Metloš (124 stran zpět) | Diskuze - Aragorn.cz

Diskuze

Metloš

Správci:Babin Úd, Systy, TheDave
Popis:Diskuze o metalu a o všem co k němu patří...
registrovaní uživatelé mají právo číst i zapisovat
neregistrovaní mohou jen číst
diskuze je odemčená
Nástěnka:

"Ticho léčí, ale hluk uzdravuje!"

Tato diskuze je veskrze pokračováním zrušené a blokované diskuze železo na kterou si většina metalové komunity Aragorna jistě pamatuje.

Pár odkazů

Rock radio
http://www.krradio.com/index.php?go=musicvids&pid=153
METALOPOLIS
http://www.metalopolis.net
DIMEBAG DARRELL - Pila plná krystalů
http://www.metalopolis.net/art_profiles.asp?id=1820
archiv kapel, možnost řazení podle několika kritérií
http:// http://www.metal-archives.com/
žebříček 100 nejlepších kytaristů světa
http://www.mykesweblog.com/2005/01/rollingstone_ma.html

Diskuze ⇓

Pro přidávání diskuzních příspěvků je třeba se nejprve přihlásit.

Vypisuje se 20 z celkem 3853 příspěvků|⇐ 1 ... 122 123 124 125 126 127 128 ... 193 ⇒|

Babin Úd - 13. února 2008 16:53
Babin Úd

Jeff 13. února 2008 15:34
Rozhodně to není Bčkové. Já je mám moc rád.
Paranoia is a very comforting state of mind. If you think they're out to get you, it means you think you matter. - Ciaphas Cain: Hero of the Imperium

Khanemis - 13. února 2008 15:41
Khanemis

Jeff 13. února 2008 15:34
Prosím, snad se ti z toho něco zalíbí

Nevím, tu skupinu jsem neslyšel, ale pochybuju, že by se mi líbila, když už nic, tak nemám rád zpěv v češtině:-)
Now you will experience the full pawá of the Dark Side...

Jeff - 13. února 2008 15:34
Jeff

Khanemis 13. února 2008 15:25
Díky :-)

Jinak bych se chtěl zeptat co říkáte na XIII. století, všichni říkaj že je to dost béčkový, ale mě se to vcelku líbí...
I wanna steal your heart, and eat your brain!

Khanemis - 13. února 2008 15:25
Khanemis

Jeff 13. února 2008 14:49
Hmm, něco podobného těm prvním dvěma?... Napadají mě třebas Lechery, Leverage a Endless:-)

Jeff - 13. února 2008 14:49
Jeff

No já poslouchám ponejvíce Dream Evil, Freedom Call (což nevim jestli je power) a již zmiňované Manowar, Hammerfall a Timeless Miracle. Rád bych něco co se podobá těm prvním dvěma...

TheDave - 12. února 2008 23:05
TheDave

Třeba Hammerfall taky nejsou k zahození, pro někoho možná trochu syrovější, ale mě vyhovujou...
"Každej si holt dělá tu anarchii po svým." - Charlie

Babin Úd - 12. února 2008 22:58
Babin Úd

Jeff 12. února 2008 20:42
Jednoznačně BG, možná Manowar.
Paranoia is a very comforting state of mind. If you think they're out to get you, it means you think you matter. - Ciaphas Cain: Hero of the Imperium

Khanemis - 12. února 2008 21:52
Khanemis

To je velmi složité...power metal je poměrně dost široká podskupina metalu (samozřejmě, ona skoro každá má mnoho podob), nehledě na to, že čistých power metalových skupin je relativně pomálu. Takže záleží na tom,jestli hledáš něco opravdu pure power metalového nebo jen, co se vejde do daných intencí.
Je toho hodně: dle mého názoru velmi zajímavá power metalová skupina (která mi přijde, že obsahuje jisté, velmi slabé, prvky country) jsou Timeless Miracle
Sonata Arctica je potom dalším zástupcem relativně čistého poweru
Frilim zmiňovaní Blind Guardiani jsou skupinou, která má sice svůj vlastní velmi osobitý styl, ale stále jsou příkladem velmi čistého poweru, hlavně jejich starší alba, u těch novějších už jsou více znatelné prvky symfonického metalu (i když opět velmi osobitého)
Helloween a Gamma Ray jsou považováni za power/speed a...co víc dodávat, jde o legendy;-)
Blízko k tomu máme taky Savage Circus založené bývalým bubeníkem právě od Blind Guardianů (ten už ale ve skupině taky není). To je taky vcelku čistý power.
No a od toho je opět kousek (stejný kytarista a mozek toho věšeho, plus další členové)k mé srdeční kapele, kterou jsou Iron Savior, skvělý mix těžkého zvuku heavy metalu, rychlosti speedu a textů sci-fi poweru;-) Nojo, trošku lobbuju:-)

Uváděl jsem ale spíše známější věci, které mě zrovna napadly , samozřejmě je toho ještě mnoho a mnoho:-)

Frili - 12. února 2008 20:43
Frili

Ja osobne Blind Guardian, to mam celkovo z metalu najradšej.
Turn in tune on drop out

Jeff - 12. února 2008 20:42
Jeff

Jakou by jste mi doporučili power metalovou kapelu?

Babin Úd - 12. února 2008 16:21
Babin Úd

Vortex 12. února 2008 10:02
Teda když neposlouchám amish paradise :-D

Babin Úd - 12. února 2008 16:20
Babin Úd

Vortex 12. února 2008 10:02
To doufám, hlavně až narazíš na další album Těhle řezníků. Poslouchám to dokola od doby co si mi to poslal.

Vortex - 12. února 2008 10:02
Vortex

Babin Úd 10. února 2008 18:53
Díky, já si v těchle vikinzích, seveřanech, keltech a irech strašně libuju. Až zas narazim na nějaký podobný řezníky, určitě dám vědět;-)
Ach jo... kde jsou ty zlatý časy, kdy to ještě stálo za hovno... Harakan: ,,Za dva!" Bejdouzus: ,,Exploze!"XD

Babin Úd - 10. února 2008 18:53
Babin Úd

Mimochodem když tu vortext uvedl Svartsot, uvedl úžasnou skupinu, bubenické rytmy, kytarové riffi, fletnove melodie a growling této kapeli jsou pecka za peckou!

Babin Úd - 10. února 2008 18:52
Babin Úd

Babin Úd 10. února 2008 18:52
Hned si to pustim. :-D

Babin Úd - 10. února 2008 18:52
Babin Úd

Khanemis 10. února 2008 11:49
To jo, má co klip to pecku. amish paradise je toho příkladem.

Khanemis - 10. února 2008 11:49
Khanemis

Jinak s Weird Alem je vždycky sranda, zvláštní týpek;-)

Babin Úd - 10. února 2008 10:54
Babin Úd

Khanemis 10. února 2008 10:25
Thank you.

Khanemis - 10. února 2008 10:25
Khanemis

Babin Úd 9. února 2008 23:24
hoď na nástěnku tohle
<A HREF="http://youtube.com/watch?v=ixyTNd-Ln38" TARGET="blank">Smells Like Nirvana</A>

Vortex - 10. února 2008 10:19
Vortex

Babin Úd 9. února 2008 23:24
mělo by tam bejt tlačítko s logem yt, označíš odkaz a klikneš na něj
Ach jo... kde jsou ty zlatý časy, kdy to ještě stálo za hovno... Harakan: ,,Za dva!" Bejdouzus: ,,Exploze!"XD

Vypisuje se 20 z celkem 3853 příspěvků|⇐ 1 ... 122 123 124 125 126 127 128 ... 193 ⇒|

↑ navigace

Záložková navigace

Galéria (fantasy)
Resize (tmavý)
Light (světlý)