš)

mariusius - 2. září 2007 17:40
mariusius

Sradovní video na Harryho Pottera

http://youtube.com/watch?v=Tx1XIm6q4r4
!Hotvíls vždy v čele!

Irian - 2. září 2007 17:32
Irian

hater 1. září 2007 17:48
Dovolím si na tebe reagovat a v něčem ti odporovat.

Meč a Neville - v tom máš pravdu :D
Boj Voldemorta a hromady lidí... Víš, stačilo by jedno kouzlo kterym by si omylem strefil někoho ze svejch a bylo by vás míň a to že by si někoho strefil bylo celkem jist páč tam poskakovali a museli dávat pozor na smrtijedský kouzla a to samo o sobě byla docela fuška...
V boji nejsou pravidla a nikdo nerotí jestli použiješ avada kedavra proti smrtijedovi v bitvě :D

A dál už bych to nehrotil. Harrymu za proslovu s Brumbálem asi docvaklo co sou zač relikvie Smrti a musel se jich zbavit... a jinak? to už je harryho věc že se vykašlal na ginny :D
http://havrane.xf.cz - nejlepší stránky vo houbách :)))

hater - 1. září 2007 17:48
hater

tak jsem si prave take pocetl Deathly Hallows (knizku jsem sehnal v prepoctu za 400,- od cestovatele do GB... se slevou ;-) ) a nemuzu si odpustit par jedovatych poznamek ;-)

Jedna se o spoiler, takze kdo jste to necetli, dal nectete ;-)

Ne, ze by to bylo spatne, to v zadnem pripade ;-) autorka to mela pekne vymyslene a bylo to i napinave ;-) prestoze se mi nekdy zdalo, ze se strasne dlouho placaji na jednom miste a v podstate nevi co delat dal ;-) vzdycky se to pohlo diky nejake dalsi udalosti z vnejsku...
V kazdem pripade ten zaver byl vymysleny pekne a myslim, ze tam byla videt i znudenost spisovatelky postavou Pottera ;-)
Rekl bych, ze konec si zaslouzil trochu vice casu ;-) Od chvile, kdy Potter dostal ranu od Voldemorta mi to prislo takove ... ne uplne dodelane ;-)
Malfoyovi jako rodina a jejich postavy si imho zaslouzily vice pozornosti. To jak Neville vytahl z klobouku mec, ktery mel byt v rukach goblina mne take prilis nepotesilo ;-) A nasledny souboj Bellatrix + Voldemort sami proti hromade nepratel na mne taky nezapusobil. Proc bojovali tri proti jednomu, kdyz mohlo dvacet hulek najednou namirit a valit kouzla? ;-) Proc oba dva hlavni zaporaci zemreli? Nestacilo je omracit a strcit do vezeni?
Proc musela matka rozzurena smrti sveho ditete vykonat pomstu a zabit? To je kniha pro deti? Kdyz mi teda nekdo zabije brachu, tak ja ho muzu taky zabit?
Dobra, co bylo dal? Opet se naskyta otazka, proc tam naklusal Harry a musel se utkat v souboji s Voldemortem?? Proc Voldemort netrefil smrticim kouzlem nekoho okolo a nevratilo se mu to jako pri utoku na Harryho? Vsichni prece byli chraneni stejnym kouzlem jako maly Potter, kdyz se za nej obetovala jeho mama. Vsichni byli chraneni, krome Harryho ;-) a ten teda sel na Voldemorta ;-) aby ukazal jak ho vydrti ;-) uzasne.

Pak je oslava a jeste pred koncem musi Potter ukazat Ronovi a Hermione Snapeovy vzpominky. V teto chvili bych si predstavoval neco uplne jineho. Jeden by rekl, ze z Pottera spadlo jeho bremeno a ze bude chtit nejdrive zajit za Ginny a "popovidat" si s ni. Ovsem prednejsi jsou Snapeovy vzpominky. A take jak bude nalozeno s Deathly Hallows ;-)

Kazdy predchozi dil Pottera ma na konci jakesi vysvetleni toho co se stalo. Rozlusteni zahady ;-) rekl bych, ze v tomto poslednim dile to je prednejsi nez zivot postav ;-) ktery v ostatnich dilech pokracuje, ale zde ne.
Respektive zde pokracuje, ale to uz autorku nezajima. Zajima ji vyvrcholeni detektivni zapletky ;-) a ja bych precejen kapku vice ocenil kdyby se o trosicku vice venovala i tem postavam ;-)

uf, ... to bylo dlouhe a urcite zmatene ;-) v kazdem pripade to neberte jakoze se mi to nelibilo ;-) to v zadnem pripade ;-) cetlo se to dobre ;-)

Irian - 31. srpna 2007 22:32
Irian

Saltzhornia 31. srpna 2007 19:07
No právě, to mě ospravedlňuje. Teď už si je plést nebude :-(
Jo jasně, to sem si myslel ale nevěděl jistě :D

Flipy - 31. srpna 2007 19:37
Flipy

no pokud vám to nevadí. nebudu se tu ukazovat do té doby než si to taky přečtu.. vím že vám tu budu chybět ale nebrečte....

já se vtátím :D
Pamatujte, že amatéři postavili Noemovu Archu, profesionálové Titanic.

Saltzhornia - 31. srpna 2007 19:07
Saltzhornia

Irian 31. srpna 2007 13:51
Ty si pokud vím plete i vlastní máma :) umřel chudinka Fred, George má jen urvaný ucho od Snapea :)
I pád na hubu je pohybem vpřed...

Irian - 31. srpna 2007 13:51
Irian

Deirdre 31. srpna 2007 07:30
Jo, bylo super jak se Percy obrátil... rodina by už byla kompletní kdyby neztratili Freda nebo George (pletu si je:D)

Deirdre - 31. srpna 2007 07:30
Deirdre

Denny 30. srpna 2007 16:54
To že je někdo u toho neznamená že tam umřel:-P Percy dostal rozu a stal se z něj hodný hošánek:)

Deirdre - 31. srpna 2007 07:30
Deirdre

Irian 30. srpna 2007 22:20
Opravdu hezky shrnuto, mě ale v trojce ani tak nevadil Lupin ale spíš jak to bylo neuvěřitelně chaotické.
Ano je to super sága, je to smutná sága, je to naprosto... no prostě skvělá sága

Irian - 30. srpna 2007 22:20
Irian

Kámen Mudrců: kniha: no docela dobrý ale takový dost nudný... a ten první rok... no nevim... Ale pěkný :) Film: jo, jde to, pěkný efekty... jako vždy, spoustu toho přeskočeno
Tajemná komnata: Kniha: dobrý, něco jako jednička... Film: super, lepší než jednička, bazilišek, šepot a tak se mi fakt líbí :)
Vězeň z azkabanu: Kniha: líbí se mi víc než předchozí, strach a tak z mozkomorů... Film: Dobrý efekty, jinak hrůza, Lupin mě zklamal :(
Ohnivý Pohár: Kniha: pěkný ale trojka lepší... Film: joo, pokrok nezastavíš :)
Fénixův řád: Kniha: fakt dobrý, smutný ale pěkný. Nemám výtky. Film: dobrý ale zase mi vadí změny, byl jsem na tom včera takže vim jaký to je a mám to v sobě. Zklamal mě zkrácenej boj na ministerstvu :-/
Princ dvojí krve: nemám slov, samozřejmě je mi líto Brumbála ale v sedmičce mi to dojde :)
Smrtící relikvie: Chudáček Snape :( jinak nemám slov... Harry Potter je super sága, sice sou tam mouchy a někdy je to moc pohádkový ale je to prostě good :)

Jinak seriál podporuju :D

Denny - 30. srpna 2007 16:54
Denny

Deirdre 29. srpna 2007 11:39
A jo máš pravdu,ale percy byl u toho:P
Kde blb, tam nebezpečno.

Deirdre - 30. srpna 2007 15:05
Deirdre

Sakutzik 30. srpna 2007 14:38
ona byla bez práce a rozvedená, tuším že učila kdysi děti, ty uklízečko. A napadlo ji to protože má fantazii a odmalička psala příběhy pro děti a vyprávěla je

agarwaen - 30. srpna 2007 14:51
agarwaen

Sakutzik 30. srpna 2007 14:38

podle mě je to něco jako "boží pomoc"
http://bandzone.cz/zixi

Sakutzik - 30. srpna 2007 14:38
Sakutzik

Deirdre 29. srpna 2007 19:24
Tak nějak... :-) Ale mě by dost zajímalo k´jak jí to prostě napadlo.... vždyť ona byla přeci uklízečka tuším.... tak jak jí mohlo tohle napadnout??? nechápu.... podle mě jí to možná někdo poradil....
"Kdo víno má a nepije, kdo hrozny má a nejí je, kdo ženu má a nelíbá, kdo zábavě se vyhýbá, na toho vemte bič a hůl, to není člověk, to je vůl!"

Deirdre - 29. srpna 2007 19:24
Deirdre

Sakutzik 29. srpna 2007 18:02
no mě ty pirátské docela berou a líbí se mi, ale na druhé straně si stejně koupím knížku:))

Vypisuje se 20 z celkem 2442 příspěvků|⇐ 1 ... 99 100 101 102 103 104 105 ... 123 ⇒|

↑ navigace

Záložková navigace

Galéria (fantasy)
Resize (tmavý)
Light (světlý)