Warcraft (všeobecně) (157 stran zpět) | Diskuze - Aragorn.cz

Diskuze

Warcraft (všeobecně)

Správci:Jankr, Nabatel
Popis:Vše co se týče světa Warcraftu - příběh, hry, knihy, chystaný film. Prostě místnost pro všechny fanoušky tohoto úžasného fantasy světa.
registrovaní uživatelé mají právo číst i zapisovat
neregistrovaní mohou jen číst
diskuze je odemčená
Anketa:
Hráli by jste opět Vanilla wow?
Určitě, kde?0
Láká mě.1
Nevím.1
Ne.0
2 celkem
Nástěnka:
Zvláště vítaní jsou hráči World of Warcraft, pokud ale hrajete na jiném než oficiálním serveru, radši mi to ani neříkejte, nechci mít zase zkažený den.
Místnost se datuje zpět do doby A2 kde ji založil Gran, a protože jsem byl jeden z častých návštěvníků, dovolil jsem si založit její pokračování i zde.
Já osobně vím pár detailů o historii světa Warcraftu, několika hrách i knihách, takže kdyby kdokoliv měl dotaz, klidně se ptejte a já vás buďto odkážu na příslušnou webovou stránku nebo přímo odpovím.
Užitečné odkazy:
www.wowwiki.com - Internetová encyklopedie založená hlavně kvůli WoW jako zdroj informací ke hře (questy, itemy, NPC, atd.) ale obsahuje OBROVSKÉ množství informací i o jiných věcech (hlavně přiběhových.) Pro neznalé - wiki je druh internetové databáze/encyklopedie kterou může každý návštěvník upravovat, nebo do ní přidávat nové informace. Rozhodně doporučuji.
www.thottbot.com - databáze questů, předmětů, npc, hráčských charakterů do WoW, každá položka pod sebou má komentáře hráčů, a v nich je možno najít kupu užitečných informací.
wow.allakhazam.com - prakticky to samé jako thottbot, jenom (podle mě) ne tak dobré;) :)

Diskuze ⇓

Pro přidávání diskuzních příspěvků je třeba se nejprve přihlásit.

Vypisuje se 20 z celkem 3170 příspěvků|⇐ 1 ... 155 156 157 158 159 ⇒|

elister - 26. prosince 2006 22:01
elister

Teyras 26. prosince 2006 21:28
takze je to kapanek slozitejsi, prensji to najdes na netu.... pokud ej enco spatne jankr me opravi...:
-kdysi davno davno (myslim ze 10 000 let spet (ale ted dost mozna kecam)) byla zeme spojena nebylo zadnych vice kontimentu jen jeden, a na tom ejdnom kontimentu zili nocni elfove hafo lesnich stvoreni a treba draci (kterym vladlo 5 nej draku kteri meli chranit tento rkasny svet (ti draci v sobe meli cast sily titanu(neco ako bozi))).... a nocni elfove si azcali zahravat s magii, vytovrila se mezi nima kasta vyvolenych a jejich kralovna azcala zanedbavat lid a andrzovala kaste tech vyvolenych. No a ti vyvoleni kouzli a kouzlili az tim kouzlenim prilakali sargerase i s jeho mocnou armadou, vyvoleni kteri byli komplet sfanatizovani udelali v jezere (o toms em se zapomel zminit co =D, proste velke obrovske jezero z ktereho cerpali amgickou silu =D) poratl pro sargerase, ostatni elfi se vzborili a utocili na pronikajici sargerasovy armady a na vyvolene. I dkyz jim pomahali i draci tak to endavali, ale podarilo se jima nakonec zabit tu rkalovnu a zbrotit tu branu pro sargerase... no a kontiment pukl a riozdelil se na vicero kontimentu... magicka voda jezera se smisila s morksou a uprostred zustakl ten obri vir.... nakonec elfove sragerasovy army zahanli a od te doby jsou porad NECHUTNE povyseni vuci ostatnim rasam i dkyz to byli oni kdo svecko posral (proto je tak miluju, uzasny pristup k veci)..... mno a prezivsi vyvoleni po jistych hadkach odlezli z kalimdoru (ta utrhnuta cast velkeho kontimentu (jehoz hjmeno mit ed vypadlo)na ktere zili elfove se jak vimet ed zvoe kalimdor) na jiny kontiment a tam zalozili quel thalas...(pokud si rikate odkud ze to brali tu magic silu dkyz byla vsecka magic voda v prcicich? no to ilidan to potentoval a cast ji rped zncienim ejzera vztal a odnesl do horskeho ejzirka, holt pech hosi (a vo nejakou dobu podzeji tak jedna dracice hodila semniko a vyrostl ejden takovy nevyznamny obrovslky strom v kterem je ted vsecka magicka energie tohoto nevyznamneho sveta)))....

UPOZORNUJU JE TO HDONE SKRACENE
"I don't remember our boiler being nuclear" http://www.collectedcurios.com/sequentialart.php

Teyras - 26. prosince 2006 21:57
Teyras

Taky mě napadlo tam zaplavat... ale nějak mi stačilo když jsem vypadl z lodi na cestě mezi Auberdinem a Menethilem a musel jsem doplavat... a to co tam vývojáři mangosu na kterým jsem hrál nechali za blbosti, nad tím mi rozum stál. Já tam viděl pštrosy z Barrens :-)

elister - 26. prosince 2006 21:48
elister

Flipy 26. prosince 2006 21:39
Shaid 26. prosince 2006 21:41
neznalci, jankr by vam natrhl
"I don't remember our boiler being nuclear" http://www.collectedcurios.com/sequentialart.php

Shaid - 26. prosince 2006 21:41
Shaid

Teyras 26. prosince 2006 21:28
nevim co to je...zeptej se adminu:-)
ja sem si tam este nezaplaval... a ted to nemam v umyslu...este 30lvl a pak se o tom bdue uvazovat:-) mozna
Muhehe,ROFL,LoL atd. par slov ke me;)

Flipy - 26. prosince 2006 21:39
Flipy

je tam vír. to je dostatečná pravda
Pamatujte, že amatéři postavili Noemovu Archu, profesionálové Titanic.

Teyras - 26. prosince 2006 21:28
Teyras

Ještě jedna otázečka - co je ten obrovský vír uprostřed mapy? Někde sem četl že tam bydlej nagové, jinde že tam skapal Sargeras... Co je teda pravda?

Shaid - 26. prosince 2006 19:46
Shaid

Teyras 25. prosince 2006 23:09
ukecali me za Aliky... ale kdybych se mel rozhodovat ted tak bych sel asi za hordu:-)

Jankr - 26. prosince 2006 17:13
Jankr

Chjo, zase otravujou s tou jeskyní:P

Tak čekujte novou anketku.

Minulá dopadla jak jsem doufal že dopadne, 10 lidí včetně mě si myslí že WoW má příběh, 6 má opačný názor. Zahrajte, pořádně a do hloubky, a třeba ho změníte:)
HELL, IT'S ABOUT TIME.

elister - 26. prosince 2006 13:21
elister

for jankr: jak to bude s tou jeskyni?

Teyras - 25. prosince 2006 23:09
Teyras

jeste uvidim, hrajes za hordu nebo ali?

Shaid - 25. prosince 2006 23:06
Shaid

Teyras 25. prosince 2006 21:32
Jop sou...do doby nez se zjisti kterej kreten to znhazuje.... pak dostane dozivotni ban... a bude to oki:-)
az zacnes hrat tak se ozvi... jestli zacnes:-)

Teyras - 25. prosince 2006 22:08
Teyras

jo, opravdu jsou tam zakázaný addony? :-(

Teyras - 25. prosince 2006 21:32
Teyras

Shaid 25. prosince 2006 21:21TY si deláš srandu? 4* denně, to je sen...

Shaid - 25. prosince 2006 21:21
Shaid

Teyras 25. prosince 2006 20:03
Ja zanam tam kde hraju...nejde to tam rychle... proste jako na ofiku.... i co hrajou na ofiku jsou tam spokojeni..i kdys to tak 4x dene spadne kvuli nakymu trotlovi...
http://klendathu.hopto.org/index.php?n=news

Teyras - 25. prosince 2006 20:03
Teyras

jaký prosim tě? k malfurionovi jsem se ještě nikdy nedostal... Ale přefláknutý uši mají jen elfové, elfky ne

Danimorth - 25. prosince 2006 19:06
Danimorth

souhlasím s flippym. Jinak tak k těm elfům... představte si elfa s malýma špičatýma ušima:) tvůrcům se to zdálo divný, že když žijou deset tisíc let že maj takhle malý uši, sice nevim proč, ale takového Malfuriona přeplácali... teda ono to neni vidět, ale kdyby ste viděli ty nápady co padaly:)

Flipy - 25. prosince 2006 15:57
Flipy

free? neznám žádnej. a na otázku proč mají postavy z warcraftu tak velké zbroje, zbraně a svaly? je jednoduchá odpověď warcraft se tímto vyznačuje. čím lepší postava tím větší a přeplácanější musí být. svaly mají proto že to jsou hrdinové, a tak se nesmí nikdo divit že jsou větší než obyčejní lidé. vemte si třeba komixového supermana.
Pamatujte, že amatéři postavili Noemovu Archu, profesionálové Titanic.

Teyras - 25. prosince 2006 15:37
Teyras

jo a přiznejte se, kdo znáte nějakej opravdu dobrej freeserver.

Teyras - 25. prosince 2006 12:44
Teyras

hm, ale stejne ty usi trochu prehnali...

Jankr - 25. prosince 2006 11:16
Jankr

Teyras 24. prosince 2006 22:48

Aaaby dobře slyšeli:)
HELL, IT'S ABOUT TIME.

Vypisuje se 20 z celkem 3170 příspěvků|⇐ 1 ... 155 156 157 158 159 ⇒|

↑ navigace

Záložková navigace

Galéria (fantasy)
Resize (tmavý)
Light (světlý)