Naruto (128 stran zpět) | Diskuze - Aragorn.cz

Diskuze

Naruto

Správci:Miranda, Pepča
Popis:Diskuse k Anime seriálu.. eh.. nesnášim popisy :D
registrovaní uživatelé mají právo číst i zapisovat
neregistrovaní mohou jen číst
diskuze je odemčená
Nástěnka:

Tým, či skupina 7. Tvoří páteř celého děje a prakticky se kolem nich všechno točí. Sasuke s Narutem mezi sebou soupeří a Sakura věčně jen nešťastně přihlíží a poučuje je. Tak je tomu v první části celé manga série, kdy ještě Sasuke je ve vesnici.

Pár obrázků a vysvětlivek, ovšem neupdatovaných už dlouhou dobu:
zobrazit/skrýt

Základní informace:)

V hlavních rolích jednoho japonského seriálu -

Poslední dobou je Kakashi dost na ústupu, jak to tak vypadá tak ze Shippuudenu úplně vypadne, jelikož se obětoval pro ostatní. Budeme Vás informovat dál.

V Shippuudenu prokázal, že už není žádný nevyspělý floutek. Hodně rychle získal hodně zkušeností a vůbec obecně je to frajer ;)

Emaři jsou z módy.

Uvidíme, jak se nám Sakura dál vybarví. Zatím se objevují její sympatie k Narutovi víc a víc, a blíží se to do zdárného konce :-D

Záporáci:

Bylo na čase, aby umřel. Jenže díky Kabutovi se jeho revival znovu blíží a člověk stále neví, na čem s tímhle hadopánem vlastně je.
Akatsuki:

Partička bláznivých "S-Ranked" kriminálníků. Jejich ultimátní cíl je ovládnout "trh" s válkou a díky tomu pohltit veškeré vesnice pod svojí kontrolu -> světová nadvláda. Postupem času jich rapidně ubyde, a pochybuju, že se nějakej z nich dožije konce celý Manga série .). Choděj vždy po skupinkách ve dvou, tak, aby se nějak doplňovali a poskytovalo jim to výhodu.

U mrtvých členů budu pouze uvádět kdo a jak je zabil a nic víc.

Uchiha Itachi.

Zabit svým bratrem, zřejmě z Itachiho vlastní volby. Jinak by Sasukemu nakopal...

Hoshikagi Kisame

Rybička, moc se o ní v poslední době nemluví. Uvidíme, co na nás vytáhne...

Deidara

Suicide v battlu se Sasukem

Sasori

Pwned by Chyio and Sakura.

Hidan + Kakuzu

Pwned by Shikamaru

Kakuzu:

Pwned by Naruto and Kakashi

Samotný Hidan

Samotný Kakuzu

Tobi, samotného Tobiho se mi zatím bohužel nepodařilo najít, tak aspoň s Deidarou .)

Tobi - update. Tobi = Uchiha Madara, ninja, který žil ještě při základu Konohy a sám se na něm podílel. Později však svou vesnici opustil z důvodů, které jsem psát nebudu, jelikož by se pro někoho daly považovat za spoiling, a to já bych nerad:-). Nicméně důležité je vědět, že bude nesmírně silný a je to zároveň také vůdce Akatsuki, kde tahá pečlivě za nitky osudů.
Naruto shop

Kontaktní čočky (Sharingany)

List AMV, na který stojí za to se podívat:
http://www.youtube.com/watch?v=yA7owTdrynU&feature=related

Zobratit/sktýt

Diskuze ⇓

Pro přidávání diskuzních příspěvků je třeba se nejprve přihlásit.

Vypisuje se 20 z celkem 2618 příspěvků|⇐ 1 ... 126 127 128 129 130 131 ⇒|

Kotel - 10. srpna 2007 16:02
Kotel

víš jako to, jak to s ním dopadne, tak v jakém je to dílu, jakou mám k tomu ještě dlouhou cestu??....aspoň, že zanechá po sobě nějaké to potomstvo;)
Pravda má jednu velkou výhodu: člověk si nemusí pamatovat, co řekl.

Miranda - 10. srpna 2007 07:31
Miranda

Kotel 9. srpna 2007 11:13
:(
Jsem žrout žroutů mýdložroutů.. Čtěme Hůlkový řád. www.oots.cz I'm a sexy shoeless god of war!

Miranda - 10. srpna 2007 07:31
Miranda

Kotel 9. srpna 2007 11:13
Já vím :P
Jsem žrout žroutů mýdložroutů.. Čtěme Hůlkový řád. www.oots.cz I'm a sexy shoeless god of war!

Kotel - 9. srpna 2007 11:13
Kotel

Miranda 8. srpna 2007 21:22

rázně utnout??, ale radši to nechci vědět, bo já jsem teprve u dílu 110, polovinka;), zrovna jak jdou "zachránit" Sasukeho a bude bitka s tou Zvučnou čtyřkou;), to vím, že jim nakopají prdele, jako těm zvučnákům;)....
právě já bych uvítal více zapojení těch jiných geninů z ostatních týmů, jako je to právě u té záchrany Sasukeho, hned se mi to více líbí;)....
a mimochodem o Asumu bych bejt tebou, tak se již příliš nezajímám, nebyl by to šťastný konec

Miranda - 8. srpna 2007 21:22
Miranda

Kotel 8. srpna 2007 11:31
Kakashi :P
Jiný jouninové a Narutovi vrstevníci..
nevím..
prostě bych nedělala jakoby rozšíření, ale pokračování třeba s jinými postavami..
ne to tak.. rázně utnout a shippuuden..

Kotel - 8. srpna 2007 11:31
Kotel

Miranda 8. srpna 2007 07:33

a to nejsi jediná, zrovna jeho taky moc nemusím;)....
jakých postav??....mě jen trochu vádí, že právě se tam ty vedlejší neobjevují o trochu více, bo jsou mi třeba mnohem, mnohem více sympatičtější;)

Miranda - 8. srpna 2007 07:33
Miranda

Kotel 7. srpna 2007 22:40
Upřímně řečeno mě je Naruto docela putna :D
Spíš by mě zajímalo rozřešení nebo spíš rozšíření jiných postav.. ;)

Kotel - 7. srpna 2007 22:40
Kotel

Miranda 7. srpna 2007 21:47

to mu beztak ty cíga došly, jinak snad kouří i během soubojů:))....

tak teraz jsem asi půl hodiny možná déle četl různé názory právě ohledně příbuzenského vztahu mezi Yondaimem a Narutem a jsem z toho ganz tupej:))....
nepopírám, že ta podoba je do oka bijící, ale, ale není to tak jistý;)....
těch teorií, co jsem přečetl, že ten je vůdcem Akatsuki a proč dal démona zrovna do Naruta, že je beztak živej a že hce zničit všechny ocasé démony a opravdu z toho nemůžu;)....
já se nechám překvapit, bo dohady plodí jen další dohady, ale ta podoba;)

Miranda - 7. srpna 2007 21:47
Miranda

Kotel 7. srpna 2007 20:14
yep, čtvrtý, mě to tam s těma číslama přijde nějaký divný, tak Hokage pořád pletu :D
Stejně je to Narutův otec, to je jasný :D

Já jo, při chuuninskej zkouškách - při zahájení předtřetí části ji neměl :D

Kotel - 7. srpna 2007 20:25
Kotel

abych dodal něco k Asumovi;), takový hulič, zatím jsem ho snad ještě neviděl bez toho jeho pokrouceného cíga:))....
dobré bylo jak Lee se pokoušel ze začátku balit Sakuru, ta mu něco řeklě, že vypadá jako blb nebo tak nějak, jaký mistr takový student;)

Kotel - 7. srpna 2007 20:14
Kotel

Miranda 7. srpna 2007 19:57

pátý?? není to náhodou Tsunade??;)....no tak jako je to dobrá volba:)), já bych ji určitě bral:)), s tím jejím vybavením a na to že již dosáhla 50 je to více nž slušné;)....
spíš si myslela čtvrtého Hokage, Yondaime, ten co se podobá asi nejvíce Narutovi nebo se nad pletu;)??

Miranda - 7. srpna 2007 19:57
Miranda

Kotel 7. srpna 2007 19:03
..
*překonává zvracení*
Ani.. OMYLEM..
OMG..
takovej hnusák :D
hey, ale možná i Jiraya.. byla by s ním prča :D
i když radši jenom jako kamarád :D
(taky rád..)
xD

Nebo ještě Momochi Zabuza nebo.. pátý Hokage? (já v těch číslech mám guláš, sensei Kakashiho.))

Kotel - 7. srpna 2007 19:03
Kotel

Miranda 7. srpna 2007 18:28

no ale když si teď tak vzpomínám, možná že už přece jenom mezi sebou něco měli;)....
no tak smulka no, kdo je další v pořadí Maito Gai??:))

Miranda - 7. srpna 2007 18:28
Miranda

Kotel 7. srpna 2007 18:26
Doufám, že to je platonické :D
protože jestli mě nebude chtít Kakashi, tak Asuma je druhej v pořadí :D

Kotel - 7. srpna 2007 18:26
Kotel

Miranda 7. srpna 2007 18:12

tak ty to nevíš jo;)....to se těžko vysvětluje, ale vlastně podstatou toho dílu bylo, že chtějí zjistit, co skrývá Kakashi pod tou maskou, ale právě tam byli ještě oni bratři Moyanovi, kteří se mu chtěli pomstít, právě za onu událost s tou ženštinou, která se stala před třemi roky na již se tam právě vzpomínalo, no a zase pochopitelně dostali od Kakashiho pěknou lekci, musíš na to podívat, tenhle díl, je pro mě zatím jeden z nej;)

Asuma s tou Yuuhi Kurenai, ale to je beztak jenom platonické, nic to neznamená:)), možná, že se tam o tom někdo zmínil, ale až něco uvidím na vlastní oči, tak budu věřit;)

Miranda - 7. srpna 2007 18:12
Miranda

Kotel 7. srpna 2007 13:42
Hey.. jaká ženština?

jediný co vim, tak Sarutobi Asuma a ta jouninka, jméno nevim.)

Kotel - 7. srpna 2007 13:42
Kotel

Miranda 7. srpna 2007 06:34

nestraš prosím tě;)....
to bylo dobré jak byl z toho ganz hotovoj:))...."musím si rezervovat lístek:))"....
ale právě v tom 101 dílu zachrání tu ženštinu před "obávanými" bratry Moyanovými:)) a ta je pak z toho taky pěkně hotová a on, že ji prej doprovodí domů, tak taky nevím, co my víme;)....
ale nezdálo se mi na tom to, že on vylezl z křeku, co tam asi dělal uprostřed noci??, sledoval dění nebo měl jinou práci:))....
každopádně těch milostných vzplanutí tam není zase tolik, myslím mezi těmi dospělejšími;)

Miranda - 7. srpna 2007 06:34
Miranda

Kotel 6. srpna 2007 16:41
Jen trochu nechápu.. sexualitu Kakashiho..
Nikde nikdy neprojevil o holky zájmem, ale Jirayovi knížky hltá od rána do večera (jak tam začal oblézat výlohu ve 101 a bláznit, když se dozvěděl, že to bude zfilmováno, asi mluví za vše)
.. tak já nevim.. teda.. :D

Kotel - 6. srpna 2007 16:41
Kotel

Miranda 6. srpna 2007 13:15

nandá, ona??....tak to musím vidět, ale má to času jak marasu, bo nejdřív musím dokoukat těch 220 dílů a jsem někde u 105:))....
okolo toho 90 dílů to ale moc grády nemělo, všechno to zachraňoval jako vždy Jiraiya a jeho choutky spojené s častými návštěvami těch rádoby salónů a bujné vnady Tsunade, tá ví jak se vylepšit:))

Miranda - 6. srpna 2007 13:15
Miranda

Kotel 6. srpna 2007 11:07
Rozhodně je to po všem - mám ten pocit, že to je dva roky po - Narutovi je 17, vrací se do vesnice a jediný co vim, že Sakura tam bude bojovat s Kakashim a nandá mu to tam - což je mírně mimo :D ( myslím, že to je v shippuudenu)

Slýchávám, že shippuuden je naprosto dokonalý, já myslím, že bude naprosto pitomý, nesnášim rozšíření :D

Vypisuje se 20 z celkem 2618 příspěvků|⇐ 1 ... 126 127 128 129 130 131 ⇒|

↑ navigace

Záložková navigace

Galéria (fantasy)
Resize (tmavý)
Light (světlý)