Admini pro vás (104 stran zpět) | Diskuze - Aragorn.cz

Diskuze

Admini pro vás

Správci:Systém, Amunak, apophis, ixiik
Popis:Máte dotaz na nějakého admina? Chcete s adminy něco pořešit? Chcete si postěžovat? Zde je pro vás to správné místo!
registrovaní uživatelé mají právo číst i zapisovat
neregistrovaní mohou jen číst
diskuze je odemčená
toto je systémová (oficiální) diskuze
Nástěnka:
Tato diskuze slouží ke komunikaci s administrátory serveru Aragorn.cz

Řešte s námi to, co se Vám líbí, nelíbí, co se Vám nelíbí na práci správců, adminů, nebo koho byste naopak pochválili za nějaký vhodný zásah či pomoc.

Berte to zde, prosím, jako otevřenou diskuzi, kde nic kolem adminů a správců není tabu. Nebojte se vyslovit svůj názor.

Jedinou podmínkou je, že vše bude v rámci slušnosti.

Bug - pokud jste nalezli chybu, tak ji hlaste v této diskuzi.
Aragorn vývoj - máte-li návrh, co byste chtěli vylepšit, upravit nebo zrušit, tak k tomu slouží tato diskuze.
Aragorn.cz počtvrté - pokud se chcete zapojit do vývoje nové verze Aragornu dobrým nápadem či podobně, tak můžete v této diskuzi

• Jak na obrázky, formátovaný text a jiné "vychytávky" pro Nástěnku Jeskyně, Diskuzí a do Poznámek pro PJe?
Stačí se podívat na Jak psát web, třeba tam najdete nějaký ten zajímavý návod a pak už se jen trochu snažit. Učení hrou.

Diskuze ⇓

Pro přidávání diskuzních příspěvků je třeba se nejprve přihlásit.

Vypisuje se 20 z celkem 3121 příspěvků|⇐ 1 ... 102 103 104 105 106 107 108 ... 157 ⇒|

Assassins - 16. března 2011 19:59
Assassins

Asi tu máme uzurpátora;).
I´ll Chuck you!

sireldo - 16. března 2011 15:32
sireldo

dík za rychlou odpověď.
"Kdo víno má a nepije, kdo hrozny má a nejí je, kdo ženu má a nelíbá, kdo zábavě se vyhýbá, na toho vemte bič a hůl, to není člověk, to je vůl" (Jan Werich)

apophis - 16. března 2011 14:51
apophis

sireldo 16. března 2011 14:45

tuším 65 kB ?
Jsem obludný fantazák, jenž z temnoty svého doupěte leze kam se mu zachce a kdy se mu zachce.

sireldo - 16. března 2011 14:45
sireldo

Mám jednu otázku na někoho pověřenýho: Jaký je limit znaků, který se můžou vložit na nástěnku?
"Kdo víno má a nepije, kdo hrozny má a nejí je, kdo ženu má a nelíbá, kdo zábavě se vyhýbá, na toho vemte bič a hůl, to není člověk, to je vůl" (Jan Werich)

apophis - 16. března 2011 13:51
apophis

Erinye 16. března 2011 13:26

nespamuj :P tohle FAKT patří do diskuze BUG.
Jsem obludný fantazák, jenž z temnoty svého doupěte leze kam se mu zachce a kdy se mu zachce.

Erinye - 16. března 2011 13:26
Erinye

(Technická)
Načítání náhledu selhalo!

Patrně je chyba ve spojení se serverem Aragorn.cz

Hojky, nevím zda to trvá i u ostatních, ale mě v rámci textů nejdou dělat náhledy toho, co chci odeslat. Šlo by to nějak poopravit? Díky...
(Při pokusu o náhled to píše viz. Nahoře)...
„Počítám do pěti. Čtyři…“

vockoo - 15. března 2011 17:38
vockoo

Nazir 15. března 2011 17:33
Taky už jsem si na to zvykl :). Dříve jsem byl hrozně proti tomu, poněvadž se s tím doslova roztrhl pytel a z měsíce na měsíc vypadala herna úplně jinak. Ale co. Nijak mě to vlastně neruší (ani nevím, proč jsem byl dřív proti. Asi kvůli onomu příliš rychlému zvratu)
Tadá!

Nazir - 15. března 2011 17:33
Nazir

Naruto sem, Naruto tam.
Mně osobně to principiálně nevadí, jsem schopen vedle toho existovat, projel jsem zkusmo poslední dvě stránky založených jeskyní. Pravda, jedna tam je: Naruto 100 let poté, v systému DrD, to jsem nějak nepobral, ale jinak si nemyslím, že Naruto je hrozba, která deklasuje Aragorn na nižší roveň bytí. Stejně tak jsou i praštěné některé DrD jeskyně, ostatně DrD může připadat některým uživatelům jako podivná relikvie, když "svět je přece už dávno jinde" :) Live and let live.
Myslím, že časem se to vytříbí, čas za pár let přinese i jiné vlny než je Naruto a místní uživatelé a admini, kteří si zde založili první Naruto jeskyni se také budou čepýřit nechutí...
Oko za oko... a svět bude slepý.

Buri the Great - 15. března 2011 16:59
Buri the Great

Ještě se nenarodil admin ten, aby se zavděčil uživatelům všem.
http://napady.aragorn.cz

Mack - 15. března 2011 15:42
Mack

ixiik 15. března 2011 14:22
Já to chápu, že to je těžký omezovat tyhle věci, ale když vidím ty Naruto jeskyně, musím se stydět za ty fanoušky taky, protože Naruta dobře znám a tohle tady je z většiny hrůza (už samotná jeskyně z podstaty).

Ale i pak je tu ještě pokemon a já nevím co ještě a v tom se užčlověk nevyzná vůbec no.
Would it help?

ixiik - 15. března 2011 14:22
ixiik

Zarahel 15. března 2011 13:01
On je hlavní problém ve vnímání. Tobě třeba Naruto, pokemoni a podobné vadí. Já je taky nemuzu ani cejtit. Jenže tenhle web není jen pro nás. je tu i pro ty Narutofily, Pokemonfily. Pokud to chtějí hrát, tak ať si to hrají. Určitě jim v tom bránit nebudeme.

Druhá věc je laťka kvality. Ono to je těžké. Příjde ke schválení jeskyně, plná chyb, bez rozumného příběhu. Tak jí vrátím autorovi s připomínkama a proč to neschválíme. Autor to poupraví a pošle zovu. My mu to znovu zamítneme a tak dokola, dokud ta jeskyně není na úrovni. Pak jí schválíme. Ukážeme tím autorovi jakou kvalitu tu alespoň chceme mít. Ale co se děje s jeskyní dál, s tím už nic moc nenaděláme. Může změnit popis od základů, jeho příspěvky můžou být na úrovni první třídy atd. To už nezměníme.

Jediné co můžeme udělat a děláme, je že likvidujeme hry které se neuchytí, tedy neaktivní jeskyně.
Byl jsem na AraLARPu I, II, ... IX, AraPaintBallu I a II, , Castle LARPu II, III, PragoConu 2007, 2008, 2009, CONVENTIcONu 2009, účastnil se akce AraSponzoring Zoo, těším se na NAL :). Jo - Žiju Aragornem, no a?

Assassins - 15. března 2011 13:35
Assassins

Zarahel 15. března 2011 13:01
Samozrejme, chápem, čo myslíš. Otázka je, AKO to zamedzíš? Nechcem hovoriť za adminov, ale myslím, že žiadny nie je až taký odborník na Anime. Preto je to vcelku obtiažné selektovať. Ostatne, aj tie schválené sú na dobrej úrovni od odmietnutých.
Smola, nové osadenstvo, nový štýl hry.
I´ll Chuck you!

Zarahel - 15. března 2011 13:01
Zarahel

Co to znamená v mém podání? Řekl bych, že aspoň minimální kontrolu toho, co nechávají vzniknout ...
Opravdu mě ta přehršle Narutů a Pokemonů zarazila...člověk za nima skoro nevidí slušné příspěvky...

Ale možná je to jen můj názor. Pokud je špatný ( jako by názor mohl být ) nekamenujte mně prosím. Jsem novějšího data vydání, ta nevím jak to tu funguje/nefunguje.
Kryton: „Ježíši, unesli pana Rimmera!” Kocour: „Tak rychle pryč, nebo nám ho vrátí!”

Assassins - 15. března 2011 12:44
Assassins

Zarahel 15. března 2011 12:25
Čo znamená "zdvihnúť látku" v tvojom ponímaní?
I´ll Chuck you!

Zarahel - 15. března 2011 12:25
Zarahel

apophis: Využití klíčovýc slov je fajn, ale podle mého by se mělo jít trošku k jádru problému Herny. Například tak, že se nepovolí každá jeskyně jak mi přijde. Při hledání jeskyně jsem byl opravdu docela znechucený tou záplavou Narutů a Pokemonů. Ono by to nemusel být špatný nápad kdyby:

1) Ty jeskyně doopravdy měly nějaké hráče a nezely prázdnotou.
2) Měly nějakou jazykovou úroveň. U některých mi přišlo, že jej psaly snad desetileté děti. Ne že by nemohly, ale myslím že mě chápete co tím chci říct.
3) Nevznikaly jako houby po dešti, čemuž odpovídá i zřejmá kvalita.

Ne že bych proti tomu přímo něco měl, ale myslím, že by bylo lepší nějak zvednout laťku, třeba jen o stupínek. Nevznikaly by tak příběhy zející prázdnotou a zbytečně zaplňující prostředí Herny.

Není to stížnost jako taková, spíš jen povzdech a myšlenky, které mi prostě vrtají hlavou. Ne že bych chtěl redaktorům přidělávat další práci. Sami mají práce víc, než dost.
Kryton: „Ježíši, unesli pana Rimmera!” Kocour: „Tak rychle pryč, nebo nám ho vrátí!”

Python - 11. března 2011 19:19
Python

Pán je mozek...
Člověk není nikdy dost chytrý, dost bohatý a dost ozbrojený. I´ll Chuck you!

MARK - 11. března 2011 18:45
MARK

apophis 11. března 2011 17:17
Možná by nebylo od věci o tom napsat úvodňák, sem přeci málokdo zavítá.
*Nejasné klikyháky.*

vockoo - 11. března 2011 17:20
vockoo

apophis 11. března 2011 17:17
To je super!
Tadá!

apophis - 11. března 2011 17:17
apophis

joo, tak ok, popíšu:

Klíčová slova (v návaznosti na možnost Filtrovat Hernu), je ideálním krátkým textem, odděleným třeba čárkami nebo mezerami, kam můžete napsat pár hesel (např: "dračí doupě, trpaslíci, doly, boj, krev"), díky kterým lze v Herně vyhledávat.

Vyhledávání funguje v těchto kolonkách automaticky:
--- Název, Klíčová slova, Popis, Jaké hráče hledá ---

Snad to jako popis funkčnosti stačí.

sireldo - 11. března 2011 17:02
sireldo

v jeskyni jsem si všiml novinky klíčová slova, ale možná by neuškodilu tuto novinku nějak oznámit a popsat, na co je.

sireldo

Vypisuje se 20 z celkem 3121 příspěvků|⇐ 1 ... 102 103 104 105 106 107 108 ... 157 ⇒|

↑ navigace

Záložková navigace

Galéria (fantasy)
Resize (tmavý)
Light (světlý)