Warhammer 40 000 (7 stran zpět) | Diskuze - Aragorn.cz

Diskuze

Warhammer 40 000

Správci:Exorcist, Spect
Popis:Diskuze o skvělých fantasy knížkách,hrách a vůbec celkově o skvělém Warhammeru 40 000
registrovaní uživatelé mají právo číst i zapisovat
neregistrovaní mohou jen číst
diskuze je odemčená
Anketa:
Za jakou armádu hrajete? Popřípadě byste chtěli začít hrát s...
Vesmírní mariňáci(Klasik,BA,SW,DA...))3
Imperialní garda6
Inkvizice(GK,SoB)3
Tyranidi1
Orci1
Chaos(ChSM/Démon.)3
Nekroni3
Říše Tau2
Eldaři3
Temní Eldaři1
26 celkem
Nástěnka:

Warhammer 40 000

Je 41. milénium. Po více než sto století sedí Císař nehybně na Zlatém trůnu Terry. Je pánem lidství z vůle bohů a vládcem miliónů světů díky svým nevyčerpatelným armádám. Je hnijící mršinou, která neviditelně hluboce strádá díky moci Temného věku Technologie. Je mrchožroutským pánem Impéria, pro něhož jsou denně obětovány tisíce duší, aby nikdy opravdu nezemřel.

I ve stavu nesmrti Císař pokračuje ve své věčné bdělosti. Mocné válečné flotily křižují démony nakažené miazma warpu, jedinou cestu mezi vzdálenými hvězdami osvětlenou jen Astronomicanem, psychickou manifestací Císařovy vůle. Jeho jménem vedou obrovské armády boje na nespočetných světech. Nejskvělejší z vojáků jsou Adeptus astartes, Hvězdná pěchota, biologicky upravení superválečníci. Mají mnoho druhů ve zbrani. Mezi jinými i Imperiální gardu a ochranné síly nespočetných planet, neustále bdící inkvizici a technokněží Adepta mechanika. Ale i přes toto obrovské množství je jich stěží dost, aby mohli vzdorovat neustále hrozbě vetřelců, kacířů, mutantů - a jiných mnohem horších tvorů.

Žít v takové době znamená být jediným mezi nespočetnými miliardami, smířit se se životem nejkrutějším a nejkrvavějším představitelném režimu. Toto jsou příběhy z oněch časů. Zapomeňte na moc techniky a vědy, která je z větší části pro lidstvo navždy ztracena. Zapomeňte na příslib pokroku a porozumění, protože v děsivé temnotě budoucnosti není nic než válka. Mezi hvězdami neexistuje smír, jen nekonečné krveprolití, masakry a škodolibý smích žíznících bohů.

„V děsivé temnotě vzdálené budoucnosti není nic než válka!“

http://wh40k.lexicanum.com/mediawiki/images/7/70/Galaxy_black_reach.jpg

Zde je odkaz na mapu galaxie.

Diskuze ⇓

Pro přidávání diskuzních příspěvků je třeba se nejprve přihlásit.

Vypisuje se 20 z celkem 238 příspěvků|⇐ 1 ... 5 6 7 8 9 10 11 12 ⇒|

KenChan - 17. února 2012 13:52
KenChan

Ficho 16. února 2012 22:20
Tady nejde o gardistu jako gardistu, prostě chci být marin :D Kromě toho jestli to děláš podle knížky tak o tom absolutně nic nevím.

Ficho - 16. února 2012 22:20
Ficho

KenChan 16. února 2012 15:16
No, pokud vím marine tam vlítli, když už byli více méně k ničemu. Jen pozabíjeli zbytky. Takže si budeš muset vymyslet důvod jak se tam z ničeho nic vzala postava, o které se mezi gardisty jen vypráví. Nebo vymyslet nějakého ogryna či ratlinga. Samozřejmě tam budeš moct být i civilista nebo gangster, kterej vzal nebo koupil zbraň a neoficiálně se stal příslušníkem domobrany, jež se pak stane oficiální když Gaunt přebere velení. to bys mohl i vysvětlit vlastnictví i méně častých zbraní, pokud nechceš být gardista z toho důvodu.

KenChan - 16. února 2012 15:16
KenChan

Ficho 15. února 2012 09:33
Zeptám se trošku jinak, mohl bych být marine nebo kdokoliv kromě obyčejného gardisty?

KenChan - 16. února 2012 14:46
KenChan

Jasně ale to byl jen nápad tak to chci vyzkoušet, mě se to líbí a chtěl jsem něco po vzoru vlčích termosek :D

Spect - 15. února 2012 22:43
Spect

se hraje na českých turnajích co jsem viděl reporty (a že sem jich četl)
HQ 1-2 (0-2)
Troop 2-6
Elite 0-2
Heavy 0-2
"If I kill you, I am bound for hell. It is a price I shall gladly pay." - Solomon Kane

KenChan - 15. února 2012 21:47
KenChan

Můžu ti ten army list vypsat, ale už jsem to tak dvakrát počítal a výjde to přesně na těch 1750

KenChan - 15. února 2012 21:39
KenChan

Teoreticky :D, ale to půjde :D Výjde to mám to spočítaný.
Mám heavy dready za 130 každýho s linkovaným auto cannonem. Ti elite jsou nějak 170 v podu a magna grapplerem- range 12 a když se mu povede střelba tak si je přitahuje k sobě, ale je stroje no. A potom dva death company dreadi po nějak 150. Death company marini za 200. Knihovník za 100 bodů. A to je myslím všechno, možná těch marinu bude jen pět a jeden dread ted nevím

Spect - 15. února 2012 21:32
Spect

stejně mi příjde divné mít sedm dredů.. a určitě to narveš do 1750 bodů? :D nestojí zbraně body navíc?

zaměřím markerlighty +
jeden heavy slot po třech XV88 s target locky a a tři dredi na jeden výstřel pravděpodobně padnou :D
"If I kill you, I am bound for hell. It is a price I shall gladly pay." - Solomon Kane

KenChan - 15. února 2012 20:39
KenChan

Spect 15. února 2012 19:37
Takže 1.- ty prachy nemám, takže budu zatím jen nahrazovat na to vyzkoušení :D
A k tomu jak je tam narvu. Mám 3 heavy sloty takže tři dreadi. Potom mám dready jako elity, takže další 3 sloty.(tihle mají av 13,11,10 za 125 bodů) to máš 6 a potom mám pravidlo že za každejch 5 death company marinu si můžu vzít jednoho dreada jako troopu :D. Maximum jich je 30 maximálně dalších 6, ale to je blbost. Takže si vezmu 10 death company a díky tomu mám další 1-2 dready :D Takže 7 dreadů, 10 death company, knihovník a ti elite dreadi v podech :D

Peněžně nemožný, ale představa úžasná :D

Spect - 15. února 2012 19:37
Spect

A ty dready jako vezmeš kde? :D

jestli jsi tak bohatý aby sis jich mohl dovolit sedm, tak si jich kup šest a mě kup hammerheada, dík, to ZA PRVÉ

A ZA DRUHÉ: Jsi si vědom že jediný typ jednotky který můžeš mít až šestkrát je pěchota, a dreadu bude spíš heavy support, na turnájích se HS hraje 0-2(podle oficiálních pravidel která taky brzo budou jiné 0-3), podle zvěství v nových pravidlech budeš moct mít na 1000 bodů jednu těžkou podporu a další za každých 500 bodů.

Můžem mi sakra říct kde jich chceš narvat SEDM?!!! :D Tolik ti jich neuznají možná ani v apokalypse :D

KenChan - 15. února 2012 14:55
KenChan

Spect 15. února 2012 14:23
Hm taky pravda:D Sem se jen ptal, protože se mi líbí čím dál víc ale kvůli tomu codexu čekám s mejma marinama. Jo a budu jim testovat build na 1750 bodů kde bude 7 dreadů :D

Spect - 15. února 2012 14:23
Spect

KenChan 14. února 2012 16:40
Snad je nerozjíždíš taky :-o do pár měsíců je tu nový kodex tak do té doby radši nic nedělej

No nebudu dělat že tomu s mýma zkušenostma rozumím, v pátek jdu snad na hru na 1 000 bodů, osobně mám dvě karabiny, ale dávat to šesti FW mi příjde jako zbytečná ztráta palebné síly, protože pušky dostřelí mnohem mnohem dál a na 12 palců vystřelí dvakrát. Snad jenom kdyby bylo družstvo obsazené jenom karabinama, které by nosil Devilfish blíž k nepříteli ale to je s tau naprosto hloupé a sebevražedné, protože na 18 palců si standartní hráči skoro vždycky najdou cestu jak je nabrat do CC nebo aspoň slíznout plamenometem. A dávat jim sondy mi taky nepříjde užitečné protože nad 12 modelů je nemůže vozit transport a to je v tuto chvíli podle všech dost nahouby, kdybych chtěl pining družstvo tak bych spíš uvažoval o dronech, protože mají twinliked karabiny(a údajně BS2 s přehozem má vyšší šanci než BS3) a jetpacky takže v assault fázy zase utečou o těch 6 palců dozadu

Ficho - 15. února 2012 09:33
Ficho

Prosím, napište mi kdo by měl zájem, kdybych vytvořil tu jeskyni o Vervunském úlu. Jen bych upozornil na to, že nejsem zkušený PJ a budu potřebovat od vás trochu trpělivosti.

KenChan - 14. února 2012 16:40
KenChan

Specte mám dotaz ohledně tau, má cenu dávat fire warriorům pulse carabine? Má sice dostřel jen 18 str 5 ale myslím že na několik výstřelů by se pining mohl povýst ne? Kdybys to vzal třeba 6 warriorů a třeba 1-3 gun sondy.

vlkobýjec - 11. února 2012 16:54
vlkobýjec

:D

Spect - 11. února 2012 16:09
Spect

taky že to jednou udělám... jednou...

vlkobýjec - 11. února 2012 15:58
vlkobýjec

Btw počítač má tak velkou obrazovku oproti mobilu , na kterým sem poslední týen chodil koukat na Aragorn

vlkobýjec - 11. února 2012 15:57
vlkobýjec

Tak ja se chystal jednu udělat, lae někdom iřekl že radši něco udělá sám tak sem od toho upustil ruku :D

Spect - 11. února 2012 15:23
Spect

já furt pročítám pravidla a chtěl bych prve udělat nějakou krátkou jeskyni s rychlou hrou, tedy jednoduší verzí DrD2, ale asi by se to ani warhammeru netýkalo

KenChan - 11. února 2012 13:58
KenChan

Taky slibovali dvě jeskyně a nic z toho

Vypisuje se 20 z celkem 238 příspěvků|⇐ 1 ... 5 6 7 8 9 10 11 12 ⇒|

↑ navigace

Záložková navigace

Galéria (fantasy)
Resize (tmavý)
Light (světlý)