Star Wars (180 stran zpět) | Diskuze - Aragorn.cz

Diskuze

Star Wars

Správci:Alfonzo, Todrias Falco
Popis:...A sága pokračuje...
registrovaní uživatelé mají právo číst i zapisovat
neregistrovaní mohou jen číst
diskuze je odemčená
Anketa:
Páčia sa vám nové meče v najnovšom traileri?
Áno, sú úplne cute5
Nie, sú k hovnu5
Neviem0
10 celkem
Nástěnka:
A diskuze existuje, nástěnka existuje a my taky.
(By Alfonzo) založil jsem fanklub SW. kdo chce být členem ať se hlásí, za toho kdo chce být. ve výběru jsou všechny známé i méně známé postavy SW. Je možná každá rasa i povolání oné rasy. May the force be with you!

JEDI ORDER:

1. Alfonzo - Qui-Gon Jin
2. Todrias Falco - Master Rahm Kota
3. Frili - Anakin Skywalker
4. Jedi CARO - Jacen Solo
5. Miar - Plo Koon
6. Ghondar - Ki-Adi-Mundi
7. J.L.C. Wauder - Obi-Wan Kenobi

SITH CULT:

1. hendur - Darth Vader

CIVIL WAR MEMBERS:

1. Buri The Great - Han Solo

CLONE WARS MEMBERS:

1. I-Ionza - Jango Fett
2. kaito1 - Velitel Thire (klonové číslo 4477)
3. Jek - Commander Cody (klonové číšlo CC-2224)

OLD REPUBLIC LEGACY:

1. Eugenio - Darth Revan

NEW REPUBLIC:

1. Lenuska - Jaina Solo

(By Fraiser)
kodex jediů
"Nejsou žádné emoce, je jen klid.
Není žádná nevědomost, je jen poznání.
Není žádná vášeň, je jen vyrovnanost.
Není žádný chaos, je jen harmonie.
Není žádná smrt, je jen Síla."

(by Unnamed a Gran)
kodex sithů
"Klid je lež, je pouze vášeň.
Vášní dosáhnu síly.
Silou dosáhnu moci.
Mocí dosáhnu vítězství.
Díky vítězství jsou mé řetězy přetrženy.
Síla mě osvobodí."

peace is a lie, there is only passion.
Through passion I gain strenght.
Through strenght I gain power.
Through power you gain victory.
Through victory my chains are broken.

UŽ JE NÁS DVANÁCT!
MAY THE FORCE BE WITH YOU!
Když máte tak rádi Hvězdné války (kdo chce tak Star Wars) tak ať navštíví stránku fanoušků SW - CzechAcademy Najdete fotky, videa, členy zagegistrované v "klanu", fórum, historii stránek a tutorialy na světelné meče a blesky dělané v programu AAE 6.5 (Adobe After effcts 6.5). kdo chce ať se podívá a provází ho síla.
Tady je další odkaz na stránku doporučenou Granem - The Noob. Tak se jen a pouze dobře bavte!
A další odkazy:
Hight school Star Wars duel
Star Wars Lightsaber Duel
Art of The Saber

DJing
DJing 2
Darth Vader plays piano
a všechny videa jsou z YouTube

Tady je jeden odkaz na jednu stánku nalezenou Todriasem: Bunny SW
A další odkaz na další prdel od Buriho: Dude wars

Diskuze ⇓

Pro přidávání diskuzních příspěvků je třeba se nejprve přihlásit.

Vypisuje se 20 z celkem 3691 příspěvků|⇐ 1 ... 178 179 180 181 182 183 184 185 ⇒|

Jedi CARO - 14. ledna 2007 16:41
Jedi CARO

Ake je tema ? nechce sa mi litovat?
Neexistujú emócie, je iba mier, neexistuje neznalosť, je iba múdrosť, neexistuje vášeň, je iba pokoj, neexistuje smrť, je iba Sila. May the force be with MEEEE!!!!

Jedi CARO - 14. ledna 2007 14:49
Jedi CARO

Nazdar lidi som spat neviem na ako dlho :DD
Neexistujú emócie, je iba mier, neexistuje neznalosť, je iba múdrosť, neexistuje vášeň, je iba pokoj, neexistuje smrť, je iba Sila. May the force be with MEEEE!!!!

Todrias Falco - 13. ledna 2007 12:14
Todrias Falco

Alfonzo 13. ledna 2007 00:40
Ano, ano. Musis si ho vlastnorucne vyrobit. Nie je to nic tazke. Mne osobne sa pacila ta animacia, kde som sa s Bastilou ucil. Velmi pekne a zaujimavo spravene. Fakt..
What is better - to be born good, or to overcome your evil nature through great effort?

Frili - 13. ledna 2007 10:46
Frili

Alfonzo 13. ledna 2007 00:40
v jediovskej raďe
Turn in tune on drop out

Alfonzo - 13. ledna 2007 00:40
Alfonzo

Hele a kde v KOTORu získáte svštelný meč?
Magma is a funny word... Magma...

Frili - 12. ledna 2007 20:49
Frili

Todrias Falco 12. ledna 2007 19:35
na Tatooine sa dá z takého draka získať perla ktorá sa dá dať do svetelného meča
Turn in tune on drop out

Todrias Falco - 12. ledna 2007 19:35
Todrias Falco

Diky vam vsetkym. Presiel som KONECNE ten prahsprosty Taris. Momentalne som na Tatooine. Ale uz sa nezaseknem...dufam..
What is better - to be born good, or to overcome your evil nature through great effort?

Todrias Falco - 11. ledna 2007 07:12
Todrias Falco

Ecthelion 10. ledna 2007 22:18
Neee..ze max. 2 hodiny som mal zapnutu hru..lebo potom sa mi nechcelo rozmyslat.;)

Ecthelion - 10. ledna 2007 22:18
Ecthelion

Todrias Falco 10. ledna 2007 12:13
btw...teď mě tak napadá...to nemá být jako že za dvě hodiny projdeš *celou* jedničku, že ne?
Hope is the first step on the road to disappointment.

Todrias Falco - 10. ledna 2007 20:10
Todrias Falco

Frili 10. ledna 2007 20:09
:))

Frili - 10. ledna 2007 20:09
Frili

Todrias Falco 10. ledna 2007 16:16
ups, trochu som sa sekol myslel som 19 hodi
Turn in tune on drop out

Todrias Falco - 10. ledna 2007 16:16
Todrias Falco

Frili 10. ledna 2007 14:07
Tak to je nemozne..komplet celu hru (bez cheatov) + vsetky questy?? Za 19 minut?? Impossible..

Frili - 10. ledna 2007 14:07
Frili

Todrias Falco 10. ledna 2007 12:13
mne trvá kotor 1 asi 19 minút
Turn in tune on drop out

Todrias Falco - 10. ledna 2007 12:13
Todrias Falco

Demetrius 10. ledna 2007 11:50
Ecthelion 10. ledna 2007 11:45
Tak vy ste teda dobri!!! Ja som sa tomu venoval vzdy max 2 hodiny. A vzdy mi ostanu 3 nesplnene questy.

Demetrius - 10. ledna 2007 11:50
Demetrius

Todrias Falco 10. ledna 2007 11:21No já mám rekordní čas na KOTOR1 30h24min ale chybeli mi 3 ukoly do plného počtu! hlavní linka jde dohrát za acelých 7 hodin!
Lidé pozorujíce mraky v jejich tvarech vidí ledacos, ale obvykle v nich vidí to, co v nich vidět chtějí.

Ecthelion - 10. ledna 2007 11:45
Ecthelion

Todrias Falco 10. ledna 2007 11:21
prvně mi to zabralo 24 hodin +-
ale mám pocit, že můj best čas byl 9h41...

Todrias Falco - 10. ledna 2007 11:21
Todrias Falco

Kolko trva zhruba dokoncenie KotORa 1? Mne dvojka prvy raz trvala 50 hodin..to som sa zasekol na Gotovej jachte. Teraz sa herny cas skratil na nejakych 30 h..

Demetrius - 10. ledna 2007 11:08
Demetrius

Ecthelion 10. ledna 2007 00:34
no já se hned na začátku rozhodl jak hrád L. nebo D side tak jsem to nosit mohl a navíc zrovna ta Qel- Droma je myslím nej róba pro jedi.(kro té z poslední kapitoly!)navíc je tam Soltari krystal pro L.side a ten je silný dost.
Jak jsem už řekl pro D.side je tam jen spousta možností jak nahrabat D.side points.
A že je to v jiném pořadí až tak nevadí páč potvory a nepřátelé se zlepšují s tvou ůrovní!

Lidé pozorujíce mraky v jejich tvarech vidí ledacos, ale obvykle v nich vidí to, co v nich vidět chtějí.

Ecthelion - 10. ledna 2007 00:34
Ecthelion

Demetrius 9. ledna 2007 10:42
No, když jsem to hrál prvně, tak jsem to vzal v pořadí Tatooine, Kashyykk (omluvte počty y a k), Manaan a Korriban...jaké bylo moje překvapení, když v onom videu s Bastilou a star mapami jsou tyhle planety vyjmenované ve STEJNÉM pořadí :D

artefakty...no, co tam je, ta rukavice z hrobky Marka Ragnose...meč od Ajunta Pall, který nestojí za nic...maska Tulak Horda...taky krám...Qel-droma róba...taky shit, stejně ji nemůžete na začátku nosit, když jste málo light side...předpokládám že to samé platí obráceně, i když DS body se snadno dají nahrabat...

Btw vemte Tatooine první, HK stojí za to...

"98% probability that the miniature organic's tribe is held captive by the sand people.Doubtless he wishes assistance."
"And the other 2%?"
"2% probability that he's simply looking for touble and needs to be blasted.But that would just be wishful thinking on my part."

(když neumíte anglicky...well, shove it :P)

Demetrius - 9. ledna 2007 10:42
Demetrius

Ecthelion 8. ledna 2007 12:08Nevím proč na koriban jako na poslední já tam chodil za light side i Dark Side jeko první a vzplatilo se vždyť tam jsou nej artefakty pro Light Side a supr možnosti za Dark side sice je to trochu těžší na konce v hrobce(kvůli terrentetekům ale jinak v poho)

Vypisuje se 20 z celkem 3691 příspěvků|⇐ 1 ... 178 179 180 181 182 183 184 185 ⇒|

↑ navigace

Záložková navigace

Galéria (fantasy)
Resize (tmavý)
Light (světlý)