2012 - Konec světa? (13 stran zpět) | Diskuze - Aragorn.cz

Diskuze

2012 - Konec světa?

Správci:Garric
Popis:Docela by mě zajímalo, co si myslíte o roce 2012? Jistě znáte toto datum a víte z čeho vychází a co se má stát. Bude to konec světa? Nebo jen začátek nového věku? Nebo se nestane vůbec nic? ...
registrovaní uživatelé mají právo číst i zapisovat
neregistrovaní mohou jen číst
diskuze je odemčená
Anketa:
Co myslíte že bude příčinou možného konce světa, ať už 2012, nebo jindy?
Vnější události (meteor, výbuch supernovy, Slunce,...)5
Vnitřní události (zemětřesení, supervulkán,...)3
Člověk13
Apokalypsa (kdyby snad někdo věřil)2
Něco jiného (Co? -> Do diskuze..)5
28 celkem
Nástěnka:
Pro ty co neví:) A i pro ty co ví je tohle video dost zajímavý :)
http://www.youtube.com/watch?v=c79no-x0ZL0

Diskuze ⇓

Pro přidávání diskuzních příspěvků je třeba se nejprve přihlásit.

Vypisuje se 20 z celkem 422 příspěvků|⇐ 1 ... 11 12 13 14 15 16 17 ... 22 ⇒|

tomik22 - 15. března 2011 11:45
tomik22

(dyžtak se za předchozí příspěvek omlouvám,asi jsem byl nevyspalí,nebo co:D)hmmm...mám pocit,že už přišli první "důkazy"konce světa....pohroma v Japonsku.Dáýle jsem se dočetl o objevu mimozemského života,plus Egypt a myslím,že Litva.a také to,jak se astronomové,astrologové a další šťouraj ve vesmíru.Takže předpověď na rok 2012:čekejte celosvětová povstaní a příroní katastrofy.v hglavní roli meteorit,slunce,měsíc a mimozemšťani.:D
Politici jsou jen banda zloďejů a okrádaní obyvatelé jsou soudek prachu,který potřebuje jiskru,aby explodoval.

Ronkar - 14. března 2011 14:41
Ronkar

Jako válka bude určitě, ale to je spíš logika, než nějaká proroctví. Myslím, že pokud bude 3. světová, tak to nebude válka mezi státy, ale válka mezi lidmi a elitou :) Ta propast se totiž neuvěřitelně prohlubuje a narozdíl od minulosti si toho jsou dnes lidi vědomi mnohem víc - té nesouměrnosti v rozdělení zemských statku a dost je to štve.
Já si spíš myslím, že vše souvisí s vesmírem, tělesy v naší sluneční soustavě, sluncem a jejich vzájemnými vztahy (do čehož zapadají i lidé) - spíš nějaké kastrofy jako zemětřesení, požáry, tsunami, nebo mé oblíbené natočení zemské osy :) Mimochodem všimli jste si toho, jak v poslední době vypadá zvláštně měsíc?
Věř snům. Věř svému srdci a věř svému příběhu. (Neil Gaiman)

Keisell - 13. března 2011 21:11
Keisell

Nefrete 13. března 2011 21:09
Tohle by mělo být něco velkého :) Ale kdo nevěří na věštby neuvěří ani 3 světové válce :D
Už nikdy ... nechci potkat škrkny!

Nefrete - 13. března 2011 21:09
Nefrete

Smrtijedka 13. března 2011 16:19
Válek je po světě spousta.
Odpusť jim, neboť nevědí, co činí.

Keisell - 13. března 2011 16:19
Keisell

Tak jo. Když jsem to tu už zahlédla:
Podle mě se stane něco důležitého ... hrozí to i válka ... bohužel, ale to se dá odvrátit. Jinak si myslím že by to mohlo nastat už v přelomu 2011/2012 ... stane se něco pro nás důležitého ... :o)
Už nikdy ... nechci potkat škrkny!

Nefrete - 22. ledna 2011 12:54
Nefrete

Antonius 22. ledna 2011 11:17
Stačilo vynechat PS.

Antonius - 22. ledna 2011 11:17
Antonius

Nefrete 21. ledna 2011 09:39
No jo, ale lepší příklad mě nenapadl.
The Game

sireldo - 21. ledna 2011 20:16
sireldo

Dharmi 21. ledna 2011 19:01
*tleskám*
"Kdo víno má a nepije, kdo hrozny má a nejí je, kdo ženu má a nelíbá, kdo zábavě se vyhýbá, na toho vemte bič a hůl, to není člověk, to je vůl" (Jan Werich)

Dharmi - 21. ledna 2011 19:01
Dharmi

K zamyšlení: Není snad každým dnem konec světa pro někoho z nás, který buď přirozenou smrtí (stářím) , či z jinho důvodu, musí opustit své tělo, aby se odebral do věčných lovišť? Smrt pro nás ukončí náš pobyt v tomto světě a tak je pro nás v okamžiku naší smrti také konec světa, zatímco pro druhé ještě svět nějaký ten pátek trvá. Takže datum konce světa bude napsáno na hrobu každého z nás, až to prostě přijde a nemusíte být nedočkaví, ono to přijde. A asi většina z nás má ještě dost času, tak klídek děcka.

Tak mě napadlo k té anketě tady nahoře - Co si myslíte,že se stane 2012? Konec světa. Tak určitě někdo umře, to už tak bývá, když ne člověk, tak nějaká ta moucha se dočká svého konce světa a vězte, stane se to v ono magické datum - 2012!!! Tak ti indiáni nelhali.
Něco důležitého se stane, ale konec světa to nebude. Jo, to je fakt, každým dnem se děje něco důležitého. Někdo z našich blízkých má narozeniny, někomu z nich se možná narodilo dítě, jiný se žení či vdává. Někdo se stěhuje, někdo vyhrál v sazce a někdo spěchá, aby byl v sobotu v pět odpoledne včas na Aragu a stihl tak Zobovu Prázdninovou Sobotní Jeskyni. Stále se děje něco důležitého a kéž je tomu tak i v roce 2012!
Nestane se vůbec nic Vážení pánové a dámy, překvapuje mne, že za touto odpovědí, je zaznamenáno několik vašich hlasů. JAK že se nestane vůbec nic? Určitě se něco stane a to by si měl každý PJ i hráč slíbit, právě v našich Jeskyních tady na Aragornu se toho stane mnoho a to nejen v roce 2012!
Dharmí

Nefrete - 21. ledna 2011 09:39
Nefrete

Zase Adolf.

Antonius - 19. ledna 2011 22:05
Antonius

tomik22 16. ledna 2011 18:24
Diskuze je výmněna názorů, proto bychom měli podle tebe asi zrušit tuhle část aragu.
PS: Klidně si nech Adolfovi názor o židech, ale nezapomeň, těch 6 miliónů židů ti za to nebude vděčná.
The Game

Garric - 19. ledna 2011 19:04
Garric

Jestli mášě problém, tak se nepřidávej, mě osobně zajímal názor ostatních... Nikdo tě nenutí tu číst nebo dokonce přidávat, tak se buďto inteligentně zapoj, nebo mlč, prosím, díky.
O život můžeme přijít různě. Smrt je jen jednou z možností...

Nefrete - 17. ledna 2011 12:09
Nefrete

Co je na té diskusi špatného? Je stejná jako většina ostatních.

Dharmi - 16. ledna 2011 23:58
Dharmi

Nechápu. Nenadávej druhým.
Dharmí

tomik22 - 16. ledna 2011 18:24
tomik22

lidi,jaký hlupák tuhle diskuzy založil?i já jsem byl ten hlupák,který se připojil do hádek!copak správce této diskuze chtěl,abychom se tu navzájem pozabíjeli kvůlik názorům?každý věří v něco jiného.ten.kdo byl takovej hlupák,že všechny smýchal dohromady myslel jen na to,jak se tu všichni pozabíjí!podle mne by tohle mělo být ukončeno a ať si každý věří svému!
Politici jsou jen banda zloďejů a okrádaní obyvatelé jsou soudek prachu,který potřebuje jiskru,aby explodoval.

Buri the Great - 15. ledna 2011 15:30
Buri the Great

"Mayský kalendář může končit v rozmezí 26. dubna 1493 až 14. srpna 2532"
http://napady.aragorn.cz

Antonius - 9. ledna 2011 18:23
Antonius

artas556 9. ledna 2011 17:32
A protože to řeknou, tak je to pravda a ne abyste o tom pochybovali!
The Game

Dharmi - 9. ledna 2011 17:56
Dharmi

artas556 9. ledna 2011 17:32
Máš v kapse důkazy,nebo mohl bys uvést citáty se jmény autorů, nebo mohl bys uvést alespoň něco logického, co by mi dovolilo uvažovat o tom trochu vážně? Ideální by byl nějaký odkaz, odkud a od koho konkrétně to máš. Nejde mi o to tě zpochybňovat, to mě nebaví, ale jsem zvědavý, a rád bych měl stejný důvěryhodný zdroj informací jako ty. Určitě máš někde seznam všech fyziků, chemiků, a astrofyziků světa, (aby bylo možné říci těch 95%), a jejich citáty s dobře uváženým rozborem svého výzkumu ohledně konce světa. Takže bychom mohli čekat, že konec světa přijde už za 100 let a déle?(To je super, že ne dřív!)Takže proč si to oni myslí?
Dharmí

artas556 - 9. ledna 2011 17:32
artas556

Něco vám řeknu podle 95% Fyziku Chemyků a Astrofyziků (a to my věřte znám jich hodně) konec světa příjde nejdřív za sto možná víc let.Artas556
The Arthas

Garric - 28. prosince 2010 14:00
Garric

tomik22 16. července 2010 11:05
Ohledně zvětšování Slunce, dochází k tomu (sem tak trochu astrofyzik :) ). Ale ne teď, je to miliony, desítky milionů let od nás... Slunce začne chladnout a zvětšovat se... A opravdu postupně pohltí všechny planety... Zvětší se až na svůj tisícinásobek a pak exploduje jako supernova, jedine co zbude po nasem slunci bude bud cerna dira, pulsar(neutronova hvezda) nebo prazdnota... END :) Slunce nás 2012 podle mě ohrozit nemůže, více bych se bál komet. Před milionem let naše sluneční soustava prolétla jejich pásem, a přibližně takovou dobu gravitaci trvá, než je dostane sem... Můžeme doufat, že je jupiter zastaví (jako to dělá s 95% asteroidy a meteority, co letí na zem)... I tak, na povrch Země ročně těch 2500 meteorů dopadne :)
O život můžeme přijít různě. Smrt je jen jednou z možností...

Vypisuje se 20 z celkem 422 příspěvků|⇐ 1 ... 11 12 13 14 15 16 17 ... 22 ⇒|

↑ navigace

Záložková navigace

Galéria (fantasy)
Resize (tmavý)
Light (světlý)