Manga & Anime (128 stran zpět) | Diskuze - Aragorn.cz

Diskuze

Manga & Anime

Správci:Aisha Sivinska, Mashiro
Popis:Netušíte co to může bejt nebo ste do mangy zaboření non-stop?Tak se koukněte sem a pokecejte...
registrovaní uživatelé mají právo číst i zapisovat
neregistrovaní mohou jen číst
diskuze je odemčená
Anketa:
Čtete nebo díváte se momentálně na nějakou mangu/anime? (lhůta tak dva dny)
ano51
přemýšlím o tom, ale nic nečtu/nesleduju7
ne=stydím se1
ne=nestydím se3
62 celkem
Nástěnka:

Dávejte odkazy na jiné stránky nebo obrázky jako link(kliknete na zemičku s 'řetězem' pod tabulkou s přízpěvkem a tam to hodíte), někoho to nebaví kopírovat do novýho okna.

A nezapomeňte!!
Ecchi(& Hentai) is bad!!
Anime recenze, rozcestník
AnimeCrew
ne moc manga, ale trochu přeci komix, Kreslí a osu příběhu vymyslela Lysandra
Svět bez jména
překlady mangy do češtiny
Manga česky
canny.obribroskev.cz
nemanga komic, docela zajímavej, nutno číst od začátku-jedničky, poslední díly bejvaj jak nehezky nakreslený, tak ne moc vtipný.

English sites

animeartbooks.net velká manga galerie
překlady Mangy do Angličtiny,ke stáhnutí různé MP3(hlavně soundtracky), diskuze k hrám (třeba FF), Artbooky
gh.ffshrine.org
překlady mangy do angličtiny.onemanga.com

zajímavá stránka českých překladů mangy. I přes naprosto příšernej design tdoporučuju, protože ty překlady jsou docela na úrovni (v rámci možnosti amatérského překladu). Taky pokud se chcete přidat jako překladači, je to relativně jednoduchý a lidi ve vedení příjemný. K prohlížení je nutná registrace (zdarma).

Spamy jsou mazány, je to pro vaše dobro.:))

Toto není diskuze o J-popu ani jiné japonské hudbě. Na to tu máte diskuzi Hudba.

-Netýká se soundtracků k anime.

--------------------------------
Ostatní diskuze-malá reklama ;)
Otázky k snídani

Diskuze ⇓

Pro přidávání diskuzních příspěvků je třeba se nejprve přihlásit.

Vypisuje se 20 z celkem 3155 příspěvků|⇐ 1 ... 126 127 128 129 130 131 132 ... 158 ⇒|

Mashiro - 26. března 2007 18:16
Mashiro

akira kitase 26. března 2007 18:12
já jen spím strašně aktivně a hlučně jinak v podstatě nic, :D ( ale to jen tehdy pokud spí někdo ve stejném pokoji se mnou a já nemám správný polštář. :D
hele lidi co si přečíst moje pseudodílka a napsat tam něco opovrženihodného!

akira - 26. března 2007 18:12
akira

Mashiro 26. března 2007 18:09
spáš u kámošky?...EEe jako já nevim jak ostatní, ale naši mi myslí že spim někde v tom hotelu, nebo kde je zařízený to přespání O:3
(Pvooč?XD co mu hodláš chudákovi dělat?XD)
Smile with heaven =^.~=

Mashiro - 26. března 2007 18:09
Mashiro

akira kitase 26. března 2007 18:06
Já jako odpovědný lčověk nemůžu zklamat důvěru ve mě vlouženou vašimi rodiči ( když vám povolili spát u kámošky :D) a nechat takovou pochybnou existenci jako sem já ... teda .. ehm.. co to melu jako je ask spát ve stejným pokoji s váma :D ( a pokud jde o to že by smal u mě, tak toho by hořce litoval hned jak bych usnul :D

akira - 26. března 2007 18:06
akira

Mashiro 26. března 2007 18:01
fíha, tys to vyřešil pěkně XDD
Smile with heaven =^.~=

AskadrinSidlong - 26. března 2007 18:02
AskadrinSidlong

Mashiro 26. března 2007 18:01
ehm....*zrazen vlastnim hrdinou se skelnym pohledem a slzickami pod ocima utika za maminkou* XD....
Ten kdo dokáže žít život, s vědomím vlastní průměrností a faktem že není zvláštní, je Hrdina... (I'll Chuck you!)

Mashiro - 26. března 2007 18:01
Mashiro

AskadrinSidlong 26. března 2007 17:59
jo na balkóně, protože jak sem to počítal tak pokud nechám slečny spát v jednom pokoji a sebe v druhém eventuelně máti ve třetím tak ... :D ( vem si teplé spodní prádlo :D

AskadrinSidlong - 26. března 2007 17:59
AskadrinSidlong

Mashiro 26. března 2007 17:57
jsem pocten....asi budu brecet dojetim....JA BUDU SPAT U VELKEHO MASHIRA =DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD*pohled peti leteho kluka pred zivim spider-manem*
Ten kdo dokáže žít život, s vědomím vlastní průměrností a faktem že není zvláštní, je Hrdina... (I'll Chuck you!)

Mashiro - 26. března 2007 17:57
Mashiro

AskadrinSidlong 26. března 2007 17:52
ehm pokud při úklidu nespáchám sebevražku tak počítám ( společně s veskitem, který rovněž nabýdl nějaké prostory ) minimálně s atelwen, aishou, akirou a asi s tebou, pokud budou nějaké změny asi se přizpůsobím ( přizpůsobíme, )

Mashiro - 26. března 2007 17:55
Mashiro

no takhle přemejšlím silně o tom že vyšoupnu máti, čímž by se apokalipsa zmírnila jen na slabé inferno, ale pamatuje co zabordelíme to si i uklidíte ( a jen tak pro jistotu, neboť sem byl poučen z jiných akcí, :D pro zvracející a silně podnapilé máme apartní balkónek ( popřípadě hned dva :D )

ps.: je to šílené to abych začal vážně uklízet... a to budu muset i svůj otaku pokojík kam lidská noha nikdy nevstoupila a kde mohou kaktusi volně bujet? a kde se z prachových částit dá udělat apartní sněhulák??? Néééééééééééeéeéeéeéeéeéeéeéeeeee!!!!!!!!!!!!!!

AskadrinSidlong - 26. března 2007 17:52
AskadrinSidlong

s kolika lidma vlastne pocitas Mashiro????

akira - 26. března 2007 17:51
akira

AskadrinSidlong 26. března 2007 17:49
No nevim....až proběhne v jeho baráku náhrada za apocalypsu tak moc happy nebudeXDDD
Smile with heaven =^.~=

AskadrinSidlong - 26. března 2007 17:49
AskadrinSidlong

akira kitase 26. března 2007 17:47
on bude rad vid Mashiro???? XD....

akira - 26. března 2007 17:47
akira

Mashiro 26. března 2007 17:37
No hele vypadá to tak, že tě "potěšíme" návštěvou XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
Smile with heaven =^.~=

Mashiro - 26. března 2007 17:39
Mashiro

AskadrinSidlong 26. března 2007 17:37
uvidíme třeba to podniknu po cestě z anifestu :D

AskadrinSidlong - 26. března 2007 17:37
AskadrinSidlong

Mashiro 26. března 2007 17:35
ale nezavrhnuls to zene???ze ne strejdo Mashiro XD....vis jak sem se na to tesil???? XD

Mashiro - 26. března 2007 17:37
Mashiro

to mi připomíná jak to bude teda s tím spaním, bude se teda spát u nás, protože jestli jo tak já bych měl asi začít uklízet, přecejen už jen nějaký ten měsíc a něco a je tu animefest :D

Mashiro - 26. března 2007 17:35
Mashiro

AskadrinSidlong 26. března 2007 17:34
jo tak to se mi tak nějak vytratilo z lebky .D

Mashiro - 26. března 2007 17:35
Mashiro

akira kitase 26. března 2007 17:33
takový lidi já neznám a na to abych je zval sebou do autobusu jsem moc stydlivý :D přecejen říct: Promiň kámo ale nejel bys se mnou tři hodiny k bábičce, páč já zase zapomenu vystoupit. Ne, nemusíš tam bejt stačí když mě tam vodvezeš a pak se vrátíš tři hoďky do brna co? :D

AskadrinSidlong - 26. března 2007 17:34
AskadrinSidlong

Mashiro 26. března 2007 17:33
jep a ze na truc duchodcum tam s ni budes behat XDD

AskadrinSidlong - 26. března 2007 17:33
AskadrinSidlong

akira kitase 26. března 2007 17:33
oki....hm....stejne musim jeste zaridit par veci....jako treba vytlouct z matky propustku XDDD...

Vypisuje se 20 z celkem 3155 příspěvků|⇐ 1 ... 126 127 128 129 130 131 132 ... 158 ⇒|

↑ navigace

Záložková navigace

Galéria (fantasy)
Resize (tmavý)
Light (světlý)