WarLARP (105 stran zpět) | Diskuze - Aragorn.cz

Diskuze

WarLARP

Správci:Drakan, Rimmer
Popis:Diskuse o LARPu zasvěceném světu Warhammer 40k.
registrovaní uživatelé mají právo číst i zapisovat
neregistrovaní mohou jen číst
diskuze je odemčená
Nástěnka:
Vážení nadšenci dovolujeme si Vás pozvat na

WARLARP

Tradiční sci-fi bitvu ze světa Warhammeru 40k, bitvu, která se odehrává na jedné z miliónů obydlených planet, bitvu, která se odehrává v konfliktu trvající desetitisíciletí, bitvu, jenž se dotkne mnohého, ale nezmění nic.

Samotná hra je originálním spojením souboje s dřevěnými zbraněmi a střelbou z airsoftových zbraní, zasazená do hustolesa Milovského vojenského prostoru.

Kdy a kde se akce koná?
25. – 27.9.2009
v bývalém vojenském prostoru Milovice, též zvaném Mordová rokle.

Co na akci budu potřebovat?
Poslat přihlášku, přečíst si pravidla, vytvořit si co nejlepší kostým, sehnat si střelnou i chladnou zbraň dle role, ochranné brýle, věci a jídlo na přežití dne a dvou nocí v přírodě.

Na koho se obrátit s dotazy?
Po checknutí webu, který by měl na všechno odpovědět, do této diskuze, nebo na mail warlarp-orgosi@seznam.cz

WarLARP-web

Organizátory WarLARPu 2.0 jsou Grom, Morganův známej, Bure a Drakan. Spoluorganizátory jsou Kasparek (jako orkobuzna) a Bejdouzus (jako IGbuzna)

Pamatujte, pravidla, která jsou ke stažení na stránkách, se v brzké době budou aktualizovat a upravovat. O změnách v nich budete včas infromováni.

Pamatujte, že čím větší funkci si volíte, tím větší náročnost na kostým bude kladena. Může se vám stát, že pokud na místě budete v maskáčích chtít hrát Inkvizitora, tak skončíte jako pěšák!

Pamatujte, může se stát, že pro nějakou frakci bude pozastaveno přihlašování, dokud ji nevyváží frakce druhá.
Předpokládaný poměr stran pro letošní scénář IG:Chaos:Orci je 4:4:1

Pamatujte, přihlášku lze poslat v patřičném tvaru na warlarp-prihlasky@seznam.cz , nebo jako součást přihlášky na AraLARP VIII

Pamatujte, to vše a mnohé další najdete na warlarp.sio2webdesign.com

POTŘEBUJETE SI POŘÍDIT VÝBAVU? Můžete začít již tady!
Zobrazit/Skrýt Stenlyho prodej výbavy

Pár videí z Warhammeru
Zobrazit/Skrýt

Aktualizace
Zobrazit/Skrýt

Diskuze ⇓

Pro přidávání diskuzních příspěvků je třeba se nejprve přihlásit.

Vypisuje se 20 z celkem 2383 příspěvků|⇐ 1 ... 103 104 105 106 107 108 109 ... 120 ⇒|

Gran - 22. října 2007 19:15
Gran

To se hlásí tady, já šoupám na nástěnku hned, co si toho všimnu. Popř. Drakan.

Nechceš ale radši k Chaosu?

Přináší ti rozkoš, slávu, přináší ti motivaci snažit se, přináší ti dlouhou cestu plnou krve a bolesti jiných, ve které se můžeš vyžívat, na jejímž konci leží sladká odměna...

Zatímco u Impéria rozhodují o tvé pozici hloupé zkoušky, zde jsi zkoušen neustále, každým svým činem, a z prostého vojáka se můžeš brzy stát velitelem celé Legie! A až se zalíbíš svému bohu, nebo rovnou celé Čtyřce, jistě se ti dostane toho štěstí poskytnout své tělo i všemožným démonům, které ti pomohou se vším, co tě jen napadne, i s něčím navíc...

Opravdu chceš ke gardě? Opravdu si chceš zvolit trapnou a bolestivou smrt namísto pocitu moci a dalších splněných snů?

Vévoda - 22. října 2007 18:54
Vévoda

hola kekomu se mám nahásit do gardy? ´P
Alea iacta est

Gran - 22. října 2007 18:50
Gran

Kasparek 22. října 2007 17:18

...a v obracení kacířů na správnou cestu ti dopomáhej sám Císař.

Saltzhornia - 22. října 2007 18:16
Saltzhornia

Stenly 22. října 2007 15:48
stene přiznej se kterej armáč si vykrad?
I pád na hubu je pohybem vpřed...

Kasparek - 22. října 2007 17:18
Kasparek

Hej napište mě do inkvizice!
NEBERTE DROGY!!! Nikdy! Nikomu! Neberte drogy!

Kasparek - 22. října 2007 17:10
Kasparek

Annox 22. října 2007 16:58
DOKONALÉ!!!
NEBERTE DROGY!!! Nikdy! Nikomu! Neberte drogy!

Annox - 22. října 2007 16:58
Annox

http://uk.youtube.com/watch?v=S16yVAq3S64
Také na minulost by se zapomenout nemělo. :)
Moderní realista uznává pouze pesimistický optimismus.

Sharpe - 22. října 2007 16:39
Sharpe

PROČ K IMPERIÁLNÍ GARDĚ??!?
protže: http://www.youtube.com/watch?v=pqEMgIjVwJc

Stenly - 22. října 2007 15:48
Stenly

Gran 22. října 2007 15:26
Co nejponíženěji Vám děkuji Ó vaše temná zkaženosti.

Pro případné zájemce - Pokud vám cokoli ze seznamu není jasný, chcete vidět fotku a nevíte si rady=dejte mi vědět a já vám fotku najdu případně danej kus zboží popíšu víc do podrobna (obsah balení, paragrafy a tak)
„Ptal jsem se Schrödingera, co s tou kočkou dělá ... vždyť je napůl mrtvá!“

Gran - 22. října 2007 15:26
Gran

Na nástěnce si můžete nechat zobrazit, co vám Stenly nabízí.

Sharpe - 22. října 2007 15:26
Sharpe

Saltzhornia 22. října 2007 10:49
Jo jenže to byl nějaký magor co to do někoho napálil z 5m plynovkou.. manuální zbraní se ti nikdy nci takového nestane, pokud budou dodržena pravidla a pokud ne tak je jasné že letí z akce :oP...

samozřejmně stát se může všechno :o)

Eugenio - 22. října 2007 10:52
Eugenio

Saltzhornia 22. října 2007 10:49
Já budu mít docela i jakštakš brnění...Ale to abych zakrýval své vyvinutější svalsvo mě nic nedonutí...
Život by se dal charakterizovat jedním slovem - hustý. Je totiž hustý jako řeka sraček, po které plujeme kánoí. Někdy ztratíme pádla, někdy i kanoi.

Eugenio - 22. října 2007 10:50
Eugenio

Krom toho já se bolesti nebojim...Bolest je jen pocit...A pocit se dá přehlížet.

Pokud to bude velká bolest,jen přece platí,že to co tě nezabije,to tě posílí:)
Život by se dal charakterizovat jedním slovem - hustý. Je totiž hustý jako řeka sraček, po které plujeme kánoí. Někdy ztratíme pádla, někdy i kanoi.

Saltzhornia - 22. října 2007 10:49
Saltzhornia

Pánové, už jsem viděla kuličku zaseklou v kůži, takže z bezpečnostního hlediska..Orkové - zelené triko s dlouhým rukávem a dlouhé kalhoty, přes to si klidně vemte bederní roušku. Jestli budu někomu nucena z pod kůže vytahovat kuličky, protože je blbej a neoblík se, tak ho po ošetření strašně zmlátim /nemluvě o tom, že ho při ošetření pravděpodobně pozvracím/

Ostatně, když na staré zelené triko použijete vhodným způsobem fixky, namalujete si cool orčí svaly a ženský na vás jen poletěj :)
I pád na hubu je pohybem vpřed...

Eugenio - 22. října 2007 10:49
Eugenio

Annox 22. října 2007 10:32
No počkej...Už si viděl můj svrbikul?Speciálně vyroben na zlobivé kluky...Složenina vysoce zdraví škodlivích a karcinogeních látek.Bohužel zakázaných snad ve všech státech... :)

Annox - 22. října 2007 10:32
Annox

Ghondar 22. října 2007 10:25
No... jak jsem se bavil s vedením (Ixi + Apo) tak by toto bylo "Preferováno" a nic proti, ale já nebudu střílet po nahatých lidech (Vyjímka je Eugenio... hehehe) Jak se říká "Safe First"

Ghondar - 22. října 2007 10:25
Ghondar

Annox 22. října 2007 10:04
Já myslím, že to je ten důvod, proč se k orkům nikdo nehrne.
Co myslíte, správci? Bylo by to tak zlý, kdyby mohli mít orkové zelené oblečení + zbytek těla nabarvenej na zeleno? Myslím, že pak by se snad pár odvážlivců, kteří by se k nim přidali, našlo.
"A person always takes his home with him, wherever he goes. Worlds are so vast—yet they fit easily into one's heart."

Annox - 22. října 2007 10:04
Annox

Eugenio 22. října 2007 09:58
Hmm... Myslím, že v budoucnu bude menší upg. orčích kostýmů. Zelené triko a kalhoty + nějaká bederní rouška bude lepší... Přeci jenom, 6mm BB dostat na holý tělo... ani já nejsem takovej milovník bolesti.. :-P

Eugenio - 22. října 2007 09:58
Eugenio

Hele...Chtěl bych připomenout,že orkové berou jakékoliv bojeschopné muže,i neschopné chcípáky... xD

Výroba orčího kostýmu je nejjednodušší,jen musíte být nabarveni na zeleno.Proto pojďte k orkům a nebudete muset vyrábět těžký kostým

Stenly - 21. října 2007 23:30
Stenly

Vzkaz pro Grana
Doufám že na mně nezapomeneš a najdeš si skulinku ve svém, dozajista neuvěřitelně přeplněném, rozvrhu a dáš sem ceník aniž bys na mně zapoměl ;)

Poníženě vám děkuji vaše velkorysá zkaženosti.
„Ptal jsem se Schrödingera, co s tou kočkou dělá ... vždyť je napůl mrtvá!“

Vypisuje se 20 z celkem 2383 příspěvků|⇐ 1 ... 103 104 105 106 107 108 109 ... 120 ⇒|

↑ navigace

Záložková navigace

Galéria (fantasy)
Resize (tmavý)
Light (světlý)