Warcraft (všeobecně) (104 stran zpět) | Diskuze - Aragorn.cz

Diskuze

Warcraft (všeobecně)

Správci:Jankr, Nabatel
Popis:Vše co se týče světa Warcraftu - příběh, hry, knihy, chystaný film. Prostě místnost pro všechny fanoušky tohoto úžasného fantasy světa.
registrovaní uživatelé mají právo číst i zapisovat
neregistrovaní mohou jen číst
diskuze je odemčená
Anketa:
Hráli by jste opět Vanilla wow?
Určitě, kde?0
Láká mě.1
Nevím.1
Ne.0
2 celkem
Nástěnka:
Zvláště vítaní jsou hráči World of Warcraft, pokud ale hrajete na jiném než oficiálním serveru, radši mi to ani neříkejte, nechci mít zase zkažený den.
Místnost se datuje zpět do doby A2 kde ji založil Gran, a protože jsem byl jeden z častých návštěvníků, dovolil jsem si založit její pokračování i zde.
Já osobně vím pár detailů o historii světa Warcraftu, několika hrách i knihách, takže kdyby kdokoliv měl dotaz, klidně se ptejte a já vás buďto odkážu na příslušnou webovou stránku nebo přímo odpovím.
Užitečné odkazy:
www.wowwiki.com - Internetová encyklopedie založená hlavně kvůli WoW jako zdroj informací ke hře (questy, itemy, NPC, atd.) ale obsahuje OBROVSKÉ množství informací i o jiných věcech (hlavně přiběhových.) Pro neznalé - wiki je druh internetové databáze/encyklopedie kterou může každý návštěvník upravovat, nebo do ní přidávat nové informace. Rozhodně doporučuji.
www.thottbot.com - databáze questů, předmětů, npc, hráčských charakterů do WoW, každá položka pod sebou má komentáře hráčů, a v nich je možno najít kupu užitečných informací.
wow.allakhazam.com - prakticky to samé jako thottbot, jenom (podle mě) ne tak dobré;) :)

Diskuze ⇓

Pro přidávání diskuzních příspěvků je třeba se nejprve přihlásit.

Vypisuje se 20 z celkem 3170 příspěvků|⇐ 1 ... 102 103 104 105 106 107 108 ... 159 ⇒|

Wrathor - 28. října 2007 17:45
Wrathor

Omg českej dabing warcraftu je ta největší sračka na světě, ve hrách je nejlepší mít originál anglicky třeba s titulkama.To se nejlíp naučíte anglicky.
Ale jak ten dabing warcraftu zmrvily to jsem fakt nemohl
,přeložený je to snad dobře ale ty hlasy se tam vubec nehoděj.Je to skoro stejně tak debilní dabing jako u Barbar Conan...
Only the dead can keep a secret ...

GraMe - 28. října 2007 16:42
GraMe

Nee já myslel tož co mám podělat :)
Techno hýbe světem!!!23!!!

Miar - 28. října 2007 16:34
Miar

já zbožňuju hlášku dělníka "Tak tebe volit nebudu" xD
chrocht

Alfonzo - 28. října 2007 16:29
Alfonzo

mathew16 28. října 2007 16:26

U lupičů je nejlepší "Koknu na to!"
Magma is a funny word... Magma...

GraMe - 28. října 2007 16:26
GraMe

Jo ale dabing lupičů v češtině je taky nepřekonatelnej:D

Teyras - 28. října 2007 16:25
Teyras

No, v knížkách je největší sympaťák Khadgar, podle mě... Malfurion taky fajn, ale když mu nedojde co se děje když mu rostou parohy... :D

Alfonzo - 28. října 2007 15:55
Alfonzo

Taky je dobrej Arthasův anglickj dabing... Ten českej taky ujde, ale anglickej je lepší... Věta "Defend yourselves" mi způsobila husí kůži!
Magma is a funny word... Magma...

elister - 28. října 2007 15:41
elister

Nabatel 28. října 2007 15:01
JJ, Malfurion je bezpochyby největší King... a ještě mám rád naivní Jainu Proodmore
"I don't remember our boiler being nuclear" http://www.collectedcurios.com/sequentialart.php

Nabatel - 28. října 2007 15:01
Nabatel

Nejlepší je stejnak Malfurion Stormrage . Všichni si tu vychvalujete Illidana , Arthase , ale pravej zachránce světa je Furion.. Každej kdo četl knížky to zjistí jen noobíci kterým se ve war III (nebo wow) líbilo jak vypadá ten fialovej rohatej magor co zabíjí vše na potkání ho mají za největšího borce.
Že by meč?! K smíchu! Že by luk?! blázne! Že by kouzlo? .....sbohem...

Moon.rider - 28. října 2007 14:23
Moon.rider

Teyras 28. října 2007 11:05
přesně tak..dranei a bloddelfove jsou podle me nejsexy stvoren ia takhle s nima zachazeli:(

navic kdyz hrajes FT..a vidis tma ty zelen bvobludy.tak to sou ti sedivi drane co znas z WOW akorad zmutovali pod nakym iperitem nebo nakym plynem od orkůů...
Ministerstvo zdravotnictví vrauje: Moon škodí vám, i lidem ve vašem okolí.

Teyras - 28. října 2007 11:05
Teyras

Exodar bylo křídlo Tempest Keep... Tu obsadil Kael, A několik draeneiů dokázalo zdrhnout s Exodarem... Ale blood elfové jim Exodar sabotovali a ten spadl na Azeroth...
Orkové se pokusili vyhubit draeneie když Gul'dan nechal náčelníky orkských klanů vypít Mannorothovu krev... Tenhle moment se pokud vím v žádné z her neobjevil...

hartal - 28. října 2007 09:12
hartal

eKnihy warcraftu sou na wow.herniweb.cz :-)
Chci zpátky Aragorn. Ale Aragorn! Ne aragorn...

Wrathor - 27. října 2007 22:22
Wrathor

a kdo založil Exodar???
A navíc kdy orci vyhubily dranaie?
já jen zapoměl kdy a kde to bylo..
Ve hře to bylokdy?nebo kdy teda jindy?
Only the dead can keep a secret ...

Moon.rider - 27. října 2007 13:32
Moon.rider

Teyras 27. října 2007 13:30
takze kdyz tam amm v jene misi za blood elfy ty zelen stvůry..ces rict ze to kdysi byly ty nadherne sedive stvůrky s ocaskem?

Teyras - 27. října 2007 13:30
Teyras

Orkové si jen mysleli že je vyhladili všechny, pár jich přežilo, z nich jich dost zmutovalo na broken (kvůli orkskému bojovému plynu), někteří broken pak ještě dál mutovali na lost ones... Přeživší draenei postavili Telredor v Zangarmarshi... Broken platili za vyhoštěné až do doby kdy Nobundo objevil šamanismus.

Moon.rider - 27. října 2007 13:17
Moon.rider

btw. jak muzou bjet DRANEI ve WOWku kdyz je vyhladili orkove?
btw.jestli josu to ty oblidy co maji misot rukou ty noze..tkaovy ty zeleny vobludy....nepletou si blizzardi nahodou nazvy?

GraMe - 27. října 2007 13:17
GraMe

dle mých informací bohužel nejsou alespoň u nás ne.

Moon.rider - 27. října 2007 13:16
Moon.rider

HAM!
neivte kde sezen elktronickyknizky warcratu?
sme koukal na nake knihy a tma je jenom den draka valky prastarych 1-3 a pak posledni strazce
ale nekde musi bjet sepsany udalsoti o loarderonu a artasovi
a pka orcs vs humans

GraMe - 27. října 2007 08:11
GraMe

souhlas nakousni to!

Moon.rider - 26. října 2007 23:29
Moon.rider

elister 26. října 2007 10:41
Neotevreme naou diskuzi nebo ..prece je tohoto fora na hrobove ticho skoda...

Vypisuje se 20 z celkem 3170 příspěvků|⇐ 1 ... 102 103 104 105 106 107 108 ... 159 ⇒|

↑ navigace

Záložková navigace

Galéria (fantasy)
Resize (tmavý)
Light (světlý)