WarLARP (101 stran zpět) | Diskuze - Aragorn.cz

Diskuze

WarLARP

Správci:Drakan, Rimmer
Popis:Diskuse o LARPu zasvěceném světu Warhammer 40k.
registrovaní uživatelé mají právo číst i zapisovat
neregistrovaní mohou jen číst
diskuze je odemčená
Nástěnka:
Vážení nadšenci dovolujeme si Vás pozvat na

WARLARP

Tradiční sci-fi bitvu ze světa Warhammeru 40k, bitvu, která se odehrává na jedné z miliónů obydlených planet, bitvu, která se odehrává v konfliktu trvající desetitisíciletí, bitvu, jenž se dotkne mnohého, ale nezmění nic.

Samotná hra je originálním spojením souboje s dřevěnými zbraněmi a střelbou z airsoftových zbraní, zasazená do hustolesa Milovského vojenského prostoru.

Kdy a kde se akce koná?
25. – 27.9.2009
v bývalém vojenském prostoru Milovice, též zvaném Mordová rokle.

Co na akci budu potřebovat?
Poslat přihlášku, přečíst si pravidla, vytvořit si co nejlepší kostým, sehnat si střelnou i chladnou zbraň dle role, ochranné brýle, věci a jídlo na přežití dne a dvou nocí v přírodě.

Na koho se obrátit s dotazy?
Po checknutí webu, který by měl na všechno odpovědět, do této diskuze, nebo na mail warlarp-orgosi@seznam.cz

WarLARP-web

Organizátory WarLARPu 2.0 jsou Grom, Morganův známej, Bure a Drakan. Spoluorganizátory jsou Kasparek (jako orkobuzna) a Bejdouzus (jako IGbuzna)

Pamatujte, pravidla, která jsou ke stažení na stránkách, se v brzké době budou aktualizovat a upravovat. O změnách v nich budete včas infromováni.

Pamatujte, že čím větší funkci si volíte, tím větší náročnost na kostým bude kladena. Může se vám stát, že pokud na místě budete v maskáčích chtít hrát Inkvizitora, tak skončíte jako pěšák!

Pamatujte, může se stát, že pro nějakou frakci bude pozastaveno přihlašování, dokud ji nevyváží frakce druhá.
Předpokládaný poměr stran pro letošní scénář IG:Chaos:Orci je 4:4:1

Pamatujte, přihlášku lze poslat v patřičném tvaru na warlarp-prihlasky@seznam.cz , nebo jako součást přihlášky na AraLARP VIII

Pamatujte, to vše a mnohé další najdete na warlarp.sio2webdesign.com

POTŘEBUJETE SI POŘÍDIT VÝBAVU? Můžete začít již tady!
Zobrazit/Skrýt Stenlyho prodej výbavy

Pár videí z Warhammeru
Zobrazit/Skrýt

Aktualizace
Zobrazit/Skrýt

Diskuze ⇓

Pro přidávání diskuzních příspěvků je třeba se nejprve přihlásit.

Vypisuje se 20 z celkem 2383 příspěvků|⇐ 1 ... 99 100 101 102 103 104 105 ... 120 ⇒|

Sharpe - 24. října 2007 19:56
Sharpe

Rimmer 24. října 2007 19:55
Omyl použiješ totiž k tomu měkké i, ale na něj platí tvrdé y jelikož chaos možná umí gramatiku, ale Impérium umí bojovat a to statečně a hrdě

Stenly - 24. října 2007 19:55
Stenly

Rimmer 24. října 2007 19:55
Mám pocit že vím čím jsem si tuto čest zasloužil :-D
„Ptal jsem se Schrödingera, co s tou kočkou dělá ... vždyť je napůl mrtvá!“

Rimmer - 24. října 2007 19:55
Rimmer

Stenly 24. října 2007 19:53
HMM... TO TAK VIDÍM ŽE BUDEŠ PRVNÍ KOHO MŮJ BOLTER SEJME NA BOJIŠTI... GRRRRRRRRRR.........:DD
2+2=1

Stenly - 24. října 2007 19:53
Stenly

Chaos je cesta jak se naučit gramatiku ! Jděte cestou chaosu a nebudete činit rozdíl mezi měkkým a tvrdým i :-D
„Ptal jsem se Schrödingera, co s tou kočkou dělá ... vždyť je napůl mrtvá!“

Rimmer - 24. října 2007 19:51
Rimmer

Můžete se snažit jak chcete... dělat co považujete za správné.... ale ubránit se chaosu nedokážete!!!! Chaos vás zničí!!! může vás být deset nebo tisíc!!!! čím víc... tím lépe... alespoň bude dost krve na obětování bohům........

CAOS JE CESTA! CHAOS JE TVÁ BUDOUCNOST!
JDI PO TÉTO CESTĚ! A STANEŠ SE NESMRTELNÝM!
SLUŽ DOBŘE SVÍM BOHŮM! PŘINÁŠEJ JIM KRVAVÉ OBĚTI! A ONI SE TI ODVDĚČÍ! SVOBODOU! MOCÍ! A SLÁVOU! CHAOS JE CESTA! VYDEJ SE PO NÍ!
2+2=1

Bejdouzus - 24. října 2007 19:44
Bejdouzus

Něco se vám nelíbí na účinnosti IG propagandy?? Dobrá, něco s tim udělam, začněte třeba tim že zapiště Moon.ridera k IG, opět sme se vyznamenali...
Pokud uděláš věci správně, lidé si nebudou vůbec jestli jsi vůbec něco udělal.

Sharpe - 24. října 2007 18:14
Sharpe

Mno takže když už tu Stenly zveřejnil svůj seznam, tak já jen dodám že mám k dispozici 10ks protichemického bojového obleku JP-75 "atombordel" tak že se hlašte, navíc se naskytla super nabídka chemické plynové mysky CM4(civilní typ) i s brašnou za pouhých 70,-

Sharpe - 24. října 2007 17:07
Sharpe

Gran 24. října 2007 13:15
Když to uděláš dobře je to ohebné, ale kotrmelce v tom asi neuděláš, teda uděláš, ale nemuselo by to pro tu zbroj dopadnou dobře :o)

Saltzhornia - 24. října 2007 15:42
Saltzhornia

Gran 24. října 2007 13:15
jo je to tvrdý, vlastně to imituje klasickou železnou zbroj
I pád na hubu je pohybem vpřed...

Gran - 24. října 2007 13:15
Gran

Hmm... a to je pak tvrdý jak hell, co? Neohebný, co?
Protože jsem nad tím přemýšlel a... já chci to mít jako opravdu skafandr (jen bez "kyrysu"), to znamená, že to budu zapínat _zipem_ - ne suchým, ale tím bzzz bzzz =P ;)
Takže kdybych to dělal tímhle způsobem (který je IMO neohebný, ale nejsem si jist - proto se ptám), tak bych dělal vlastně trubky - a do těch nevlezu.

Budu to asi dělat z koberce. To, že přes to ránu ucítím, mi nevadí.

Saltzhornia - 24. října 2007 11:08
Saltzhornia

Gran 23. října 2007 19:28
Kašírovanou zbroj? Z pletiva / nejlepší je tzv. králičí/ vytvaruješ požadovaný tvar, nejlépe na svém ctěném těle, nezapomeň že pod ní bude nějaký oděv, tak nech vůly. Pak vytvaruj úchyty nas řemení nebo špagátky, nebo čím to chceš zapínat. No potom nastříhej pruhy novin, máčej je v tapetovém lepidle, nebo škrobovém tmelu a dávej je na to pletivo. Pokrčenými novinami tomu můžeš dát strukturu.. Vrstev musí být víc, lepidlem nešetři. Minimálně pět vrstev novin, radši víc. Necháš to usušit, natřeš a nakonec doporučuju stříknout bezbarváčem. Na namalování ti pak stačí vodovky nebo tempery. Přidáš řemení a máš hotovo...ze vnitřku doporučuju pletivo podlepit, alespoň dvěma vrstvama novin, látkou, nebo lepenkou. Po ztvrdnutí to snese slušnou ránu, samozřejmě železo to nezastaví. Dost často tenhle postup používají ochotníci na kulisy, masky a zbroje...Jo a bacha, chce to novinovej papít, ne ten křídovej nemysl z časopisů .... Jasné?... hodně zdaru při tvorbě...a ještě malá poznámka, bacha ať na tobě lepidlo nezatvrdne, šlo by hodně blbě dolů, jestli máš citlivou kůži vem si radši chyrurgické rukavice v kombinaci s tiskařskou černí to občas dělá bordel na kůži.
I pád na hubu je pohybem vpřed...

Annox - 24. října 2007 09:48
Annox

Gran 24. října 2007 07:38
Aneb teleshoping chaosu v akci...

*heh
Moderní realista uznává pouze pesimistický optimismus.

Gran - 24. října 2007 07:38
Gran

Vidíte?

Jak řekl váš velitel, jste NIC, jste bláto na jeho botě, které on s radostí obětuje pro někoho, koho jste možná ani neviděli a jen vám o něm vyprávějí.

Ale Chaos, ten by vás miloval a odměňoval. Ne jako velitel své vojáky, ale jako otec své syny.
A kromě štěstí, moci a slávy vám přináší také sílu, se kterou zdoláte své nepřátele a ustojíte mnohem víc, než byste kdy mohli jen snít!

Možná si říkáte, že tu sílu nepotřebujete. Že už jste sami o sobě silní. Mariňák? Hohoo - tak vy jste měli to štěstí, že jste byli tím jedním šťastným z desítky, kdo nezemřel na genetické mutace, které provádí IMPÉRIUM? Ne Chaos, ale IMPÉRIUM?
A které nevycházejí?

Chaosu vycházejí. Dostanete přesně to, co si zvolíte, a ještě mnohem víc a lepší. Tak proč ke svým stávajícím schopnostem nepřidat další? Ještě když za to, že si je vezmete, dostanete splnění svých snů?

Bejdouzus - 23. října 2007 23:26
Bejdouzus

Opět prosím o zapsání Vévody mezi IG, již byl zverbován, vycvičen a vyzbrojen...

Bejdouzus - 23. října 2007 23:24
Bejdouzus

Gran 23. října 2007 22:39
Myšlení patří veliteli(a ten hrubky nedělá), vojáci jsou zde od boje a od hrdinských skutků, které s vervou konají pro Císaře!!

Sharpe - 23. října 2007 22:47
Sharpe

Je lepší být pro válku dobrý gramatik nebo voják od srdce co uzvedne zbrań a dokáže bojvat ?

nám je jedno jaké vzdělání máte, jak vypadáte, zda li máte nějakou nemoc, naši doktoři udělají vše pro to aby vás vyléčili, mi nepotřebujeme aby jste měli 1-5 z češtiny mi potřebujeme vojáky!

Annox - 23. října 2007 22:42
Annox

Ano... ale píšou od srdce... ne od... é... chapadel?
Moderní realista uznává pouze pesimistický optimismus.

Gran - 23. října 2007 22:39
Gran

Chaosáci píšou bez hrubek, což se o "novÍch vojácích" říct nedá xD

Bejdouzus - 23. října 2007 22:38
Bejdouzus

Sir Cwalda 23. října 2007 22:15
Pořádek musí být! Fanatismus od svých důstojníků vyžaduji!!

Sir Cwalda - 23. října 2007 22:15
Sir Cwalda

Sharpe 23. října 2007 22:13
Eště abys namítal! :D
Zrovna sem u Vočka na pivu. Zastihnete mně na jeho tel. čísle každy den od 00:00 do 24:00. Do telefonu se zeptejte jestli je tam nějakej Sem. Sem Žrout :-D

Vypisuje se 20 z celkem 2383 příspěvků|⇐ 1 ... 99 100 101 102 103 104 105 ... 120 ⇒|

↑ navigace

Záložková navigace

Galéria (fantasy)
Resize (tmavý)
Light (světlý)