Warcraft (všeobecně) (116 stran zpět) | Diskuze - Aragorn.cz

Diskuze

Warcraft (všeobecně)

Správci:Jankr, Nabatel
Popis:Vše co se týče světa Warcraftu - příběh, hry, knihy, chystaný film. Prostě místnost pro všechny fanoušky tohoto úžasného fantasy světa.
registrovaní uživatelé mají právo číst i zapisovat
neregistrovaní mohou jen číst
diskuze je odemčená
Anketa:
Hráli by jste opět Vanilla wow?
Určitě, kde?0
Láká mě.1
Nevím.1
Ne.0
2 celkem
Nástěnka:
Zvláště vítaní jsou hráči World of Warcraft, pokud ale hrajete na jiném než oficiálním serveru, radši mi to ani neříkejte, nechci mít zase zkažený den.
Místnost se datuje zpět do doby A2 kde ji založil Gran, a protože jsem byl jeden z častých návštěvníků, dovolil jsem si založit její pokračování i zde.
Já osobně vím pár detailů o historii světa Warcraftu, několika hrách i knihách, takže kdyby kdokoliv měl dotaz, klidně se ptejte a já vás buďto odkážu na příslušnou webovou stránku nebo přímo odpovím.
Užitečné odkazy:
www.wowwiki.com - Internetová encyklopedie založená hlavně kvůli WoW jako zdroj informací ke hře (questy, itemy, NPC, atd.) ale obsahuje OBROVSKÉ množství informací i o jiných věcech (hlavně přiběhových.) Pro neznalé - wiki je druh internetové databáze/encyklopedie kterou může každý návštěvník upravovat, nebo do ní přidávat nové informace. Rozhodně doporučuji.
www.thottbot.com - databáze questů, předmětů, npc, hráčských charakterů do WoW, každá položka pod sebou má komentáře hráčů, a v nich je možno najít kupu užitečných informací.
wow.allakhazam.com - prakticky to samé jako thottbot, jenom (podle mě) ne tak dobré;) :)

Diskuze ⇓

Pro přidávání diskuzních příspěvků je třeba se nejprve přihlásit.

Vypisuje se 20 z celkem 3170 příspěvků|⇐ 1 ... 114 115 116 117 118 119 120 ... 159 ⇒|

elister - 10. září 2007 19:58
elister

Wrathor 10. září 2007 17:25
jako myslim ze trvrdit o ilidanovi ze je sympatak aniz by tim clovek myslel ze je mu sympaticky tim jaky je to hajzl tak vyjadruje hlubokou neznalost...

Jj, nocni elfove jsou uplni tupci... ilidan je tolikat ojebal a oni mu zas odpustili ze je to fakt k megasmichu... ja nocni elfy hrozne miluju, prave proto ze sou tak blbi %D
"I don't remember our boiler being nuclear" http://www.collectedcurios.com/sequentialart.php

Nabatel - 10. září 2007 19:54
Nabatel

A jistý démon onen Zmodlor se svými pohůnky usiluje o to aby opět začal konflikt mezi orky a lidmy z Theramoru .
Že by meč?! K smíchu! Že by luk?! blázne! Že by kouzlo? .....sbohem...

Teyras - 10. září 2007 19:00
Teyras

Orkové, Thrall, Lidi, Jaina, démoni, Zmodlor a spousta sporů...

Wrathor - 10. září 2007 18:46
Wrathor

hele a vo čem píšou v tom kruhu nenávisti?
Only the dead can keep a secret ...

Alfonzo - 10. září 2007 18:29
Alfonzo

Miar 10. září 2007 18:12

Děkuju to, fakt že jo! Ale pravda je, že je to pravda!
Magma is a funny word... Magma...

Miar - 10. září 2007 18:12
Miar

Alfonzo 10. září 2007 17:59
po dlouhé době s tebou naprosto souhlasím :D
chrocht

Alfonzo - 10. září 2007 17:59
Alfonzo

Miar 10. září 2007 17:51

Mayev je strašně tvrdohlavá... A tahle vlastnost dokáže celkem líst na nervy viz. já!

Miar - 10. září 2007 17:51
Miar

no je fakt, že illidan je určitě sympatičtější a méně nanervyjdoucí než Maiev
chrocht

Nabatel - 10. září 2007 17:31
Nabatel

Lovkyne je jen titul ve warcraft III jinak to byla taky knezka Elune a az moc se chtel stat hlavni knezkou nanestesti pro ni to tak nedopadlo a stala se z ni zalarkyne ktera hlidala Illidana

jinak sympatak mno ... no coment

Alfonzo - 10. září 2007 17:31
Alfonzo

Wrathor 10. září 2007 17:29

já si zase myslím, že ne... Kněžka je Tyrande a jezdí na tom tygrovi a Lovkyně Mayew má ten ozubenej kruh a chodí si po svejch

Wrathor - 10. září 2007 17:29
Wrathor

já myslim že to je i kněžka...

Alfonzo - 10. září 2007 17:25
Alfonzo

Wrathor 10. září 2007 17:25

Mayew byla ta lovkyně, ne? Kněžka byla Tyrande

Wrathor - 10. září 2007 17:25
Wrathor

sympaťák :)
a vždycky měl dobrej důvod proč zradil.
Nejblbější je ta kněžka Mayev nebo jak to bylo už nevim :( to je fakt krava.

Jo a k těm obviněním!
Možná zradil,ale když elfům pomáhal tak to stálo za to!Bez něj by třeba ani démony poprví nevyhnaly.
no musim si přečíct o těch elfech.
Bratr však říká že jsou to největší shitky co kdy četl tak nwm.

Nabatel - 10. září 2007 16:47
Nabatel

z vás by se jeden po***** nejsem tu den a 30 příspěvků :-/

Nuže dohadovat se tu co kdyby Illidan nenalil co kdyby nevzal atd je zbytečný. Faktem zůstává že Illidan je jenom arogantní seběvědomej a mocichtivej zrádce kterej několikrát zradil svůj lid. Jak zmínil Elister- Nalil lahvicky s vodou ze studny vecnosti do poklidneho jezyrka na vrcholu hory Hyjal a obnovil to co melo byt zapomenuto . Dostal "BAN" na 10 000 let potom si ho Tyrande sla vysvobodit a huraaa na demony vybil jich hromady a zabil zmineneho Tichondria na druhou stranu sezral LEBKU (ne helmu panove) z Guldana a tím se stal demonem dostal "Kick" z Kalimdoru ... zase zradil elfy ale samozrejme nasi "spicouchove " mu odpustili po nekolika letech v Lordaeronu si hraje na velkyho Rangera dokud mu nenakope Malfurion zase pobil spousty elfu, lidi, demonu a vubec vseho tvorstva a zase protoze druidovi zachranil Tyrande tak dostal opustak do outu..... prosteeee jakooo nvm co na tom pacholkovi vsichni vidite...

Teyras - 10. září 2007 15:54
Teyras

Bude ještě Rise of the Horde... myslím že to bude o Durotanovi, Orgrimovi apod.

elister - 9. září 2007 23:03
elister

No tak mam za sebou uz i kruh nenavisti... nemaj v planu napsat jeste neco?
"I don't remember our boiler being nuclear" http://www.collectedcurios.com/sequentialart.php

Wrathor - 9. září 2007 20:46
Wrathor

No asi mě ani já tebe nepřesvědčim tak se du koupat :)
Stejně si myslim že Iliadan je nejlepší!!!
a komu se to nelíbí at mi klobouk políbí!

elister - 9. září 2007 20:44
elister

Wrathor 9. září 2007 20:41
skodil, studna je zla! a navic strom byl jen na to aby jeji zlou moc uhlidal a zabranil jejimu zneuziti...

a navic neobnoviůl zadne sily elfu, obnovil sily "tradicni" magie, elfove kliden mohli dal vyuzivat sily druidismu ktere narozdil od "tradicni" magie nelakaly k ziskavani cim dal vetsi moci

Wrathor - 9. září 2007 20:41
Wrathor

prostě si myslim že tim spíš přispěl než že by jim škodil

Wrathor - 9. září 2007 20:40
Wrathor

A bez stromu by nezabili Archimonda

Vypisuje se 20 z celkem 3170 příspěvků|⇐ 1 ... 114 115 116 117 118 119 120 ... 159 ⇒|

↑ navigace

Záložková navigace

Galéria (fantasy)
Resize (tmavý)
Light (světlý)