WarLARP (104 stran zpět) | Diskuze - Aragorn.cz

Diskuze

WarLARP

Správci:Drakan, Rimmer
Popis:Diskuse o LARPu zasvěceném světu Warhammer 40k.
registrovaní uživatelé mají právo číst i zapisovat
neregistrovaní mohou jen číst
diskuze je odemčená
Nástěnka:
Vážení nadšenci dovolujeme si Vás pozvat na

WARLARP

Tradiční sci-fi bitvu ze světa Warhammeru 40k, bitvu, která se odehrává na jedné z miliónů obydlených planet, bitvu, která se odehrává v konfliktu trvající desetitisíciletí, bitvu, jenž se dotkne mnohého, ale nezmění nic.

Samotná hra je originálním spojením souboje s dřevěnými zbraněmi a střelbou z airsoftových zbraní, zasazená do hustolesa Milovského vojenského prostoru.

Kdy a kde se akce koná?
25. – 27.9.2009
v bývalém vojenském prostoru Milovice, též zvaném Mordová rokle.

Co na akci budu potřebovat?
Poslat přihlášku, přečíst si pravidla, vytvořit si co nejlepší kostým, sehnat si střelnou i chladnou zbraň dle role, ochranné brýle, věci a jídlo na přežití dne a dvou nocí v přírodě.

Na koho se obrátit s dotazy?
Po checknutí webu, který by měl na všechno odpovědět, do této diskuze, nebo na mail warlarp-orgosi@seznam.cz

WarLARP-web

Organizátory WarLARPu 2.0 jsou Grom, Morganův známej, Bure a Drakan. Spoluorganizátory jsou Kasparek (jako orkobuzna) a Bejdouzus (jako IGbuzna)

Pamatujte, pravidla, která jsou ke stažení na stránkách, se v brzké době budou aktualizovat a upravovat. O změnách v nich budete včas infromováni.

Pamatujte, že čím větší funkci si volíte, tím větší náročnost na kostým bude kladena. Může se vám stát, že pokud na místě budete v maskáčích chtít hrát Inkvizitora, tak skončíte jako pěšák!

Pamatujte, může se stát, že pro nějakou frakci bude pozastaveno přihlašování, dokud ji nevyváží frakce druhá.
Předpokládaný poměr stran pro letošní scénář IG:Chaos:Orci je 4:4:1

Pamatujte, přihlášku lze poslat v patřičném tvaru na warlarp-prihlasky@seznam.cz , nebo jako součást přihlášky na AraLARP VIII

Pamatujte, to vše a mnohé další najdete na warlarp.sio2webdesign.com

POTŘEBUJETE SI POŘÍDIT VÝBAVU? Můžete začít již tady!
Zobrazit/Skrýt Stenlyho prodej výbavy

Pár videí z Warhammeru
Zobrazit/Skrýt

Aktualizace
Zobrazit/Skrýt

Diskuze ⇓

Pro přidávání diskuzních příspěvků je třeba se nejprve přihlásit.

Vypisuje se 20 z celkem 2383 příspěvků|⇐ 1 ... 102 103 104 105 106 107 108 ... 120 ⇒|

Kasparek - 23. října 2007 17:01
Kasparek

Ježiš kouknul jsem se jak by měl vypadat kostým inkvizice a vůbec se mi nechce dělat já chtěl mít kostým space marines!
NEBERTE DROGY!!! Nikdy! Nikomu! Neberte drogy!

Gran - 23. října 2007 16:55
Gran

Kasparek 23. října 2007 16:31

Ano.

------
Jinak Strany jsou popsány v pravidlech. Stačí si to přečíst.

Drakan - 23. října 2007 16:41
Drakan

Inkvizice, Imperium, Marináci X Kacíři, chaos warior
Apophisi povstaňte. Ve jménu "fantasy komunity hráčů" vás necháváme popravit!

Sharpe - 23. října 2007 16:40
Sharpe

Imperiální Garda+Spacemariňáci+Inkvizice X Chaos+Psycheři(jen někteří, mohou být na obou stranách) X Orkové X Eldaři

(s největší pravděpodobností se však orkové spojí s Eldary, nebo orkové s chaosem)

Kasparek - 23. října 2007 16:38
Kasparek

Hej počkej já sje hodně zmatenej napsal by někdo prosimvás kdo je proti komu npř. Invizice X Kacíři atp já abych měl přehled díky...

Sharpe - 23. října 2007 16:36
Sharpe

Kasparek 23. října 2007 16:31
Bude to asi něco jako Heldegardští versus Zbojníci či kdo to byl. Prostě se bude rubat, chcípneš jdeš na rewspam zone, oživíš se jdeš dál. mezitím se však může stát spousta věcí posílí se dreadnaughti a zničíme Eldary. Tím pádem zbývá chaos a orkové. Inkvizice chytně kacíře ty zajmem a budeme mučit.

Nebo Eldaři začnou haluzovat a SpaceMarínové pokosí Imperiální gardu. SM se označí za kacíře a už máš další stranu :o)..

prostě spousta věcí se může stát

Kasparek - 23. října 2007 16:31
Kasparek

Jen jsem se chtěl zeptat opravdu to bude bitva? nějak mi to nejde do hlavy tos e prsotě na začátku porubem a ten kdo zůstane stát ten vyhrál? bo jak to bude probíhat? nebo se celej den budem rubat a rubat a rubat?

Annox - 23. října 2007 15:06
Annox

Annox 23. října 2007 15:04
Budiž toto velkou inspirací pro Eldary.
Moderní realista uznává pouze pesimistický optimismus.

Annox - 23. října 2007 15:04
Annox

Hledal jsem.
Našel jsem.

http://www.youtube.com/watch?v=5jlGiyu2vz0

Gran - 23. října 2007 14:14
Gran

Orkové a Chaos budou sloučeni pouze v případě, že by jejich armády byli oproti Impériu poloviční. Tedy ledaže by tyto armády byly oproti Gardě moc malé.

Což znamená, že by Chaosáci a Orkové měli rozjet lepší kampaň. Ale prosím vás - v omezené míře. Ať vás ve vedlejších diskusích nenazývají fanatisty právem.

Eugenio - 23. října 2007 13:59
Eugenio

Eugenio 23. října 2007 09:53
Jo a Grane...Ať tě to ani nenapadne,aby orkové byli s chaosem
Život by se dal charakterizovat jedním slovem - hustý. Je totiž hustý jako řeka sraček, po které plujeme kánoí. Někdy ztratíme pádla, někdy i kanoi.

Eugenio - 23. října 2007 13:59
Eugenio

No kosa je registrovanej...Sázejte ho tam
Život by se dal charakterizovat jedním slovem - hustý. Je totiž hustý jako řeka sraček, po které plujeme kánoí. Někdy ztratíme pádla, někdy i kanoi.

Eugenio - 23. října 2007 09:51
Eugenio

Jo a malý zkromný dotaz...Grane?Orkové jsou s chaosem?Jen jako že jich bude málo a asi ještě ke všemu budou v nevýhodě...

Eugenio - 23. října 2007 09:50
Eugenio

Hele...mam prvního orka xD

Sice nyní není registrován ale časem se registruje jako Kosa

Prosím o zapsání :)

Stenly - 22. října 2007 20:53
Stenly

Saltzhornia 22. října 2007 18:16
Vykradl ? No.. řekněme.. že jsem se dostal k většímu množství zboží poměrně bez práce a bez nákladů a jak jsem koupil tak prodávám. Všechno je za nákupku plus dvacka pro Stenlyho na krmivo auta co ty věci poveze :)
„Ptal jsem se Schrödingera, co s tou kočkou dělá ... vždyť je napůl mrtvá!“

Bejdouzus - 22. října 2007 19:41
Bejdouzus

Gran 22. října 2007 19:15
Neexistuje!! Již narukoval a podepsal brannou smlouvu, nyní je Vévoda hrdým vojákem mocné Imperiální Gardy!!
Pokud uděláš věci správně, lidé si nebudou vůbec jestli jsi vůbec něco udělal.

Sharpe - 22. října 2007 19:23
Sharpe

Annox 22. října 2007 19:22
Brzo skončí :oD..snad

Annox - 22. října 2007 19:22
Annox

Gran se rozjel...

Sharpe - 22. října 2007 19:22
Sharpe

Vévoda 22. října 2007 18:54
Nenech se zmást, je to Eldar

Sharpe - 22. října 2007 19:21
Sharpe

Gran 22. října 2007 19:15
Ne grane ten je náš ukecali jsme ho na Impérium

Vypisuje se 20 z celkem 2383 příspěvků|⇐ 1 ... 102 103 104 105 106 107 108 ... 120 ⇒|

↑ navigace

Záložková navigace

Galéria (fantasy)
Resize (tmavý)
Light (světlý)