Warcraft (všeobecně) (118 stran zpět) | Diskuze - Aragorn.cz

Diskuze

Warcraft (všeobecně)

Správci:Jankr, Nabatel
Popis:Vše co se týče světa Warcraftu - příběh, hry, knihy, chystaný film. Prostě místnost pro všechny fanoušky tohoto úžasného fantasy světa.
registrovaní uživatelé mají právo číst i zapisovat
neregistrovaní mohou jen číst
diskuze je odemčená
Anketa:
Hráli by jste opět Vanilla wow?
Určitě, kde?0
Láká mě.1
Nevím.1
Ne.0
2 celkem
Nástěnka:
Zvláště vítaní jsou hráči World of Warcraft, pokud ale hrajete na jiném než oficiálním serveru, radši mi to ani neříkejte, nechci mít zase zkažený den.
Místnost se datuje zpět do doby A2 kde ji založil Gran, a protože jsem byl jeden z častých návštěvníků, dovolil jsem si založit její pokračování i zde.
Já osobně vím pár detailů o historii světa Warcraftu, několika hrách i knihách, takže kdyby kdokoliv měl dotaz, klidně se ptejte a já vás buďto odkážu na příslušnou webovou stránku nebo přímo odpovím.
Užitečné odkazy:
www.wowwiki.com - Internetová encyklopedie založená hlavně kvůli WoW jako zdroj informací ke hře (questy, itemy, NPC, atd.) ale obsahuje OBROVSKÉ množství informací i o jiných věcech (hlavně přiběhových.) Pro neznalé - wiki je druh internetové databáze/encyklopedie kterou může každý návštěvník upravovat, nebo do ní přidávat nové informace. Rozhodně doporučuji.
www.thottbot.com - databáze questů, předmětů, npc, hráčských charakterů do WoW, každá položka pod sebou má komentáře hráčů, a v nich je možno najít kupu užitečných informací.
wow.allakhazam.com - prakticky to samé jako thottbot, jenom (podle mě) ne tak dobré;) :)

Diskuze ⇓

Pro přidávání diskuzních příspěvků je třeba se nejprve přihlásit.

Vypisuje se 20 z celkem 3170 příspěvků|⇐ 1 ... 116 117 118 119 120 121 122 ... 159 ⇒|

Teyras - 9. září 2007 16:25
Teyras

Wrathor 9. září 2007 15:54
Arthas Illidana nezabije, jen raní. Illidan to samozřejmě přežil a zdrhnul do outlandu...

Wrathor - 9. září 2007 15:54
Wrathor

A vy si myslíte že potom co se Arthas spojil s Litchem bude jako slaboučkej?
Neříkám že je silnější než Medivh,ale musí být velká hrozba!Možná jste o tom už mluvily.
Jo a mám dotaz,Ve Frozen thronu Arthas zabije Ilidana a ten ve World of warcraft je živ.Myslíte že bude živ i v příbehu Warcraft:Wrath of the Lich king????
Only the dead can keep a secret ...

Nabatel - 9. září 2007 15:43
Nabatel

elister 9. září 2007 10:48

ten kruh nenávisti mě ale celkem zklamal..... ne že by byl špatnej ¨, ale prostě to nebylo vono :)

Teyras 9. září 2007 12:47
hlavou zeď neprorazíš...
atk nějak by dopadl Deathwing X Medivh ;)
Že by meč?! K smíchu! Že by luk?! blázne! Že by kouzlo? .....sbohem...

elister - 9. září 2007 13:00
elister

Teyras 9. září 2007 12:47
pustil by se do nej a dostal by fatalni drtku
"I don't remember our boiler being nuclear" http://www.collectedcurios.com/sequentialart.php

Teyras - 9. září 2007 12:47
Teyras

Nabatel 9. září 2007 00:10
Ale kdyby na výběr neměl, pustil by se do něj a rozmačkal by ho :-D

elister - 9. září 2007 10:48
elister

Nabatel 9. září 2007 10:38
Diky moc, takze mi chybu uz jen kruh nenavisti precist
"I don't remember our boiler being nuclear" http://www.collectedcurios.com/sequentialart.php

Nabatel - 9. září 2007 10:38
Nabatel

1. série je - 1 díl - Den draka
2 díl - Vládce klanů
3 díl - Poslední strážce

2. série je - 1 díl - Studna věčnosti
2 díl - Duše draka (nebo démona)
3 díl - Rozdělení

3. to je spíš jen knížka než série a to je
Warcraft - Kruh nenávisti

elister - 9. září 2007 01:12
elister

Mohl by mi tu nekdo napsat seznam knizek ze sveta warcraftu at vim ktera mi jeste chybi?

Nabatel - 9. září 2007 00:10
Nabatel

tak si to přečti pozorněji.
Deathwing se tam zmiňuje že ani on by se , kdyby neměl na výběr, nepostavil Medivhovy.

Teyras - 8. září 2007 21:08
Teyras

Sem ho četl... a nic takovýho jsem tak nepostřehnul...

Nabatel - 8. září 2007 11:08
Nabatel

já ti dám fan.fiction , si koukej přečíst Den draka a pak něco říkej.

Teyras - 8. září 2007 10:12
Teyras

No... Je to dost zvláštní, nikde jsem nenašel zmínku že by se Deadwing bál Medivha... Prostě fan-fiction :-)

elister - 7. září 2007 22:19
elister

Teyras 7. září 2007 22:10
To teda nevim, splocuha mu sice na majak ale jen tak mimochodem taky precenuje svoje sily ;), jestli se bal medivha (v ktere dobe je doopravdy smerodatna otazka) tak mel nejspis duvod

Teyras - 7. září 2007 22:10
Teyras

To by mě taky zajímalo... Ale mám pocit že to říkají jen jeho fandové xD A navíc, koho zajímá názor jednoho psychopatického draka, kterému šplouchá na maják?? :-D

elister - 7. září 2007 20:39
elister

Teyras 7. září 2007 15:51
Medivh neni bezny ztrazce tirisfalu... musim poznamenat ze v ktere dobe se ho bal i Neltharion?

Teyras - 7. září 2007 15:51
Teyras

Deadwing byl magor, proto se ho bál :D Sry, elfové si vlastně postavili ty obelisky co je maskovaly :-D

Nabatel - 7. září 2007 06:44
Nabatel

právě naopak. Když elfové prohrávali války s troly ze Zul Amananu, vyslali elfové posli ke králu Thoradinovi aby jim poskytl pomoc s čímž souhlasil.. blablabla trlové dostali na kokos a všichni žili šťastně pak král Thoradin zemřel a království se rozpadlo lidé se rozutekli do všech kout§ů světa a založili města jako Stormwind, Dalaran, Kul Tiras, Lordaeron atd. no a jak víte Dalaran se stal městem kouzelníků a protože tam byl magický "déšť" pořád využíván realita se tam oslabila a ve městě začli řádit první démoni, Kirin tor se to pokoušeli zamaskovat a nakonec zavolali na pomoc cvelfáky kteří se s nimi poděliil o historii co se stalo se světem a obě strany se rozhodli že se to už nesmí nikdy stát, tudíž se domluvili že šichni mocní čarodějové dají velkou část své moci a tuto moc odkážou vždy tomu nejmoncnějšímu.

A toho dne založili Řád Tirisfalen.
Mimo to Medivha (Strážce) se bál dokonce i Neltharion který tou dobou měl všechnu moc . Jestli se ho bál ASpekt který nebyl svázán s duší draka tak ostatni Velcí draci, Ysera, Malygos, Nozdormu a Alextrazsa by padli jako nic.

Teyras - 6. září 2007 19:17
Teyras

nebyl :D Aspekti by zabili kohokoliv, kdyby chtěli... A první strážce vzešel z řad elfů, lidští mágové se objevili až když se elfové kvůli trollům rozhodli sdílet s nimi magii...

Nabatel - 6. září 2007 19:14
Nabatel

elister 5. září 2007 19:47

dyt jo ty lolku :) duše démona byla ale složená z moci Aspektů a jejich partnerů zatímco lidé a elfové dali pouze svou sílu což se ani zdaleka nedá srovnat s tim co poskytli aspekti.
A i tak byl Strážce dost možná silnější než Aspekti , což nechápu.

elister - 5. září 2007 19:47
elister

Nabatel 5. září 2007 17:59
Pozn.: jednoduchym vypoctem musel kazdy za aspektu dat cele 4/5 sve moci do duse draka...

Ceky, odkud vis ze sial duse draka se nedala srovnavat se silu sotrazce, dyt deadwing aniz by pouzil svoji silu pomoci duse draka nicil cele armady na jedno pouziti

Vypisuje se 20 z celkem 3170 příspěvků|⇐ 1 ... 116 117 118 119 120 121 122 ... 159 ⇒|

↑ navigace

Záložková navigace

Galéria (fantasy)
Resize (tmavý)
Light (světlý)