2012 - Konec světa? (14 stran zpět) | Diskuze - Aragorn.cz

Diskuze

2012 - Konec světa?

Správci:Garric
Popis:Docela by mě zajímalo, co si myslíte o roce 2012? Jistě znáte toto datum a víte z čeho vychází a co se má stát. Bude to konec světa? Nebo jen začátek nového věku? Nebo se nestane vůbec nic? ...
registrovaní uživatelé mají právo číst i zapisovat
neregistrovaní mohou jen číst
diskuze je odemčená
Anketa:
Co myslíte že bude příčinou možného konce světa, ať už 2012, nebo jindy?
Vnější události (meteor, výbuch supernovy, Slunce,...)5
Vnitřní události (zemětřesení, supervulkán,...)3
Člověk13
Apokalypsa (kdyby snad někdo věřil)2
Něco jiného (Co? -> Do diskuze..)5
28 celkem
Nástěnka:
Pro ty co neví:) A i pro ty co ví je tohle video dost zajímavý :)
http://www.youtube.com/watch?v=c79no-x0ZL0

Diskuze ⇓

Pro přidávání diskuzních příspěvků je třeba se nejprve přihlásit.

Vypisuje se 20 z celkem 422 příspěvků|⇐ 1 ... 12 13 14 15 16 17 18 ... 22 ⇒|

AleXxej - 20. prosince 2010 21:06
AleXxej

Přírodní katastrofy... Na to věřím ale že zanikne svět, tomu moc nevěřím
Svět je veliký, život krátký. Na světě je moc věcí nespravedlivých. Radím vám, nespravedlnost nechte být, a využívejte toho, co je spravedlivé! Využít se to dá jakkoliv, jenom na to musíte přijít. Ale spravedlnost ztrácí efekt, když jí obejdete.

Antonius - 12. prosince 2010 14:44
Antonius

Ronkar 10. prosince 2010 19:31
Co jen k tomu říct, tyhle fámy mě vždy rozesmějou.
The Game

Ronkar - 10. prosince 2010 19:31
Ronkar

Úryvek z mailu od známého, který se daným tématem dost zabývá :)

CO SE STANE V ROCE 2012?
Za předpokladu, že budeme připraveni, prý nastane postupné, i když zrychlené probuzení, neboť vibrace lidstva se zvyšují. To záleží na úplně každém člověku, a proto je tak důležité pro ty, co pracují pro světlo, aby se soustředili na
dobro a udržovali vizi návratu Zlaté Atlantidy. Mnohá proroctví jsou značně odvážná, ale je třeba se nad to povznést a soustředit se na nastávající úžasné možnosti.
Rok 2012 pro mě znamená urychlení. Je to okamžik, jako když vám dítě kope v lůně a vy poznáváte, že transformace kutečně probíhá. Před tím, než se objeví nový život, však máte ještě čas na přípravu. Co se bude dít závisí na tom, kolik lidí se na tuto významnou chvíli připraví zvýšením svých vibrací a jak energii těchto kosmických okamžiků přijmou.
Věř snům. Věř svému srdci a věř svému příběhu. (Neil Gaiman)

Ronkar - 9. prosince 2010 15:32
Ronkar

Blábol :)
Ale i tak mě tyhle věci obecně docela baví.
Věř snům. Věř svému srdci a věř svému příběhu. (Neil Gaiman)

Dharmi - 16. července 2010 16:38
Dharmi

tomik22 16. července 2010 11:06
Kde přesně jsi to četl, nebo slyšel? Pokud tedy něco tvrdíš(to znamená, když píšeš, že se něco děje, že něco je tak jak říkáš),tak je dobré napsat která autoria, nebo kniha to tvrdí. Něco jiného je napsat "možná", nebo "třeba". Tedy jen tvé domněnky. To pak stačí napsat nějaký rozumný(logický) důvod,proč si to myslíš.
Tedy v případě,pokud chceš, aby tvůj názor, který máš plné právo sem napsat, vzali ostatní vážně.
Dharmí

tomik22 - 16. července 2010 11:06
tomik22

nebo spíš začíná.
Politici jsou jen banda zloďejů a okrádaní obyvatelé jsou soudek prachu,který potřebuje jiskru,aby explodoval.

tomik22 - 16. července 2010 11:05
tomik22

aspoň se tedy pokusím zjistit,proč se slunce zeáčne zvětšovat.
Politici jsou jen banda zloďejů a okrádaní obyvatelé jsou soudek prachu,který potřebuje jiskru,aby explodoval.

Antonius - 13. července 2010 21:55
Antonius

tomik22 13. července 2010 21:37
Ano, máš pravdu, svůj názor mít můžeš, však já ti ho ani neberu, vlastně ti ani neříkám, jaký ho máš mít, či nemít, dal jsem ti jen otázku, na kterou lze diskutovat, z toho snad vyplývá, že žádné tvé právo není porušeno. Jinak to tvoje právo si ani nezasloužíš, když ho tady jen používáš jako výmluvu pro nedostatek tvých argumentů, je to bohužel dnešní trend kdy se neustále poukazuje na to, že mám právo na svoje cokoli a ty se mě nesmíš ptát, takže jestli nechceš, aby ti do tvého názoru nikdo nekecal a zůstal v bahně nevědomosti, tak si to piš někam na papír a ne do diskuze.
The Game

tomik22 - 13. července 2010 21:37
tomik22

ne,ale jestli něco ano,tak doufám,že to aspoň nebude něco tak zlého.navíc mám právo na svůj názor.

Antonius - 13. července 2010 18:50
Antonius

tomik22 12. července 2010 17:46
Ty myslíš vážně, že se Slunce jen tak z ničeho nic zvětší a pohltí nás? A pokud se to nestane tak bude apokalypsa? Docela by mě zajímalo, na kterých důkazech to máš postavený.
The Game

tomik22 - 12. července 2010 21:24
tomik22

sireldo 12. července 2010 20:18
asi ne.:(

sireldo - 12. července 2010 20:18
sireldo

tomik22 12. července 2010 18:03
Myslíš, že to těší mě?
"Kdo víno má a nepije, kdo hrozny má a nejí je, kdo ženu má a nelíbá, kdo zábavě se vyhýbá, na toho vemte bič a hůl, to není člověk, to je vůl" (Jan Werich)

tomik22 - 12. července 2010 18:03
tomik22

sireldo - 12. července 2010 17:57

to js mne moc nepotěšil.

sireldo - 12. července 2010 17:57
sireldo

tomik22 12. července 2010 17:46
re obraz 2: Já sem kdysi na tn.cz četl, že třetí světová má bejt už toto září (nebo tak někdy)
"Kdo víno má a nepije, kdo hrozny má a nejí je, kdo ženu má a nelíbá, kdo zábavě se vyhýbá, na toho vemte bič a hůl, to není člověk, to je vůl" (Jan Werich)

tomik22 - 12. července 2010 17:46
tomik22

Tak teď v obraze,jak to vidím já:21.12.2012 bude slunce tak veliké,že už budou pohlceny planety Merkur a Venuše.Přes ten den nás bude pohlcovat slunce a o půl noci nás pohltí úplňe.Za několik dalších let pohltí i další planety a pak vybuchne-Velký krach.Potom půjdou události zase za sebou.

2.obraz:někde v tomto tsícletí(nebo staletí,už nevím)vypukne třetí světová,při čemž bude zničena Praha a nastane celosvětová Apokalipsa.

Tohle fakt není žádná legrace.jedno z toho se stane.Rád bych jsem dal smajlíka,ale chci,aby bylo vidět,že to beru vážně.

Antonius - 6. července 2010 21:02
Antonius

Dawe16 5. července 2010 13:49
2) Vědci se shodnuli na přesném konci světa? To byl dobrej vtip, ty rádoby-vědce nemám moc rád.
The Game

Dharmi - 5. července 2010 15:40
Dharmi

Je zajímavé, že ačkoliv v křesťanském světě další den začíná půlnocí, pro židy, nebo pro Indy je to ráno, či večer, kdy začíná dalších 24 odinový cyklus dne. Půlnoc je pro ně bezvýznamná. Jejich nový rok nezačíná o půlnoci. Pro ně by se úderem půlnoci nic nestalo, ale až ráno. Mají čas se na konec světa pěkně vyspat, no není to šikovně zařízeno? U nás na západě na to musíme ekat do půlnoci, ach jo.
To byl samozřejmě jen pokus o vtip.
Dharmí

Dawe16 - 5. července 2010 13:50
Dawe16

říkáte že v 11:11 ?? no já slyšel že ůderem půlnoci se vymění poly slunce

Dawe16 - 5. července 2010 13:49
Dawe16

mám na to 2 příspěvky:

1.) podle mě už tohle bylo mockrát a stane se jen něco důležitýho

2.) ale kdy bylo vše tak přesné?? vědci se shodnuli . uvidíme. užívejte si života jak tu někdo pravil {/}

Dharmi - 17. června 2010 16:44
Dharmi

Sir Newton 17. června 2010 14:15
No třeba jeho šílenej tatínek vymyslí a postaví nějakou tajnou super biochemickou bombu a řekne synáčkovi: "Nemačkej to tlačítko Pepíčku!" no a víte jak funguje psychologie dítěte, zmáčkne to a Zěmě bude v čudu.
Dharmí

Vypisuje se 20 z celkem 422 příspěvků|⇐ 1 ... 12 13 14 15 16 17 18 ... 22 ⇒|

↑ navigace

Záložková navigace

Galéria (fantasy)
Resize (tmavý)
Light (světlý)