Admini pro vás (147 stran zpět) | Diskuze - Aragorn.cz

Diskuze

Admini pro vás

Správci:Systém, Amunak, apophis, ixiik
Popis:Máte dotaz na nějakého admina? Chcete s adminy něco pořešit? Chcete si postěžovat? Zde je pro vás to správné místo!
registrovaní uživatelé mají právo číst i zapisovat
neregistrovaní mohou jen číst
diskuze je odemčená
toto je systémová (oficiální) diskuze
Nástěnka:
Tato diskuze slouží ke komunikaci s administrátory serveru Aragorn.cz

Řešte s námi to, co se Vám líbí, nelíbí, co se Vám nelíbí na práci správců, adminů, nebo koho byste naopak pochválili za nějaký vhodný zásah či pomoc.

Berte to zde, prosím, jako otevřenou diskuzi, kde nic kolem adminů a správců není tabu. Nebojte se vyslovit svůj názor.

Jedinou podmínkou je, že vše bude v rámci slušnosti.

Bug - pokud jste nalezli chybu, tak ji hlaste v této diskuzi.
Aragorn vývoj - máte-li návrh, co byste chtěli vylepšit, upravit nebo zrušit, tak k tomu slouží tato diskuze.
Aragorn.cz počtvrté - pokud se chcete zapojit do vývoje nové verze Aragornu dobrým nápadem či podobně, tak můžete v této diskuzi

• Jak na obrázky, formátovaný text a jiné "vychytávky" pro Nástěnku Jeskyně, Diskuzí a do Poznámek pro PJe?
Stačí se podívat na Jak psát web, třeba tam najdete nějaký ten zajímavý návod a pak už se jen trochu snažit. Učení hrou.

Diskuze ⇓

Pro přidávání diskuzních příspěvků je třeba se nejprve přihlásit.

Vypisuje se 20 z celkem 3121 příspěvků|⇐ 1 ... 145 146 147 148 149 150 151 ... 157 ⇒|

vockoo - 17. prosince 2009 22:14
vockoo

hater 17. prosince 2009 22:13
Už nic :) Já jsem spokojenej
Tadá!

Bogina - 17. prosince 2009 22:14
Bogina

hater 17. prosince 2009 22:09
Však proti tomu jsem já neřekl ani slovo. Jen jsem nesměle navrhoval, že by tam mohlo být i okénko, do kterého by se mohl napsat PJem požadovaný věk hráčů. Vím, že to jde napsat do "jaké hráče", akorát to třeba málo zkušené a mladé PJe nenapadne. A pak z nich vyleze, že to tak vlastně ale chtějí. Na to jsem narazil v jeskyni jednou osobně. Holt jsem už v kategorii "vrať se do hrobu" :))
Ad bene vivendum, breve tempus satis est.
PJ roku 2008, vítěz Aragornského turnaje (AT´08 DrD)

hater - 17. prosince 2009 22:13
hater

vockoo 17. prosince 2009 22:01
Navrhni nějaké kritérium, nějakou hranici, která jednoznačně rozliší jeskyni, kde se bude hrát od jeskyně, kde se hrát nebude :-)

Nechápu co pořád řešíš. Saltz a Indy napsali, že při schvalování jeskyní přitvrdí. Jaký výsledek od tohoto rozhovoru ještě očekáváš?

hater - 17. prosince 2009 22:09
hater

Bogina 17. prosince 2009 21:53
:-) V tom máš pravdu, já nejsem ten co schvaluje jeskyně a většinou o tom rozhodují jiní admini, kteří na to třeba můžou mít jiný názor než já.

Druhá věc je, že todle je samozřejmě ideál, který je stejně jako všechny ideály nesplnitelný :-) ovšem můžeme zkoušet mířit někam směrem k němu.

Ale také bych smazal jeskyni, o které si myslím, že se v ní hrát nebude. Třeba temná a vlhká. A třeba taková, že PJ ani není pořádně schopný dát dohromady větu popisující o čem to bude. Ovšem můj názor je neschvalovat jeskyně, ale schvalovat inzeráty :-) nicméně ten mám už pěkně dlouhou dobu a pořád se schvalují jeskyně.

vockoo - 17. prosince 2009 22:01
vockoo

hater 17. prosince 2009 21:50
Takže chceš říct, že lidi, co mají text vyzdobený chybami, jak vánoční stromek koulemi, ty chyby píšou naschvál, protože se jim to tak líbí? Ne, sorry - to už trochu převracím význam tvých slov :).

OK, to beru.

Ale ještě se mi nelíbí výrok "Jak poznáš, že za tím hrozným popisem třeba nestojí kvalitní PJ?" (Nevim, kdo to napsal, ale aspoň dva lidé jo).

To mi přijde jako kravina. Jak už jsem psal reakci na apa: "Jestliže PJ hraje dobře, měl by dokázat udělat i dobrou jeskyni.
Vemte si nějakou soutěž (například dnes tak strašně sledovanou superstar). Můžete být dobrým zpěvákem, ale když na tom výběrovém řízení (nebo jak to nazývají) nebudete snažit, nebo odzpíváte naprostý frak- máte smůlu a oni vás prostě nepustí"

Myslíte, že by si ti "dobří" PJ po neschválené jeskyni pak neřekli, že takhle to tu asi nejde a nepředělali to? Myslíte, že by se pak PJové nesnažili dělat lepší jeskyně při přísnějších podmínkách? Já bych řekl, že ano. Když jim ale schválíte všechno, tak jim tam stačí napsat jakýkoliv blábol a jde se hrát, hlavně že to máme rychle za sebou.
Alespoň kdyby se ti pitomci snažili popis jeskyně napsat správně. Aspoň, kdyby si to po sobě jednou přečetli. Ale bloudit v tomhle, to prostě není možný.

Tohle bych prostě netoleroval. Můj názor je asi takový "Nechceš se snažit, nemáš zájem a spoléháš na to, že ti schválíme všechno? Tak to si jdi na jinej píseček kámo."

Ale je to váš server, je jen na vás, jak si to tu uděláte. Já akorát říkám svůj nesouhlas, aby jste alespoň věděli, že to některým i vadí.
Tadá!

Bogina - 17. prosince 2009 21:53
Bogina

hater 17. prosince 2009 21:50
Hele, v tom případě nechápu, proč některé jeskyně neprojdou schvalovacím procesem... Trochu protimluv, ne?
Ad bene vivendum, breve tempus satis est.
PJ roku 2008, vítěz Aragornského turnaje (AT´08 DrD)

hater - 17. prosince 2009 21:50
hater

vockoo 17. prosince 2009 21:48
ok, tomu jsem rozumel, ale zkus rozumnet tomuto: Ten co zalozil tu jeskyni ji chce hrat tak jak ji zalozil. Nevadi mu, ze jsou tam pravopisne chyby.

vockoo - 17. prosince 2009 21:48
vockoo

hater 17. prosince 2009 21:31
Já nikdy neřekl, že mi vadí rozdílné žánry, jako jsou pokemoni, nebo naruto. Nevím, proč to sem pořád cpete. Za celou dobu si na to v téhle diskuzi nikdo nestěžoval. My si stěžujeme na to, že Admini schvalují moc mírně (Což po výroku indyjána a Salt nejspíš není prvda, nevím). Nechtěli jsme zrušení naruto a pokemonu, chtěli jsme (nebo aspoň já) trošku třídit jeskyně a nepouštět ty děsně nekvalitní (Kterých je v herně dost přemnoženo).

Aneb dělat užší výběr schvalování- ne s ohledem na téma hry, ale s ohledem na kvalitu.
Tadá!

Chiisai - 17. prosince 2009 21:32
Chiisai

Niam 17. prosince 2009 17:11
Add verbírna... Když vejdeš do diskuzí, je tam celá oblast Herna. Pokud má člověk kouska selského rozumu, měl by se tam umět zorientovat... teda si myslím. ;)

hater - 17. prosince 2009 21:31
hater

Taky se vyjádřím k problému s hledáním nové jeskyně. Není to snadné a nikdy to nebylo. Jednou za čas sem někdo napíše, že by chtěl, aby se neschvaloval typ jeskyní, které se mu nelíbí. Ať už jde o pravopis, Naruto, Pokémon, Slaďoučké elfíky a nebo ohrané upíry, kteří nejsou ani trochu děsivý, ale vlastně to je legrace nebo suchá mlátička s mocnými upírskými schopnostmi.

Ovšem bohužel je tu jedna maličkost a to: Každému se líbí něco jiné. Když někdo zakládá jeskyni s přesládlými elfíky, tak protože takovou jeskyni chce hrát. Líbí se mu to. Když to někdo jiný hrát nechce, tak proč zároveň požaduje, aby byla tato jeskyně odstraněna? Proč nechcete nechat jiné lidi hrát to co se jim líbí a tak jak jim to vyhovuje? Proč trváte na tom, že oni to hrát nemůžou, protože vám se to nelíbí?

Aragorn je herna a je tu od toho, aby se tu hrálo.

Není snadné najít to co hledáte, ale je to dané tím co se tu hraje. Hry na hrdiny jsou o slovech, nelze hodnotit jestli je Pokémón lepší než Interview s upírem. Respektive lze, ale subjektivně. Pro toho je lepší to a pro onoho je lepší ono.

Souhlasím s tím, že je těžké v takovém nepořádku hledat a že by stálo za to popřemýšlet nad tím, jak tento nelehký úkol hráčům usnadnit, ale to bohužel také není zrovna snadný úkol.

Věk je ošemetná záležitost. Vzpomínám si, že když jsem byl mladší, tak jsem se na internetu se svým věkem příliš nechlubil. Ostatně teď také ne :-))
Ale když je člověk mladší a všichni okolo se na něj dívají jako na někoho co nic nedokázal a nic neumí, tak je těžké hrdě vystupovat s tím, že je mi dvanáct let. To napíšu jednou a všichni utečou. A nebo jsem si to ve dvanácti myslel. Takže si nejsem jistý, jestli zrovna todle pomůže a spíše si myslím, že to stejně skončí u toho, že si dál budeme číst popis jeskyně a prohlížet profily PJů, ke kterým se budeme hlásit.

Osobně se nejraději s lidmi bavím na chatu dřív než s nimi hraju v jeskyni, ale samozřejmě není to tak vždy :-)

Niam - 17. prosince 2009 17:11
Niam

Assassins 17. prosince 2009 17:03
Díky..pravda je že je o diskuze, dkysi to bývala samostatná záložka,...možná by to neškodilo nově udělat znovu hm?

No když ho obšlehl..tak to PJ nepozná proto nemůže sám hodnotit. Proto mi řpíjde logická vlastní prezentace, podle toho cca mužete poznat jak PJ jedná atp.

Amunak - 17. prosince 2009 17:06
Amunak

Assassins 17. prosince 2009 17:04
To hledání by stačilo, řekl bych
🐺

Assassins - 17. prosince 2009 17:04
Assassins

Čo ma privádza k ďalšej chybe aragu.
Nič nie je dostatočne prezentované, všetko musíš hľadať, čo sa nie vždy podarí. Bolo by dobre dať nejaké odkazy na dôležité veci a pod.
I´ll Chuck you!

Assassins - 17. prosince 2009 17:03
Assassins

Niam 17. prosince 2009 16:46
http://www.aragorn.cz/diskuze/h-orp-hraci/#kom

http://www.aragorn.cz/diskuze/h-orp-jeskyne/#kom

A je to aj na DrD, ale nemám to v záložke.
I´ll Chuck you!

Amunak - 17. prosince 2009 16:50
Amunak

Opičák 17. prosince 2009 16:42
Nemluvím o poplatku. Mluvím o výhodách bonusu...
🐺

Opičák - 17. prosince 2009 16:48
Opičák

Niam 17. prosince 2009 16:46
Taky jak admin pozná, že ten popis někde PJneobšlehnul? Další problém.

Niam - 17. prosince 2009 16:46
Niam

Celkově je problém jak s věkem, doporučením i hodnocením... jak admin pozná z geniálního popisku, že PJ třeba nebude stát ani az starou belu? Či naopak. Bohužel neexistuje žádné ideální řešení na toztřídění jeskyní, které by bylo dostatečně objektivní.
Spíš mě napadá..kdysi tu byla něco jako verbírna. Je tu něco takového i teď? nějak jsem to nenačla..to by respektivě mohlo sloužit dobře. PJ se zájmem napíše a rovnou se tím i sám prezentuje. Jednoduchý systtém - nabídnu své zboží a snažím se ho prodat.

Opičák - 17. prosince 2009 16:42
Opičák

Amunak 17. prosince 2009 16:36
Astinas 17. prosince 2009 16:37
Co rovnou zavést pravidelný měsíční poplatek 10€?

Assassins - 17. prosince 2009 16:38
Assassins

Adminstvo?
I´ll Chuck you!

Astinas - 17. prosince 2009 16:37
Astinas

Amunak 17. prosince 2009 16:36

Za tohle bych se také přimluvil:DD
c'est la vie...

Vypisuje se 20 z celkem 3121 příspěvků|⇐ 1 ... 145 146 147 148 149 150 151 ... 157 ⇒|

↑ navigace

Záložková navigace

Galéria (fantasy)
Resize (tmavý)
Light (světlý)