Naruto (100 stran zpět) | Diskuze - Aragorn.cz

Diskuze

Naruto

Správci:Miranda, Pepča
Popis:Diskuse k Anime seriálu.. eh.. nesnášim popisy :D
registrovaní uživatelé mají právo číst i zapisovat
neregistrovaní mohou jen číst
diskuze je odemčená
Nástěnka:

Tým, či skupina 7. Tvoří páteř celého děje a prakticky se kolem nich všechno točí. Sasuke s Narutem mezi sebou soupeří a Sakura věčně jen nešťastně přihlíží a poučuje je. Tak je tomu v první části celé manga série, kdy ještě Sasuke je ve vesnici.

Pár obrázků a vysvětlivek, ovšem neupdatovaných už dlouhou dobu:
zobrazit/skrýt

Základní informace:)

V hlavních rolích jednoho japonského seriálu -

Poslední dobou je Kakashi dost na ústupu, jak to tak vypadá tak ze Shippuudenu úplně vypadne, jelikož se obětoval pro ostatní. Budeme Vás informovat dál.

V Shippuudenu prokázal, že už není žádný nevyspělý floutek. Hodně rychle získal hodně zkušeností a vůbec obecně je to frajer ;)

Emaři jsou z módy.

Uvidíme, jak se nám Sakura dál vybarví. Zatím se objevují její sympatie k Narutovi víc a víc, a blíží se to do zdárného konce :-D

Záporáci:

Bylo na čase, aby umřel. Jenže díky Kabutovi se jeho revival znovu blíží a člověk stále neví, na čem s tímhle hadopánem vlastně je.
Akatsuki:

Partička bláznivých "S-Ranked" kriminálníků. Jejich ultimátní cíl je ovládnout "trh" s válkou a díky tomu pohltit veškeré vesnice pod svojí kontrolu -> světová nadvláda. Postupem času jich rapidně ubyde, a pochybuju, že se nějakej z nich dožije konce celý Manga série .). Choděj vždy po skupinkách ve dvou, tak, aby se nějak doplňovali a poskytovalo jim to výhodu.

U mrtvých členů budu pouze uvádět kdo a jak je zabil a nic víc.

Uchiha Itachi.

Zabit svým bratrem, zřejmě z Itachiho vlastní volby. Jinak by Sasukemu nakopal...

Hoshikagi Kisame

Rybička, moc se o ní v poslední době nemluví. Uvidíme, co na nás vytáhne...

Deidara

Suicide v battlu se Sasukem

Sasori

Pwned by Chyio and Sakura.

Hidan + Kakuzu

Pwned by Shikamaru

Kakuzu:

Pwned by Naruto and Kakashi

Samotný Hidan

Samotný Kakuzu

Tobi, samotného Tobiho se mi zatím bohužel nepodařilo najít, tak aspoň s Deidarou .)

Tobi - update. Tobi = Uchiha Madara, ninja, který žil ještě při základu Konohy a sám se na něm podílel. Později však svou vesnici opustil z důvodů, které jsem psát nebudu, jelikož by se pro někoho daly považovat za spoiling, a to já bych nerad:-). Nicméně důležité je vědět, že bude nesmírně silný a je to zároveň také vůdce Akatsuki, kde tahá pečlivě za nitky osudů.
Naruto shop

Kontaktní čočky (Sharingany)

List AMV, na který stojí za to se podívat:
http://www.youtube.com/watch?v=yA7owTdrynU&feature=related

Zobratit/sktýt

Diskuze ⇓

Pro přidávání diskuzních příspěvků je třeba se nejprve přihlásit.

Vypisuje se 20 z celkem 2618 příspěvků|⇐ 1 ... 98 99 100 101 102 103 104 ... 131 ⇒|

Flipy - 30. září 2008 13:05
Flipy

//jen tak mimochodem... doporučuju vám zabudovat do nástěnky rozbalovací menu.... rolovat obrazovku přez ty obrázky a všechny popisky je dost na kokot...
docela mě to štve, vzhledem k tomu, že tohle téma mam docela rád...
pokud by ste chtěli s tim něco udělat a nevíte jak, tak se ozvěte... jde sice o blobost, ale řekl bych že by to tu bylo přehlednější.

Co myslíte, o faktu, že chce sasuke zničit hidden leaf? podle mě bude mít fight s tobim...
Pamatujte, že amatéři postavili Noemovu Archu, profesionálové Titanic.

Ketasek - 29. září 2008 15:49
Ketasek

Kotel 26. září 2008 22:20
tAk co už vcípl náš milovaný Sasuke!!?? SAsuke je totiž Gangzta..KTerej zabil svýho staršího brášku..Mýho oblíbence...Takže Sasuke by mohl minimálně do dílu 450 manga zemřít..Však víte jsem optimista!:)

Kotel - 26. září 2008 22:20
Kotel

Deloran 26. září 2008 15:10

jo zestručnit, kdyby se nám tak chtělo;)....

třeba teďka můžeme mluvit o tom, že Pain přichází opět na scénu a schválně jak dlouho na ní vydrží;)....
Pravda má jednu velkou výhodu: člověk si nemusí pamatovat, co řekl.

Deloran - 26. září 2008 15:10
Deloran

OMJ jasně že umim ale myslim že byste mi to mohli zestručnit...
Jedna gorila je lepší než deset šimpanzů :O

Pepča - 25. září 2008 22:00
Pepča

Deloran 25. září 2008 21:24

Umíš číst? oO
Kdo chce, hledá způsoby. Kdo nechce, hledá důvody...

Deloran - 25. září 2008 21:24
Deloran

Vo čem se debatuje?
Jedna gorila je lepší než deset šimpanzů :O

Kotel - 17. září 2008 20:28
Kotel

Pepča 17. září 2008 17:56

jo na to jsem zapomněl: "Život chlapce na bojišti" byla povinná četba, stejně jako i bonus v podobě Yondaime Gaiden, sice od jiného autora, nebo autorky??, ale Jiraiya tam byl skvělý;)....

Pepča - 17. září 2008 17:56
Pepča

Kotel 16. září 2008 23:47

Kdyby si četl Gaiden, tak všechno víš oO :-D

Kotel - 16. září 2008 23:47
Kotel

Pepča 16. září 2008 22:27

za starých, nevím jest-li dobrých, ale rozhodně starých časů se zde probíralo všechno, od myngy přes anime, konče prkotinami....ty stránky jsou jedny z nejlepších, možná i nejlepší a člověk na nich najde vše podstatné a může si podle nich utřídit i nějaké fakta, mě navíc úplně fascinuje ty jejich statistické údaje o jednotlivých postavách, zda-li se někdy dočkáme odhalení sil třeba "Čtvrtého";)....

Pepča - 16. září 2008 22:27
Pepča

Omg můžete přestat spamovat ty linky sem pořád? Docela mě to deprimuje, tady máme debatovat nad problematikou která se zrovna v manze odehrává, ne tu předvádět linkfest oO

Kotel - 16. září 2008 17:56
Kotel

http://www.leafninja.com/biographies.php
po "dlouhé" době to zase trochu aktualizovali, člověk se i podívá jak je, nebo byl kdo silný;)....

Tysek - 13. září 2008 16:46
Tysek

tak pokud chceš do vesnice, tka se přihlaš, já jim dám vědět, aŤ tě přijmou
"Vím, že lidé by se měli nejdřív zamilovata ne rozmnožovat ,ale tohle je prostě náš styl." by Juno

bigpatos - 13. září 2008 16:38
bigpatos

Tysek 13. září 2008 16:29
Já sem to začal hrát
Kurva poslední dobou nemám moc velké štěstí :(

Tysek - 13. září 2008 16:29
Tysek

http://www.animecubed.com/billy/?tysek

pojďte si zahrát bláznivou hru na motiy naruta, nezabere moc času.....pokud začnete, dejte si přihlášku do vesnice Josei, kde se zatím hromadí prá lidiček z ČR a trénuje, aby časem byla založená i naše vlastní vesnička
"Vím, že lidé by se měli nejdřív zamilovata ne rozmnožovat ,ale tohle je prostě náš styl." by Juno

bigpatos - 10. září 2008 11:46
bigpatos

Mack 10. září 2008 00:38
Souboj v Narutu ne shippuuden ale v normálnim Naruto vs Sasuke v údolí konce

Mack - 10. září 2008 00:38
Mack

jakej máte nejoblíbenější díl? Ať anime či manga z těch novějších... V tý spoustě je to težký vybrat, ale...
Would it help?

Kotel - 9. září 2008 22:42
Kotel

bigpatos 9. září 2008 11:05

ne;)....

Pepča 9. září 2008 19:09
tak to mi nějak uniklo, možná jsi to mohl nechat jako kuriozitu, nebo jako příklad naprosto neprověřené zprávy;)....

Pepča - 9. září 2008 19:09
Pepča

Kotel 9. září 2008 11:00

Ale ne, nějakej mamlas sem nahodil odkaz na youtube, že jako kakashi bez masky a jakej že objev :-)

bigpatos - 9. září 2008 11:05
bigpatos

Hrajete naruto arenu?

Kotel - 9. září 2008 11:00
Kotel

Pepča 8. září 2008 22:58

tak až na nějaké narazíš tak je smaž, zatím tu byl myslím jen jediný a to: Fanoušci Iron Maiden bla, bla, bla....a ten byl okamžitě podstoupen mazání pokud vím;)....
a stránky konohy jsou mangou a anime podloženy více než dost….když tak většina lidí od tamního společenství čeká překlady atd.;)....

Vypisuje se 20 z celkem 2618 příspěvků|⇐ 1 ... 98 99 100 101 102 103 104 ... 131 ⇒|

↑ navigace

Záložková navigace

Galéria (fantasy)
Resize (tmavý)
Light (světlý)