Warcraft (všeobecně) (144 stran zpět) | Diskuze - Aragorn.cz

Diskuze

Warcraft (všeobecně)

Správci:Jankr, Nabatel
Popis:Vše co se týče světa Warcraftu - příběh, hry, knihy, chystaný film. Prostě místnost pro všechny fanoušky tohoto úžasného fantasy světa.
registrovaní uživatelé mají právo číst i zapisovat
neregistrovaní mohou jen číst
diskuze je odemčená
Anketa:
Hráli by jste opět Vanilla wow?
Určitě, kde?0
Láká mě.1
Nevím.1
Ne.0
2 celkem
Nástěnka:
Zvláště vítaní jsou hráči World of Warcraft, pokud ale hrajete na jiném než oficiálním serveru, radši mi to ani neříkejte, nechci mít zase zkažený den.
Místnost se datuje zpět do doby A2 kde ji založil Gran, a protože jsem byl jeden z častých návštěvníků, dovolil jsem si založit její pokračování i zde.
Já osobně vím pár detailů o historii světa Warcraftu, několika hrách i knihách, takže kdyby kdokoliv měl dotaz, klidně se ptejte a já vás buďto odkážu na příslušnou webovou stránku nebo přímo odpovím.
Užitečné odkazy:
www.wowwiki.com - Internetová encyklopedie založená hlavně kvůli WoW jako zdroj informací ke hře (questy, itemy, NPC, atd.) ale obsahuje OBROVSKÉ množství informací i o jiných věcech (hlavně přiběhových.) Pro neznalé - wiki je druh internetové databáze/encyklopedie kterou může každý návštěvník upravovat, nebo do ní přidávat nové informace. Rozhodně doporučuji.
www.thottbot.com - databáze questů, předmětů, npc, hráčských charakterů do WoW, každá položka pod sebou má komentáře hráčů, a v nich je možno najít kupu užitečných informací.
wow.allakhazam.com - prakticky to samé jako thottbot, jenom (podle mě) ne tak dobré;) :)

Diskuze ⇓

Pro přidávání diskuzních příspěvků je třeba se nejprve přihlásit.

Vypisuje se 20 z celkem 3170 příspěvků|⇐ 1 ... 142 143 144 145 146 147 148 ... 159 ⇒|

Jedi CARO - 5. března 2007 23:07
Jedi CARO

hartal 5. března 2007 12:49
mazali acc co sa neprihlasili 3 mesiace polsi moi do posti mail skusim ty vytvorit ked tebe nejde
Neexistujú emócie, je iba mier, neexistuje neznalosť, je iba múdrosť, neexistuje vášeň, je iba pokoj, neexistuje smrť, je iba Sila. May the force be with MEEEE!!!!

Teyras - 5. března 2007 15:52
Teyras

Hmmm, na mystiqu jsem hrál... Ale je to tam tak nějak... Těch 300 lidú je na všech jejich serverech dohromady?

hartal - 5. března 2007 12:49
hartal

Jedi CARO 5. března 2007 11:19
ne takhle, me to hlasi ze nemam ani registraci
Chci zpátky Aragorn. Ale Aragorn! Ne aragorn...

Jedi CARO - 5. března 2007 11:19
Jedi CARO

bol plny server skus teraz cez vykendy to je plne cez tyzden je tam tak 300 hracov
Neexistujú emócie, je iba mier, neexistuje neznalosť, je iba múdrosť, neexistuje vášeň, je iba pokoj, neexistuje smrť, je iba Sila. May the force be with MEEEE!!!!

hartal - 5. března 2007 09:55
hartal

Jedi CARO 5. března 2007 09:02
ja sem se tam zaregistroval a nak mi neslo se prihlasit...

Jedi CARO - 5. března 2007 09:02
Jedi CARO

hartal 5. března 2007 08:05
na www.mistiq.cz je 400 ludi online povoleny vacsinou je tam tak 250-300 ludi

hartal - 5. března 2007 08:05
hartal

hartal 5. března 2007 08:05
Já jsem zatím nezažil free kde by byla aspon stvoka, natoz treba 1000 a víc

hartal - 5. března 2007 08:05
hartal

5000 lidí na jednom serveru...lol, myslíte že se takového počtu někdy dočká i nějakej freeserver?

Jedi CARO - 4. března 2007 19:59
Jedi CARO

No ja som na Shadowhunterovi sused je na Acheronovi a spuluzak je na Superbolte a ziadny rozdiel som si nevsimol

Jankr - 4. března 2007 19:21
Jankr

Jedi CARO 4. března 2007 18:34

To není vůbec, ale vůbec pravda. Jsou přeplněné servery s 20 000 lidmi, a jsou hřbitovy s jedním tisícem lidí... taky ekonomika, PVE progress atd. je na různých serverech různý.

Nabatel 4. března 2007 18:14

To rád slyším, děláte mi radost děti xD
Ne, bez urážky =) Agamaggan je zatím nejlepší server na kterém jsem hrál. Populace je střední, z hlavy tipuju asi 5 000 lidí- takže nejsou po večerech fronty, nelaguje to a nepadá, ale grupu do instance seženete. Poměr hráčů aliance/horda je asi 75/25%, takže asi jako všude.
Co se týče ekonomiky, zdá se mi vyvážená, vzácné věci se prodávají draho, ale věci jako potiony, materiály na crafty atd. seženeš za slušné ceny.
Lidi ještě pořád levlí na 70, tak se moc o nějakém PVE progressu nedá mluvit, ale před datadiskem bylo pár guild na serveru v Naxxramasu, myslím že u 3. nebo 4. bosse.
A co je nejdůležitější, lidi. Když jsem na Agamaggan před pár roky začal hrát, byl to neoficiální španělský server, tak se tam skoro jinak než španělsky nemluvilo. To se ale, naštěstí, s otevřením španělských serverů změnilo, španělé odešli, skončili nekonečné bitvy o to, jakým jazykem se má mluvit v General channelu, a zůstalo jen to zdravé jádro (blbečci co nebyli schopní se smířit s faktem že si španělé mluví španělsky odešli dávno jinam, díky bohům, a fajn lidi zůstali) potkal jsem pár fakt fajn lidí, minulý podzim jsme měli sraz v Praze (za něco mluví i fakt že to byli lidi ze Španělska, Dánska a Skotska + já a kamarád z Čech) takže si určitě najdeš hodně nových přátel. Mimo to po španělské migraci začlo na serveru hrát celkem dost čechů a slovéků.

Tak to je asi všechno co mě takhle napadá, jestli se tam chystáš založit character, tak mi sem určitě napiš, rád poradím a pomůžu =)

jo, zase jsem popsal půl stránky. sorry =P
HELL, IT'S ABOUT TIME.

Jedi CARO - 4. března 2007 18:34
Jedi CARO

NA OFIKOCH TO MAS ROVNAKE

Nabatel - 4. března 2007 18:14
Nabatel

Jankře mám otazku s kamosem sme se dokopali ze pudem na ofik hledame jakej by byl dobrej a tak se chci zeptat na ten tvuj Agamagan. muzes pls rict podrobnosti? - pocet hracu, stabilita, prachy apod?? prosím
Že by meč?! K smíchu! Že by luk?! blázne! Že by kouzlo? .....sbohem...

Teyras - 4. března 2007 14:24
Teyras

Zvíře jako bojovníka můžeš dostat pokud jseš hunter. Na to je abilita Tame Beast nebo tak nějak... Pak můžeš dostat nějaké zvíře z questu, ale ta jsou většinou nebojová. Potom se ještě dá koupit zvíře jako kočka v goldshire, sova v Darnassu, papoušek v booty bay... A warlock si může vyvolat démona jako peta...

Sapik - 4. března 2007 13:56
Sapik

Jankr 4. března 2007 12:19
shaman je dobrej na meele ma dobry kouzla a totemy a hlavne leceni coz ja vyzaduju
Co můžeš udělat dnes, odlož na pozítří, abys měl zítra volno.

hartal - 4. března 2007 12:29
hartal

Hele, chtěl jsem se zeptat, jak si můžu ulovit zvířátko... Můžu si ho chytit když jsem něco jiného než hunter? a můžu si ho chytnout i na freeserveru?

Jankr - 4. března 2007 12:19
Jankr

Otázka k anketě: Proč hrajete to co hrajete a ne něco jiného?:)
HELL, IT'S ABOUT TIME.

Babin Úd - 2. března 2007 16:21
Babin Úd

Teyras 1. března 2007 19:56
na klendathu se takhle sejvovalo, no...
Paranoia is a very comforting state of mind. If you think they're out to get you, it means you think you matter. - Ciaphas Cain: Hero of the Imperium

Teyras - 1. března 2007 19:56
Teyras

Hele... zkus příkaz .save nebo si na to udělej macro...

elister - 1. března 2007 17:20
elister

fak nikdo nevi?
"I don't remember our boiler being nuclear" http://www.collectedcurios.com/sequentialart.php

Jankr - 1. března 2007 17:19
Jankr

Babin Úd 1. března 2007 16:41

xD
HELL, IT'S ABOUT TIME.

Vypisuje se 20 z celkem 3170 příspěvků|⇐ 1 ... 142 143 144 145 146 147 148 ... 159 ⇒|

↑ navigace

Záložková navigace

Galéria (fantasy)
Resize (tmavý)
Light (světlý)