Warcraft (všeobecně) (155 stran zpět) | Diskuze - Aragorn.cz

Diskuze

Warcraft (všeobecně)

Správci:Jankr, Nabatel
Popis:Vše co se týče světa Warcraftu - příběh, hry, knihy, chystaný film. Prostě místnost pro všechny fanoušky tohoto úžasného fantasy světa.
registrovaní uživatelé mají právo číst i zapisovat
neregistrovaní mohou jen číst
diskuze je odemčená
Anketa:
Hráli by jste opět Vanilla wow?
Určitě, kde?0
Láká mě.1
Nevím.1
Ne.0
2 celkem
Nástěnka:
Zvláště vítaní jsou hráči World of Warcraft, pokud ale hrajete na jiném než oficiálním serveru, radši mi to ani neříkejte, nechci mít zase zkažený den.
Místnost se datuje zpět do doby A2 kde ji založil Gran, a protože jsem byl jeden z častých návštěvníků, dovolil jsem si založit její pokračování i zde.
Já osobně vím pár detailů o historii světa Warcraftu, několika hrách i knihách, takže kdyby kdokoliv měl dotaz, klidně se ptejte a já vás buďto odkážu na příslušnou webovou stránku nebo přímo odpovím.
Užitečné odkazy:
www.wowwiki.com - Internetová encyklopedie založená hlavně kvůli WoW jako zdroj informací ke hře (questy, itemy, NPC, atd.) ale obsahuje OBROVSKÉ množství informací i o jiných věcech (hlavně přiběhových.) Pro neznalé - wiki je druh internetové databáze/encyklopedie kterou může každý návštěvník upravovat, nebo do ní přidávat nové informace. Rozhodně doporučuji.
www.thottbot.com - databáze questů, předmětů, npc, hráčských charakterů do WoW, každá položka pod sebou má komentáře hráčů, a v nich je možno najít kupu užitečných informací.
wow.allakhazam.com - prakticky to samé jako thottbot, jenom (podle mě) ne tak dobré;) :)

Diskuze ⇓

Pro přidávání diskuzních příspěvků je třeba se nejprve přihlásit.

Vypisuje se 20 z celkem 3170 příspěvků|⇐ 1 ... 153 154 155 156 157 158 159 ⇒|

Akroma - 3. ledna 2007 12:00
Akroma

mne sa na WC najviac paci asi arthas alebo kil´jaden
Jeden mrtvý život je tragédia ale miliony mrtvych je len štatistika. J.V.Stalin

Flipy - 3. ledna 2007 11:47
Flipy

no to sem zaspal kurnik:(
o čem se tu povidá posledních 40 odkazů?
Pamatujte, že amatéři postavili Noemovu Archu, profesionálové Titanic.

Teyras - 2. ledna 2007 21:26
Teyras

Hm, ted jsem o draenei nasel tohle... http://www.wowczsite.net/view.php?cisloclanku=2006050007

trochu to koliduje s tim co jsem nasel na death dealers, kde jsou eredarove prezentovani jako zlovolni carodejnici co dobyvali svety jeste predtim nez to sargerase vubec napadlo.

Sapik - 2. ledna 2007 17:07
Sapik

No plamena legie(Sargas) jim slibil ohromnou moc a par jich prijalo viz w3 ale par jich odmitlo a utekli proto je plamena legie honila po celem vesmiru setkali se s eredani (nevim presne ejstli to sou voni) a ti jim dali svetlo naaru nebo jak :) potom pristali v outlandu a s orky kteri zde zili byli neutralni ale jednou je napadlo (mam dojem ze s blood elfama ktery jim sabotovali lod) a pristali tam kde sou a kdyz se dozvedeli o alianci ktera se spojila proti plamene legie pozadali o pomoc to je ai vse vic nevim jo a Danimorthe pls posli naky obrazky Ilidiana dik
Co můžeš udělat dnes, odlož na pozítří, abys měl zítra volno.

Teyras - 2. ledna 2007 16:32
Teyras

Illidan je mrcha... Jo, můžete mi někdo vysvětlit jak to bylo s rasou draenei? Já jen vím že měli něco společnýho s eredary, ale nevím přesně co...

Danimorth - 2. ledna 2007 15:34
Danimorth

Illidan je v burning crusade ^^ black temple

Sapik - 2. ledna 2007 06:39
Sapik

dobrej postrech proc bychom nemeli wow kdyz se tady vo nem bavime ? :D

Nabatel - 1. ledna 2007 19:35
Nabatel

Akroma 1. ledna 2007 16:46

jakej může bejt fre server? :)
Že by meč?! K smíchu! Že by luk?! blázne! Že by kouzlo? .....sbohem...

Akroma - 1. ledna 2007 16:46
Akroma

Nabatel 28. prosince 2006 21:27
Nabatel 28. prosince 2006 21:27
jaky je freee server???

Akroma - 1. ledna 2007 16:44
Akroma

Ma tu nekdo WOW??

Nabatel - 30. prosince 2006 15:32
Nabatel

mimochodem pro takový který se neumí orientovat na stránkách který zadalk Jankr (páč sou v AJ) sem hodim odkaz na jeden českej web-

http://wow-dd.svarov.org/Index/index.htm

Shaid - 30. prosince 2006 11:18
Shaid

Danimorth 30. prosince 2006 11:12
A kde ho najdu??
Muhehe,ROFL,LoL atd. par slov ke me;)

Danimorth - 30. prosince 2006 11:12
Danimorth

Illidan je peknej boss:)

Sapik - 30. prosince 2006 09:21
Sapik

ja tedka hraju na jednom serveru ale nereknu meno protoze to pada max. 15 denne :D

Nabatel - 29. prosince 2006 19:34
Nabatel

Já hraju na serveru majkee
možná znáte
uz se to lepsi paladiny nam sice nevratili ale pada to tak 2x za 3hodiny nejvic :)
ale ty lagy ........... :(

Sapik - 29. prosince 2006 11:56
Sapik

na utopii sem hral 1 den :D(pochopitelne na pytel)

Teyras - 29. prosince 2006 10:02
Teyras

Hm, buď rád že nehraješ tam co jsem hrál já... to byl děs. Na jakoukoli kritiku odpovídali že tohle je test server mangosu, a pak začali systematicky zakazovat, nejdřív instance, potom addony, potom zjistili že maj podělanou databázi tak dali wipe, pak se stěhovali někam na jinou mašinu, tak wipe... prostě nádhera... Vyvarujte se http://wow.fakaheda.eu a realmu Utopia Wirelessia

Nabatel - 28. prosince 2006 21:27
Nabatel

no já na tom sku***** servru kde hraju (free samozřejmě) přišel o svou postavu paladina 32 .
Nen to moc ale server byl nějak předělanej a začalo se defakto znova bohužel byl tak zas**** chybama že to padalo 3x do půl hodiny a to sem byl rád zkráka žádný raidy, iinstance, dungeony vůbec nic a teď to došlo tak daleko že¨zjistili že ty chyby dělaj paladinové páč byli nějak buglý.
prásk ho !!! všem uživatelům paladiny smazali
já happy že sem měl jden z nej. postav sem ted psichycky na sračku :(

Sapik - 28. prosince 2006 18:15
Sapik

Jezis neblaznete lidi nebyl sem tu tejden(spis 2) :D a je tady 59 novejch prispevku neli vic :D jo a k tem bossum nemuzu se vyjadrit protoze ja sem nikdy zadnyho nedal tak co se da delat kdyz proste muj konecnej lvl je 26 :D

Nabatel - 28. prosince 2006 13:39
Nabatel

Jj Jankre sry ted sem koukal na jednu stránku není to Azshazara je to nějakej boss Aruzegos (mozna znas)

Jinak podle toho co sem zkoušel , viděl apod. je podle mého úsudku největší frajer Ragnaros...... mordie jeden jeho útok a 5 hráčů de k zemi.. (ne li víc)
na druhý místo bych spíš než Khazaka dal řekl bych buď Nefarian nebo Onixia ale spíš se přikláním k tomu Nefarionovi ty jeho plošná ohnivý kouzla sou postrachem celý 40 členný grupy.

Vypisuje se 20 z celkem 3170 příspěvků|⇐ 1 ... 153 154 155 156 157 158 159 ⇒|

↑ navigace

Záložková navigace

Galéria (fantasy)
Resize (tmavý)
Light (světlý)