Manga & Anime (99 stran zpět) | Diskuze - Aragorn.cz

Diskuze

Manga & Anime

Správci:Aisha Sivinska, Mashiro
Popis:Netušíte co to může bejt nebo ste do mangy zaboření non-stop?Tak se koukněte sem a pokecejte...
registrovaní uživatelé mají právo číst i zapisovat
neregistrovaní mohou jen číst
diskuze je odemčená
Anketa:
Čtete nebo díváte se momentálně na nějakou mangu/anime? (lhůta tak dva dny)
ano51
přemýšlím o tom, ale nic nečtu/nesleduju7
ne=stydím se1
ne=nestydím se3
62 celkem
Nástěnka:

Dávejte odkazy na jiné stránky nebo obrázky jako link(kliknete na zemičku s 'řetězem' pod tabulkou s přízpěvkem a tam to hodíte), někoho to nebaví kopírovat do novýho okna.

A nezapomeňte!!
Ecchi(& Hentai) is bad!!
Anime recenze, rozcestník
AnimeCrew
ne moc manga, ale trochu přeci komix, Kreslí a osu příběhu vymyslela Lysandra
Svět bez jména
překlady mangy do češtiny
Manga česky
canny.obribroskev.cz
nemanga komic, docela zajímavej, nutno číst od začátku-jedničky, poslední díly bejvaj jak nehezky nakreslený, tak ne moc vtipný.

English sites

animeartbooks.net velká manga galerie
překlady Mangy do Angličtiny,ke stáhnutí různé MP3(hlavně soundtracky), diskuze k hrám (třeba FF), Artbooky
gh.ffshrine.org
překlady mangy do angličtiny.onemanga.com

zajímavá stránka českých překladů mangy. I přes naprosto příšernej design tdoporučuju, protože ty překlady jsou docela na úrovni (v rámci možnosti amatérského překladu). Taky pokud se chcete přidat jako překladači, je to relativně jednoduchý a lidi ve vedení příjemný. K prohlížení je nutná registrace (zdarma).

Spamy jsou mazány, je to pro vaše dobro.:))

Toto není diskuze o J-popu ani jiné japonské hudbě. Na to tu máte diskuzi Hudba.

-Netýká se soundtracků k anime.

--------------------------------
Ostatní diskuze-malá reklama ;)
Otázky k snídani

Diskuze ⇓

Pro přidávání diskuzních příspěvků je třeba se nejprve přihlásit.

Vypisuje se 20 z celkem 3155 příspěvků|⇐ 1 ... 97 98 99 100 101 102 103 ... 158 ⇒|

Veskit - 18. srpna 2007 17:27
Veskit

Mashiro 18. srpna 2007 12:36
Přesuň to na ručníkovej den Douglase adamse bude výc bžundy (ted kde jen maji nejaký hentaj ručníky;)

BTW: Nemá někdo muziku z Hellsingu?
Tady leží ten klaun. Na tváři ůsměv a v očích žal. Ano ten jemuž se každý smál.Už není výce vilný faun. Úsměv smrt mu vzala, všechny sny rozfoukala.

Mashiro - 18. srpna 2007 12:36
Mashiro

jé lidi víte že v aragornským kalendáři máme svůj den? :D teda všichni milovníci japonské animované tvorby, já vín není to dokonalý název ale stěžujte si u toho kdo to vymyslel. ( u mě, a sakra :D) ps.: je to pátýho května v den kdy letos začal brněnskej animefest :D
hele lidi co si přečíst moje pseudodílka a napsat tam něco opovrženihodného!

Mashiro - 17. srpna 2007 09:38
Mashiro

akira kitase 17. srpna 2007 09:31
hmm to zní dobře sem s tím :D

akira - 17. srpna 2007 09:31
akira

Mashiro 17. srpna 2007 09:02
jestli chces tak ti to klidne muzu poslat, mam to v compu i s titulkama
Smile with heaven =^.~=

Mashiro - 17. srpna 2007 09:02
Mashiro

akira kitase 16. srpna 2007 21:56
hej tak to musím sčekovat. díky za tip.

akira - 16. srpna 2007 21:56
akira

Mashiro 15. srpna 2007 20:16
No heled...Znaáš Puni Puni Poemi? u toho se nasměješ ještě víc, má to dva díly a je to hrozná slátanina, Yuri, Hentai, Ecchi a já nevimčehovšeho ještě XD a má to třeba naprosto dokonalej opening /Např- "zeme je jedna, ale když se rozpůlí tak budou dvě" př2- "Má cesta je dlouhá...budto patnáct minut autobusem nebo třicet pěšky"!/ bo tak nějak to tam je XD
Smile with heaven =^.~=

Mashiro - 15. srpna 2007 20:16
Mashiro

hej¨lidičky najděte si sayonara zetsubo sensei, je to naprostej úlet já se u toho směju jako sviňa

AskadrinSidlong - 15. srpna 2007 12:36
AskadrinSidlong

Mashiro 15. srpna 2007 12:32
i kdyz budu jen prohlizet u stejnak vim co kde rikaj a z toho mi je blbe...aspon to mam jako predlohu pro moje uceni malovat v manga stylu XD
Ten kdo dokáže žít život, s vědomím vlastní průměrností a faktem že není zvláštní, je Hrdina... (I'll Chuck you!)

AskadrinSidlong - 15. srpna 2007 12:36
AskadrinSidlong

akira kitase 15. srpna 2007 12:32
sakra ja sem doufal ze to bude aspon trochu pekny ale vzdyt poradnej pribeh bych k tomu udelal i ja....a ten vul to tak zmrsi........
Ten kdo dokáže žít život, s vědomím vlastní průměrností a faktem že není zvláštní, je Hrdina... (I'll Chuck you!)

Mashiro - 15. srpna 2007 12:32
Mashiro

AskadrinSidlong 15. srpna 2007 12:28
až tak? no jestli to má pěkný obrázky tak se to vyplatilo nemusíš to číst stačí si to prohlížet :D

akira - 15. srpna 2007 12:32
akira

AskadrinSidlong 15. srpna 2007 12:28
jojo presne tak XD
Smile with heaven =^.~=

AskadrinSidlong - 15. srpna 2007 12:28
AskadrinSidlong

dobra...je to jasny....knizka za tak tezky prachy jde z domu...>JE TO TOTALNI BRAK....hezky nakresleny ale pribeh JE HRUZA>...CO TO PSALO ZA KRETENA?????????????????????????????????? je to horsi nez to co cmara sousedova sestra a ze ta pise echt hovadiny!!!!!!!

Aisha Sivinska - 14. srpna 2007 22:55
Aisha Sivinska

Tak to ajsko je 469-267-976, kdyby to nefachalo tak přezdívka je Aisha (kdo by to byl řek, žejo ^^)
...řekl Bůh

Mashiro - 14. srpna 2007 22:51
Mashiro

Ježiš já vím že tu adresu mám vodsud někdo mi sem psal dva odkazy na mangu. klidně to pošlu na mail, ale pokud pošlel icq tak aspoň pokecáme rychleji a třeba to půjde i poslat :D

Aisha Sivinska - 14. srpna 2007 22:44
Aisha Sivinska

Mashiro 14. srpna 2007 22:36
myslim že na mangačesky to právěže neni a mám jinej program než ICQ, takže mi to zřejmě vůbec nedojde. Ohledně tý doby, myslim když sem ve škole ^^

:D jo klidně pošli, ale jak? Mejl máš, ale jestli to chceš zkusit poslat po icq, dám ti číslo.
...řekl Bůh

Mashiro - 14. srpna 2007 22:36
Mashiro

Aisha Sivinska 14. srpna 2007 22:15
:d nevím jeslti si mi měla něco posílat. Pokud jde o mangu myslím že to bylo na mangacesky ale nejsem si tím vůbec jistej někde ty původní zazipovaný soubory mám¨, možná takže po icq nebo tak klidně pošlu. ( pokud najdu) pokud jde o noční dobu a podobně, bude to asi tím že normální lidi spí :D ( mě se tentokrát nechce protože... nevím :D)

jo nějaký zipy tu mám takže klidně můžu poslat ale nevím jestli je to vono :D je to v podstatě celá první season nebo jak se tomu nadává :D

Aisha Sivinska - 14. srpna 2007 22:15
Aisha Sivinska

Mashiro 14. srpna 2007 21:44
já už nemám fakt co na netu dělat, protože většinou na aragu v tu dobu skoro nikdo neni a hrát furt nějaký online hry mě nebaví, protože je už mám všechny prohraný (ne jako že sem je prohrála, ale že sem je už všechny hrála)

jj pošli buď link nebo těch pět sešítků (nejlepší to bude asi zazipovaný a po mejlu)...mimochodem, neměla sem ti kdysi poslat soundtracky cowboye beebopa? O.o
...řekl Bůh

Mashiro - 14. srpna 2007 21:44
Mashiro

Aisha Sivinska 14. srpna 2007 21:31
no to já ve škole nečsleduju anime bo ve škole vidím kompl maximálně na obrázku ( ne sranda pc a macky máme protože na tom pracujem ale net tam není a sou celkově na ... nic.)

pokud jde o mangu hned zjistím odkud to vlastně mám pokud sem si to někam napsal, je to českyx a mám prvbních pět sešítků v pc takže při nejhorším pošlu ( teda pokud nelžu a nechal sem si to uložený)

Aisha Sivinska - 14. srpna 2007 21:31
Aisha Sivinska

Mashiro 14. srpna 2007 21:12
jo..champloo XD já to viděla jako anime a přišlo mi to jako dost dobrý anime. sice sem neviděla jak to dopadlo, ale co ^^
já sem často taky dost líná to obracet, ale mě na anime vadí to, že ne vždycky si můžu pustit zvuk (třeba ve škole), takže radši mangu ^^
p.s.:mangu sem nečetla, ale jestliv íš kde jí sehnat sem s tim ^^
...řekl Bůh

Mashiro - 14. srpna 2007 21:14
Mashiro

ps.: ale samurai champloo sem čatl i jako mangu teda pár sešítků :D hrubý od anime se to dost liší ale i tak je to hrubost :D

Vypisuje se 20 z celkem 3155 příspěvků|⇐ 1 ... 97 98 99 100 101 102 103 ... 158 ⇒|

↑ navigace

Záložková navigace

Galéria (fantasy)
Resize (tmavý)
Light (světlý)