Warcraft (všeobecně) (107 stran zpět) | Diskuze - Aragorn.cz

Diskuze

Warcraft (všeobecně)

Správci:Jankr, Nabatel
Popis:Vše co se týče světa Warcraftu - příběh, hry, knihy, chystaný film. Prostě místnost pro všechny fanoušky tohoto úžasného fantasy světa.
registrovaní uživatelé mají právo číst i zapisovat
neregistrovaní mohou jen číst
diskuze je odemčená
Anketa:
Hráli by jste opět Vanilla wow?
Určitě, kde?0
Láká mě.1
Nevím.1
Ne.0
2 celkem
Nástěnka:
Zvláště vítaní jsou hráči World of Warcraft, pokud ale hrajete na jiném než oficiálním serveru, radši mi to ani neříkejte, nechci mít zase zkažený den.
Místnost se datuje zpět do doby A2 kde ji založil Gran, a protože jsem byl jeden z častých návštěvníků, dovolil jsem si založit její pokračování i zde.
Já osobně vím pár detailů o historii světa Warcraftu, několika hrách i knihách, takže kdyby kdokoliv měl dotaz, klidně se ptejte a já vás buďto odkážu na příslušnou webovou stránku nebo přímo odpovím.
Užitečné odkazy:
www.wowwiki.com - Internetová encyklopedie založená hlavně kvůli WoW jako zdroj informací ke hře (questy, itemy, NPC, atd.) ale obsahuje OBROVSKÉ množství informací i o jiných věcech (hlavně přiběhových.) Pro neznalé - wiki je druh internetové databáze/encyklopedie kterou může každý návštěvník upravovat, nebo do ní přidávat nové informace. Rozhodně doporučuji.
www.thottbot.com - databáze questů, předmětů, npc, hráčských charakterů do WoW, každá položka pod sebou má komentáře hráčů, a v nich je možno najít kupu užitečných informací.
wow.allakhazam.com - prakticky to samé jako thottbot, jenom (podle mě) ne tak dobré;) :)

Diskuze ⇓

Pro přidávání diskuzních příspěvků je třeba se nejprve přihlásit.

Vypisuje se 20 z celkem 3170 příspěvků|⇐ 1 ... 105 106 107 108 109 110 111 ... 159 ⇒|

Moon.rider - 25. října 2007 15:55
Moon.rider

elister 25. října 2007 15:52
uzsme se orpavil
Ministerstvo zdravotnictví vrauje: Moon škodí vám, i lidem ve vašem okolí.

elister - 25. října 2007 15:52
elister

Moon.rider 25. října 2007 15:48
KIng Arthur jestli tě to zajímá...
"I don't remember our boiler being nuclear" http://www.collectedcurios.com/sequentialart.php

GraMe - 25. října 2007 15:51
GraMe

Ok povidej:)
Techno hýbe světem!!!23!!!

Moon.rider - 25. října 2007 15:49
Moon.rider

Moon.rider 25. října 2007 15:48
artur..sakra beru zpatky.

lidi pokecame vo necme at se tu nenudim

Moon.rider - 25. října 2007 15:48
Moon.rider

Wrathor 25. října 2007 09:57
jak se rekne artuš anglicky? no?

Moon.rider - 25. října 2007 15:48
Moon.rider

elister 25. října 2007 15:47
a sou v knizni verzi obrazky?
ja je tma nikde totiz nemam ale to je asi ucel co?

elister - 25. října 2007 15:47
elister

Viz. link níže jestli ti stačí elektronická verze. Jestli ne tak ti těžko pomou.
"I don't remember our boiler being nuclear" http://www.collectedcurios.com/sequentialart.php

Moon.rider - 25. října 2007 13:05
Moon.rider

co presne shanis? je to par prispecku dole..elister mi poslilal link.mas to i v cestine

myslis jak elfici si hraly s tou vodkou zivota a jak jim to pak vybouchlo? a udelalo to ten velkej vir uprostred sveta co je tam doted? tak to tma mylsim taky je..

Wrathor - 25. října 2007 09:57
Wrathor

Artuš byl někdo uplně jinej xD
ale už tě nechám bejt.
Já furt nemůžu sehnat tu trilogii o elfech kua.
Den draka,vládce klanů a Poslední strážce jsem četl ale nic víc.Brácha mi furt říká jaká je to sračka ten warcraft o elfech ale podle příběhu co jsem slyšel je docela zajímavý.Budou to mít ještě v luxoru?asi jo co?
musim se tam jit mrknout...
Only the dead can keep a secret ...

Moon.rider - 25. října 2007 02:10
Moon.rider

elister 24. října 2007 20:49
ja na to kaslu..stejan ktady piseme akorad my ctyri...si povidejte vo cem chcete a ja vas buud jenom kybicovat
to me vzdycky bavilo

elister - 24. října 2007 20:49
elister

Moon.rider 24. října 2007 20:16
Miar 24. října 2007 20:43
Přesně tak, pěkná hovadina

Miar - 24. října 2007 20:43
Miar

Moon.rider 24. října 2007 20:16
spíš blbost...
chrocht

Moon.rider - 24. října 2007 20:16
Moon.rider

Alfonzo 24. října 2007 19:15
did jo:D artas- artuš:D to je parodie:D

Alfonzo - 24. října 2007 19:15
Alfonzo

Moon.rider 24. října 2007 18:45

Artuš zabil krále... Tak z táhle věty jsem nemohl
Magma is a funny word... Magma...

elister - 24. října 2007 18:55
elister

Moon.rider 24. října 2007 18:45
Prvni odstavec se mi nepodařílo přeložit... možná by stálo za to psát čitelně... už třeba proto že písmo je od zdělování informací

Moon.rider - 24. října 2007 18:45
Moon.rider

elister 24. října 2007 17:54
ale proc msueji jet hnusny lie zdycky zly?
kdyz se kouknes na praxi..tak vlastne nejvetsi kravy jsou vetsinou ty vysoke stihle blondynky.

a vlastne kdyby byl svet cernobilej tak to si vubec nezahrajem a nepoctem..
sice sme brecel kdyz artuš propíchl otce a vypalil mesta a zavrazdil uthera. ale konecne je tu neco noveho.konecne zlo take jendou zvitezi:) hehe

a pak se uakzalo ze ta nemrtva sylvanas nejni zastak spatna a naopak nocni elfove (maiev) jsou vlemi pomstichlive.

ale to je mj anzor..potrebovla sem se vyzpovidat.
btw. skreti jsou zrudy a orkove jsou "profesionalove"

elister - 24. října 2007 17:59
elister

Záleži kterou kniho čteš, podle toho holt kniha začíná, odkazů na knihy tam bylo hodně ... vlastně na všechny kromě jedné která tam není... jelikož mluvíš o rokování mágů tak předpokládám že čteš den draka, tak to čti dál, ten mě velice bavil

elister - 24. října 2007 17:54
elister

Nabatel 24. října 2007 17:50
CC, nebyt toho že znám tvůj vztah k orkům a my už si to vyříkali tak bych to považoval za těžkou urážku orků...

skřeti jsou zrůdy (né že by měli někdy šanci býti něčím jiným, to je jen pravda), orkové jsou rasa s vysoce vyspělou kulturou, původně mírumilovná, vzdělaná... s tím že původní vzdělanost, mírumilovnost a kulturnost se pomaličku navrací

Nabatel - 24. října 2007 17:50
Nabatel

orkové a skřeti mají snad společnou jen krvežíznivost a barvu kůže.... když srovnáme skřety z PP a orky z wara... ale kdo ví. Možná mezi sebou mají nějaký úzký vazby.
Že by meč?! K smíchu! Že by luk?! blázne! Že by kouzlo? .....sbohem...

Moon.rider - 24. října 2007 17:17
Moon.rider

asi uz mi z ty chripky hrabe jdu si vzit prasek..

Vypisuje se 20 z celkem 3170 příspěvků|⇐ 1 ... 105 106 107 108 109 110 111 ... 159 ⇒|

↑ navigace

Záložková navigace

Galéria (fantasy)
Resize (tmavý)
Light (světlý)