Manga & Anime (142 stran zpět) | Diskuze - Aragorn.cz

Diskuze

Manga & Anime

Správci:Aisha Sivinska, Mashiro
Popis:Netušíte co to může bejt nebo ste do mangy zaboření non-stop?Tak se koukněte sem a pokecejte...
registrovaní uživatelé mají právo číst i zapisovat
neregistrovaní mohou jen číst
diskuze je odemčená
Anketa:
Čtete nebo díváte se momentálně na nějakou mangu/anime? (lhůta tak dva dny)
ano51
přemýšlím o tom, ale nic nečtu/nesleduju7
ne=stydím se1
ne=nestydím se3
62 celkem
Nástěnka:

Dávejte odkazy na jiné stránky nebo obrázky jako link(kliknete na zemičku s 'řetězem' pod tabulkou s přízpěvkem a tam to hodíte), někoho to nebaví kopírovat do novýho okna.

A nezapomeňte!!
Ecchi(& Hentai) is bad!!
Anime recenze, rozcestník
AnimeCrew
ne moc manga, ale trochu přeci komix, Kreslí a osu příběhu vymyslela Lysandra
Svět bez jména
překlady mangy do češtiny
Manga česky
canny.obribroskev.cz
nemanga komic, docela zajímavej, nutno číst od začátku-jedničky, poslední díly bejvaj jak nehezky nakreslený, tak ne moc vtipný.

English sites

animeartbooks.net velká manga galerie
překlady Mangy do Angličtiny,ke stáhnutí různé MP3(hlavně soundtracky), diskuze k hrám (třeba FF), Artbooky
gh.ffshrine.org
překlady mangy do angličtiny.onemanga.com

zajímavá stránka českých překladů mangy. I přes naprosto příšernej design tdoporučuju, protože ty překlady jsou docela na úrovni (v rámci možnosti amatérského překladu). Taky pokud se chcete přidat jako překladači, je to relativně jednoduchý a lidi ve vedení příjemný. K prohlížení je nutná registrace (zdarma).

Spamy jsou mazány, je to pro vaše dobro.:))

Toto není diskuze o J-popu ani jiné japonské hudbě. Na to tu máte diskuzi Hudba.

-Netýká se soundtracků k anime.

--------------------------------
Ostatní diskuze-malá reklama ;)
Otázky k snídani

Diskuze ⇓

Pro přidávání diskuzních příspěvků je třeba se nejprve přihlásit.

Vypisuje se 20 z celkem 3155 příspěvků|⇐ 1 ... 140 141 142 143 144 145 146 ... 158 ⇒|

Veskit - 17. března 2007 15:49
Veskit

akira kitase 17. března 2007 15:27
No mohl bych ti půjčit svou postel:D Já stejně budu na Animefestu po celou dobu. Je to takova tradice že to dávám tahem. Jinak ještě můžu půjčit gauč. Nebo se můžeš skusit domluvit s Souxie ta bydlí K Artu a Scale ještě blíž než já;) a přece jen je to děvče.
Tady leží ten klaun. Na tváři ůsměv a v očích žal. Ano ten jemuž se každý smál.Už není výce vilný faun. Úsměv smrt mu vzala, všechny sny rozfoukala.

akira - 17. března 2007 15:27
akira

Veskit 14. března 2007 22:10
Dobrý no...Akorát ty dvě stovky za noc...Tak mě napadlo, nemáte někdo jiný přespání?XDDD
Smile with heaven =^.~=

Aisha Sivinska - 15. března 2007 06:28
Aisha Sivinska

Jeee to mě štve že to neni v praze :'( ale nikdo nemůže mít všechno že...
...řekl Bůh

Mashiro - 14. března 2007 23:04
Mashiro

Veskit 14. března 2007 22:10
Konečně se mi oznámilo něco včas :D už se těším. Doufám že se tam potkáme.
hele lidi co si přečíst moje pseudodílka a napsat tam něco opovrženihodného!

Veskit - 14. března 2007 22:10
Veskit

Animefest dne 6,-7,května v Brně. Kina Scala a Art.

Více na www.otaku.cz

Tady leží ten klaun. Na tváři ůsměv a v očích žal. Ano ten jemuž se každý smál.Už není výce vilný faun. Úsměv smrt mu vzala, všechny sny rozfoukala.

Hullak - 13. března 2007 22:04
Hullak

Ty jo tady sem nebyl ani nepamatuju :D naposledy o vanocich to sem mel cas sledovat anime :D Taky sem se tu na nejakej cas ztratil:D

Mashiro: to zni huste :D na to se nekdy kouknu jen co najdu cas a do velikonoc to nevidim :D Ale pokusim se.
Na světě není zrádnějšího stvoření nad ženu a chlípnějšího hovada nad muže.

Mashiro - 13. března 2007 19:08
Mashiro

Aisha Sivinska 13. března 2007 18:32
To není tak zcela mrtvej jazyk, ikdyž se už používá jenom v odborné terminologii. Tedy zkrátka je to latina a co znamená ta větička? To je tajný :D

Aisha Sivinska - 13. března 2007 18:32
Aisha Sivinska

Mashiro 13. března 2007 16:05
třeba bys mi mohl vysvětlit ty žblepty co máš pod přízpěvkem(teď řekneš že to nejsou žblepty ale mrtvej jazyk...což jsou žblepty)
...řekl Bůh

Kasparek - 13. března 2007 17:27
Kasparek

Mashiro 13. března 2007 16:31
Dobře pro jednou jsi měl pravdu...:)
NEBERTE DROGY!!! Nikdy! Nikomu! Neberte drogy!

Mashiro - 13. března 2007 16:31
Mashiro

Kasparek 13. března 2007 16:13
Vidíš jak je přínosné číst si moje přízpěvky :D

Kasparek - 13. března 2007 16:13
Kasparek

Mashiro 11. března 2007 18:13
lol kurva tak to si snad stáhnu :D

Mashiro - 13. března 2007 16:08
Mashiro

Kasparek 13. března 2007 16:07
to je velká chyba! Ono to sem tam nedává smysl ale za přečtení to rozhodně stojí, alespoň nějaké informace si z toho přece může odnést každý :D

Kasparek - 13. března 2007 16:07
Kasparek

Mashiro 13. března 2007 16:05
Já si to radšiá ani nečet:)

Mashiro - 13. března 2007 16:05
Mashiro

Aisha Sivinska 12. března 2007 17:31
Pardón pardón já se polepším :D budu se tam snažit dát nějakej malej řád a smysl. Pokud má někdo nějaký dotaz k tomu co sem psal rád znova dopodrobna vysvětlím a opravím :D

Aisha Sivinska - 12. března 2007 17:31
Aisha Sivinska

ehhh přestávám se do diskuze asi na čas zapojovat XD nějak nestíhám a apsolutně nedávám Mashirovi nemsyslný přízpěvky XD teda i ty dlouhý(tzn všechny XD(
...řekl Bůh

Mashiro - 12. března 2007 14:42
Mashiro

akira kitase 12. března 2007 08:50
jo je to fakt psycho :D

ps, další anime, má asi jen 90 minut čistýho času a devět dílů ( jeden díl bez znělky asi 10,14 minut :D) plus pokud si ho najdete tak na internetu je jeden bonusovej ( kterej patří mezi sedmej a osmej :D)
Jmenuje se to REC a je to o vstahu daberky a chlapáka co dělá reklamu, no v podstatě to není vtipný, ani nijak extra originální, ale je to moc pěknej romantickej seriálek já vřele doporučuju, moc se mi líbil a ta hodka a pl je dobře strávenej čas :D

akira - 12. března 2007 08:50
akira

Mashiro 11. března 2007 18:13
to sem vidělaaa :D ke konci je uplně hustý jak si to prohodějXDD
Smile with heaven =^.~=

Mashiro - 11. března 2007 18:13
Mashiro

teď sem si jen tak mimoděk spoměl na jedno anime (13dílů) bylo to jedno z prvních co sem viděl a strašně sem se zasmál.
Midori no hibi.
Představte si že jste jeden z těch rváčů kteří sou v anime světech tak častí. ( Yusuke z yu yu hakusho/ nebojak se to píše :D// nebo Onizuka za mlada // ten je z great teacher onizuka, nářez, ale o tom sme se už dávno bavili( myslím))) NO každopádně ste takový rváč, ale i přez to toužíte po dívce kterou byste mohl milovat, híčkat chodit s ní na rande a tak, problém je v tom že vás žádná kvůli vaščí pověsti nechce. 5ekl sem žádna, no jedna by tu byla už dlouho vás z povzdálí pozoruje a bojí se vám vyznat lásku. Až jednoho dne jsou modlitby obou těchto lidiček jakýmsi podivným způsobem vyslišeny, a Rváč a ta dívenka se probudí ráno v jedné posteli. Má ti ale jediný háček, protože ten rváč má dívenku místo pravé ruky. :D

Mashiro - 11. března 2007 18:05
Mashiro

hmm v podstatě máš pravdu protože jedna z těch mařenek ( Která netuší že jde o kluka) má furt výčitky ( nebo jak to říct) že je zabouchnutá do holky :D

akira - 11. března 2007 18:04
akira

Mashiro 11. března 2007 18:02
yuri je něco jako shoujo-ai, tj láska mezi dvěma dívkami, akorát yuri je prostě víc do hentai a ted mě napadá, že sem měla napsat shoujo-ai a ne yuri :D
Smile with heaven =^.~=

Vypisuje se 20 z celkem 3155 příspěvků|⇐ 1 ... 140 141 142 143 144 145 146 ... 158 ⇒|

↑ navigace

Záložková navigace

Galéria (fantasy)
Resize (tmavý)
Light (světlý)