Admini pro vás (137 stran zpět) | Diskuze - Aragorn.cz

Diskuze

Admini pro vás

Správci:Systém, Amunak, apophis, ixiik
Popis:Máte dotaz na nějakého admina? Chcete s adminy něco pořešit? Chcete si postěžovat? Zde je pro vás to správné místo!
registrovaní uživatelé mají právo číst i zapisovat
neregistrovaní mohou jen číst
diskuze je odemčená
toto je systémová (oficiální) diskuze
Nástěnka:
Tato diskuze slouží ke komunikaci s administrátory serveru Aragorn.cz

Řešte s námi to, co se Vám líbí, nelíbí, co se Vám nelíbí na práci správců, adminů, nebo koho byste naopak pochválili za nějaký vhodný zásah či pomoc.

Berte to zde, prosím, jako otevřenou diskuzi, kde nic kolem adminů a správců není tabu. Nebojte se vyslovit svůj názor.

Jedinou podmínkou je, že vše bude v rámci slušnosti.

Bug - pokud jste nalezli chybu, tak ji hlaste v této diskuzi.
Aragorn vývoj - máte-li návrh, co byste chtěli vylepšit, upravit nebo zrušit, tak k tomu slouží tato diskuze.
Aragorn.cz počtvrté - pokud se chcete zapojit do vývoje nové verze Aragornu dobrým nápadem či podobně, tak můžete v této diskuzi

• Jak na obrázky, formátovaný text a jiné "vychytávky" pro Nástěnku Jeskyně, Diskuzí a do Poznámek pro PJe?
Stačí se podívat na Jak psát web, třeba tam najdete nějaký ten zajímavý návod a pak už se jen trochu snažit. Učení hrou.

Diskuze ⇓

Pro přidávání diskuzních příspěvků je třeba se nejprve přihlásit.

Vypisuje se 20 z celkem 3121 příspěvků|⇐ 1 ... 135 136 137 138 139 140 141 ... 157 ⇒|

Scout - 1. dubna 2010 16:37
Scout

Eiris 1. dubna 2010 16:34
V jaké tabulce ? O čem to tu je psáno ?
Člověk je bohatý pouze svými přáteli.

Mack - 1. dubna 2010 16:36
Mack

Scout 1. dubna 2010 16:29
Yetti nemá samici, Yetti je samosnubný...
Would it help?

Eiris - 1. dubna 2010 16:34
Eiris

Scout 1. dubna 2010 16:27
No já si říkám Xenka, "Paní galaxie 1 - Imperion". 22-24 pozice v tabulce :) (Proměnlivá pozice dle situace aktivity toho dne)
xD xD xD xD xD

NA a NA(a) a NA(Rap) forewer !!!
***___Vymýšlím něco vtipného a inteligentního, co sem napíšu___***

Eiris - 1. dubna 2010 16:31
Eiris

apophis 1. dubna 2010 16:27
Používá, ale nelíbí mi to, že když tato možnost existuje/je technicky možná, tedy zavést rozdělení oslovení v závyslosti na pohlaví, není využitelná(Zatím), což bych jako žena uvítala, neboť se mi oslovení "Pán" Nelíbí. Tak třebaže to je zažité jako PJ. Tak na to poukáži, aby bylo vidět, že nesouhlasím se současným mono-pohlavním oslovením, které mě řadí jinam...

Scout - 1. dubna 2010 16:29
Scout

Jak se asi správně říká samici od Yettiho ?

Scout - 1. dubna 2010 16:28
Scout

apophis 1. dubna 2010 16:27
Ale čtyřka přece nebude tak to koukej zahrnout do šestky (pětku do příštího 1.4. nestihneš).

Scout - 1. dubna 2010 16:27
Scout

Eiris 1. dubna 2010 16:25
Ale klidně si říkej třeba Xen, pán vesmíru jestli ti to udělá dobře. Ještě že nejsi v armádě, požadované oslovení Paní Majorová mi připomnělo Vrchní Nadstrážníkovou Načeradcovou.

apophis - 1. dubna 2010 16:27
apophis

Eiris 1. dubna 2010 16:25

stejně se používá Pí džej :P :D ale jo, kdyby ses aspoň koukla do dokumentu, jenž je odkazovaný z nástěnky diskuze Aragorn.cz - počtvrté, věděla bys, že je to součástí návrhu herny.
Jsem obludný fantazák, jenž z temnoty svého doupěte leze kam se mu zachce a kdy se mu zachce.

Eiris - 1. dubna 2010 16:25
Eiris

Co Ti vadí, že se svím šovinismem nekraluješ světu ? Jelikož jsem žena, tak prostě oslovení "Pán" Jeskyně se mi nelíbí a je mi jedno, jestli to je zažité z DrD nebo je 70% uživatelů Aragornu mužského pohlaví, ale já jsem žena a tak si snad zasloužím i místo oslovení "Pán" Oslovení "Paní" ...

Scout - 1. dubna 2010 16:21
Scout

Eiris 1. dubna 2010 16:19
A místo maskuliního Enter používat Enterová ?

Eiris - 1. dubna 2010 16:19
Eiris

Každopádně pokud se bude dělat A4 nebo A5 tak tak jako tak, bych asi uvítala možnost udělat si větší rozlišení u avatara (Např.150x100) Nebo něco takového...

A taky by se mi líbilo, kdyby se dalo nastavit u herních jeskyní, místo obyčejného: "Pán jeskyně" Třeba i "Paní jeskyně" Nebo kompletně editace jména, stejně jako u postav...

Eiris - 1. dubna 2010 16:16
Eiris

E) Je správně :)

Bailey - 1. dubna 2010 16:08
Bailey

Hmmm, říkala jsem, že to fungovat nebude a bůh ví, jestli to vznikne (Ara4) :-D

(otázkou je, zda-li je to jeden z Apovo aprílových vtípků nebo to vyjímečně myslí vážně v každém případě mi to přijde směšné)
Sex není problém; celibát ano.

Eiris - 1. dubna 2010 15:55
Eiris

Chiisai 1. dubna 2010 15:49
jj. ale co vostatní :) Já už sem chtěla napsat anketu, kdo si co za tu růži zaměnil xD

Chiisai - 1. dubna 2010 15:49
Chiisai

Eiris 1. dubna 2010 15:45
Ale všimni si, že já jsem neříkala, aby to tu psal na sklo. ;-) Jen ať si to zamění. :D

Eiris - 1. dubna 2010 15:45
Eiris

No nevim, aby se některé z těch zaměněných "růží" nemusely sát až po 22 hodině :) Pokud to má být pro někoho motivační xD

Chiisai - 1. dubna 2010 15:42
Chiisai

Šimon.Brugezsi 1. dubna 2010 15:37
Tak si do toho přísloví dosaď něco, co tě namotivuje. ;-) :-P

Šimon.Brugezsi - 1. dubna 2010 15:37
Šimon.Brugezsi

Chiisai 1. dubna 2010 15:19

To doufám. I když růže zrovna nemusím... :D
Rozhodl jsem se žít věčně a zemřít, jen když to nevyjde.

Chiisai - 1. dubna 2010 15:19
Chiisai

Šimon.Brugezsi 1. dubna 2010 15:15
Uklidni se, chlape. :D Trpělivost růže přináší, uvidíš, že to tam nezůstane na věky. ;-)

Šimon.Brugezsi - 1. dubna 2010 15:15
Šimon.Brugezsi

Ehm.

Může mi někdo vysvětlit ty debilní hlášky, co se objevují u loginu a přes meč ve skinu RE:Size by apophis?

Dost mě to štve.
Skoro až se...e.
Rozhodl jsem se žít věčně a zemřít, jen když to nevyjde.

Vypisuje se 20 z celkem 3121 příspěvků|⇐ 1 ... 135 136 137 138 139 140 141 ... 157 ⇒|

↑ navigace

Záložková navigace

Galéria (fantasy)
Resize (tmavý)
Light (světlý)