Admini pro vás (150 stran zpět) | Diskuze - Aragorn.cz

Diskuze

Admini pro vás

Správci:Systém, Amunak, apophis, ixiik
Popis:Máte dotaz na nějakého admina? Chcete s adminy něco pořešit? Chcete si postěžovat? Zde je pro vás to správné místo!
registrovaní uživatelé mají právo číst i zapisovat
neregistrovaní mohou jen číst
diskuze je odemčená
toto je systémová (oficiální) diskuze
Nástěnka:
Tato diskuze slouží ke komunikaci s administrátory serveru Aragorn.cz

Řešte s námi to, co se Vám líbí, nelíbí, co se Vám nelíbí na práci správců, adminů, nebo koho byste naopak pochválili za nějaký vhodný zásah či pomoc.

Berte to zde, prosím, jako otevřenou diskuzi, kde nic kolem adminů a správců není tabu. Nebojte se vyslovit svůj názor.

Jedinou podmínkou je, že vše bude v rámci slušnosti.

Bug - pokud jste nalezli chybu, tak ji hlaste v této diskuzi.
Aragorn vývoj - máte-li návrh, co byste chtěli vylepšit, upravit nebo zrušit, tak k tomu slouží tato diskuze.
Aragorn.cz počtvrté - pokud se chcete zapojit do vývoje nové verze Aragornu dobrým nápadem či podobně, tak můžete v této diskuzi

• Jak na obrázky, formátovaný text a jiné "vychytávky" pro Nástěnku Jeskyně, Diskuzí a do Poznámek pro PJe?
Stačí se podívat na Jak psát web, třeba tam najdete nějaký ten zajímavý návod a pak už se jen trochu snažit. Učení hrou.

Diskuze ⇓

Pro přidávání diskuzních příspěvků je třeba se nejprve přihlásit.

Vypisuje se 20 z celkem 3121 příspěvků|⇐ 1 ... 148 149 150 151 152 153 154 ... 157 ⇒|

apophis - 17. prosince 2009 10:09
apophis

Astinas 17. prosince 2009 10:05

tak přednes nějaké argumenty... takhle je to smetený návrh ze stolu, který má však zajímavý nápad, ale zpracováním je chudý.

sireldo 17. prosince 2009 09:59

diskuze je od toho, aby se diskutovalo, ne abys věděl, že ti ten dotyčný napíše během 1 minuty, protože je online. Stav online se dá zjistit v profilu a není to nijak těžké.
Stejně tak se zobrazují uživatelé/přátelé a tam se dá rychle dohledat.

Otázka u tohodle zní: jaký účel by takové zobrazení stavu "online / offline" mělo? Proč to tam vypsat? Protože to je na LA ještě neznamená, že to potřebujeme i zde.
Jsem obludný fantazák, jenž z temnoty svého doupěte leze kam se mu zachce a kdy se mu zachce.

Astinas - 17. prosince 2009 10:05
Astinas

apophis 17. prosince 2009 10:02

Je mi to fuk apo. Nebudu se kvůli tomu hádat.
c'est la vie...

apophis - 17. prosince 2009 10:02
apophis

sireldo 17. prosince 2009 09:57

V současné době jsou šeptané příspěvky viditelné jen tomu, komu jsou určeny.
Tedy ani PJ (byť je to poněkud kontroverzní) nevidí příspěvky, u kterých není určeno, aby je viděl.

Astinas 17. prosince 2009 09:55

co považuješ za početnou skupinu lidí? Vyjádřili se 4 lidi, že je těžké rychle najít kvalitní hru. A že to má zlepšit neférový a neregulérní systém hodnocení, který jsi navrhl? Neřekl bych, že by to bylo vhodné řešení, ba spíše nevhodné až špatné.

A přečti si znovu, co jsem napsal o tom, proč jsou tu schvalovány jeskyně, které jsou schvalovány... jde o to, že naučit se psát a vést hry "někde musíš".
Díky.
Jsem obludný fantazák, jenž z temnoty svého doupěte leze kam se mu zachce a kdy se mu zachce.

sireldo - 17. prosince 2009 09:59
sireldo

apophis 17. prosince 2009 09:49
No ono by se občas hodilo sem dát něco jako je na lasombře, třeba to, jak tam je pod ikonkou u příspěvku online stav, ten bi se hodil.
"Kdo víno má a nepije, kdo hrozny má a nejí je, kdo ženu má a nelíbá, kdo zábavě se vyhýbá, na toho vemte bič a hůl, to není člověk, to je vůl" (Jan Werich)

sireldo - 17. prosince 2009 09:57
sireldo

Mám jeden dotaz, můžou admini nahlížet do šeptaných příspěvků v jeskyních???
"Kdo víno má a nepije, kdo hrozny má a nejí je, kdo ženu má a nelíbá, kdo zábavě se vyhýbá, na toho vemte bič a hůl, to není člověk, to je vůl" (Jan Werich)

Astinas - 17. prosince 2009 09:55
Astinas

apophis 17. prosince 2009 09:49

Ty jsi se nějak rozjel. Aneb vše pro hráče co?:)

Tak promiň, že jsme vyjádřili vlastní názor na tyhle věci, je vidět že celkem početné skupině lidí se to nelíbí, jenže to je asi vedlejší.

No je to na vás jako adminech, já se v tom rýpat nebudu, protože nakonec jsme ještě špatní my, že chceme nějakou úroveň hraní.
c'est la vie...

apophis - 17. prosince 2009 09:49
apophis

Amunak 16. prosince 2009 22:53

docela zajímavá je také myšlenka s hodnocením diskuzí a diskuze, které by měli od několika admninů příliš mínusových bodů by byly zrušeny, včetně penalizace jejich autorů vůči zakládání nových diskuzí?

Co ty na to? Je to totéž, jako hodnocení čehokoliv jiného. I u Článků a Galerie je hodnocení až po schválení a je rovnocenné. Nemám důvod zavádět tu totéž, co je na Lasombře.

apophis - 17. prosince 2009 09:48
apophis

Vy byste fakt nejraději hodnotili úplně všechno, že? A kvalitní aby to bylo taky vždy?!

Jenže takhle to tady nefunguje!

Protože na Aragornu je stále a pořád bude věkový střed 14-17 let jako nejpočetnější, nemůžete se divit, že začínající PJs mají takovéto popisy.

Pokud bych měl dodat něco k hodnocení: Ano, na začátku admin hru odhadne, ale - nejsou to tak trochu plané soudy a vlastně i předsudky? Co když ten který PJ bude hrát dobře? Osobní hodnocení je příliš znekreslující. Pokud chci ukázat, že mám kvalitní hru, tak to napíšu do popisu a do textu jaké hráče hledám. Ostatně "i proto" se ve výpise Herny zobrazuje popis hry/jaké hráče hledá...

Úpravy některé funkcionality budou, ale ne v A3. Viz. text "Co je v přípravě pro Aragorn.cz" v článcích.

Amunak - 16. prosince 2009 23:00
Amunak

jilm 16. prosince 2009 22:58
Taky jsem si říkal. No, nevadí :-D
🐺

jilm - 16. prosince 2009 22:58
jilm

Amunak 16. prosince 2009 22:53
Doháje, tahle diskuse by se měla přejmenovat, tohle mělo jít do adminské. :-) A ty taky, Rumburaku. :-)
Shit happens.

Amunak - 16. prosince 2009 22:53
Amunak

hater 9. listopadu 2009 21:34
Jakože se zabýváš profesionálním shazováním serverů? (já víím, trochu pozdě, ale nedalo mi to :)

jilm 16. prosince 2009 21:29
Amunak. Díky. :-D

vockoo 16. prosince 2009 22:10
Jojo, máš pravdu.

Docela zajímavá je ta myšlenka s hodnocením. Kdyby byl Apo ochotný udělat něco jako je třeba v galerce (ale mohli by hodnotit jen admini kvůli vzájemnému boji hráčů), bylo by to super. Indyján by při schvalování udělil nějaký počet hvězdiček na co to odhaduje a bylo by. Nebo by to třeba mohli hodnotit i bonusáci, aby to zas nebylo jen na jediném člověku. A kdyby se to pak ukázalo i na RSS... :-*
🐺

Astinas - 16. prosince 2009 22:21
Astinas

Indyján 16. prosince 2009 22:18

To je slovo chlapa:)
c'est la vie...

Astinas - 16. prosince 2009 22:20
Astinas

Eugenio 16. prosince 2009 22:19

Přesně tak...
c'est la vie...

Eugenio - 16. prosince 2009 22:19
Eugenio

Astinas 16. prosince 2009 22:12
V případě aragu rozhodně kvalita. Na kvantitu už jeden čas dost doplácel (výkonnostně)
Život by se dal charakterizovat jedním slovem - hustý. Je totiž hustý jako řeka sraček, po které plujeme kánoí. Někdy ztratíme pádla, někdy i kanoi.

Indyján - 16. prosince 2009 22:18
Indyján

Přijímám kritiku a hodně a rád přitvrdím.
"Lepší mrtvej frajer, než živý srab!"MM

Opičák - 16. prosince 2009 22:17
Opičák

Jen každá druhá? Já to tam sonduju každej den a častěj než jednou týdně tam vidím dobrou jeskyni jen výjměčně.

Astinas - 16. prosince 2009 22:12
Astinas

Za tohle bych se také postavil. Prostě se to na to nedá koukat. Někdy je lepší kvalita než kvantita.
c'est la vie...

Voju - 16. prosince 2009 22:12
Voju

Krásnej popis :D ....

Souhlasím s Vockem, ale asi by to chtělo vícero úprav ... třeba nějaké hodnocení jeskyní či podobně ? .. avšak to je jenom můj objektivní názor, ve finále by to taky moc nepomohlo :)

vockoo - 16. prosince 2009 22:10
vockoo

Návrh

Docela bych byl rád, kdyby admini trochu třídili jeskyně. Poslední dobou je totiž v herně skoro každá druhá hra neprostej propadák. PJ neumí udělat popis delší, než tři řádky, neumí používat mezerník (za tečkami například) a dokáže udělat pět hrubek v jednom slově.
Občas si pak po nahlédnutí do herny říkám, že nějakou dobrou jeskyni snad nikdy nenajdu (zvlášť, když se alespoň trochu kvalitní jeskyně musí hledat mezi takovými *****).

Nevím, jak ostatním, ale mě osobně by se docela líbilo, kdyby byli admini alespoň trochu tvrdší na schvalování jeskyní.

Opravdu zde chceme hry typu

"Vítá vás svět Fantasy a skřetů a barbarů a elfů a čarodějů atd.
Sedíte v hospodě popíjjíte medovinu bavíte,smějete se a v tom spadne někdo ze židle a začne řvát "ölé olé olé olé vyhrajeme,vyhrajeme ölé olé olé atd.
dozpívá a chcipne a v tu dobu začne váš přiběh""
???
(konec popisu...)
Tadá!

jilm - 16. prosince 2009 21:29
jilm

Schválil jsem Amurakovi Úsvit nad pralesem.
Shit happens.

Vypisuje se 20 z celkem 3121 příspěvků|⇐ 1 ... 148 149 150 151 152 153 154 ... 157 ⇒|

↑ navigace

Záložková navigace

Galéria (fantasy)
Resize (tmavý)
Light (světlý)