Admini pro vás (149 stran zpět) | Diskuze - Aragorn.cz

Diskuze

Admini pro vás

Správci:Systém, Amunak, apophis, ixiik
Popis:Máte dotaz na nějakého admina? Chcete s adminy něco pořešit? Chcete si postěžovat? Zde je pro vás to správné místo!
registrovaní uživatelé mají právo číst i zapisovat
neregistrovaní mohou jen číst
diskuze je odemčená
toto je systémová (oficiální) diskuze
Nástěnka:
Tato diskuze slouží ke komunikaci s administrátory serveru Aragorn.cz

Řešte s námi to, co se Vám líbí, nelíbí, co se Vám nelíbí na práci správců, adminů, nebo koho byste naopak pochválili za nějaký vhodný zásah či pomoc.

Berte to zde, prosím, jako otevřenou diskuzi, kde nic kolem adminů a správců není tabu. Nebojte se vyslovit svůj názor.

Jedinou podmínkou je, že vše bude v rámci slušnosti.

Bug - pokud jste nalezli chybu, tak ji hlaste v této diskuzi.
Aragorn vývoj - máte-li návrh, co byste chtěli vylepšit, upravit nebo zrušit, tak k tomu slouží tato diskuze.
Aragorn.cz počtvrté - pokud se chcete zapojit do vývoje nové verze Aragornu dobrým nápadem či podobně, tak můžete v této diskuzi

• Jak na obrázky, formátovaný text a jiné "vychytávky" pro Nástěnku Jeskyně, Diskuzí a do Poznámek pro PJe?
Stačí se podívat na Jak psát web, třeba tam najdete nějaký ten zajímavý návod a pak už se jen trochu snažit. Učení hrou.

Diskuze ⇓

Pro přidávání diskuzních příspěvků je třeba se nejprve přihlásit.

Vypisuje se 20 z celkem 3121 příspěvků|⇐ 1 ... 147 148 149 150 151 152 153 ... 157 ⇒|

Bogina - 17. prosince 2009 14:07
Bogina

Assassins 17. prosince 2009 14:04
Mluvíme každý o něčem jiném :) Já psal, že by možná nebylo od věci, aby si PJ řekl, jak staré lidi tam zhruba chce. Ne kvůli nějaké trestní a jiné odpovědnosti, ale čistě kvůli tomu, že třeba mladší PJové by tak mohli dát najevo, že chtějí hrát se svými vrstevníky. Pokud by to chtěli.
Ad bene vivendum, breve tempus satis est.
PJ roku 2008, vítěz Aragornského turnaje (AT´08 DrD)

Assassins - 17. prosince 2009 14:04
Assassins

Ja sa chcem vyjadriť iba k tomu veku. Nečítal som to tu všetko, nemám na to čas ale čo som vyrozumel sa mi nezdá ako najlepší nápad. Za prvé, nič sa tým nevyrieši, lebo ľudia si budú pridávať na veku. Napr.: jaskyňa pre ľudí od 18+ ale niekto 14 ročný povie že má viac a dostane sa tam tak či tak.

Za druhé: Typický "pubertiaci" (a nemyslím tím pubertiaci ale "pubertiaci" čo je rozdiel, na Aragu sú rozumný ľudia, ale nájdu aj vekoví diskriminanti) tam určite trestnú 15+ a poznámka: deti neberiem. Potom budú mladší aj nútený aby si pridali na veku. Je málo takých ako ja čo sa buchnú po hrudi a povedia mám trinásť a nehanbím sa za to.

Takže v skratke sa mi to veľmi nepozdáva. Radšej by som sa v A4 venoval rozšíreniu gild na rozcestí alebo by som pridal pri zakladaní jaskýň kolonku s kľúčovými slovami (imaginárny svet, naruto atp.) podľa ktorých by som si mohol nájsť jaskyňu, alebo by som pridal aj zoznam jaskýň s voľnými miestami...

Toľko k tomu, kameňujte ma.
I´ll Chuck you!

Bogina - 17. prosince 2009 13:33
Bogina

Amunak 17. prosince 2009 13:32
Když to bude v A4, budu spokojenej. Pokud to tedy projde.

Bogina - 17. prosince 2009 13:33
Bogina

apophis 17. prosince 2009 13:28
Jasně, když se chce, jde všechno už teď. Já to myslel ale tak, že kdyby tam ta kolonka byla předdefinovaná, leckterý PJ by ji třeba dobrovolně vyplnil. Kdyby mi bylo jedenáct, asi bych spíš chtěl hrát se svou věkovou skupinou a tohle by tomu mohlo pomoct. Nemyslím si, že každý by na to koukal jako na zlo, spíš naopak. A samozřejmě by mělo jít zadat i "bez omezení", nebo tak něco.
Já to dávám jenom jako návrh. Nebo spíš podporuji Amunakův nápad. Nic nehrotím, klíd ;)

Amunak - 17. prosince 2009 13:32
Amunak

apophis 17. prosince 2009 13:28
Procenta mi toho moc neřeknou... Mohl bys být prosímtě konkrétnější? Odhaduješ do čtvrtletí, do půl roku, do roka? Díky.

Jinak k té věkové kategorii - nemusíme je do toho nutit, ale možná by bylo fajn někam k tomu poli "jaké hledám hráče" alespoň připsat informaci, že by se hodilo napsat tam i věkovou skupinu hráčů, pro které je hra určená. Takhle to totiž nikoho ani nenapadne.
🐺

apophis - 17. prosince 2009 13:28
apophis

a brání někdo v tom, aby v textu jaké hledám hráče byla věková skupina?

ty možnosti jsou, že je ne každý chce použít je věc jiná.

jistě, chápu, že kdybychom k tomu uživatele NUTILI, tak to asi bude při vyhledávání hry mnohem mnohem jednodušší.

nu, uvidím, co z toho všeho se vejde do Herny do A4.

Ad kdy bude: až bude, bude, jsem na 85% a chybí kompletně celé ORP, bez kterého to nevyjde.
Jsem obludný fantazák, jenž z temnoty svého doupěte leze kam se mu zachce a kdy se mu zachce.

vockoo - 17. prosince 2009 13:17
vockoo

apophis 17. prosince 2009 09:48
Jestliže PJ hraje dobře, měl by dokázat udělat i dobrou jeskyni.

Vemte si nějakou soutěž (například dnes tak strašně sledovanou superstar). Můžete být dobrým zpěvákem, ale když na tom výběrovém řízení (nebo jak to nazývají) nebudete snažit, nebo odzpíváte naprostý frak- máte smůlu.

Copak nemůžeme PJje donutit se snažit? "Pokud chcete ukázat, co umíte, tak se alespoň snažte"

Žádné hodnocení bych nedával, jen bych chtěl, aby se admini pokusili nepouštět do herny jeskyně, které jsem popisoval v předchozím příspěvku. Aneb ty naprostý ***** (hnědý věci).

Mimochodem mě je taky "jenom" patnáct. A i přesto, že jsem tak "strašně mladej a negramotnej" dokážu sepsat alespoň trochu normální popis a alespoň se ho pokusím vyladit. Několikrát si ho přečtu a prostě se snažím o pěkný popis.

Jako nezlobte se na mě, ale jeskyně, které tam občas vídám (viz ukázka, kterou jsem zkopíroval dole)- Z toho by se dalo zvracet.
Tadá!

Amunak - 17. prosince 2009 11:55
Amunak

Jinak Apo - že se k tomu vyjádřili jen 4 lidi... to máme vážně obcházet uživatele Aragornu a sepisovat petici?

Mimochodem na kdy vidíš A4? Toho hledání se nemůžu dočkat. :)
🐺

Bogina - 17. prosince 2009 11:51
Bogina

Hele, ta věková hranice požadovaná/doporučená není úplně marnej nápad. Ale nechal bych to čistě na PJ, aby si ji sám určil. Mohlo by to fungovat.

Co na to adminstvo?

Amunak - 17. prosince 2009 11:49
Amunak

sireldo 17. prosince 2009 11:40
jo, tak to se dá...
🐺

sireldo - 17. prosince 2009 11:40
sireldo

Amunak 17. prosince 2009 11:33

¨S tím narutem souhlasim, ael ti pokémoni, podle mých posledních informací tu jsou dvě jeskyně na téma pokémon a třetí odmítla Saltzhornia schváliít...
"Kdo víno má a nepije, kdo hrozny má a nejí je, kdo ženu má a nelíbá, kdo zábavě se vyhýbá, na toho vemte bič a hůl, to není člověk, to je vůl" (Jan Werich)

Amunak - 17. prosince 2009 11:33
Amunak

apophis 17. prosince 2009 09:49
Mluvil jsem o jeskyních, a ani jedinkrát jsem nezmiňoval Lasombru.
Přijde mi ale pořád lepší nějak označit ty od pohledu horší jeskyně, než je úplně smazat. Pokud ale myslíš, že to hodnocení nemá smysl, tak se jedině můžu přiklonit k názoru Indyjána, aby prostě neschvaloval každý blábol. A třeba aby taky nebylo schválených několik jeskyní se stejnou tématikou za sebou. Naruto a Pokémoni jsou tu až moc často.

Nebo taky, jak to teď čtu... Třeba to znaščit podle doporučené vékové kategorie s možností vyfiltrování, ale předpokládám, že to bys měl ještě víc práce.

A ještě jednou k tomu odlišení - často se zakládají hry, kde jsou hráči domluvení na tom, že spolu budou hrát. Možná by nebylo od věci takové herny ve výpisu zobrazovat až po volbě, že to opravdu chci. A přitom by stačil jediný checkbox v nastavení jeskyně, pole v databázi a pár řádků kódu ;)

Saltzhornia 17. prosince 2009 10:12
Nejsem si jistý, jestli je rozumné opravovat chyby v popisech a tak, protože se pak hůř posuzuje, jestli ten člověk bude dělat chyby i ve hře, které mě třeba děsně vadí (vím, je to moje úchylka ;).
Každopádně kdyaž mě nějaká jeskyně zaujme popisem, tak si ho zpravidla celý přečtu a případné chyby autorovi oznámím poštolkou s dobrou radou, aby si na ně dával pozor. Myslím si, že je to docela rozumné.

Saltzhornia 17. prosince 2009 10:30
...a já měl pocit, že necháváte všechno projít. Neříkej mi, že tohle se tam fakt objevuje? :-D
🐺

Astinas - 17. prosince 2009 10:42
Astinas

I tohle klidně můžeš udělat, to je na tobě:)
c'est la vie...

sireldo - 17. prosince 2009 10:37
sireldo

Saltzhornia 17. prosince 2009 10:35

možná se ho zeptám.
"Kdo víno má a nepije, kdo hrozny má a nejí je, kdo ženu má a nelíbá, kdo zábavě se vyhýbá, na toho vemte bič a hůl, to není člověk, to je vůl" (Jan Werich)

Saltzhornia - 17. prosince 2009 10:35
Saltzhornia

sireldo 17. prosince 2009 10:33
Zeptej se Laprase, odůvodnění dostal v poštolce.
I pád na hubu je pohybem vpřed...

sireldo - 17. prosince 2009 10:33
sireldo

Jenom mám na tebe jeden malinkej dotaz, to měl Lapras hrozně napsanej popis, že si mu neschválila tu jeho jeskyni?

Saltzhornia - 17. prosince 2009 10:30
Saltzhornia

sireldo 17. prosince 2009 10:20
Export textů je právo PJe, jako vlastníka jeskyně. Hráči si mohou soukromě říct cokoliv a pak to smazat. nevidí to nikdo kromě těch, komu je šeptání určeno. Když to tam nechají, jejich problém.

Astinas 17. prosince 2009 10:18
Ozýval ses za dav a v davu tohle zaznělo. AS jako jedna z prvních hlášek byla, že přitvrdíme, to říkal Indy, tak tu nerozpoutávej dohady když ti stačí přitvrdit a to bylo slíbeno. Čistě mezi námi, na jednu schválenou jeskyni mám obvykle tři smazané. někdy je pravda lepší den, někdy neschválím nic a smažu všechno. Neštvi mě nebo začnu pouštět perly typu: Popis:temna a vlhka, Jaké hráče: mocinky aktiwní.... A věř mi že takováhle jeskyně opravdu není vyjímkou, chodí jich celkem dost :)

sireldo - 17. prosince 2009 10:20
sireldo

S tou poslední větou souhlasim, každý je jednou začátečník

To byl jenom dotaz.

apophis 17. prosince 2009 10:02

Nemáš to dokonale chráněný, stačí exportovat texty a hnedka vydíš, jestli tě hráči nepomlouvají :)

Já osobně diskuze o tom, co se chystá do A4 nesleduji, nechám se překvapit.

Astinas - 17. prosince 2009 10:18
Astinas

Já nic osobně neříkal o tom, že by se měli mazat naturo a pokémoni. To mi nějak tak nevadí, já se tam stejně nehlásím a tak mi to je jedno. Jde o ty skutečné drd a jim podobné hry, kdy už jenom v nadpisu jsou hrubky. Vím že vy za to nemůžete, ale chtělo by trochu přísnější metr. Každému to slovíčko občas ujede, to se prostě stane, jenže když už někdo napíše "víhoda" a jiné podobné slova, tak to pak ostatní berou že to je tak dobře a zopakují to. Já osobně nežádám nic jiného než přísnější metr na pravopis. Ono když je ta jeskyně napsaná slušnou formou tak to hned zvedne její úroveň, jestli víš co tím myslím.
c'est la vie...

Saltzhornia - 17. prosince 2009 10:12
Saltzhornia

sireldo 17. prosince 2009 09:57
Samozřejmě nemůžou, ctíme soukromí. Pokud by se toho někdo chystal zneužít k nadávání a vyhrožování, existuje možnost udělat screen a viníka nahlásit, tak se neradujte :)

sireldo 17. prosince 2009 09:59
Jenže my nejsme Lasombra, ostatně do čtyřky se chystá fůra změn.

Astinas 17. prosince 2009 09:55
Indyján jasně říkal že přitvrdí, já samozřejmě také. Obvykle hrubky opravuji, obvykle chci aby popis nějak vypadal.A to už se do mě i pár lidí pustilo, že jsem příliš tvrdá. Ale nebudu mazat Naruto/pokémon jeskyně jen proto, že se to nelíbí pár starším hráčům. Mladší je hrají. A to že Pj nepopíše A4 v popisu? No také mám raději středně dlouhé popisy, někdo možná rád kratší...kvality jeskyně můžou posoudit pouze hráči, kteří v jeskyni hrají. Mizerný PJ brzo skončí.
Ostatně začínala jsem s PJem, jehož první dobrodružství bylo plné vlčích nájezdů a různých chybek. Druhé už bylo mnohem zajímavější a na třetí vzpomínám dodnes. Mimochodem teď patří mezi špičky. Kdo ví co z lamičky která neumí krásný popis vyroste, když jí dáme šanci.

Vypisuje se 20 z celkem 3121 příspěvků|⇐ 1 ... 147 148 149 150 151 152 153 ... 157 ⇒|

↑ navigace

Záložková navigace

Galéria (fantasy)
Resize (tmavý)
Light (světlý)