Admini pro vás (103 stran zpět) | Diskuze - Aragorn.cz

Diskuze

Admini pro vás

Správci:Systém, Amunak, apophis, ixiik
Popis:Máte dotaz na nějakého admina? Chcete s adminy něco pořešit? Chcete si postěžovat? Zde je pro vás to správné místo!
registrovaní uživatelé mají právo číst i zapisovat
neregistrovaní mohou jen číst
diskuze je odemčená
toto je systémová (oficiální) diskuze
Nástěnka:
Tato diskuze slouží ke komunikaci s administrátory serveru Aragorn.cz

Řešte s námi to, co se Vám líbí, nelíbí, co se Vám nelíbí na práci správců, adminů, nebo koho byste naopak pochválili za nějaký vhodný zásah či pomoc.

Berte to zde, prosím, jako otevřenou diskuzi, kde nic kolem adminů a správců není tabu. Nebojte se vyslovit svůj názor.

Jedinou podmínkou je, že vše bude v rámci slušnosti.

Bug - pokud jste nalezli chybu, tak ji hlaste v této diskuzi.
Aragorn vývoj - máte-li návrh, co byste chtěli vylepšit, upravit nebo zrušit, tak k tomu slouží tato diskuze.
Aragorn.cz počtvrté - pokud se chcete zapojit do vývoje nové verze Aragornu dobrým nápadem či podobně, tak můžete v této diskuzi

• Jak na obrázky, formátovaný text a jiné "vychytávky" pro Nástěnku Jeskyně, Diskuzí a do Poznámek pro PJe?
Stačí se podívat na Jak psát web, třeba tam najdete nějaký ten zajímavý návod a pak už se jen trochu snažit. Učení hrou.

Diskuze ⇓

Pro přidávání diskuzních příspěvků je třeba se nejprve přihlásit.

Vypisuje se 20 z celkem 3121 příspěvků|⇐ 1 ... 101 102 103 104 105 106 107 ... 157 ⇒|

MARK - 17. března 2011 18:45
MARK

MegaEdwin 17. března 2011 18:39
Se mnou se mu to povedlo.
*Nejasné klikyháky.*

MegaEdwin - 17. března 2011 18:39
MegaEdwin

Assassins 17. března 2011 14:48
uprimne nevim, jestli se ti podari nalakat flamery do rok stare mrtve diskuze.

Assassins - 17. března 2011 14:48
Assassins

Nechcete ísť flamovať sem?
http://www.aragorn.cz/diskuze/skiny/#kom
Nato som to zakladal...
I´ll Chuck you!

Python - 16. března 2011 22:53
Python

Vidím to takhle. Haterovo retro je děsivé, nepřehledné a vůbec....nula z deseti bodu. Jungle je to samé v bledě zeleném.

Blue Night a Megadeth společně s Galerii ujdou, ale holt prostě nejsou dost praktické.

Light side má uspořádání docela dobré, ale představa, že ve tři ráno budu koukat na bílou obrazovku mě děsí.

Vyhrává Resize

Tohle je můj názor, nemám zájem ho měnit. Zatím.
Člověk není nikdy dost chytrý, dost bohatý a dost ozbrojený. I´ll Chuck you!

MegaEdwin - 16. března 2011 22:35
MegaEdwin

njn, porad je na vsech ale videt, ze je to desne amaterska prace. Ale sehnat dneska gratis webovyho grafika, co to udela fakt precizne a ne jen obslehne a prida par prechodu, je dost tezky.

Treba mne se celkem libi Andor. Ten vypadal v minulosti fakt uboze a docela to vytahli, i kdyz porad je tam zavan takovy ty lacinosti a amaterismu.

MARK - 16. března 2011 22:35
MARK

MegaEdwin 16. března 2011 22:30
Nejhorší je haterovo a po něm jungle. Ten megadeath je ještě celkem dobrej. Ale nejlepší je resize, ten holt Apop trošku přepracovává. Ale hlavně je praktickej.
*Nejasné klikyháky.*

Python - 16. března 2011 22:32
Python

O tom žádn, nicméně taky mám chroma a na vše koukám v pohodě. Ok, občas blbnou nástěnky v jeskyních, ale to nebude vina skinu (řekl bych).

MegaEdwin - 16. března 2011 22:30
MegaEdwin

Python 16. března 2011 22:28
Tak ja mam 2 zalozky, takze jak se ty 2 zalozky seradej, to uz je na nich. Ty my 2 skiny jsou ty 2 nejhnusnejsi: Galerie a Megadeth. Mozna ten hateruv je horsi nebo spolu tesne soutezi.

Ale jde o to, ze vetsina jich neni aktualizovana (nebo aspon mne v Chrome blbne dost veci, co jsem to tak zkousel proklikavat), ale Galerka jako jedina drzi, protoze je ostatne defaultni skin.

Python - 16. března 2011 22:28
Python

Jsi kousavý jedinec. Ale kdo jsem, abych soudil.

Jestli dva skiny jsou tvoje práce, pak chápu tvé popuzení našim vychvalováním jiného skinu. Ale když nemám záložky komplet viditelné hezky v seznamu, nejsem spokojený.

MegaEdwin - 16. března 2011 22:24
MegaEdwin

Jasny ze nespamujem. Vsak kurva jsem 2 skiny delal ne.

Navic jilm je ted hlavni king, tak on urcuje, co je spam a co ne. Kdyby to byl spam, uz by nas napomenul a dostali bychom 9 ocasou kockou pres prirozeni. No a jelikoz se to nestalo, neni to spam.

Use logic, man.

Python - 16. března 2011 22:19
Python

A tak to ne. Mě se aragorn zobrazuje perfektně a z těch čísliček a rozbalovacích nabídek se mi dělaly mžitky před očima. Skinu se nezvdám.

A teď už spamujem.

MegaEdwin - 16. března 2011 22:13
MegaEdwin

Nevim, mne prijdou vsechny hnusny, ale problem je, ze vetsina jich neni udrzovana, takze se vyplati tam mit tu galerii, ktera zobrazuje vsechno jakztakz dobre.

MARK - 16. března 2011 22:10
MARK

Python 16. března 2011 22:07
Buď to má něco společnýho s tim bohem, možná ho stvořil on, nebo s tou planetkou c zničí Zemi. Ale rozhodně to nemá nic společného s Apopem.
*Nejasné klikyháky.*

Python - 16. března 2011 22:07
Python

Přesně. Ať už ho vytvořil kdokoli, je to borec. Jen by mě zajímalo, proč se to jmenuje RE: Size by apophis. To bude asi něco latinsky.

Ale je to nejpraktičtější a nejhezčí (a nejvíc oči šetřící) skin na aragu.

MARK - 16. března 2011 21:43
MARK

vockoo 16. března 2011 21:41
Neni, je voranžový. resize má jen černou, bílou a odstíny šedé.
*Nejasné klikyháky.*

vockoo - 16. března 2011 21:41
vockoo

Nejtemnější a nepraktičtější je haterovo retro!
Tadá!

MARK - 16. března 2011 21:40
MARK

MegaEdwin 16. března 2011 21:21
Megadeth je možná mega, ale je narozdíl od death metalu dead a hlavně neni tak temnej a praktickej jako resize.
*Nejasné klikyháky.*

MegaEdwin - 16. března 2011 21:21
MegaEdwin

Hosi bezte do prdele, vy mate bojovat za Megadeth skin a ne naky ego resize.

Python - 16. března 2011 20:17
Python

Tak to ne, já budu za RE:size by apophis bojovat!

Karlja - 16. března 2011 20:13
Karlja

Čekám, kdy zmizí z výběru všechny skiny stránky a zbyde tam jen jediný, ve kterém bude figurovat fotka jilma ala Kim Čong-Il :-D
"Láry fáry, hochu!"

Vypisuje se 20 z celkem 3121 příspěvků|⇐ 1 ... 101 102 103 104 105 106 107 ... 157 ⇒|

↑ navigace

Záložková navigace

Galéria (fantasy)
Resize (tmavý)
Light (světlý)