Aragorn vývoj (99 stran zpět) | Diskuze - Aragorn.cz

Diskuze

Aragorn vývoj

Správci:Buri the Great, Amunak, ixiik
Popis:Chybí vám něco na Aragornu? Máte dobrý nápad? Sem s tím, ať víme co byste si přáli.
registrovaní uživatelé mají právo číst i zapisovat
neregistrovaní mohou jen číst
diskuze je odemčená
Anketa:
Další změny na Aragornu by značně usnadnilo osekání mrtvých sekcí Galerie a Články, přijde vám to jako hodně šílený nápad?
Sekce smazat! Nikdo tam nechodí a stará díla nikoho nezajímají. Všechno úsilí nechť se věnuje novému vývoji!3
Archivovat (tak aby k dílům stále byl přístup)! Možná tam teď nikdo nepřispívá, ale to neznamená že by stará díla neměla hodnotu.23
Ponechat a nedotýkat se! Co si to dovolujete, šahat na pradávné texty a malby?!1
27 celkem
Nástěnka:
Nepište sem blbosti. Když si myslíte, že máte dobrý nápad, zeptejte se i jiných, zda jim to příjde jako vychytávka a pak to teprve pište sem.

Nápady budu dávat na nástěnku. V "Nápady k diskuzi" budou věci o kterých si nejsme jisti, zda jsou až tak in, ale můžete je obhájit, vyjádřit se zda ano, nebo ne, zda je chcete, nebo ne.

Nápady, které budou zapracovány:

- Jiné (větší) rozměry / datové omezení ikonek (avatarů) + větší komfort při nastavení

Nápady k diskuzi:

- Galerii a články nějak zaarchivovat (možná i mimo hlavní web Aragornu) a sekcí se zbavit (usnadnilo by to další úpravy Aragornu) - hlasujte v anketě!

Zamítnuté nápady:

(archiv)

Zapracované nápady:

(archiv)
- Smajlíci v diskuzích (implementováno díky podpoře emoji 😊)
- Korektně implementované odesílání mailů + pěkné šablony
- Lepší zapamatování přihlášení (dlouhodobé s možností odhlášení "na dálku")

Diskuze ⇓

Pro přidávání diskuzních příspěvků je třeba se nejprve přihlásit.

Vypisuje se 20 z celkem 4358 příspěvků|⇐ 1 ... 97 98 99 100 101 102 103 ... 218 ⇒|

větvička - 1. dubna 2009 15:22
větvička

Launas 1. dubna 2009 15:21
kdo tu mluvil o drd
!! Homosexuals are GAY !! | Senior internet discussion expert user *****

Launas - 1. dubna 2009 15:21
Launas

OMG používej ty ostatní věci co možná máš

najdi si holku a nemusíš platit jak idiot za drd
The Elder Scrolls told of their return.

větvička - 1. dubna 2009 15:13
větvička

OMG lidi používejte rozum...

na freevideu stojí jeden kus 80,-, tady máte úplně celou jilmovu kolekci za 150,- měsíčně ! tak jakýpak vyplatí nevyplatí, prostě už začněte sepisovat trvalý měsíční převod na účet aragornu :)

jilm - 1. dubna 2009 15:07
jilm

Bych řek. Tys je neviděl.
Shit happens.

Launas - 1. dubna 2009 15:04
Launas

Kam to aragorn spěje, 150 kč? Pánové myslíte že otevření nějakých erotických videí stojí za 150 korun měsíčně?
The Elder Scrolls told of their return.

Voju - 30. března 2009 15:25
Voju

Dotaz ohledně náhlé změny velikosti písma ... musí to ksakru být ? ... stává se to dost chaotické pro lidi s oční vadou xD ... jsou příliš úzké a moc u sebe a nedá se soustředit na obsah textu ..

apophis - 30. března 2009 14:51
apophis

Zásadně upraven postup schvalování / editace / vracení článků.

Autor textu odešle článek ke schválení a poté jej nemůže upravovat.

Administrátor Článků jej může smazat či schválit, ale také (!!!) upravovat dle libosti a nebo nemusí vůbec nic upravovat a může ke článku napsat svůj vlastní "radící text" (viditelný jen pro autora) a takto s ním komunikovat úpravy / návrhy oprav či překlepů a jiné.

Poté jej autorovi vrátí = autorovi přijde poštolka s informací, kde najde článek a možnost si přečíst komentář od admina + možnost upravovat text včetně zpětné komunikace s administrátorem.

Když si je již autor jist úpravami, může ten který text článku označit za "finální" (poslední úpravy) a u takového článku je opět nastaven status "odeslán ke schválení", takže autor jej nemůže upravovat a celý cyklus se vrací na začátek.
Jsem obludný fantazák, jenž z temnoty svého doupěte leze kam se mu zachce a kdy se mu zachce.

anuvin - 28. března 2009 10:56
anuvin

Tohle mě vadí, teď sem si uuvědomil že stim možná můžete něco dělat.

--> KDyž si potřebuju přečíst delší text v jeskyni na chatu nebo na rozcestku , tak díky automatickému obnovování stránky to vždycky skočí nahoru a já musim jak blbej rolovat dolů.

Nešlo by to nějak spravit ?
Why does humanity deserve to survive? Maybe you don't. - Sharon "Athena" Agathon

Voju - 23. března 2009 17:50
Voju

Dotaz ... proč se mi u pošty zobrazuje (0) když je jasný že žádnou novou poštu nemám právě kvůli běžný obálce ? :-)

Ronald - 10. března 2009 16:02
Ronald

ixiik 10. března 2009 09:57
Jo to je taky možnost... :)
Četl jsem pár svých starých příspěvků, asi jsem byl divnej. :D :D :D

ixiik - 10. března 2009 09:57
ixiik

Ronald 9. března 2009 23:12
Bože... tenhle plugin umí každej prohlížeč..stačí aby si ho negramoti jen nainstalovali.
Byl jsem na AraLARPu I, II, ... IX, AraPaintBallu I a II, , Castle LARPu II, III, PragoConu 2007, 2008, 2009, CONVENTIcONu 2009, účastnil se akce AraSponzoring Zoo, těším se na NAL :). Jo - Žiju Aragornem, no a?

Ronald - 9. března 2009 23:12
Ronald

Nebo nařiďte lidem ať používají prohlížeč google chrome. Podtrhává slova stejně jako word... :)

hater - 9. března 2009 22:58
hater

Lucky;) 9. března 2009 22:54
no jo, ... :-) na nektere veci se proste neda dopustit :-) jak je ve vtipu hrubka, tak je jako kdyby cely zkazeny ... :-)

Lucky;) - 9. března 2009 22:54
Lucky;)

hater 9. března 2009 22:38
jistě, udělám-li chybu/překlep v běžnym příspěvku v běžný diskuzi, neřešim to... ale mám-li nasekaný chyby v "diskuzích" jako merde merde, ftipy, či (ne)jen filmové hlášky, tak pěnim...
3 křížky

hater - 9. března 2009 22:38
hater

Ja bych se na editovani vykaslal, o nic nejde. :-) tak jsem tam napsal chybu, neni to zadny oficialni clanek a ani nic duleziteho. Je to proste jen diskuze. Mi to proste prijde jako zbytecnost.

Ronald - 9. března 2009 17:55
Ronald

Gran 9. března 2009 17:33
Lidi jsou na tohle v dnešní době líní. :D

Gran - 9. března 2009 17:33
Gran

Fakt je, že zneuživání hrozí, ale ještě jsem ho na žádném z fór, kde ta funkce je, neviděl...

větvička - 9. března 2009 17:32
větvička

Ani toho zneužávání bych se tolik nebál, když s tím někdo začne dělat kraviny tak mu lidi přestanou chodit do diskuze.

MegaEdwin - 9. března 2009 17:30
MegaEdwin

Ta editace prispevku by byla urcite dobra. Staci dolu jen pridat - X editoval v xx.xx xx.xx.xxxx a je to vyreseny.

Lucky;) - 9. března 2009 14:43
Lucky;)

agarwaen 9. března 2009 14:34
zcela evidentně vůbec nevíš, o čem mluvim, tak se zdrž hlasování
3 křížky

Vypisuje se 20 z celkem 4358 příspěvků|⇐ 1 ... 97 98 99 100 101 102 103 ... 218 ⇒|

↑ navigace

Záložková navigace

Galéria (fantasy)
Resize (tmavý)
Light (světlý)