Naruto (120 stran zpět) | Diskuze - Aragorn.cz

Diskuze

Naruto

Správci:Miranda, Pepča
Popis:Diskuse k Anime seriálu.. eh.. nesnášim popisy :D
registrovaní uživatelé mají právo číst i zapisovat
neregistrovaní mohou jen číst
diskuze je odemčená
Nástěnka:

Tým, či skupina 7. Tvoří páteř celého děje a prakticky se kolem nich všechno točí. Sasuke s Narutem mezi sebou soupeří a Sakura věčně jen nešťastně přihlíží a poučuje je. Tak je tomu v první části celé manga série, kdy ještě Sasuke je ve vesnici.

Pár obrázků a vysvětlivek, ovšem neupdatovaných už dlouhou dobu:
zobrazit/skrýt

Základní informace:)

V hlavních rolích jednoho japonského seriálu -

Poslední dobou je Kakashi dost na ústupu, jak to tak vypadá tak ze Shippuudenu úplně vypadne, jelikož se obětoval pro ostatní. Budeme Vás informovat dál.

V Shippuudenu prokázal, že už není žádný nevyspělý floutek. Hodně rychle získal hodně zkušeností a vůbec obecně je to frajer ;)

Emaři jsou z módy.

Uvidíme, jak se nám Sakura dál vybarví. Zatím se objevují její sympatie k Narutovi víc a víc, a blíží se to do zdárného konce :-D

Záporáci:

Bylo na čase, aby umřel. Jenže díky Kabutovi se jeho revival znovu blíží a člověk stále neví, na čem s tímhle hadopánem vlastně je.
Akatsuki:

Partička bláznivých "S-Ranked" kriminálníků. Jejich ultimátní cíl je ovládnout "trh" s válkou a díky tomu pohltit veškeré vesnice pod svojí kontrolu -> světová nadvláda. Postupem času jich rapidně ubyde, a pochybuju, že se nějakej z nich dožije konce celý Manga série .). Choděj vždy po skupinkách ve dvou, tak, aby se nějak doplňovali a poskytovalo jim to výhodu.

U mrtvých členů budu pouze uvádět kdo a jak je zabil a nic víc.

Uchiha Itachi.

Zabit svým bratrem, zřejmě z Itachiho vlastní volby. Jinak by Sasukemu nakopal...

Hoshikagi Kisame

Rybička, moc se o ní v poslední době nemluví. Uvidíme, co na nás vytáhne...

Deidara

Suicide v battlu se Sasukem

Sasori

Pwned by Chyio and Sakura.

Hidan + Kakuzu

Pwned by Shikamaru

Kakuzu:

Pwned by Naruto and Kakashi

Samotný Hidan

Samotný Kakuzu

Tobi, samotného Tobiho se mi zatím bohužel nepodařilo najít, tak aspoň s Deidarou .)

Tobi - update. Tobi = Uchiha Madara, ninja, který žil ještě při základu Konohy a sám se na něm podílel. Později však svou vesnici opustil z důvodů, které jsem psát nebudu, jelikož by se pro někoho daly považovat za spoiling, a to já bych nerad:-). Nicméně důležité je vědět, že bude nesmírně silný a je to zároveň také vůdce Akatsuki, kde tahá pečlivě za nitky osudů.
Naruto shop

Kontaktní čočky (Sharingany)

List AMV, na který stojí za to se podívat:
http://www.youtube.com/watch?v=yA7owTdrynU&feature=related

Zobratit/sktýt

Diskuze ⇓

Pro přidávání diskuzních příspěvků je třeba se nejprve přihlásit.

Vypisuje se 20 z celkem 2618 příspěvků|⇐ 1 ... 118 119 120 121 122 123 124 ... 131 ⇒|

Miranda - 8. září 2007 19:52
Miranda

Tak..
za nejvíc sexy postavu jsem byla, pochopitelně, zvolená já..
jak jinak..
^^
http://fc04.deviantart.com/fs20/f/2007/246/a/c/Orochimaru__s_servant_by_MirMirMiranda.jpg
(abyste věděli, pro koho jste hlasovali..)
(a abych záválela machra)

Nová anketa..
Koho bychom nejradši zabili..
Pokud máte jinou ideu, tak to zveřejněte.. veřejně.. ^^
Jsem žrout žroutů mýdložroutů.. Čtěme Hůlkový řád. www.oots.cz I'm a sexy shoeless god of war!

Crus - 8. září 2007 16:56
Crus

Jo a pls, muzete mi poradit jak prevedu video z real playeru treba do WMP nebo cyber linku?
Mam naruta v japonstine s nemeckejma titulkama
v real playeru a do real playeru nejdou davat titulky.
Proc valcime? Pojdme radsi spolecne pestovat zeleninu, samozdrejme BIO.

Crus - 8. září 2007 12:38
Crus

http://youtube.com/watch?v=07uh8pEtDs4

tohle je fakt cool video :D

Kotel - 8. září 2007 12:08
Kotel

spíš, že Kurenai má podobné oči jako šéf Akatsuki....
jinak, že by byla nějak spřízněná s Uchiha klanem si nemyslím, já vím těch dohadů je tam hodně, ale zatím z toho ještě nic nevyvozuji;)
Pravda má jednu velkou výhodu: člověk si nemusí pamatovat, co řekl.

Crus - 8. září 2007 11:43
Crus

No to ne :)
Spis je mozny ze uchiha klan je vzdaleny pribuzny s kurenai a kurenai je pribuzna s sefem atakutsi, coz znamena ze uchiha clan je velmi vzdaleny pribuzny atakutsi,

ale tohle je zalozeny na ruznych dohadech z fanclubu a tak podobne.

kurenai ma sharingan ale nema tomoe, z toho se usuzuje ze je pribuzna s uchiha, a pak a to nevim proc, jsou spekulace o tom ze kurenai je pribuzna s sefem atakutsi

Miranda - 8. září 2007 10:02
Miranda

Že mu ruplo v bedně? ^^
Jsem žrout žroutů mýdložroutů.. Čtěme Hůlkový řád. www.oots.cz I'm a sexy shoeless god of war!

Crus - 8. září 2007 01:25
Crus

Jinak jsem zacal patrat proc Itachi vyvrazdil klan a mozna jsem na neco kapnul.

Kotel - 8. září 2007 00:01
Kotel

no já nevím, už ji sice tak dosti využívá, ale ta se nezdá býti taky moc jaksi chytrá, ona je silná, nejsilnější ze všech a to té lišce stačí, každého dobije a nemusí při tom asi nic vymýšlet;)

Crus - 7. září 2007 17:40
Crus

Kotel 7. září 2007 15:22

mozna to za naruta planujue ocasata listicka :)

Kotel - 7. září 2007 15:22
Kotel

jo a všimli jste si té věci, že vždy když je přítomen u nějaké velké bitky s opravdu silným nepřítelem Naruto, tak je to právě on kdo jej porazí, to už je taky trochu ohrané, když se tak vezme tak má skóre tak 75:0, samé výhry žádná prohra, to je protekce a nadržování jak cyp:)), a to nemluvě o tom jak chytře to vždy udělají, naruto X klonů, všehchny je každý pozabíjí, pak další klony a ještě jedny kolny a pak zničeho nic se objeví až pravý Naruto, kdy se to nejvíce hodí a odrovná každého, ten co má inteligenci hluboce pod úrovní normálu a je schopen vymýšlet strategie jako Shikamaru??, taky docela mimo míso, nějak z něco toho "borce" dělat musí, ale často to až přehánějí.

Kotel - 7. září 2007 14:19
Kotel

co pořád máte s rou Kurenai, ať jde někam;)....

anime 152-157 asi, nedívejte se, nedívejte, větší slátaninu jsem si ani nedokázal představit, prostě filler co se moc nevyvedl;)....ale kdo chce nutně vidět starou ochechuli jak vaří "kari života", tak ať se koukne, a však tady tedy přestřelili podle mě už totálně, pálivé kari, co tě navrátí k životu, vyléčí ochrnutou osobu, tak to je i na mě moc, na zvracení, navíc Naruto, ještě horší než obvykle, jediné plus byl již mnou zmíněný Raiga a Rannamaru, ale Raigu mi odpráskli, tak to mě nasralo ještě víc;)....tyhle díly mi hodně zkazily náladu:(, ale Raiga byl týpek, sice miloval pohřby, ale u toho jsem se alespoň zasmál;)

Miranda - 7. září 2007 07:20
Miranda

K těm titulkům - já je mám anglicky, takže si to pak tak překládám, jak se mi to líbí ^^

Anko.. já nevim.. :D
Nejlepší je Kureani, já nebo Orochimaru ^^ co se týče dívěk..
No.. ale o Orochimarově sexualitě už bylo řečeno dost :D

Narutovi výrazy, neidentifikovatelné zvuky, ten zajíkavý smích, poskakování, drsný výraz při vyhraném souboji a ochranitelský, když někoho komanduje (s**e se mu do života)
......
To mě dokáže naštvat :D
Naruta úplně nesnášim ^^

Kotel - 6. září 2007 21:58
Kotel

Crus 6. září 2007 18:42

mě se spíš zdá, že se to zhoršuje:)), ale to se není čemu divit, když jsem viděl tolik dílů v docela rychlém tempu, začínám dostávat alergii, když se jeho obličej roztáhne přes celou obrazovku a čumí na mě, to bych mu nejraději jednu pořádnou fláknul;)

Crus - 6. září 2007 18:42
Crus

Kotel 6. září 2007 12:50
Miranda 6. září 2007 07:46

Naruto byl mentoš, a pořád je :)
ale už se to pomaličku zlkepšuje.

Kotel - 6. září 2007 12:50
Kotel

Miranda 6. září 2007 07:46

řekl bych, že mentoš je ještě slabé slovíčko;)....

říkám, Asumu zapíchne Hidan, má kosu, takže taková smrtka;)....

třeba na mě zapůsobila svými přednostmi;)....

řekl vážně vůl??;), mám asi jiné titulky, ale volil myslím slovo blázen:))....

a ještě kdo viděl Naruto movie tak ví, kdo neviděl, ať se raději o shlédnutí nepokouší;)....
tedy mě se akorát líbila trochu jednička, ta za něco ušla, ale pak to jelo s kvalitou dolů jako na klouzačce, nemluvě o tom, že je to vždy jasné, Naruto, velká bitka nakonec a pokaždé hlavního zlosyna porazí a čím jiným něž Rasenganem, v 1 Rasengan, ve 2 dva Rasengany dokonce, ve 3 znovu rasengan a co mi přijde docel absurdní je třeba, že Kakashi dostal ve trojce od hlavního nepřítele jaksi na prdel, ale Naruto ho samozřejmě vyřídí, Kakashiho Chidori nefunguje, neboť se tomu vždy záhadně nějak vyhne ten padouch, a to má Kakashi sharingan, zatímco Naruto tam naběhne se svou koulí, ten debil na něho jenom čumí a ani se nepohne, jako by to přímo chtěl dostat do toho břicha, opravdu je to na jedno brdo a velké zklamání:(

Miranda - 6. září 2007 07:46
Miranda

Já bych to shrnula asi tak..
Naruto je mentoš :D

Jinak Asumu zabije ten týpek s kosou ^^ ale to jméno.. nevím.. ale zabije ho a mě je z toho smutno.. byl to můj favorit číslo dvě ^^

A tím, že Kakashi má navíc, sem byla myšlená já, ne? :D
Jinak Anko na mě teda vůbec nezapůsobila :P

A co se týče toho, že se s Orochimarem potkali..
To bylo nááádherný xD
Kakashi - nasadím klidně vlastní život, obětuju se, aby Sasuke žil!
Orochimaru - *zasměje se, odejde*
Kakashi - Cože jsem to řekl? Že se obětuju? To sem snad vůl?

:D:D

Kotel - 6. září 2007 02:07
Kotel

Oznámení: Naruto už mě začíná v některých dílech pěkně srát a to nemluvě furt o tom jak každému slibuje hory doly, já ti pomůžu, já tě zachráním, zkrátka debil....
a co už nemůžu vystát, tak to je to jeho neustále se opakující zvedání se a opětevný boj, během chunninské zkoušky nepočítaje a nyní jsem viděl díl, kde je Raiga a tam taky, dostane tolik zásahů blesků do sebe, co by mělo vyřídit alespoň pět ninjů, ale on se zase postaví jako by nic, te´dka se začně usmívat jak kdyby myslel na bůh ví co a opět plný sil ho samozřejmě vyřídí a jak jinak než rasenganem s tím ať už jde taky někam, bo pokaždé použije jenom to a je to....
kdyby v sobě neměl toho lišáka, tak by z něj byla troska, ale i tak někdo by už mu měl pořádně natrhnout řiť, ale opravdu hodně;)

Kotel - 5. září 2007 22:16
Kotel

Crus 5. září 2007 20:12

to máš tedy věru hodně co dohánět;)....

Crus 5. září 2007 20:13
už se spolu potkali, na té chunninské zkouške, kakashi zajiskřil tím svým chidori a Orochimaru v klidu odešel, tak z toho asi nic nebude;)....
jinak, však v Listové asi bude určitě hromada sličných děv, které doposud nebyly ukázany, nemusí mít třeba známost, co je zrobna ninja;), ale třeba Mitarashi Anko nebo Shizune by byly myslím k mání;)

Crus - 5. září 2007 20:13
Crus

Kotel 5. září 2007 20:08

Jo no a na tim ze ma kakashi navic si meslyl treba koho?
myslis ze ma na orochimara? :D

Crus - 5. září 2007 20:12
Crus

Kotel 5. září 2007 20:08

Sakra, budu muyset oprasit programky k ilegalnimu stahovani a postahovat tech 200 dilu masngy co sem promeskal a radsi i skouknout celou anime :) z ty jsem videl cca 20 dilu naruto a 10 dilu shippuden :))

Vypisuje se 20 z celkem 2618 příspěvků|⇐ 1 ... 118 119 120 121 122 123 124 ... 131 ⇒|

↑ navigace

Záložková navigace

Galéria (fantasy)
Resize (tmavý)
Light (světlý)