Admini pro vás (139 stran zpět) | Diskuze - Aragorn.cz

Diskuze

Admini pro vás

Správci:Systém, Amunak, apophis, ixiik
Popis:Máte dotaz na nějakého admina? Chcete s adminy něco pořešit? Chcete si postěžovat? Zde je pro vás to správné místo!
registrovaní uživatelé mají právo číst i zapisovat
neregistrovaní mohou jen číst
diskuze je odemčená
toto je systémová (oficiální) diskuze
Nástěnka:
Tato diskuze slouží ke komunikaci s administrátory serveru Aragorn.cz

Řešte s námi to, co se Vám líbí, nelíbí, co se Vám nelíbí na práci správců, adminů, nebo koho byste naopak pochválili za nějaký vhodný zásah či pomoc.

Berte to zde, prosím, jako otevřenou diskuzi, kde nic kolem adminů a správců není tabu. Nebojte se vyslovit svůj názor.

Jedinou podmínkou je, že vše bude v rámci slušnosti.

Bug - pokud jste nalezli chybu, tak ji hlaste v této diskuzi.
Aragorn vývoj - máte-li návrh, co byste chtěli vylepšit, upravit nebo zrušit, tak k tomu slouží tato diskuze.
Aragorn.cz počtvrté - pokud se chcete zapojit do vývoje nové verze Aragornu dobrým nápadem či podobně, tak můžete v této diskuzi

• Jak na obrázky, formátovaný text a jiné "vychytávky" pro Nástěnku Jeskyně, Diskuzí a do Poznámek pro PJe?
Stačí se podívat na Jak psát web, třeba tam najdete nějaký ten zajímavý návod a pak už se jen trochu snažit. Učení hrou.

Diskuze ⇓

Pro přidávání diskuzních příspěvků je třeba se nejprve přihlásit.

Vypisuje se 20 z celkem 3121 příspěvků|⇐ 1 ... 137 138 139 140 141 142 143 ... 157 ⇒|

Annox - 1. dubna 2010 11:12
Annox

Eiris 1. dubna 2010 11:06

To by bylo lepší než Parte :)
Moderní realista uznává pouze pesimistický optimismus.

Eiris - 1. dubna 2010 11:06
Eiris

Tak by mohli udělat skin s videem Astinas vs. Niam (Pokus o vyfocení, aneb poslední slova v Astinasově životě)...

To bych si pouštěla do zblbnutí...
***___Vymýšlím něco vtipného a inteligentního, co sem napíšu___***

Mack - 1. dubna 2010 11:06
Mack

Astinas 1. dubna 2010 11:03
Ale Eiris není:)
Would it help?

Astinas - 1. dubna 2010 11:06
Astinas

Annox 1. dubna 2010 11:04

Jedině sám, nerad se dělím o své úspěchy:)
c'est la vie...

Annox - 1. dubna 2010 11:04
Annox

Astinas 1. dubna 2010 11:03

Bože :-D

Tak to si ten foťák vem... kruci, to bych chtěl vidět.
Do lví klece... a sám :-D

Astinas - 1. dubna 2010 11:03
Astinas

A vůbec....prostě jsme Bonusáci tak se kvůli nám admini musí strhat...prostě musí...
c'est la vie...

Astinas - 1. dubna 2010 11:03
Astinas

Annox 1. dubna 2010 11:01

Když já tak rád pokouším své štěstí:)

A Niam je hodná, nic mi neudělá:)
c'est la vie...

Mack - 1. dubna 2010 11:03
Mack

Astinas 1. dubna 2010 11:00
To je taky dobrý nápad, aleeeee....hmmm...ne. Teletubies!!!
Would it help?

Annox - 1. dubna 2010 11:01
Annox

Astinas 1. dubna 2010 11:00

Niam?! :-D

Kamaráde, umíš si představit, jak kočka umí dobře vydrápat oči? :-D

Mack - 1. dubna 2010 11:01
Mack

Eiris 1. dubna 2010 10:59
Já chci prostě teletubies...
Would it help?

Astinas - 1. dubna 2010 11:00
Astinas

Eiris 1. dubna 2010 10:59

To je ovšem diskriminující...když už tak by tam měli dát třeba i možnost Niam a tak...
c'est la vie...

Eiris - 1. dubna 2010 10:59
Eiris

Mack 1. dubna 2010 10:56
Teleblbís ? Ses zcvoknu ne ? Za ty prachy by to měl být skin s zůznýma pózama nahého Apa...

Assassins - 1. dubna 2010 10:58
Assassins

Zmeníme mu avatara na klauna!
I´ll Chuck you!

Mack - 1. dubna 2010 10:56
Mack

Eiris 1. dubna 2010 10:34
Tak a já se k Eiris přidávám a chci navrch karamelové bonbóny a aby mi apophis platil za bonus. Jsou to přeci dva roky, co A4 slibuje a za tu dobu si vydělal hrozitánskou hromadu peněz a utrácí ji za chlast a děvky. Takže chceme revanš

Nezmiňuji fakt, že když už se A4 vyvíjí tak dlouho, tak doufám, že v A4 bude zakomponován skin na téma telletubies, to beru jako vyřízenou záležitost.

Tak, myslím, že můj příspěvek je stejně věcný jako ten Eiris:)
Would it help?

apophis - 1. dubna 2010 10:41
apophis

jen dodatkem k tomu, kolik lidí má na Aragornu bonus - zas až tolik lidí jej nemá :-)
a z těch lidí, kteří jej mají, jej má také několik (třeba já) "za zásluhy" nebo "jako odměna v soutěži" (např. výhra v turnajích, které tu občas proběhnout kolem a kolem).

Ad zbytek:
Blbej vlak, no, Č(ekej)D(louho) - co bys chtěla?
Nj, to víš. Sliby - chyby. Jsem sebevrah, když to dělám v jednom člověku. Ale taky je to způsobené tím, že to dělám ve volném čase a chci, aby to mělo nějakou tu kvalitu. A protože jsem již také (mimojiné) v práci, kde se podobnou činností zaobírám, tak na programování Aragornu nezbývá dost času a hlavně té chuti. A bez chuti nemám potřebu vařit = programovat.
Jsem obludný fantazák, jenž z temnoty svého doupěte leze kam se mu zachce a kdy se mu zachce.

Annox - 1. dubna 2010 10:40
Annox

Jestli je to Apríl, je to velmi špatný vtip.
- Aspoň já jsem na tyto vtipy háklivý.

Aragorn se finančně uživí dokonale. To znamená, že když se nedoplácí ani koruna... je to dokonalé.

Vývoj nového webu... kruci i blbej Upgrade se dá vyčíslit v penězích. Vývoj A4, kdyby byl na zakázku, tak stojí 100-200 tisíc. A teď ho dělá jeden člověk. Sám. K tomu pracuje a žije i realný život, kde je méně jedniček a nul.

Je jednoduché mrskat bičem, když člověk nazažil otročinu u klávesnice.

Dva roky? Můžu jen říct "Super, to je skoro za chvíli".

Eiris - 1. dubna 2010 10:34
Eiris

Nejsem ve špatné diskuzi.Viz.

Pokud byste se chtěli vyjádřit a dočetli jste až sem, můžete se vyjádřit v diskuzi Admini pro vás. Ale buďte slušní a chápaví, protože administrátoři se tuto informaci dozvídají stejně náhodně, jako vy všichni.

Odkaz je sem. A vyjádřit se k tomu teda sakra chci. Sice jsem bonus měla koupený jen 2x Prosím. Ale stále jsou to zaplacené peníze a když se podívám, kolik lidí tu ten bonus má, tak je mi jasné, že server rozhodně nebude v nějakém velkém mínusu. Jo jasně, něco jde na hosting, něco do kapsi tomu co to zařizuje a zřizuje a stará se o to (Nic ve zlém, to myslím v dobrém, že to má za práci co odvádí) Ale říct, že nejsou peníze a proto se o další 1-2 roky odsouvá něco, co minimálně rok už je slibované, že to bude. To je na mě dost silná káva teda. Neříkám, že to s bonusem za 50kč. Musíte udělat okamžitě, jasně že ne. Ale pokud se to rok plánovalo a rok slibovalo, jako vylepšení a pak se někdo dostaví s tím, že to není kůli pěnězům možné, přestože se dá poukázat, že peníze rozhodně dostáváte, tak se mi to rozhodně nelíbí...

To, že na to musí být čas, to neříkám, že je/není.To není vidět, ale když se někdo uvolí s tím, že toudělá, tak by měl počítat s tím časem, že ho na to bude potřebovat. A tedy ho mít...

Takže to máme peníze/čas... (A za dva roky nic a dva roky nic nebude)...

A co se týče toho, že: Dva roky? :-D Co to je? No, je to přesně čas, který už se A.4 slibuje +- a furt kde nic tu nic. Nebo snad ne ?

Annox - 1. dubna 2010 10:27
Annox

Eiris 1. dubna 2010 10:22

Klid,
musíš pochopit, že A4 se nevyrábí sama.
Stojí to dost peněz, času (Hlavně času) a technických problémů.
Pak také musíš pochopit, že jsi ve špatné diskuzi.

A trpělivosti se také neškodí učit. Dva roky? :-D Co to je?

Eiris - 1. dubna 2010 10:22
Eiris

Cože ! 1-2 roky ? To si tu někdo dělá srandu ne ? ! Jak dlouho už se to slibuje, ne-li stejně tak dlouho dobu ohledně 4 ky a pak se to stornuje ! Mi připadáte už jak ČKD...

Včera sem jela domů vlakem. Jede to v 20:47 a hlásí:

Blá blá blá. 10 minut zpoždění...
Pak: Blá blá blá. 15 minut zpoždění...
A nakonec v 21:12 - "Vlakoví spoj č. XY je z tech. důvodů zrušen bez náhrady"...

Takže sem jela domu až v 22+

Tady už to je koukám to samí...

Mack - 30. března 2010 16:33
Mack

ixiik 30. března 2010 16:16
Neeee, mám ji skoro na druhý stránceee:DDD

Pohoda, díky za schválení:)
Would it help?

Vypisuje se 20 z celkem 3121 příspěvků|⇐ 1 ... 137 138 139 140 141 142 143 ... 157 ⇒|

↑ navigace

Záložková navigace

Galéria (fantasy)
Resize (tmavý)
Light (světlý)