Harry Potter (102 stran zpět) | Diskuze - Aragorn.cz

Diskuze

Harry Potter

Správci:elladan, Sakutzik, Systy
Popis:Pro všechny příznivce i odpůrce této knihy a filmu. a i pro ty ostatní.
registrovaní uživatelé mají právo číst i zapisovat
neregistrovaní mohou jen číst
diskuze je odemčená
Anketa:
Viděli jste už první část 7. dílu?
Ano23
Ne0
Brzy uvidím!4
Počkám, až to bude na DVD1
Nechci to vidět2
30 celkem
Nástěnka:

Diskuze ⇓

Pro přidávání diskuzních příspěvků je třeba se nejprve přihlásit.

Vypisuje se 20 z celkem 2442 příspěvků|⇐ 1 ... 100 101 102 103 104 105 106 ... 123 ⇒|

Sakutzik - 29. srpna 2007 18:02
Sakutzik

Deirdre 29. srpna 2007 11:40
Já vim taky se na ni těšim.... mě ty pirátský verze moc neberou já si rád podržím knížku v ruce a v klidu počtu :-)
"Kdo víno má a nepije, kdo hrozny má a nejí je, kdo ženu má a nelíbá, kdo zábavě se vyhýbá, na toho vemte bič a hůl, to není člověk, to je vůl!"

agarwaen - 29. srpna 2007 12:05
agarwaen

Umřel Fred..ne Percy
http://bandzone.cz/zixi

Deirdre - 29. srpna 2007 11:40
Deirdre

Sakutzik 29. srpna 2007 11:09
Až dočteš sedmičku budeš se na to třeba dívat jinak
Ruka se nijak neliší od toho co vytváří. (James O´Baar - Vrána)

Deirdre - 29. srpna 2007 11:39
Deirdre

Denny 29. srpna 2007 08:04
nechci ti do toho kecat ale Percy neumřel, protože v epilogu je u vlaku do Bradavic a Harry je rád že mu nemusí říkat ahoj.
Spletl sis Freda a Percyho, nebo případně Percyho s někým jiným

Sakutzik - 29. srpna 2007 11:09
Sakutzik

No šestka kniha byla docela dobrá dle mého názoru... pěkně se mi líbil ten deník a ty jeho kouzla :-) Ale štvalo mě že Brumbál natáhl brka....
"Kdo víno má a nepije, kdo hrozny má a nejí je, kdo ženu má a nelíbá, kdo zábavě se vyhýbá, na toho vemte bič a hůl, to není člověk, to je vůl!"

Denny - 29. srpna 2007 08:52
Denny

Jack 29. srpna 2007 08:45
o děkuji
Kde blb, tam nebezpečno.

Jack - 29. srpna 2007 08:45
Jack

Denny 29. srpna 2007 08:04
percy
btw, uz mi ide arag:D

Denny - 29. srpna 2007 08:04
Denny

Jack 29. srpna 2007 07:55
pomřela většina zajímavech postav,ale trapný bylo jak umřel Persi(ted si nejsem jistej,jak přesně se to píše)
Kde blb, tam nebezpečno.

Jack - 29. srpna 2007 07:55
Jack

Denny 29. srpna 2007 07:24
Sedmička(kniha): Dobrá, no zabili tam priveľa ľudí
btw, uz mi ide arag:D

Denny - 29. srpna 2007 07:24
Denny

Jednička:Moc pěkná,protože právě na to měli herce

dvojka:Pořád to ještě ušlo

trojka:Ta už byla děsná,Lupina bych zahrál líp já,odkdy měl mít hytlerovskýho kníra?

čtyřka:děs,CHo měla bejt hezká a byla to obluda,stejně Fleour i když ta byla lepší.Voldemort byl pěně udělanej.Ale to bludiště,co to tam bylo za divní kořínky?

Pětka:Lenka byla skvělá,člověk by si myslel,že ta herečka je doopravdy praštěná:)Ale to bylo tak všechno a Krátura vypadal děsně.
Kde blb, tam nebezpečno.

Miar - 28. srpna 2007 21:54
Miar

no se seriálem by na tom možná byli líp...
chrocht

Deirdre - 28. srpna 2007 19:30
Deirdre

Mě nevadí že tam něco vynechali, to rozhodně ne ty knihy jsou hodně obsáhlé. Mě vadí že tam dycky něco nakousli jen tak mimochodem a nic nevysvětlili. to si to mohli rovnou odpustit

Sakutzik - 28. srpna 2007 17:36
Sakutzik

Vemte si to logicky... kdyby měli dofimlů rvát všechno tak je z Harryho Pottera seriál :-)

Deirdre - 27. srpna 2007 21:52
Deirdre

co se mi na mozkomorech líbilo byl ten chlad, ne jen styl šestý smysl - mlha z úst, ale i jak zamrzlo to sklo a podobně, tyhle záběry byly povedené. dále se mi líbilo jak chudák pták si sedl na vrbu mlátičku.. některé věci.. no hlavně ty záběry byly fajn, ale jak říkám jinak nic moc.

Teyras - 27. srpna 2007 21:31
Teyras

Trojak byl prostě chaos... Mozkomor nemá lítat jako stíhačka... Má se vznášet pár centimetrů nad zemí a hrozivě koukat... A má mít pořádně viditelnou kápi :-D Mě přišli smíš k smíchu než strašidelní... No, celkově bych trojku hodnotil asi jako nejhorší... čtyřka ušla, i když hodně důležitých věcí vynechali... Jednička a dvojka nebyly tolik kvalitní jako filmy, ale byly podle knížky...

Flipy - 27. srpna 2007 20:09
Flipy

filmy nikdy nebudou tak dobrý jak knížky s tim se smiřte :)
Pamatujte, že amatéři postavili Noemovu Archu, profesionálové Titanic.

agarwaen - 27. srpna 2007 10:38
agarwaen

Teyras 27. srpna 2007 09:32

podle mě mozkomory nemohli udělat o moc lépe...

Co se Trawenleové (nebo nějak tak) týče podle mě tu roli obsadily skvěle stejně jako Lotharta..

jednička mi přišla best...malý roztomilý herci,dobrej příběh,režie..možná trochu idealistická (třeba narozdíl od sedmičky)

dvojka mi přišla jen o trochu slabší než jednička..

naopak trojka mi přišla strašně chaotická..nelíbilo se mi to zatmění nebo začátek.Prostě nic..

čtyřka..noo..trochu lepší než trojka a dobrej konec..
http://bandzone.cz/zixi

Teyras - 27. srpna 2007 09:32
Teyras

Deirdre 27. srpna 2007 09:29
Přesně tak... A z mozkomorů udělali přiblble poletující hadry...

Deirdre - 27. srpna 2007 09:29
Deirdre

Miar 27. srpna 2007 07:37
No mě osobně ani herci tak šíleně nevadili a Ema Thompson je vynikající herečka.
Spíš comě tam vyloženě sr..srdilo bylo to, že tam něco naznačili a vůbec se neobtěžovali vysvětlit o čem to kruci mluví. Takže mi to připadalo jako docela blbě udělanej guláš s fajn efekty ale dějově jen guláš.

Miar - 27. srpna 2007 07:37
Miar

no mě se nejvíc líbil první díl.. byl nejvěrohodnější (taky proto, že je poměrně krátký). druhý díl jsem sledoval s trnoucími zuby (představitele Lockharta podle mě nevybrali nejlíp) a třetí díl jsem prostě nevydržel (místo aby natočili knižní scény, udělali raději půlhodinový let hypogryfem apod. navíc herci nových postav byli vybráni příšerně... horší trelawnyovou by asi nenašli). ke čvrtému jsem se už neodhodlal...
chrocht

Vypisuje se 20 z celkem 2442 příspěvků|⇐ 1 ... 100 101 102 103 104 105 106 ... 123 ⇒|

↑ navigace

Záložková navigace

Galéria (fantasy)
Resize (tmavý)
Light (světlý)