Aragorn vývoj (217 stran zpět) | Diskuze - Aragorn.cz

Diskuze

Aragorn vývoj

Správci:Buri the Great, Amunak, ixiik
Popis:Chybí vám něco na Aragornu? Máte dobrý nápad? Sem s tím, ať víme co byste si přáli.
registrovaní uživatelé mají právo číst i zapisovat
neregistrovaní mohou jen číst
diskuze je odemčená
Anketa:
Další změny na Aragornu by značně usnadnilo osekání mrtvých sekcí Galerie a Články, přijde vám to jako hodně šílený nápad?
Sekce smazat! Nikdo tam nechodí a stará díla nikoho nezajímají. Všechno úsilí nechť se věnuje novému vývoji!3
Archivovat (tak aby k dílům stále byl přístup)! Možná tam teď nikdo nepřispívá, ale to neznamená že by stará díla neměla hodnotu.23
Ponechat a nedotýkat se! Co si to dovolujete, šahat na pradávné texty a malby?!1
27 celkem
Nástěnka:
Nepište sem blbosti. Když si myslíte, že máte dobrý nápad, zeptejte se i jiných, zda jim to příjde jako vychytávka a pak to teprve pište sem.

Nápady budu dávat na nástěnku. V "Nápady k diskuzi" budou věci o kterých si nejsme jisti, zda jsou až tak in, ale můžete je obhájit, vyjádřit se zda ano, nebo ne, zda je chcete, nebo ne.

Nápady, které budou zapracovány:

- Jiné (větší) rozměry / datové omezení ikonek (avatarů) + větší komfort při nastavení

Nápady k diskuzi:

- Galerii a články nějak zaarchivovat (možná i mimo hlavní web Aragornu) a sekcí se zbavit (usnadnilo by to další úpravy Aragornu) - hlasujte v anketě!

Zamítnuté nápady:

(archiv)

Zapracované nápady:

(archiv)
- Smajlíci v diskuzích (implementováno díky podpoře emoji 😊)
- Korektně implementované odesílání mailů + pěkné šablony
- Lepší zapamatování přihlášení (dlouhodobé s možností odhlášení "na dálku")

Diskuze ⇓

Pro přidávání diskuzních příspěvků je třeba se nejprve přihlásit.

Vypisuje se 20 z celkem 4358 příspěvků|⇐ 1 ... 215 216 217 218

Mydrim - 7. ledna 2007 19:28
Mydrim

Mám predložiť vypracovaný projekt, alebo to ponúknem inému klientovi?:)
:)

Mydrim - 7. ledna 2007 19:17
Mydrim

větvička 7. ledna 2007 19:13

Ach no tak hore, preboha, bude ten text...

A hmm..prečo "no vubec"? No tak! Je to predsa dobrý nápad, tak ma niekto podporte!:)

větvička - 7. ledna 2007 19:13
větvička

Mydrim 7. ledna 2007 19:02

Tamagochi ? no vubec ! .i

bezici text ? no mi to prijde zbytecne, stejne vetsina lidi ndoscrolluje stranku az nakonec ....
!! Homosexuals are GAY !! | Senior internet discussion expert user *****

Mydrim - 7. ledna 2007 19:05
Mydrim

No tak ja som dnes zase raz začal robiť ďalší skin, tentokrát to už bude úplne vymakané a raz aj dokončené:)

Tak najprv sa chcem opýtať(možno hlúpo), že či je mriežka pre ukladanie objektov v stránke rovnaká, ako mriežka v obrázku. Resp. či dôjde k posunutiu, ak chcem napr. napájať objekty na pozadie v konkrétnom pixeli.

Ďalej som dostal menej a viac šialené nápady, ako z Bonusu spraviť aspoň nejaký bonus. Začnime zvoľna- taký ten bežiaci text v úzkom riadku na bottome, kam by si Bonusoví písali inzerciu, alebo priblblé pozdravy, alebo tak. Poslal by som text, možno by ho niekto schválil a potom sa zaradil medzi texty odoslané v určitom časovom intervale, ktoré by sa náhodne(alebo nie) zobrazovali.

No a teraz k tomu šialenému viac. Neviem, ako je na tom aragorn s volným miestom na serveri, ale tak, keď tu napr. hosťujeme obrázky.... Proste, čo keby sa na aragorn implementovala jednoduchá browser based hra? (Hmm, zdá sa mi, neviemprečo, že teraz z publika vyšlahla salva smiechu, ostatní krútili hlavou a niektorí dokonca odišli)
No tak, čo sa týka konkrétnejšej vízie:), tak napr., ja som celkom dosť fascinovaný fenoménom Tamagochi a Pokémonov (už odišli úplne všetci poslucháči:)... Tak klasicky, Bonusoví by dostali nejakého typa, pri ktorom bude možné klikať na "kŕmiť" a tak, mal by nejaké tie tri vlastnosti, blabla... No a mohol by fightovať s ostatnými, dostával by expy, leveloval... Všetko cez jednoduché mechanizmy.
Ako si to preberám, aj keď o programovaní nemám šajnu, až také zložité mi to nepríde... Ale tak, najprv sa toho vôbec niekto chyťte (apophis?:), prosím, a normálne to je, podľa mňa, reálne.

apophis - 5. ledna 2007 17:15
apophis

Edwin3 5. ledna 2007 17:04
maximálně v lepšejší rychlosti a v lepšejším všem okolo, co není vidět, ale cítit... nesmrdí to tu jako ČH (Černá Hora? Český Hosting?) ale dost možná chvilku bude trvat aktualizace databáze... tudíž... kdyby se pak ztratili některé příspěvky a podobně... nedivte se a nevěšte hlavu...
Jsem obludný fantazák, jenž z temnoty svého doupěte leze kam se mu zachce a kdy se mu zachce.

Edwin3 - 5. ledna 2007 17:04
Edwin3

Aragorn se stehuje na novejsi hustejsi rychlejsi a metalovejsi hosting. Zmenu byste nemeli nijak negativne pocitit :)

hartal - 31. prosince 2006 13:34
hartal

Lidi já na to upo zapoměl. Můj poslední vzkaz byl že bych rád rubričku download a už nefim kdo se ptal esli statickou stránku nebo že bychom tam mohli dávat svoje soubory. Mno tak myslím že by stačilo, kdyby byla statická...a my bychom mohli třeba jen doporučit adminům co by mohli dodat
Chci zpátky Aragorn. Ale Aragorn! Ne aragorn...

Griffík - 31. prosince 2006 11:55
Griffík

mám prosbu na sekci článku. když si dám že zobrazit určitou sekci tak tam mám z 5 stránek jen dve. když kliknu ale na dvojku zase je to neserazene a je to jako kdyz kliknu na dvojku se vsemi sekcemi.

ixiik - 28. prosince 2006 21:33
ixiik

větvička 28. prosince 2006 09:42
Mno:D tak sem to zrovna nemyslel, ale...proč ne? :D
Byl jsem na AraLARPu I, II, ... IX, AraPaintBallu I a II, , Castle LARPu II, III, PragoConu 2007, 2008, 2009, CONVENTIcONu 2009, účastnil se akce AraSponzoring Zoo, těším se na NAL :). Jo - Žiju Aragornem, no a?

hater - 28. prosince 2006 17:56
hater

apophis 28. prosince 2006 17:06
a nestacil by proste odkaz na ceskou wiki ;-) tak se to da psat taky a tam uz neco malo je ;-) ale urcite je to vice nez nic

apophis - 28. prosince 2006 17:06
apophis

Ad hlavní menu => přidání sekce Doplňků a spol. pro DrD ...

jak řekl Éd: kopírka, a další věci

Ale můj nápad asi tak měsíc starý, který jsem i stihl chvilku řešit s několika autory: Světy a Novinky do RPG...

udělat sekci, která by vypadala tak trochu jako nějaká Wiki... (kdo ví, pomlčí, kdo ne, ať si to zjistí) a v tom udělat veeeelkéééj seznam možnejch světů, doplŇků a spol. nejen upgrady a další kouzla, artefakty a tak, ale i světy, pravidla v nich, historie, a další... se správci světů, kteří by vytvářely pevně daná, provázatelná fakta, na nichž by se pak stavělo dál a dál... příběhy, ságy, báje a mýty, kontinenty světů a tak dále...

uznávám, možná moc megalomanské, ale pokud by se to udělalo dostatečně inteligentním způsobem, mohlo by z toho i něco časem být.
Jsem obludný fantazák, jenž z temnoty svého doupěte leze kam se mu zachce a kdy se mu zachce.

větvička - 28. prosince 2006 09:42
větvička

ixiik 28. prosince 2006 09:32
Pizza jako erotická pomucka ? ehm .p
!! Homosexuals are GAY !! | Senior internet discussion expert user *****

ixiik - 28. prosince 2006 09:32
ixiik

Edwin3 26. prosince 2006 00:03
Hmm erotické pomůcky? Pizza? Dvd? To vůbec nezní špatně :) zapracuj na tom :)
Byl jsem na AraLARPu I, II, ... IX, AraPaintBallu I a II, , Castle LARPu II, III, PragoConu 2007, 2008, 2009, CONVENTIcONu 2009, účastnil se akce AraSponzoring Zoo, těším se na NAL :). Jo - Žiju Aragornem, no a?

Edwin3 - 26. prosince 2006 00:03
Edwin3

agarwaen 25. prosince 2006 23:22
od toho tu je drd.cz a podobne weby.
Kdyby se to tu vytvorilo, tak by se zde stejne akorat objevovaly kradene veci ze zmineneho linku.

Pak bychom tu mohli prodavat eroticke pomucky, rozvazet pizzu do pul hodiny a pujcovat DVDcka. A nakonec by se z toho stalo rpgplanet.

hater - 25. prosince 2006 23:59
hater

Dart 25. prosince 2006 23:52
nebo se da zalozit diskuze, kam se tyhle veci daji hazet ;-) jinak v tech clancich toho az tolik zajimaveho neni.

Dart - 25. prosince 2006 23:52
Dart

hater 25. prosince 2006 23:26

Hehe, ty by si tusim vsetko riesil rubrikou v clankoch :)

Btw: Mat vsetko pod jednou "strechou" tiez nie je az tak odveci. Ked si vezmete do uvahy, kolko materialov tu je len tak rozhadzanych. Do sekcii clankov zrovna moc nechodim a podla kolegu Hatera su tam pri docela zaujimave veci :)

hater - 25. prosince 2006 23:26
hater

agarwaen 25. prosince 2006 23:22
tohle ja bych resil rubrikou v clancich ;-) tam se daji posilat postavy, tak proc ne artefakty nebo rasy nebo popisy kralovstvi ci cokoli jine

agarwaen - 25. prosince 2006 23:22
agarwaen

Já mam takovej dobrej nápad. Co se na Aragornu v hlavním menu objevila ikona s nápisem kniha drd (nebo jinak). V ní by byly dále odkazy na monstra,zbraně,zbroje,kouzla nebo pravidla (nové rasy,povolání.).Zde by mohli lidé psát příspěvky které by se odeslali adminům ke schválení. Tak by se z Aragorna stal nejen herní server ale i databáze drd. Tím by jsme předčily Abarin,Andor a jiné.

Ale je to jen můj nápad a záleží na adminech co rozhodnou.
http://bandzone.cz/zixi

Vypisuje se 20 z celkem 4358 příspěvků|⇐ 1 ... 215 216 217 218

↑ navigace

Záložková navigace

Galéria (fantasy)
Resize (tmavý)
Light (světlý)