Naruto (123 stran zpět) | Diskuze - Aragorn.cz

Diskuze

Naruto

Správci:Miranda, Pepča
Popis:Diskuse k Anime seriálu.. eh.. nesnášim popisy :D
registrovaní uživatelé mají právo číst i zapisovat
neregistrovaní mohou jen číst
diskuze je odemčená
Nástěnka:

Tým, či skupina 7. Tvoří páteř celého děje a prakticky se kolem nich všechno točí. Sasuke s Narutem mezi sebou soupeří a Sakura věčně jen nešťastně přihlíží a poučuje je. Tak je tomu v první části celé manga série, kdy ještě Sasuke je ve vesnici.

Pár obrázků a vysvětlivek, ovšem neupdatovaných už dlouhou dobu:
zobrazit/skrýt

Základní informace:)

V hlavních rolích jednoho japonského seriálu -

Poslední dobou je Kakashi dost na ústupu, jak to tak vypadá tak ze Shippuudenu úplně vypadne, jelikož se obětoval pro ostatní. Budeme Vás informovat dál.

V Shippuudenu prokázal, že už není žádný nevyspělý floutek. Hodně rychle získal hodně zkušeností a vůbec obecně je to frajer ;)

Emaři jsou z módy.

Uvidíme, jak se nám Sakura dál vybarví. Zatím se objevují její sympatie k Narutovi víc a víc, a blíží se to do zdárného konce :-D

Záporáci:

Bylo na čase, aby umřel. Jenže díky Kabutovi se jeho revival znovu blíží a člověk stále neví, na čem s tímhle hadopánem vlastně je.
Akatsuki:

Partička bláznivých "S-Ranked" kriminálníků. Jejich ultimátní cíl je ovládnout "trh" s válkou a díky tomu pohltit veškeré vesnice pod svojí kontrolu -> světová nadvláda. Postupem času jich rapidně ubyde, a pochybuju, že se nějakej z nich dožije konce celý Manga série .). Choděj vždy po skupinkách ve dvou, tak, aby se nějak doplňovali a poskytovalo jim to výhodu.

U mrtvých členů budu pouze uvádět kdo a jak je zabil a nic víc.

Uchiha Itachi.

Zabit svým bratrem, zřejmě z Itachiho vlastní volby. Jinak by Sasukemu nakopal...

Hoshikagi Kisame

Rybička, moc se o ní v poslední době nemluví. Uvidíme, co na nás vytáhne...

Deidara

Suicide v battlu se Sasukem

Sasori

Pwned by Chyio and Sakura.

Hidan + Kakuzu

Pwned by Shikamaru

Kakuzu:

Pwned by Naruto and Kakashi

Samotný Hidan

Samotný Kakuzu

Tobi, samotného Tobiho se mi zatím bohužel nepodařilo najít, tak aspoň s Deidarou .)

Tobi - update. Tobi = Uchiha Madara, ninja, který žil ještě při základu Konohy a sám se na něm podílel. Později však svou vesnici opustil z důvodů, které jsem psát nebudu, jelikož by se pro někoho daly považovat za spoiling, a to já bych nerad:-). Nicméně důležité je vědět, že bude nesmírně silný a je to zároveň také vůdce Akatsuki, kde tahá pečlivě za nitky osudů.
Naruto shop

Kontaktní čočky (Sharingany)

List AMV, na který stojí za to se podívat:
http://www.youtube.com/watch?v=yA7owTdrynU&feature=related

Zobratit/sktýt

Diskuze ⇓

Pro přidávání diskuzních příspěvků je třeba se nejprve přihlásit.

Vypisuje se 20 z celkem 2618 příspěvků|⇐ 1 ... 121 122 123 124 125 126 127 ... 131 ⇒|

Miranda - 1. září 2007 18:33
Miranda

Kotel 1. září 2007 18:25
Mě přijde děsivo roztomilý, jak on ještě..
Good morning guys..
Today I..
*teď buď nevinně pokrčí rameny nebo se poškrábe na hlavě* ..got lost on the road of life..
*podívá se na jejich nechápavé pohledy*
so.. oukey.. now..
*zabrouká a seskočí z toho sloupu*

:D

Teď jsem si vzpomněla, jak mu Naruto skočil okolo krku, když jim Kakashi oznámil, že je přihlásil na chuuninský zkoušky..
Hey.. Naruto.. slez.. rozrušuješ mě..
Jsem žrout žroutů mýdložroutů.. Čtěme Hůlkový řád. www.oots.cz I'm a sexy shoeless god of war!

Kotel - 1. září 2007 18:25
Kotel

Crus 1. září 2007 15:46

se nasral no, musím se na kouknout, snad to pak lépe pochopím, ty jeho motivy;)....

Miranda 1. září 2007 18:10
však mě to přijíti jako dobrý argument do pranice:)), lépší situaci na vyzkoušení schopností si najít nemohl;)....

ale na Kakashiho nemá: "Ztratil jsem se na cestě života"....nebo tak nějak:))....
"černá kočka mi přeběhla po cestě, takže....":))
Pravda má jednu velkou výhodu: člověk si nemusí pamatovat, co řekl.

Miranda - 1. září 2007 18:10
Miranda

Mě dostala ta výmluva, že si chtěl testnout svoje schopnosti ^^
To už je trochu jak Kakashiho výmluvy, proč přišel pozdě :D
Jsem žrout žroutů mýdložroutů.. Čtěme Hůlkový řád. www.oots.cz I'm a sexy shoeless god of war!

Crus - 1. září 2007 15:46
Crus

Kotel 1. září 2007 15:39

On zapích toho kamaráda a kryli ho další dva z Uchiha klanu.

Rodinu zapich asi kvuli tomu ze dostal zaracha nebo něco :))
Proc valcime? Pojdme radsi spolecne pestovat zeleninu, samozdrejme BIO.

Kotel - 1. září 2007 15:39
Kotel

Crus 1. září 2007 13:52

proč??, tak to je furt nejasné, něco žvatlal o tom, že chtěl otestovat své schopnosti;), no mohl si najít lepší způsob, ale takhle to bylo aspoň naostro;)....

přesně, zapíchnul toho svého kamaráda a pak už to sním šlo skopce....
v anime je to díl 129,130,131, když Sasuke a Naruto bojují mezi sebou u nějakého vodopádu a dvou soch, teď nevím jak se to místo jmenovalo, ale mělo to taky takový hodící se název;)....
no a tam vzpomíná jaké bylo jeho dětství a taková nostalgie, docela mě to překvapilo, že Itachi ho měl hodně rád, aspoň mi to tak připadalo, ale pak se to vážně zvrtlo, ale je to tam všechno, kromě ukázky jak zabil toho svého nej. kamaráda;)....o komplicích nic nevím, moc jsem nedával pozor a jen jsem to tak přelouskal zrychleně;)

Crus - 1. září 2007 13:52
Crus

Kotel 1. září 2007 11:50

Hlavně proč Itachi porubal svůj klan?
Snad první zabil svého nejlepšího přitele a
získäl mangekyou sharingan.
Pak ho asi 3 z Uchiha klanu vyšetřovali jestli
zabil toho Uchihu.
Nejspíš zjistily že ho zabil a tak všechny zrubal, i ty svoje 2 komplice, jen sasukeho nechal žít.

Kotel - 1. září 2007 11:50
Kotel

Crus 31. srpna 2007 23:57

tak to je nějak kolem 90 a něco díly anime, to toho ještě zbývá hodně;)....

zase ti Uchiha, taky čekám, kdo nakonec koho zabije a jak se to vyvrbí, zda si k tomu ještě něco řeknou, a tak, ale to všechno určitě za dlouho:(, já fandim Itachimu a proč??, všechno lepší než ten Sasuke:))

Crus - 31. srpna 2007 23:57
Crus

Já sleduju mangu už od roku 1999 :)
Ale nějak sem přestal v části kdy naruto s jirayem potkaji tsunade, skoncil jsem tesne predtim nez naruto dostal ten nahrdelnik smrti.

Kazdopadne me nejzajimavejsi prijde pribeh uchiha clanu.

Kotel - 31. srpna 2007 22:32
Kotel

no jo, Jetix ten dokáže zaručeně odratit:)), i když zaručeně, já to přetrpěl;), viděl jsem taky první díly na youtube v podání Jetixu;) a pak začal normálně stahovat v originále + české titulky;)

Crus - 31. srpna 2007 21:59
Crus

Já jsem Naruta sledoval jen v manze, a když jsem vyděl na jetix tech 5 dilu co opakujou dokola, navíc s vistřiženejma scenama a zmírněnejma nadávkama, tak mi bylo zle.

Kotel - 31. srpna 2007 21:03
Kotel

Miranda 31. srpna 2007 20:22

v lázních měl jen takovou roušku;), škoda, že ho tam neovál nějaký větřék a trochu mu ji nenadzvihl;)....
jinak lázně ty mám vždy rád, když jsou tam tedy záběry z nich, v Shippuudenu v jednou dílu na konci byly také jakési vysvětlivky o Listové, a tak, jednou vzal Naruto kankura a temari právě do lázní, dobrá scénkia;) "podej mi mýdlo"....

musím to dohnat jsem u 146 dílu, uf, uf, pořád mám toho ještě hodně před swebou;)....

to je pravdy, když tak je jenom vyobrazenej, že tu masku drží v ruce;)....
no s tím hárem bych ho poznal, i kdyby měl masku, beztak si musel vždy dělat jiný účes;)....
třeba měl nějakou upravenou masku;)....

Crus 31. srpna 2007 20:23
myslím, že ten co zná naruta zná i Konohu;), ale tady je odkaz základní informace na jednu stránečku a ta častokrát odkazuje právě na Konohu;)....

Miranda 31. srpna 2007 20:24
Crus 31. srpna 2007 20:28
52,53, nějak ten přelom, to je ano, tam Ebisu slušně dostane, mě se pak líbilo jak se jej Naruto snažil problrat pomocí Tisíc let bolesti, ale prsty v zadku nepomohly:))

Crus - 31. srpna 2007 20:28
Crus

Njn, to bylo když sejmul Jirayi toho Konohamarova učitele tou ropuchou, pokud se teda nepletu.

Miranda - 31. srpna 2007 20:24
Miranda

Jo a teď mě napadla Narutova hláška, spíš jediná věc na který se s nim shodnu.

Po prvním setkáním s Jirayou..
He's pervert, but he's so cool.

Crus - 31. srpna 2007 20:23
Crus

Podle mě má Kakashi masku proto že ho s ní prostě namalovali.

Jinak tady je popis tak 5 postav ze seriálu a není tu odkaz na význámné stránky jako www.konoha.cz
nebo http://mangacesky.wz.cz/vypis_detail.php?page=vypis&id=1

Miranda - 31. srpna 2007 20:23
Miranda

*Teda.. ne bez masky.. prostě s odkrytým okem ^^

Miranda - 31. srpna 2007 20:22
Miranda

Kotel 31. srpna 2007 19:57
Jako právě mě přijde divný, že se sundánim takovej problém neměl.. jedl, tak si ji normálně sundal..
V lázních ji ale měl, takže ten důvod, že ji musí mít pořád, asi je.
A tým chtěl jenom naštvat, tak udělal trik s druhou maskou ^^

Nevím, nestíhám, chtěla bych mít tolik času jako ty a moct se koukat :P

A FanArty jsou opravdu děsivý.
Buď vypadá jak nepovedená slečinka nebo jako blb :D

Btw.. poslední dobu mi vrtá v hlavě..
-
Jak to dělal Kakashi se sharinganem, když byl ANBU?
Žádný oficální obrázky o tom neexistujou, jenom fanarty, kde je vždycky bez masky.
Ale tak nemohl pořád bojovat, něco na tom oku mít musel.. A protectory neměli..
a kdyby nějakej třeba beze znaku měl, zas by mu nesedla maska..
Nevim, proč mám potřebu o tom teď furt rozjímat :D

Kotel - 31. srpna 2007 19:57
Kotel

Miranda 31. srpna 2007 18:36

něco v tom určitě bude, když ji vlastně nosí už odmalička, beztak se s ní už narodil;)....
mě by zajímalo, jest-li ho vlastně i třeba ostatní, myslím třeba Gaie nebo Asumu, zda ti ho už bez ni viděli??;)....
jinak ty FanArty ohledně celkového vzhledu Kakashiho mi taky nepříjdou zrovna povedené, na některých vážně vypadá, že by chtěl někoho vraždit:))....

díl 136 jset-li víš, tak víš, jest-li nevíš tak se určitě podívej;), jeden z nejlepších dílů vůbec, co jsem viděl, tedy podle mého názoru;), poslední scéna, když má Jirayia na pilno a utíká z toho města je nejlepší ze všeho:)), a aji tam má dobrou frázi: "Ti dva jsou blbci, ale v tomhle jsou to super blbci":)), mluvil o Narutovi a Sakuře, což tedy sedí;)

Miranda - 31. srpna 2007 18:36
Miranda

Kotel 31. srpna 2007 13:09
Prostě.. Kakashiho důvod.. no.. jelikož opravdu ve 101 díle si tu masku sundal při tom jídle..
tak podle mě to je nějaký zdravotní důvod..
třeba jako to, že musí přijímat jen trochu kyslíku a ne hodně, i proto má více masek.)
Nebo trpí chronickým podchlazením :D
No nevím.. ^^

Jiraya je případ sám o sobě :D
O tom by se dalo mluvit mluvit hodiny a hodiny ^^

Kotel - 31. srpna 2007 13:09
Kotel

Miranda 31. srpna 2007 09:08

bude skyrtej stejně jako třeba Ebisu;), Jiraiya ten se to nebojí přiznat, ten se tím snad ještě chlubí;)....
líbil se mi díl jak právě Naruta, Sakura a on měli jít do Zvučné a najít tam Orochimarovo sídlo, samozřejmě, že nebýt jeho, tak by ty díly stály za prd, ale kde je on tam je i zábava;), zachránili tam nějakou malu holku s klanu Fumma a Jiraiya se jen zeptal: "kdo je to roztomilé děvče s dlouhými vlasy?" a Sakura si hned myslela nějaké prasečiny a Jiraiya se jenom zleknul a začal, že je jen na dospělé ženy, a tak, ale Naruto už mu chtěl míso Zvrhlý Poustevník, říkat Perverzní:))....

nevím, nevím, zda to bude někdy odhaleno, určitě nás budou napínat ještě dlouho a možná někdy v budoucnu snad bude kousek masky odhalenm, on to má vlastně takový prodloužený rolák;)....
ať jsou to ty velké rty:)), ty byly jako totálně brutální:))

Miranda - 31. srpna 2007 09:08
Miranda

Kotel 30. srpna 2007 20:45
Ehm.. Orochimaru.. no.. tak asi velmi skrytej..
porovnej si ho s Jirayou ^^

Tyhlety spekulace jsou nejlepší..
Mě poslední dobou nejvíc baví přemýšlet o Kakashiho masce.. už se to docela.. no.. logicky zužuje :D :D

Vypisuje se 20 z celkem 2618 příspěvků|⇐ 1 ... 121 122 123 124 125 126 127 ... 131 ⇒|

↑ navigace

Záložková navigace

Galéria (fantasy)
Resize (tmavý)
Light (světlý)