Naruto (129 stran zpět) | Diskuze - Aragorn.cz

Diskuze

Naruto

Správci:Miranda, Pepča
Popis:Diskuse k Anime seriálu.. eh.. nesnášim popisy :D
registrovaní uživatelé mají právo číst i zapisovat
neregistrovaní mohou jen číst
diskuze je odemčená
Nástěnka:

Tým, či skupina 7. Tvoří páteř celého děje a prakticky se kolem nich všechno točí. Sasuke s Narutem mezi sebou soupeří a Sakura věčně jen nešťastně přihlíží a poučuje je. Tak je tomu v první části celé manga série, kdy ještě Sasuke je ve vesnici.

Pár obrázků a vysvětlivek, ovšem neupdatovaných už dlouhou dobu:
zobrazit/skrýt

Základní informace:)

V hlavních rolích jednoho japonského seriálu -

Poslední dobou je Kakashi dost na ústupu, jak to tak vypadá tak ze Shippuudenu úplně vypadne, jelikož se obětoval pro ostatní. Budeme Vás informovat dál.

V Shippuudenu prokázal, že už není žádný nevyspělý floutek. Hodně rychle získal hodně zkušeností a vůbec obecně je to frajer ;)

Emaři jsou z módy.

Uvidíme, jak se nám Sakura dál vybarví. Zatím se objevují její sympatie k Narutovi víc a víc, a blíží se to do zdárného konce :-D

Záporáci:

Bylo na čase, aby umřel. Jenže díky Kabutovi se jeho revival znovu blíží a člověk stále neví, na čem s tímhle hadopánem vlastně je.
Akatsuki:

Partička bláznivých "S-Ranked" kriminálníků. Jejich ultimátní cíl je ovládnout "trh" s válkou a díky tomu pohltit veškeré vesnice pod svojí kontrolu -> světová nadvláda. Postupem času jich rapidně ubyde, a pochybuju, že se nějakej z nich dožije konce celý Manga série .). Choděj vždy po skupinkách ve dvou, tak, aby se nějak doplňovali a poskytovalo jim to výhodu.

U mrtvých členů budu pouze uvádět kdo a jak je zabil a nic víc.

Uchiha Itachi.

Zabit svým bratrem, zřejmě z Itachiho vlastní volby. Jinak by Sasukemu nakopal...

Hoshikagi Kisame

Rybička, moc se o ní v poslední době nemluví. Uvidíme, co na nás vytáhne...

Deidara

Suicide v battlu se Sasukem

Sasori

Pwned by Chyio and Sakura.

Hidan + Kakuzu

Pwned by Shikamaru

Kakuzu:

Pwned by Naruto and Kakashi

Samotný Hidan

Samotný Kakuzu

Tobi, samotného Tobiho se mi zatím bohužel nepodařilo najít, tak aspoň s Deidarou .)

Tobi - update. Tobi = Uchiha Madara, ninja, který žil ještě při základu Konohy a sám se na něm podílel. Později však svou vesnici opustil z důvodů, které jsem psát nebudu, jelikož by se pro někoho daly považovat za spoiling, a to já bych nerad:-). Nicméně důležité je vědět, že bude nesmírně silný a je to zároveň také vůdce Akatsuki, kde tahá pečlivě za nitky osudů.
Naruto shop

Kontaktní čočky (Sharingany)

List AMV, na který stojí za to se podívat:
http://www.youtube.com/watch?v=yA7owTdrynU&feature=related

Zobratit/sktýt

Diskuze ⇓

Pro přidávání diskuzních příspěvků je třeba se nejprve přihlásit.

Vypisuje se 20 z celkem 2618 příspěvků|⇐ 1 ... 127 128 129 130 131 ⇒|

destiny - 6. srpna 2007 13:06
destiny

To som čítal už pred čítaním vašich príspevkov.
Esmerelda Zlopočasná (Mgr), čarodějka :D

Kotel - 6. srpna 2007 11:07
Kotel

Tak a nyní mám dotaz, kdo mi může srozumitelnými slovy zodpovědět jak je to s těmi Shippuudeny??....ještě jsem se na ně nekoukal a nevím kam přesně jako v ději patří mezi nějaké díly nebo až za ně??....kdo ví, ať odpoví;)

destiny 5. srpna 2007 21:02
taky Jetix:)), opravdu to upozornění viz. nástěnka přichází ve věšině případů pozdě;)
Pravda má jednu velkou výhodu: člověk si nemusí pamatovat, co řekl.

Kotel - 5. srpna 2007 22:40
Kotel

destiny 5. srpna 2007 21:02

tohle už jsme taky omývali;)....ale smrti je tam dosti hodně i celkově, i když už ne tak dramitcké;)....

ještě k tomu 101 dílu, tak tam "jdou" po Kakashim nějací ti bratři, jak se jmenují si moc nemapamatuji, ale vím, že s tím je tam taky srandy kopec, zítra se na to mrknu, abych si to připomněl;)

destiny - 5. srpna 2007 21:02
destiny

Samozrejme z Jetixu...ale Zabuzovu smrť som videl x-krát.

destiny - 5. srpna 2007 21:01
destiny

101 dielov?! Posledný čo som videl je Desiata otázka: všetko alebo nič.

Miranda - 5. srpna 2007 15:52
Miranda

Kotel 5. srpna 2007 14:41
nn.. nikde to nikde není..
je sice pár fanartů ale tak ty se mi vůbec nelíběj.. bleh.)

Under the mask is..
Under the mask is.. ?!?!
..another mask, surprised?
xD
Jsem žrout žroutů mýdložroutů.. Čtěme Hůlkový řád. www.oots.cz I'm a sexy shoeless god of war!

Kotel - 5. srpna 2007 14:41
Kotel

Miranda 4. srpna 2007 22:49

tak to byl 101 díl, jak ho celou dobu nahěnéjí a chtějí z jistit, jak to vlastně vypadá pod tou maskou;)....a já furt přemýšlýšlel a nemohl ho najít, dík;)....

to teda nevím, jak přesně to tam bylo a proč došlo k tomu zblížení;), ale snědl to docela rychle:))....ale ty pohledy, jak všichni čekali, už si Kakashi pomalu sahal na tu svou masku a pak tam přiletěl tým 10 a všechno jim zhatil:))....
ještě ty představy, co si domýšleli, copak to asi může skrývat, ty tři obličeje:))....ty králičí zuby, pusu jako kapr nebo ten dolní ret, ten byl prostě úžasný:))....
a s tou maskou, to bylo hotové uzemění:)), viděli ho vůbec někdy bez ní;)??

Miranda - 4. srpna 2007 22:50
Miranda

Kotel 4. srpna 2007 21:39
Ovšem hláška - under the mask is another mask je nepřekonatelná :D
Jsem žrout žroutů mýdložroutů.. Čtěme Hůlkový řád. www.oots.cz I'm a sexy shoeless god of war!

Miranda - 4. srpna 2007 22:49
Miranda

Kotel 4. srpna 2007 21:39
Jiraiya je borec :D:D
Jako Kakashi, jak sem teď docela dopodrobna studovala ten jeho životopis, to měl docela podivný..
On byl prostě Sasuke, ale pak na sebe vzal charakter Naruta.. a prostě když se ti tohle smíchá, tak vznikne něco hodně podivnýho :D
Ale jednou se tam do Kakashiho jedna baba zamiluje, v 101 díle, jak tam jí ten ramen, tak pak na něj má 'srdcovitý' očka. Ale.. nějak sem to nepochopila..
Sasukemu, Narutovi a Sakuře šlo o to, vidět Kakashiho bez masky - pozvali ho na ramen - holky se vrhli na Sasukeho, takže nic neviděli - Kakashi mezitím dojed a servírka se do něj zamilovala ..
Hey.. to proto že sundal masku? Že ho viděla jenom ona? To by jí tak lehko sundal?
To mi nějak nejde do hlavy :D

Kotel - 4. srpna 2007 21:39
Kotel

Miranda 4. srpna 2007 17:59

jo, no, Kakashi se do toho jen pořád kouká, čte a čte, ale ještě jsem ho "neviděl" balit nějakou slečnu;)....
mě se hlavně líbilo jak začínaly ty epizody něco kolem 54-55-56, jak vždycky Jiraiya koukal, špehoval z poza křeku slečny dovádějící ve vodě, ty pohledy, ty oči jak vždycky koulil:)) a nebo jak Naruto udělal tu svoji sexy-přeměnu:))

Miranda - 4. srpna 2007 17:59
Miranda

Kotel 4. srpna 2007 12:18
Já mám teď dny bez Naruta, bleh.. tak ti jenom závidím :P
Ale je to borec, hlavně autor Icha icha paradise :D
Bez toho by se asi Kakashi zbláznil :D

Kotel - 4. srpna 2007 12:18
Kotel

víš kdo mi ještě příjde jako hodně nej. postava, ale záleží od pohledu;)....přece "super-zvrhlík" =Jiraiya:))....
jsem se dnes, včera, předevčírem díval na chuuninské zkoušky a jak potom cvičí Naruta, tak ty díly nemají chybu:))

Kotel - 3. srpna 2007 21:08
Kotel

Miranda 3. srpna 2007 20:04

však já bych to udělal taky;), byl to dobrý protivník a poslední přání je hold poslední přání;)....
a pak jak ještě Zabuza šmatlal po obličeji Haku, další dojemná scénka;)

Miranda - 3. srpna 2007 20:04
Miranda

Kotel 3. srpna 2007 12:44
Mě dostala opravdu ta Kakashiho flegmatičnost..
Polož mě vedle Haku..
.. tak jo
:D

Kotel - 3. srpna 2007 12:44
Kotel

Miranda 2. srpna 2007 19:04

já nebulel, ale měl jsem sevřený žaludek a takový ten divný pocit u srdce;)((snad to nebyla předzvěst infarktu//....a jak to pak ještě dokreslili, když Kakashi položil Zabuzu vedle Haku, tomu se říká konec:(((....byl ještě tak mladý a krásný!!, nezatoužil si takhle skončit, ale vypadal jak baba;)....

Miranda - 2. srpna 2007 19:04
Miranda

Kotel 2. srpna 2007 00:05
:D
Nevím, jak to dokázali, ale i největší tvrďáci u toho posmrkávali..
Můj kamarád taky..
Já u toho regulérně bulela :D

Kotel - 2. srpna 2007 00:05
Kotel

Miranda 1. srpna 2007 18:06

jo jasně donutil;), ale nějak bůh ví velkou práci s tím určitě neměl:), ty zlosynko:))....
každopádně jsem si chtěl připomenout onen slavný konec dvou "záporáků", co jsou na nástěnce, tak jsem zhlédl včera 15,16,17,18, díl, trvalo mi to sice až do půl třetí, do rána, bo jsem začal dosti pozdě, ale musím říci, že i když nejsem žádná měkota;), tohle mě vždy dostane, slzy až na krajíčku jsem měl, to bylo tak kruté, takhle skončit si nezasloužili, hlavně takto brzo:(

Miranda - 1. srpna 2007 18:06
Miranda

Kotel 31. července 2007 09:50
HEY.. nech toho :D to si myslí všichni :P
On mě relativně ošklivýma psychickýma.. mučícíma technikama :D donutil se k němu přidat :P mě se k němu taky nechtělo :P

Na Kakashiho prostě nikdo nemá :D (ani já :P :D )

Kotel - 31. července 2007 09:50
Kotel

Miranda 30. července 2007 21:57

takže ty hraješ zlosina??;)....
máš nějaké zvláštní techniky??;)....
no myslínm, že by ti to urvalo více než srdce, Kakashi by ti urval nohy a ruce, no v podstatě snad všechny údy:))....proti němu by jste zatím asi neměli šanci;), ale těm třem by jste mohli třeba nakopat zadky;)

Miranda - 30. července 2007 21:57
Miranda

Kotel 30. července 2007 19:28
Nehrajeme, ale prolíná se to s příběhem Naruta..
Já teď třeba sloužim u Orochimara a zrovna se mydlim s Kakashiho týmem :D
(Doufám,ž e nebudu muset s Kakashim :P To by mě urvalo srdce :D )

Vypisuje se 20 z celkem 2618 příspěvků|⇐ 1 ... 127 128 129 130 131 ⇒|

↑ navigace

Záložková navigace

Galéria (fantasy)
Resize (tmavý)
Light (světlý)