Harry Potter (107 stran zpět) | Diskuze - Aragorn.cz

Diskuze

Harry Potter

Správci:elladan, Sakutzik, Systy
Popis:Pro všechny příznivce i odpůrce této knihy a filmu. a i pro ty ostatní.
registrovaní uživatelé mají právo číst i zapisovat
neregistrovaní mohou jen číst
diskuze je odemčená
Anketa:
Viděli jste už první část 7. dílu?
Ano23
Ne0
Brzy uvidím!4
Počkám, až to bude na DVD1
Nechci to vidět2
30 celkem
Nástěnka:

Diskuze ⇓

Pro přidávání diskuzních příspěvků je třeba se nejprve přihlásit.

Vypisuje se 20 z celkem 2442 příspěvků|⇐ 1 ... 105 106 107 108 109 110 111 ... 123 ⇒|

Flipy - 13. srpna 2007 09:44
Flipy

no jo. a já s mojí chatrnou angličtinou musim čekat na český překlad.... teda vzhledem k tomu že předposlední díl sem nejdřív čet pirátský překlad a pak ten oficiální, kde byly tzv Horkruxy přeloženy jako viteály tak sem málem zvracel.... takový hezký slovo a voni ho nhraděj takovou sra(!)kou! nicméně sem na to uš zvědavej
Pamatujte, že amatéři postavili Noemovu Archu, profesionálové Titanic.

Deirdre - 13. srpna 2007 09:02
Deirdre

hater 12. srpna 2007 19:16
Tak to je snad poprvé co jsi mi splnil přání hatere:)
Ruka se nijak neliší od toho co vytváří. (James O´Baar - Vrána)

hater - 12. srpna 2007 19:16
hater

Deirdre 12. srpna 2007 09:44
jak si prejes: nemas pravdu
;-))

Deirdre - 12. srpna 2007 09:44
Deirdre

hater 11. srpna 2007 08:38
no a řekni že nemám pravdu, navíc jsi mi tu anglickou verzi slíbil a nikde nic:)což si asi neobhájíš.:)
Prostě přečteno (a papírové kapesníky spotřebovány...) no a ano, stojí mi to za to, takže si koupím knihu jakmile vyjde.

agarwaen - 11. srpna 2007 17:41
agarwaen

Vesa O´Danaaph 11. srpna 2007 17:02

odkaz pls
http://bandzone.cz/zixi

Vesa O´Pilley - 11. srpna 2007 17:02
Vesa O´Pilley

Teďka jsme se s kamarádkou hecly a napsaly jsme pokračování HP. :-)

Garnet - 11. srpna 2007 15:38
Garnet

Někdo jiný - Sirius Black 4 ever xD
Mnoho lidí se bojí o svou pověst, ale málokdo se bojí o své svědomí.

agarwaen - 11. srpna 2007 10:37
agarwaen

Já jsem si kromě sedmičky kterou jsem si přečet na netu nekoupil ani jednu,to víte zlatá knihovna :)

hater - 11. srpna 2007 08:38
hater

Deirdre 11. srpna 2007 08:28
ano, to je taky moznost, obhajit si to ;-)
ja mam taky na disku HP 1-5 anglicky i cesky, nicmene mam k tomu zakoupene i knizky, takze verim, ze jsem nikoho neokradl ;-) a taky jsem si to obhajil ;-)

Deirdre - 11. srpna 2007 08:28
Deirdre

No co se mě týče, tak já četla amatérské překlady od pětky a pak si koupila knížky. Osobně nevidím na tom zase nic tak špatného, protože když si něco přečtu tak se můžu rozhodnout jestli to chci nebo nechci a nekoupit si knihu za 800 stovek protože ji někdo chválí a pak akorát s ní zabíjet mouchy nebo s ní chodit na kadibudku jak to dělal Shrek../mluvím obecně, at mě nekamenujete... Mám HP ráda, ono to u mě bylo spíš ta varianta že jsem nechtěla čekat.¨:)/ Navíc spíš o okrádání Rowlingové bych se bavila spíš o okrádání Albatrosu v tomto případě..

Dále,tam je to hodně diskutabilní co je proti zákonu a co není, protože je tam hodně náležitostí (typu jestli neděláš někomu reklamu rptoože tam chodí hodně lidí apod.), ale to je hodně o schopnosti ted právníků bych řekla:D

Navíc neznám nikoho kdo by si nestáhl ani jeden film, knihu, obrázek, program... To by musela pak celá ČR no klidně celej svět skončit v base.Jen se o tom nemluví mňo.. Takže asi tak.

hater - 10. srpna 2007 18:21
hater

agarwaen 10. srpna 2007 15:44
no jo ;-) Rowlingove uz to muze byt jedno ;-) viz to co rikala Deirdre, ... ale asi ji to prestalo byt jedno, kdyz si pokecala se svym vydavatelem ;-)

agarwaen - 10. srpna 2007 15:44
agarwaen

hater 10. srpna 2007 15:24

No to jo no..souhlasím...ikdyž Rowlingová už nemusí makat do konce života XD..ale ty to asi bereš obecně viď?

hater - 10. srpna 2007 15:24
hater

agarwaen 9. srpna 2007 17:11
jojo, ... presne tak ;-) ja bych treba chtel spoustu veci. Jako v noci zajit do bazaru a pujcit si z tama nejake to auto, co tam uz tam dlouho obdivuju a uz ani vterinku dyl nevydrzim na nej setrit...

ale neudelam to, pac nechci aby mne zavreli za to, ze jsem zlodej a protoze vim, ze na vyrobit takove auto neni jen tak legrace a ten clovek co to delal, taky chce na chleba.

Pokud chces krast, tak prosim ;-) daji se krast i veci za ktere se netresta ;-) vsechno do 5000,- je prestupek a to se resi mimosoudne, takze co by ne ;-)

ovsem obavam se, ze zacit vystavovat na internetu jednu z nejprodavanejsich knizek vubec, znamena ze vydavatel prijde o hromadu penez a bude mit velkou skodu. Tohle se jiste zazalovat dat bude... krome toho, ze treba pan prekladatel Medek z toho urcite take nebude mit radost. ;-)

stazeni si te ceske verze knizky jiste na soud neni, ....

Deirdre 10. srpna 2007 10:42
takze podle tebe je fer, ze pani Rowlingova stravila cely rok psanim knihy a chce za to dostat zaslouzene penize, ale nedostane protoze nejaky zlodej to zkopiruje na internet a rozdava to zadarmo? ;-) pripadne, ze pan Medek to preklada do cestiny, take tomu venuje hromadu casu (a narozdil od toho pisalka na internetu bude jeho prace velmi kvalitni) a pak se ta knizka nebude prodavat, protoze uz to nekdo vypustil do sveta nelegalne?
No tak to ti musim rict, ze se nase predstavy o fair play dost radikalne lisi. Ja bych byl za, aby toho co to tam siri zavreli do vezeni, aby si posedel v chladku a popremyslel o tom, co dela.

agarwaen - 10. srpna 2007 11:03
agarwaen

Deirdre 10. srpna 2007 10:42

jj dobby..toho mi bylo líto nejvíc...

Deirdre - 10. srpna 2007 10:42
Deirdre

Saltzhornia 6. srpna 2007 14:17

No Lupina jsem "oplakala" U Snapa mi ani nebylo líto, že umřel ale spíš ta poita o něm.. Je to trapas kurnik, člověk ho začne brát pak jako hrdinu heh.(ale je tu Albus Severus že...:))

Ale osobně mě nejvíce (ano dobře se zasměješ) bylo líto Dobbyho.

Jinak tam toho umřelo hodně, spousta zvratů, spousta smutku, dobrý nápad ale a pointa a vůbec, ukončila to dobře:)

hater 9. srpna 2007 17:07
Když oficiálně řekne, že ji to nevadí amatérské překlady a pak najednou to otočí o 180 stupňů a začnou se rušit blogy s překladem tak je to trochu podivné. Měla by si ujasnit, co chce a pak si za tím stát.(ano má jako autor právo na to si vymýšlet, ale to neznamená, že je to fér jednáni)

agarwaen - 9. srpna 2007 17:11
agarwaen

hater 9. srpna 2007 17:07

a ty bys byl rád kdyby ses na něco neuvěřitelně těšil a mělo to vyjít až v prosinci?

hater - 9. srpna 2007 17:07
hater

Lucka 9. srpna 2007 15:16
a ty by jsi byla rada, kdyby jsi napsala knizku, kterou by jsi chtela prodat, aby jsi mela penize a mohla nakrmit deti a nekdo by si tu knizku koupil a pak zadarmo rozdaval neco na cem jsi pracovala rok a nebo vice?

Lucka - 9. srpna 2007 15:16
Lucka

Tak, stránky Harryho Pottera byly zrušeny. Nevím, jestli načas, ale Rowlingová si nepřeje, abychom ho četli. Teda aspon na internetu. Ale našla jsem ještě jednu stránku, kde to není. Honem kopírujte, než jí taky zruší.
http://www.dhhp7-cze.blogspot.com/

Lucka - 8. srpna 2007 21:26
Lucka

agarwaen 8. srpna 2007 16:58
Nejásej přefčasně. Dnes jsem přečetla jen jednu kapitolu.

agarwaen - 8. srpna 2007 16:58
agarwaen

Lucka 8. srpna 2007 16:22

hurá

Vypisuje se 20 z celkem 2442 příspěvků|⇐ 1 ... 105 106 107 108 109 110 111 ... 123 ⇒|

↑ navigace

Záložková navigace

Galéria (fantasy)
Resize (tmavý)
Light (světlý)