Warcraft (všeobecně) (141 stran zpět) | Diskuze - Aragorn.cz

Diskuze

Warcraft (všeobecně)

Správci:Jankr, Nabatel
Popis:Vše co se týče světa Warcraftu - příběh, hry, knihy, chystaný film. Prostě místnost pro všechny fanoušky tohoto úžasného fantasy světa.
registrovaní uživatelé mají právo číst i zapisovat
neregistrovaní mohou jen číst
diskuze je odemčená
Anketa:
Hráli by jste opět Vanilla wow?
Určitě, kde?0
Láká mě.1
Nevím.1
Ne.0
2 celkem
Nástěnka:
Zvláště vítaní jsou hráči World of Warcraft, pokud ale hrajete na jiném než oficiálním serveru, radši mi to ani neříkejte, nechci mít zase zkažený den.
Místnost se datuje zpět do doby A2 kde ji založil Gran, a protože jsem byl jeden z častých návštěvníků, dovolil jsem si založit její pokračování i zde.
Já osobně vím pár detailů o historii světa Warcraftu, několika hrách i knihách, takže kdyby kdokoliv měl dotaz, klidně se ptejte a já vás buďto odkážu na příslušnou webovou stránku nebo přímo odpovím.
Užitečné odkazy:
www.wowwiki.com - Internetová encyklopedie založená hlavně kvůli WoW jako zdroj informací ke hře (questy, itemy, NPC, atd.) ale obsahuje OBROVSKÉ množství informací i o jiných věcech (hlavně přiběhových.) Pro neznalé - wiki je druh internetové databáze/encyklopedie kterou může každý návštěvník upravovat, nebo do ní přidávat nové informace. Rozhodně doporučuji.
www.thottbot.com - databáze questů, předmětů, npc, hráčských charakterů do WoW, každá položka pod sebou má komentáře hráčů, a v nich je možno najít kupu užitečných informací.
wow.allakhazam.com - prakticky to samé jako thottbot, jenom (podle mě) ne tak dobré;) :)

Diskuze ⇓

Pro přidávání diskuzních příspěvků je třeba se nejprve přihlásit.

Vypisuje se 20 z celkem 3170 příspěvků|⇐ 1 ... 139 140 141 142 143 144 145 ... 159 ⇒|

Jedi CARO - 18. března 2007 09:56
Jedi CARO

Teyras 18. března 2007 09:38
tak mne sa zasa na elfoch nepacia tie usi :(
maju ich az moc velke XD
a serie ma aj to ze iba elf a tauren moze byt druid :( taky trpos druid alebo gnom jooooo to by bola basta pro oci XD
Neexistujú emócie, je iba mier, neexistuje neznalosť, je iba múdrosť, neexistuje vášeň, je iba pokoj, neexistuje smrť, je iba Sila. May the force be with MEEEE!!!!

Teyras - 18. března 2007 09:38
Teyras

Já humany ve WoW nemam rad... Mají zbytečně malý uši... To night elfové je mají tak akorát :-)

Jedi CARO - 18. března 2007 07:54
Jedi CARO

ale drenai wrior v elit brneny je fakt husty :D mam rozbehnutu postavu u suseda drenai warior a vyzera bozsky :D
Neexistujú emócie, je iba mier, neexistuje neznalosť, je iba múdrosť, neexistuje vášeň, je iba pokoj, neexistuje smrť, je iba Sila. May the force be with MEEEE!!!!

Dragon - 17. března 2007 23:42
Dragon

Teyras 17. března 2007 17:29

Kdyby byli blood elfove u ali tak bych si udelal noveho blood elfka rogua .) Ale jinak.. neee, human je OK .)
pche..

Teyras - 17. března 2007 17:29
Teyras

hh, souhlásím s tím, že máš rád rogua, ale nepřijde ti to jako barbarství hrát člověka? BTW, nechcete udělat anketu co si kkdo myslí o dalším datadisku? jako co tam bude...

Dragon - 16. března 2007 14:09
Dragon

Hm uplynnu asi tak měsíc od doby co jsem zas začal pařit hrát WoW(A mé poslední návštěvi na Aragornu). Se 70lvl Roguem to je fakt v PvP teď nice, mage,warlock atd fakt s Cloak of Shadow jsou naprosto napohodu. Jen ten Warrior co napálí Mortal Strike za 3,5k trošku naštve. Jinak co se týče PvE tak jsem taky zpokojen (přešel jsem z PvP na PvE) jelikož co se týče mého dmg tak si mužu říct.. "Ano dělám největší dmg z raidu v Karazhanu." Přátelé kvuli kterým jsem se vrátil na ofík jsou super atd.. Prostě co říct.. Ty 300(cca) fakt nejsou tak hrozné za tu zábavu. :p
No nic, zas za nějakou dobu sem něco plácnu. .) (Human/Rogue Draq 70lvl - Draq'Thul) :)
pche..

Jankr - 15. března 2007 22:24
Jankr

Nabatel 15. března 2007 07:30

Pleteš dohromady nebe a dudy. Ano, oba chtěli ten kruh porušit, ale každý z nich diametrálně odlišným způsobem, a hlavně kvůli jiné věci.
Sargeras chtěl konečně po deseti tisíciletích dobít svět který jediný se mu ubránil, ale v cestě mu stála mocná překážka - Strážce Tirisfalu (tady máme důvod) Jak by to udělal- podle všeho tak, aby při tom i připravil Azeroth pro svou invazi- vymlátit lidi, dostat ne Azeroth své loutky (orky) a Medivha využít k otevření kobky se svým tělem.
Medivh byl unavený a ztrápený ohromnou mocí o kterou si nikdy neříkal, a kterou nechtěl. Otrávený nekonečnými souboji s vyslanci Zvráceného Nic. Chtěl naučit Azeroth že nepotřebuje Strážce, že sílu na svou obranu má, a že jedna téměř všemocná osoba může svět víc ohrozit než chránit (jako tomu bylo v případě boje Aegwynn se Sargerasem) Takže to je důvod.
Nevím jak by to chtěl udělat. Možná že by skutečně pustil na Azeroth Legii, aby se s ní rasy utkaly samy... nebo by to zařídil úplně jinak. To se můžeme jenom dohadovat.
HELL, IT'S ABOUT TIME.

Nabatel - 15. března 2007 07:30
Nabatel

Jankr 14. března 2007 18:44
elister 14. března 2007 16:36

ale zapoměli jste na jednu věc když medivh/sargeras hovořil před smrtí se svím učedníkem Khadgarem tak se sám svěřil že jak Medivh tak Sargeras sou za jedno že musí tento velký kruh věčnosti zničit na tom se shodli oba takže myslím že ani medivh který o svoji duši bojoval s temtnotou nebyl zrovna JENOM oběť svého druhého jáááá.
Že by meč?! K smíchu! Že by luk?! blázne! Že by kouzlo? .....sbohem...

Jankr - 14. března 2007 18:44
Jankr

Zapomínáte na jednu důležitou věc, Medivh je mág, a v čem jsou mágové nejlepší? Napovím, arcane explosion a podobně;)
HELL, IT'S ABOUT TIME.

elister - 14. března 2007 16:36
elister

Teyras 14. března 2007 13:42
myslim ze se jeste objevi... ale jako boss v datadisku asi tezko

Babin Úd 14. března 2007 01:07
tak mam takovy pcoit ze medovh nezranitelny ze zanbcne casti je ale todle nema smyls resit =D
"I don't remember our boiler being nuclear" http://www.collectedcurios.com/sequentialart.php

Teyras - 14. března 2007 13:42
Teyras

Dzizis... proc resit Medivha, kterej stejne zmizel kamsi pryc...

Flipy - 14. března 2007 10:58
Flipy

co se tu prodírá? chvíly sem tu nebyl a ejhle 136 novejch příspěvků-..... číst se mi to nechce
Pamatujte, že amatéři postavili Noemovu Archu, profesionálové Titanic.

Babin Úd - 14. března 2007 01:07
Babin Úd

já myslim že dat medviha by se dalo celkem v poho kdyby nebyl neranitelnej, a kdyby neměl ňáý kouzlo kterýmu nejde uhnout, a anvíc by se dal zranit i na 60tém lvl, tak ho usmažím i jeen člověk...
Paranoia is a very comforting state of mind. If you think they're out to get you, it means you think you matter. - Ciaphas Cain: Hero of the Imperium

elister - 13. března 2007 19:12
elister

Jankr 13. března 2007 16:19
postrada smysl? no ja se to vezme... myslis ze bys dokazal zorganizovat 2000 lidi at priste vazne healuji at warove jdou dopredu atd.? proste mi prijde ze by se hralo stylem bez dopredu jak muzes a kdyz mas medivha na dosah zbrane ci kouzla tak skus co nejvic mu ublizit, a spechej but te uslapou ti ze zadu a nebo medivh trosku pohne rukou a smaze ti account =D

ohledne tajemstvi: Jeeeeeeeeeeeeee supeeeeeeer
"I don't remember our boiler being nuclear" http://www.collectedcurios.com/sequentialart.php

Teyras - 13. března 2007 18:56
Teyras

Jako mě stačí hrát WoW s jednou jedinou osobou, a hned si říkám, že Leeroy Jenkins nebyl špička svého oboru... A takových aby bylo 1000... tfuj...

Jankr - 13. března 2007 16:19
Jankr

Tak, chudák Medivh je oběť, ne viník=) Jen díky tomu že uvnitř bojoval se Sargerasem když ho démon ovládl nebyl schopný zabít svou matku, která, díky své aroganci, tohle všechno zavinila. Myslet si že sama porazí boha...
A k Utherovi, taky není bez poskvrnky, ale o mrtvých jen dobře ;)

elister 13. března 2007 14:53

Jo, neříkám že by to nebylo zajímavé, a kdyby to bylo hardwarově možné, určitě by to bylo super... ale jenom teoreticky. Vždycky, vždycky se najde pár blbečků kteří to budou ostatním nějak kazit... a hrát sám za sebe v takovéhle davové bitvě, to trochu postrádá smysl ne?

A BTW, tajemství, jde i äëïÿöü xD
HELL, IT'S ABOUT TIME.

elister - 13. března 2007 14:53
elister

Jankr 12. března 2007 19:53
ale kurde prde me to nepovidej, ja taky medivha nejradsi :)

ale jiank myslim ze ta mega bitva by sla
-uz jsem nekde slysel (v tedle diskuzi na A2 myslim) ze v jedne msitnosti bylo 2000 lidi co tancili sesilali spelly a tak, server se sice hodne sejkal a myslim ze nakonec spadl ale kdyz to berete jednoduse tak proste nejak by to duelat museli protoze i 2000 100lvl typku by melo s medivhem co delat... (otazkou je jestli by se nam medivh pri poheldu an ne nezacal smat a pri boji pekne nudit ale toto rozreseni necham na blizzardu)
-myslim ze sranda by to byla, sice spoluprace sice dosti miziva ale rvat se v davu dopredu a sesilas spelly, kazdy sam za sebe.... kdyby to bezelo plynule tak yb to byla sranda

elister - 13. března 2007 14:49
elister

Nabatel 13. března 2007 07:17
kssc nabateli... zrovna Jankrovi rikat co medivh spusobil je FAKT blbost %D.... ale nezapomen ze to VUBEC nebyla jeho chyba... posrala to jeho matka, on uz nemohl nic delat a od chvile kdy prestal byt ovladan sragerasem se to celou dobu snazil napravit....

ohledne toho jestli je nej psotava Lothar tak tady jde ciste od soukromy nazor, uznavam ze to je hrdina ale aj si vic vazim zakernych hajzlu (uz sem takovy no porad :-D)

a jdu si vyskusat to prehalskovane o "ööööööööö" funguje to ZZUPA

Nabatel - 13. března 2007 07:17
Nabatel

Jankr 12. března 2007 19:53

ty hříšníku víš co medivh způsobil?
poskvrněn sargerasem ještě před jeho zrozením vpustil krvelačnou hordu do Azerothu která vyhubila 50% lidské civilazce (díky bohu za Lothara kerej jim nakopal) a když chípl tak si ve waarovy plakal - ty které sem nejvíc miloval a opatroval mě zabili.. no nakopat mu elda tak!
Nejlepší postava která kdy běhala světem, warcraft je Lord Anduin Lothar nebo Uther the Lightbringer
Že by meč?! K smíchu! Že by luk?! blázne! Že by kouzlo? .....sbohem...

Jankr - 12. března 2007 19:53
Jankr

elister 11. března 2007 12:56

Čudlík nalevo od Backspace

Sapik 11. března 2007 16:31

To by bylo zajímavý, ale nikdo neví co se Sargerasem je, Legii velí Kil'jaeden. Navíc si myslím že by přece jenom Sargy byl trochu moc hardcore:)

elister 11. března 2007 19:45

To snad ne, chudák Medivh, to je moje nejoblíbenější postava... Je to frajer, on by se nenechal=)

Teyras 11. března 2007 21:25

Kil'jaeden a Plamenná legie vs. Lich Kingovi s Pohromou... Moje peníze by šly na Arthase, ale vůbec by to tak nemuselo dopadnout...

A na to že bude datáč v Emerald Dream mám jeden argumentík:) Lokace už jsou namodelované (asi ne komplet, ale už něco je) viz. Nogg-aholicova Exploration. Co se týče nehmotnosti, o tom se dá polemizovat. Jestli blizzny vymysleli mimozemšťany kteří havarovali na Kalimdoru se svou vesmírnou lodí, vymyslí i způsob jak účinně propojit Smaragdový sen se Světem (Warcraftu) =)
A že Maelström (hele, zase přehláskovaný "o" :) je malá lokace... možná to na mapě tak vypadá, ale když si k němu přidáš i ostrovy, a Maelström samotný necháš jako sídlo Bosse datadisku (Azshary) - něco jako je teď Black Temple s Illidanem, tak je to dost velké.

elister 12. března 2007 14:34

MĚ to vadí, na Medivha mi nešahejte :(
:P

elister 12. března 2007 16:07

Tak tohly by servery ani počítače hráčů neutáhly ani kdyby jsme se všichni p*****i. A 2000 lidí sice zní hezky, a jako fakt supr bitva, ale v praxi by to bylo něco úplně jinýho, a všichni by nakonec byli zklamaní.
HELL, IT'S ABOUT TIME.

Vypisuje se 20 z celkem 3170 příspěvků|⇐ 1 ... 139 140 141 142 143 144 145 ... 159 ⇒|

↑ navigace

Záložková navigace

Galéria (fantasy)
Resize (tmavý)
Light (světlý)