Admini pro vás (138 stran zpět) | Diskuze - Aragorn.cz

Diskuze

Admini pro vás

Správci:Systém, Amunak, apophis, ixiik
Popis:Máte dotaz na nějakého admina? Chcete s adminy něco pořešit? Chcete si postěžovat? Zde je pro vás to správné místo!
registrovaní uživatelé mají právo číst i zapisovat
neregistrovaní mohou jen číst
diskuze je odemčená
toto je systémová (oficiální) diskuze
Nástěnka:
Tato diskuze slouží ke komunikaci s administrátory serveru Aragorn.cz

Řešte s námi to, co se Vám líbí, nelíbí, co se Vám nelíbí na práci správců, adminů, nebo koho byste naopak pochválili za nějaký vhodný zásah či pomoc.

Berte to zde, prosím, jako otevřenou diskuzi, kde nic kolem adminů a správců není tabu. Nebojte se vyslovit svůj názor.

Jedinou podmínkou je, že vše bude v rámci slušnosti.

Bug - pokud jste nalezli chybu, tak ji hlaste v této diskuzi.
Aragorn vývoj - máte-li návrh, co byste chtěli vylepšit, upravit nebo zrušit, tak k tomu slouží tato diskuze.
Aragorn.cz počtvrté - pokud se chcete zapojit do vývoje nové verze Aragornu dobrým nápadem či podobně, tak můžete v této diskuzi

• Jak na obrázky, formátovaný text a jiné "vychytávky" pro Nástěnku Jeskyně, Diskuzí a do Poznámek pro PJe?
Stačí se podívat na Jak psát web, třeba tam najdete nějaký ten zajímavý návod a pak už se jen trochu snažit. Učení hrou.

Diskuze ⇓

Pro přidávání diskuzních příspěvků je třeba se nejprve přihlásit.

Vypisuje se 20 z celkem 3121 příspěvků|⇐ 1 ... 136 137 138 139 140 141 142 ... 157 ⇒|

Astinas - 1. dubna 2010 14:38
Astinas

Niam 1. dubna 2010 14:00

Na tebe se sku­teč­ně nedá za­po­me­nout:D
c'est la vie...

toker - 1. dubna 2010 14:36
toker

Apo, kromě toho tokio ho­te­lu by to šlo, ale u těch kissá­ků by to chtě­lo aspoň ty je­jich lu­xus­ní s.. :)

apophis - 1. dubna 2010 14:14
apophis

kaž­do­pád­ně pro su­cha­ry - v na­sta­ve­ní je v Sys­té­mo­vém mož­nost to vy­pnout :P Su­cha­ři!
Jsem ob­lud­ný fan­ta­zák, jenž z tem­no­ty svého dou­pě­te leze kam se mu za­chce a kdy se mu za­chce.

murthags - 1. dubna 2010 14:07
murthags

aprí­lo­vej žert se ne­po­ved­la, loni s por­nem bylo lepší :D:D
http://​4.​bp.​blogspot.​com/​-HrxSy0sjtFw/​UYAKNLdvlwI/​AAAAAAAAAeI/​wIlghyI-IUs/​s1600/​double+fuck+off.​gif

Niam - 1. dubna 2010 14:00
Niam

As­t­i­nas 1. dubna 2010 11:03
Ne­tu­ši­la jsem, že jsem tak po­pu­pár­ní osou­bou na to­mhle ser­ve­ru, aby mě chtě­li uži­va­te­lé i do skinu :D

Orian - 1. dubna 2010 13:41
Orian

Zrus­te to s to­ki­o­ho­tel. zby­tek uz snesu... :)
Kdo... Kdo jsi? (udi­ve­ně) Co to děláš?! (vy­stra­še­ně) To není fér! (plačti­vě)

vockoo - 1. dubna 2010 13:39
vockoo

YsEm UpE Da­A­aRk A IiIwL!!!

Pře­lož­te mi někdo pro­sím to po­sled­ní slovo.
Tadá!

Eiris - 1. dubna 2010 13:36
Eiris

Za­kon­če­no:

5) Kolik mi je vlast­ně let ?
6) On:
"Źivot je na­how­no!"

xD xD xD
***___­Vy­mýš­lím něco vtip­né­ho a in­te­li­gent­ní­ho, co sem na­píšu­___***

Eiris - 1. dubna 2010 13:33
Eiris

Aspoň, že Ti to jde dobře za­se­bou. Viz. můj pro­fil u zpráv...

1)Jdu do sprchy :)
2)Mi­lu­ji bub­li­ny :)
3)Chci to :)
4)Po­pros a svlék­nu se :)

vockoo - 1. dubna 2010 13:29
vockoo

Eiris 1. dubna 2010 13:27
Kušuj!
Tadá!

Eiris - 1. dubna 2010 13:27
Eiris

Víš co by byl dob­rej Jocke :) Změ­nit všem pří­stu­po­vé hesla, aby se ne­moh­li lo­gnout. Dát jim třeba hesla po­zpát­ku, nebo tak něco...

Zadal jste ne­správ­né heslo, kon­tak­tuj­te správ­ce...

Amunak - 1. dubna 2010 13:16
Amunak

Jinak do URL za You­Tu­be videa zkus­te hodit &textp=fool :)
🐺

apophis - 1. dubna 2010 13:01
apophis

http://​www.​youtube.​com/​watch?​v=yDQfu9HDYYw&​feature=popular hustá hol­či­na, tu si za Bo­nu­so­vý pra­chy snad za­pla­tím, aby u mě doma cvi­či­la :D
Jsem ob­lud­ný fan­ta­zák, jenž z tem­no­ty svého dou­pě­te leze kam se mu za­chce a kdy se mu za­chce.

iveta - 1. dubna 2010 13:01
iveta

Tj dobry jako :D
Ve válce múzy mlčí..

Opičák - 1. dubna 2010 13:00
Opičák

Nedá se to nějak vy­pnout?

Amunak - 1. dubna 2010 12:57
Amunak

apo­phis 1. dubna 2010 12:56
Apo ale to se ti po­ved­lo :) Viděl jsi třeba La­me­ra nebo You­tu­be? Taky hezký :-D
🐺

apophis - 1. dubna 2010 12:56
apophis

Eiris 1. dubna 2010 12:55

to víš, i pro­gra­má­tor má ome­ze­né mož­nos­ti fan­ta­zie :D

Eiris - 1. dubna 2010 12:55
Eiris

OMG ty hláš­ky jsou teda pěkná pa­kár­na někdy. Hlav­ně se furt opa­ku­jou. Takže nuda. Ale ně­kte­ré mě fak do­sta­ly :D

- FsHeC­kY WaAaS LoWiIiS­kU­yU!
- Voju: Má mě vůbec někdo rád? Já teda ne, ale jinak LoWiIiS­kU­yU všech­ny...

Nazir - 1. dubna 2010 12:07
Nazir

Já bych se na tomto místě rád Apo­phi­se rád za­stal.
Do­ve­du si před­sta­vit, kolik to dá práce.
Tedy pro mne je to po­zi­tiv­ní zprá­va, taky mohl na­psat 10 let, že ano?
Navíc si mys­lím, že stá­va­jí­cí verze je pros­tě super. Tak proč něco měnit? Ano vím, že jsem stará kon­zer­va, u toho zů­sta­ne mi­ni­mál­ně dva roky a dost možná ještě dál.
Tímto se hlá­sím jako ßtes­ter A4, tedy vlast­ně ne, hlá­sím moje děti jako be­ta­tes­te­ry A4.
Oko za oko... a svět bude slepý.

Voju - 1. dubna 2010 11:47
Voju

Ehm... :D...
takže... kdyby se vy­da­la čtyř­ka, byla by jenom v pro­vo­zu, pak by byla za­sta­ra­lá.. :D mn oa teď ta myš­len­ka... co je tedy A3 ? :)...
Pokud správ­ně po­čí­tám, bu­de­me teď někdy sla­vit .. 3 nebo čtvr­tý rok ? ... když k tomu při­po­čí­tám další dva roky než opět bude mít Apo nové jádro, bude to ten samý pro­blém jako nyní s čtyř­kou, nebo ne ? ...

Vypisuje se 20 z celkem 3121 příspěvků|⇐ 1 ... 136 137 138 139 140 141 142 ... 157 ⇒|

↑ navigace

Záložková navigace

Galéria (fantasy)
Resize (tmavý)
Light (světlý)
taBackup debug: