Naruto (99 stran zpět) | Diskuze - Aragorn.cz

Diskuze

Naruto

Správci:Miranda, Pepča
Popis:Diskuse k Anime seriálu.. eh.. nesnášim popisy :D
registrovaní uživatelé mají právo číst i zapisovat
neregistrovaní mohou jen číst
diskuze je odemčená
Nástěnka:

Tým, či skupina 7. Tvoří páteř celého děje a prakticky se kolem nich všechno točí. Sasuke s Narutem mezi sebou soupeří a Sakura věčně jen nešťastně přihlíží a poučuje je. Tak je tomu v první části celé manga série, kdy ještě Sasuke je ve vesnici.

Pár obrázků a vysvětlivek, ovšem neupdatovaných už dlouhou dobu:
zobrazit/skrýt

Základní informace:)

V hlavních rolích jednoho japonského seriálu -

Poslední dobou je Kakashi dost na ústupu, jak to tak vypadá tak ze Shippuudenu úplně vypadne, jelikož se obětoval pro ostatní. Budeme Vás informovat dál.

V Shippuudenu prokázal, že už není žádný nevyspělý floutek. Hodně rychle získal hodně zkušeností a vůbec obecně je to frajer ;)

Emaři jsou z módy.

Uvidíme, jak se nám Sakura dál vybarví. Zatím se objevují její sympatie k Narutovi víc a víc, a blíží se to do zdárného konce :-D

Záporáci:

Bylo na čase, aby umřel. Jenže díky Kabutovi se jeho revival znovu blíží a člověk stále neví, na čem s tímhle hadopánem vlastně je.
Akatsuki:

Partička bláznivých "S-Ranked" kriminálníků. Jejich ultimátní cíl je ovládnout "trh" s válkou a díky tomu pohltit veškeré vesnice pod svojí kontrolu -> světová nadvláda. Postupem času jich rapidně ubyde, a pochybuju, že se nějakej z nich dožije konce celý Manga série .). Choděj vždy po skupinkách ve dvou, tak, aby se nějak doplňovali a poskytovalo jim to výhodu.

U mrtvých členů budu pouze uvádět kdo a jak je zabil a nic víc.

Uchiha Itachi.

Zabit svým bratrem, zřejmě z Itachiho vlastní volby. Jinak by Sasukemu nakopal...

Hoshikagi Kisame

Rybička, moc se o ní v poslední době nemluví. Uvidíme, co na nás vytáhne...

Deidara

Suicide v battlu se Sasukem

Sasori

Pwned by Chyio and Sakura.

Hidan + Kakuzu

Pwned by Shikamaru

Kakuzu:

Pwned by Naruto and Kakashi

Samotný Hidan

Samotný Kakuzu

Tobi, samotného Tobiho se mi zatím bohužel nepodařilo najít, tak aspoň s Deidarou .)

Tobi - update. Tobi = Uchiha Madara, ninja, který žil ještě při základu Konohy a sám se na něm podílel. Později však svou vesnici opustil z důvodů, které jsem psát nebudu, jelikož by se pro někoho daly považovat za spoiling, a to já bych nerad:-). Nicméně důležité je vědět, že bude nesmírně silný a je to zároveň také vůdce Akatsuki, kde tahá pečlivě za nitky osudů.
Naruto shop

Kontaktní čočky (Sharingany)

List AMV, na který stojí za to se podívat:
http://www.youtube.com/watch?v=yA7owTdrynU&feature=related

Zobratit/sktýt

Diskuze ⇓

Pro přidávání diskuzních příspěvků je třeba se nejprve přihlásit.

Vypisuje se 20 z celkem 2618 příspěvků|⇐ 1 ... 97 98 99 100 101 102 103 ... 131 ⇒|

Mack - 1. října 2008 18:52
Mack

Kotel 1. října 2008 18:22
Jiraya byl vostrej taky proto, že věděl, že pokud Naruta vycvičí, tak každýho strčí do kapsy včetně Jirayi, takže zas tak bych Naruta neobviňoval, myslim, že všem hrdinům v manze potrvá, než zjistěj, že Naruto je defackto geniální Ninja. Nejvtipnějí na tom je, že nejdéle o potrvá narutovi:D
Would it help?

Kotel - 1. října 2008 18:22
Kotel

Flipy 1. října 2008 16:52

to mě taky velice zarmoutilo, ale s čím dál tím větším časovým odstupem to vidím tak, že je dobré odejít ještě na vrcholu, ne pak někde pomalu skapávat stářím....navíc jeho smrt určitě nebyla bezvýznamná, jen mě trochu v uvozovkách "sere", že Narutův "extrémně" rychlý postup v učení se sage techniky je trochu na jeho úkor, přičemž Jiraiya byl jednou z nejsilnějších postav vůbec....
Pravda má jednu velkou výhodu: člověk si nemusí pamatovat, co řekl.

Kotel - 1. října 2008 18:16
Kotel

Mack 1. října 2008 18:05

ten tedy rozhodně neumře, to by byla velmi velká rána pro řadu nespočetných příznivců a fanynek, spíš bych to tak viděl na Gaie, chtěl bych totiž vidět ten "masakr" při otevření osmé brány....
no a o Kakashim, to je jasné, že je velmi talentovaný, ba až geniální, když dokončil akademii v 5 letech a Chunninen se stal myslím v 6, takovou bilanci nikdo nemá, nejblíže jsou pak tomu nejspíš Sannini....
Pravda má jednu velkou výhodu: člověk si nemusí pamatovat, co řekl.

Mack - 1. října 2008 18:05
Mack

S Kakashim se jen tak nerzloučíme, zvlášť kdž ho mj vichni za génia.
Would it help?

Flipy - 1. října 2008 17:12
Flipy

Deloran 1. října 2008 16:57
no já myslel jirayü nebo jak se píše....

ale ten tobi mě teda dostával... hlavně když přišel pod vedení toho Bombermana... to mě totálně rozsekalo smíchy...
Pamatujte, že amatéři postavili Noemovu Archu, profesionálové Titanic.

Deloran - 1. října 2008 16:57
Deloran

Flipy 1. října 2008 16:52
Myslíš toho sanina?No jo ten byl správnej taky to byla jedna zmála postav nad ,kterýma jsem se zasmál xD no ještě jak spadnul Tobimu ten prsten a stejně se mi nechce věřit že takovej vůl může bejt Madara.No co je to tak
Jedna gorila je lepší než deset šimpanzů :O

Flipy - 1. října 2008 16:52
Flipy

Deloran 1. října 2008 16:50
no... já hlavně lituju Ero-senina... chudáček perverťák.. nemusel skápnout tak brzo.... :(

Deloran - 1. října 2008 16:50
Deloran

Flipy 1. října 2008 16:43
jo ale zdá se mi že Kakashi tam straší už moc dlouho jasně je to více méně jedna z hlavních postav ale přece....

Flipy - 1. října 2008 16:43
Flipy

Deloran 1. října 2008 16:40
ten? ještě nemůže.... nejdřív tam bude muset mít drsnej fight proti někomu s sharinganem.... popřípadě s painem

Deloran - 1. října 2008 16:40
Deloran

taky si říkám že Kakashi bi už mohl natáhnout bačkory

Deloran - 1. října 2008 16:36
Deloran

Hmm tak jo.Taky mě štve ten naprostej nepoměr sil když jeden jonin z listové bojuje proti osmi joninum ze zvučné a všechny je dá celkem bez problémů to je fakt trapný

Flipy - 1. října 2008 16:30
Flipy

Deloran 1. října 2008 16:29
je to možný... ty sem zrovna nehledal...

Deloran - 1. října 2008 16:29
Deloran

Hele vrtá mi hlavou co se stalo z demoními bratry ,kteří se objevili někde v prvních dílech.Někdo říká že je kakashi zabil a někdo že sev tom samim díle ještě objevili kdesi v ustraní.Tak co?

Flipy - 1. října 2008 15:27
Flipy

Mack 1. října 2008 15:23
pro mě zamě ať si tam dá koho chce, pokud nad a pod to napíše ten odkkaz co sem uvedl

Mack - 1. října 2008 15:23
Mack

JJ, ale trochu obnovit by to chtělo, a vůbec Haku a Zabuza už by si mohli dát vale.
Would it help?

Flipy - 1. října 2008 15:18
Flipy

Mack 1. října 2008 15:14
naruto je nejenom o shippudenu... nemůžeš jen tak zahodit minulý události:)
ale shippuuden by se tam asi taky hodil

Mack - 1. října 2008 15:14
Mack

JJ ale vem si, deidara Dead, kakuzu dead, sasori dead, Itachi dead, Z hidana je potrava pro krtky a žížaly, a ty horní fotky jsou z naruta, já bych tam hodil už shippuuden.
Would it help?

Flipy - 1. října 2008 15:12
Flipy

jestli mohu doporučit, napište pod odkaz Základní informace toto:
<A href="javascript:hide('seznam')">zobrazit/skrýt</A></BIG><DIV class=hide id=seznam>

--------------
a tohle napište pod text jež je napsanej pod Tobim
<A href="javascript:hide('seznam')">Zobratit/sktýt</A></DIV>

myslim že to zpřehlední celou nástěnku

Deloran - 1. října 2008 14:24
Deloran

Nevim Hidan je pod drnem ,ale není mrtvej xD ty jo nechtěl bych hnít na dně zasipaný jámy :D

Mack - 1. října 2008 08:54
Mack

Souhlas s nástěnkou a taky by chtěla obměnit, přece jen některé postavy už jsou pod drnem.

Jinak mě spíš zajímá Narutovo nové Jutsu, co cvičí tajně u žabiček, nemyslím si totiž, že je to rasen shuriken.
Would it help?

Vypisuje se 20 z celkem 2618 příspěvků|⇐ 1 ... 97 98 99 100 101 102 103 ... 131 ⇒|

↑ navigace

Záložková navigace

Galéria (fantasy)
Resize (tmavý)
Light (světlý)