Star Wars (181 stran zpět) | Diskuze - Aragorn.cz

Diskuze

Star Wars

Správci:Alfonzo, Todrias Falco
Popis:...A sága pokračuje...
registrovaní uživatelé mají právo číst i zapisovat
neregistrovaní mohou jen číst
diskuze je odemčená
Anketa:
Páčia sa vám nové meče v najnovšom traileri?
Áno, sú úplne cute5
Nie, sú k hovnu5
Neviem0
10 celkem
Nástěnka:
A diskuze existuje, nástěnka existuje a my taky.
(By Alfonzo) založil jsem fanklub SW. kdo chce být členem ať se hlásí, za toho kdo chce být. ve výběru jsou všechny známé i méně známé postavy SW. Je možná každá rasa i povolání oné rasy. May the force be with you!

JEDI ORDER:

1. Alfonzo - Qui-Gon Jin
2. Todrias Falco - Master Rahm Kota
3. Frili - Anakin Skywalker
4. Jedi CARO - Jacen Solo
5. Miar - Plo Koon
6. Ghondar - Ki-Adi-Mundi
7. J.L.C. Wauder - Obi-Wan Kenobi

SITH CULT:

1. hendur - Darth Vader

CIVIL WAR MEMBERS:

1. Buri The Great - Han Solo

CLONE WARS MEMBERS:

1. I-Ionza - Jango Fett
2. kaito1 - Velitel Thire (klonové číslo 4477)
3. Jek - Commander Cody (klonové číšlo CC-2224)

OLD REPUBLIC LEGACY:

1. Eugenio - Darth Revan

NEW REPUBLIC:

1. Lenuska - Jaina Solo

(By Fraiser)
kodex jediů
"Nejsou žádné emoce, je jen klid.
Není žádná nevědomost, je jen poznání.
Není žádná vášeň, je jen vyrovnanost.
Není žádný chaos, je jen harmonie.
Není žádná smrt, je jen Síla."

(by Unnamed a Gran)
kodex sithů
"Klid je lež, je pouze vášeň.
Vášní dosáhnu síly.
Silou dosáhnu moci.
Mocí dosáhnu vítězství.
Díky vítězství jsou mé řetězy přetrženy.
Síla mě osvobodí."

peace is a lie, there is only passion.
Through passion I gain strenght.
Through strenght I gain power.
Through power you gain victory.
Through victory my chains are broken.

UŽ JE NÁS DVANÁCT!
MAY THE FORCE BE WITH YOU!
Když máte tak rádi Hvězdné války (kdo chce tak Star Wars) tak ať navštíví stránku fanoušků SW - CzechAcademy Najdete fotky, videa, členy zagegistrované v "klanu", fórum, historii stránek a tutorialy na světelné meče a blesky dělané v programu AAE 6.5 (Adobe After effcts 6.5). kdo chce ať se podívá a provází ho síla.
Tady je další odkaz na stránku doporučenou Granem - The Noob. Tak se jen a pouze dobře bavte!
A další odkazy:
Hight school Star Wars duel
Star Wars Lightsaber Duel
Art of The Saber

DJing
DJing 2
Darth Vader plays piano
a všechny videa jsou z YouTube

Tady je jeden odkaz na jednu stánku nalezenou Todriasem: Bunny SW
A další odkaz na další prdel od Buriho: Dude wars

Diskuze ⇓

Pro přidávání diskuzních příspěvků je třeba se nejprve přihlásit.

Vypisuje se 20 z celkem 3691 příspěvků|⇐ 1 ... 179 180 181 182 183 184 185 ⇒|

Frili - 8. ledna 2007 21:51
Frili

tento de túto chvíľu som vyhral sw. kotor za svetlú stranu
Turn in tune on drop out

Todrias Falco - 8. ledna 2007 15:03
Todrias Falco

Ecthelion 8. ledna 2007 12:08
Dik. To je velmi obsirny popis ako na to.
What is better - to be born good, or to overcome your evil nature through great effort?

Ecthelion - 8. ledna 2007 12:08
Ecthelion

Tak po popořadě:
Taris a sérum: má ho mrtvola vojáka VENKU před vchodem do kanálů...trochu uklizenej nabok, napravo

Darth Malak: jediné potíže byli, když jsem to hrál prvně, za Light Side a neměl jsem drain...takže se mi X krát vyhealoval do full..ale stejně jsem ho sejmul, hrál jsem za guardiana bo jak se tomu nadává, Master Speed, protekce a Force Jump a je to jen otázka času...pokud máte drain, oběhněte všechny ty zajatce a vysajte si je, přidají vám život i manu do full a pak vám stačí Malaka zabít 2x (prvě než ho donutíte ukázat vám, k čemu jsou tam ti týpci, podruhé už nadobro); hlavně ale nakupte ty speciální krystaly do saberu, když jsem tam byl poprvé jsem je neměl, ale podruhé za Dark Side guardiana jsem měl dmg 9-50...na double bladed, takže to už bolí...

Saber Throw jsem nikdy nepoužíval...Force Wave je taky imho docela zbytečnost

Add Sion: tam je to jen o kecání, jinak klasický duel bez zákeřností

Add skupina halucinací na Korribanu: lezte tam jako na poslední planetu, šoupněte jim Force Storm a Death Fieldy a je vymalováno, za Light Side si hodtě protekce a speed a do saberu Heart of Guardian a je

Add Kreia: Saber Throw...zbabělci...naběhnout, Force Storm, Death Field, chvilku rubat a pak zopáknout

A na závěr: Force Crush is da best!
Hope is the first step on the road to disappointment.

Demetrius - 8. ledna 2007 09:18
Demetrius

No v jedničce je to s Darth Malakem Ať už za sitha či Jedie značně jednodušší když Běháte a vyzabijíte mu ty polomrtvé jedi ať se nemůže docucat a průběžně ho párkrát "plácnout"

Ve dvojce se mi vyplatilo sestřelit meče a pak Kreiu(hrozný skloňování!)
Hodně ale záleží na stylu kterým hrajete (sentinel rullezz!:))

Lidé pozorujíce mraky v jejich tvarech vidí ledacos, ale obvykle v nich vidí to, co v nich vidět chtějí.

Demetrius - 8. ledna 2007 09:12
Demetrius

Todrias Falco 7. ledna 2007 15:35no serum získáš od sithských vojáků vojáků, kteří tě zastaví(jeden z nich je červený a jsou asi tři)jinak jde najít u nějaké mrtvoly(ale to musíš prolézt celé kanály - a to je nuda!)
já mám nejradši Kotora jedničku pro mě je to nejlepší star wars hra- dvojka je už jen taková předělávka není tam moc novýho(myslím jako v ději jinak tan toho přidali dost)

Lidé pozorujíce mraky v jejich tvarech vidí ledacos, ale obvykle v nich vidí to, co v nich vidět chtějí.

TyfuZ - 8. ledna 2007 09:05
TyfuZ

Todrias Falco 8. ledna 2007 07:14
tak to já sem šel pokaždé na férovku..když už sem se tak dlouho za nima trmácel, tak si je vychutnám..:D
Takže on zařval, zfialověl, a potom se hodinu svíjel na zemi, a to všechno po jednom šlehu? Tak fajn, já to taky zkusím. - Flišar Závrbník, Vnímavý -

Todrias Falco - 8. ledna 2007 07:14
Todrias Falco

TyfuZ 7. ledna 2007 23:08
Najlepsie na Kreiu je vzdialit sa a hadzat do nej mece. Nic ine som nerobil. A takisto aj na Siona. A s tymi lietajucimi mecmi: jeden po mne vystartoval a ja som zdrhol. Ale iba tak, aby ma ten mec dohonil. A tam som ho rubal co mi Sila stacila. :) A to iste s ostatnymi.
What is better - to be born good, or to overcome your evil nature through great effort?

TyfuZ - 7. ledna 2007 23:08
TyfuZ

Todrias Falco 7. ledna 2007 19:39
záleží taky za koho hraješ a jak moc se soustřeďuješ na Sílu..já hrál za klasického mlátiče, takže sem hlavně mlátil..no a třeba do Kreii (nejsem si jistý skloňováním:D) sem bušil dost dlouho, myslím že víc než deset minut..hlavně mě nasralal, když na mě vyvolala ty létající meče..
Takže on zařval, zfialověl, a potom se hodinu svíjel na zemi, a to všechno po jednom šlehu? Tak fajn, já to taky zkusím. - Flišar Závrbník, Vnímavý -

Frili - 7. ledna 2007 21:25
Frili

Todrias Falco 7. ledna 2007 19:21
aj keď Malaka stretneš prví krát na takej jednej lodi (myslím že to je leviatan) tak aj tam je dosť slabý... ale on nieje až taký silný len tam sú taký väzni a on ich zabie a tým si pridá život
Turn in tune on drop out

Todrias Falco - 7. ledna 2007 19:39
Todrias Falco

TyfuZ 7. ledna 2007 19:35
Ano to mas sice pravdu, ale ako vravim aj na Sithov je najlepsia sila Vlna. A ked ju pouzijes niekolko krat za sebou, aj Sithi so svetelnymi mecmi sa daju lahko porazit.

TyfuZ - 7. ledna 2007 19:35
TyfuZ

Todrias Falco 7. ledna 2007 19:21
jestli myslíš ty samé vidiny, tak je jasné, že museli být lehčí, prtože takovou skupinku bys nikdy sám neporazil (jestli myslíš jak se ti zjeví Malak, Revan, Bastila několik rytířů Jedi)

Todrias Falco - 7. ledna 2007 19:21
Todrias Falco

Frili 7. ledna 2007 19:03
Jo a este som zabudol vidinu Malaka v jaskyni na Korribane. Spolu so Silou Vlna a Hod svetelnym mecom je velmi lahke ho porazit.

Todrias Falco - 7. ledna 2007 19:18
Todrias Falco

Alfonzo 7. ledna 2007 19:09
Super. Toto je rpg star wars ake ma byt.

Todrias Falco - 7. ledna 2007 19:18
Todrias Falco

Frili 7. ledna 2007 19:03
Je to ale cudne, ze aj ini maju problemy ho porazit, ale Siona, Nihilusa A Kreiu v dvojke nerobia nikomu problem.

Alfonzo - 7. ledna 2007 19:09
Alfonzo

Tak jsem si oběhl pár zdrojů přes počítačový hry a asi budu mít KotOR I...
Magma is a funny word... Magma...

Frili - 7. ledna 2007 19:03
Frili

Todrias Falco 7. ledna 2007 18:06
ja zas neviem poraziť darta Malaka
Turn in tune on drop out

Todrias Falco - 7. ledna 2007 18:06
Todrias Falco

J. L. C. Wauder 7. ledna 2007 17:58
Ked ono tam je hrrrozne.. Ale snad.. Dik za pomoc..

J. L. C. Wauder - 7. ledna 2007 17:58
J. L. C. Wauder

TyfuZ 7. ledna 2007 17:03
Taky myslim že někdo takej . A jestli ne ten ,tak nějaká mrtvola tam ležící .
Je ozvěnou lidského hlasu, zvučící ve větru a bouři. Je začátkem a koncem, ba i tím co je mezi. Je, bylo a bude vším na Nebi i Zemi...

TyfuZ - 7. ledna 2007 17:03
TyfuZ

Todrias Falco 7. ledna 2007 15:35
mám pocit že ho tam má nějaký žoldák nebo nějaké podobné individuum, co tě přepadne (ale už je to dlouho, co jem to hrál, tak je možné, že se pletu)

Todrias Falco - 7. ledna 2007 15:35
Todrias Falco

Frili 7. ledna 2007 13:58
Aaale..zasekol som sa v tych kanaloch.. tam som vyvrazdil par nakazenych a hladam rakghoul serum..

Vypisuje se 20 z celkem 3691 příspěvků|⇐ 1 ... 179 180 181 182 183 184 185 ⇒|

↑ navigace

Záložková navigace

Galéria (fantasy)
Resize (tmavý)
Light (světlý)