Aragorn vývoj (100 stran zpět) | Diskuze - Aragorn.cz

Diskuze

Aragorn vývoj

Správci:Buri the Great, Amunak, ixiik
Popis:Chybí vám něco na Aragornu? Máte dobrý nápad? Sem s tím, ať víme co byste si přáli.
registrovaní uživatelé mají právo číst i zapisovat
neregistrovaní mohou jen číst
diskuze je odemčená
Anketa:
Další změny na Aragornu by značně usnadnilo osekání mrtvých sekcí Galerie a Články, přijde vám to jako hodně šílený nápad?
Sekce smazat! Nikdo tam nechodí a stará díla nikoho nezajímají. Všechno úsilí nechť se věnuje novému vývoji!3
Archivovat (tak aby k dílům stále byl přístup)! Možná tam teď nikdo nepřispívá, ale to neznamená že by stará díla neměla hodnotu.23
Ponechat a nedotýkat se! Co si to dovolujete, šahat na pradávné texty a malby?!1
27 celkem
Nástěnka:
Nepište sem blbosti. Když si myslíte, že máte dobrý nápad, zeptejte se i jiných, zda jim to příjde jako vychytávka a pak to teprve pište sem.

Nápady budu dávat na nástěnku. V "Nápady k diskuzi" budou věci o kterých si nejsme jisti, zda jsou až tak in, ale můžete je obhájit, vyjádřit se zda ano, nebo ne, zda je chcete, nebo ne.

Nápady, které budou zapracovány:

- Jiné (větší) rozměry / datové omezení ikonek (avatarů) + větší komfort při nastavení

Nápady k diskuzi:

- Galerii a články nějak zaarchivovat (možná i mimo hlavní web Aragornu) a sekcí se zbavit (usnadnilo by to další úpravy Aragornu) - hlasujte v anketě!

Zamítnuté nápady:

(archiv)

Zapracované nápady:

(archiv)
- Smajlíci v diskuzích (implementováno díky podpoře emoji 😊)
- Korektně implementované odesílání mailů + pěkné šablony
- Lepší zapamatování přihlášení (dlouhodobé s možností odhlášení "na dálku")

Diskuze ⇓

Pro přidávání diskuzních příspěvků je třeba se nejprve přihlásit.

Vypisuje se 20 z celkem 4358 příspěvků|⇐ 1 ... 98 99 100 101 102 103 104 ... 218 ⇒|

agarwaen - 9. března 2009 14:34
agarwaen

Lucky;) 9. března 2009 14:32

Tak prostě použij náhled příspěvku a dvakrát si to po sobě přečti.
http://bandzone.cz/zixi

Lucky;) - 9. března 2009 14:32
Lucky;)

agarwaen 9. března 2009 14:30
to je rada jak z nosu, to bude opravdu vypadat úžasně, pod sebou dva takřka identický příspěvky, jeden z chybama a jeden bez nich (nebo alespoň s menším počtem)
3 křížky

agarwaen - 9. března 2009 14:30
agarwaen

Lucky;) 9. března 2009 14:27

Tak napiš v druhym příspěvku opravu ne?
http://bandzone.cz/zixi

Lucky;) - 9. března 2009 14:30
Lucky;)

apophis 9. března 2009 14:28
fajn, ne, ale řekni pravdu "ne, protože to nechci dělat, ne proto, že bych měl racionální důvod" :)
3 křížky

apophis - 9. března 2009 14:28
apophis

Lucky;) 9. března 2009 14:27

tak jinak: NE. tečka.
Jsem obludný fantazák, jenž z temnoty svého doupěte leze kam se mu zachce a kdy se mu zachce.

Lucky;) - 9. března 2009 14:27
Lucky;)

apophis 9. března 2009 14:25
ale furt to vaše pokud... všude jinde tohle funguje vcelku obstojně, lidi nejsou tupci a když dneska chci někomu timhle stylem dělat naschvály, tak ten svuj příspěvek prostě smažu (vuz běžně probíhající "fórky" na toto téma v hlavním fóru)
3 křížky

apophis - 9. března 2009 14:25
apophis

Lucky;) 9. března 2009 14:06

zpětná editace je na pytel, pokud někdo reaguje na nějaký příspěvek a ten dotyčný tam třeba uvedl něco, co pak opraví (změní) na jiné :P
Jsem obludný fantazák, jenž z temnoty svého doupěte leze kam se mu zachce a kdy se mu zachce.

Lucky;) - 9. března 2009 14:06
Lucky;)

a znovu si musim postesknout, že nechcete editaci, příklad za všechny - merde merde, poslední příspěvek, samá chyba, já jsem správce a nic s tim neudělám, resp. udělat s tím můžu, ale buď tak, že to najednou bude vypadat, jako bych to psal já (nechci ireasovi upřít autorská práva), nebo mu to budu opravená složitě přeposílat poštou... no nebylo by jediné tlačítko edit elegenatním řešením? mno nic...
3 křížky

ixiik - 6. března 2009 10:02
ixiik

Galad 5. března 2009 17:29
Neplánuje se ... pokud vím.
Byl jsem na AraLARPu I, II, ... IX, AraPaintBallu I a II, , Castle LARPu II, III, PragoConu 2007, 2008, 2009, CONVENTIcONu 2009, účastnil se akce AraSponzoring Zoo, těším se na NAL :). Jo - Žiju Aragornem, no a?

Buri the Great - 5. března 2009 22:01
Buri the Great

anuvin 5. března 2009 21:59
"už celkem starýho... na trhu něco přes rok"

Já mám mobil z roku 2003, to je trošku rozdíl, než on překouše celý arag.
http://napady.aragorn.cz

anuvin - 5. března 2009 21:59
anuvin

Voju 4. března 2009 19:35
Ehm... mam sonny ericsona... už celkem starýho... na trhu něco přes rok

A nemam žádnej problém, sem rád že mam veprostřed záložky a uplně dole přihlašovací políčko, stejně tak poštolku si bez problémů přečtu... a chat se mi zobrazuje naprosto real se všema barvaama a možnostma ;)
Why does humanity deserve to survive? Maybe you don't. - Sharon "Athena" Agathon

Galad - 5. března 2009 17:29
Galad

ixiik 5. března 2009 09:11
A ta PDA verze bude???

Flipy - 5. března 2009 13:34
Flipy

Jop... no... škoda.. co naplat... budu hold spoilerovat dál... :D
Pamatujte, že amatéři postavili Noemovu Archu, profesionálové Titanic.

ixiik - 5. března 2009 09:11
ixiik

Flipy 4. března 2009 23:53
Galad 5. března 2009 07:36
To by se využilo maximálně v diskuze na témata knih, seriálů a filmů. Takových diskuzí e tu relativně málo. Navíc vezmu li v potaz, že je málo takových diskuzí a v těch málo diskuzích by se sem tam použillo skrytí spoileru, tak mi vychází že pro aragorn je to nepotřebné. Tohle se využívá na webech které jsou specializované na seriály, či jiné věci kde se mohou oběvovat spoilery. To my nejsme.
Byl jsem na AraLARPu I, II, ... IX, AraPaintBallu I a II, , Castle LARPu II, III, PragoConu 2007, 2008, 2009, CONVENTIcONu 2009, účastnil se akce AraSponzoring Zoo, těším se na NAL :). Jo - Žiju Aragornem, no a?

Galad - 5. března 2009 07:36
Galad

Flipy 4. března 2009 23:53
Myslíš něco, jako odkaz: "Zde jsou skryté informace. Uživatel zadal popis: Jak to zkončí. Pro zobrazení klikněte sem." Mno, mohlo by to bejt zajímavý. Ale nevím, jak moc by se to používalo

Voju 4. března 2009 19:35
Jsem rozhodně pro Mobil/PDA verzi. Ale prosil bych, aby v ní nebyla použita java. Spousta strojů javu nemá. Já když spustím araga na PDA, jsem rád že někde na konci najdu políčka pro přihlášení. O tom aby se rozjely záložky ani nemluvím. Kdyby se nedělala PDA verze, mohla by bejt aspoň verze bej Javy a Ajaxu. A na hlavní stránce by byl odkaz zakáza javu. Potom by se načetl jednodužší design. Na chatu by se muselo refr. ručně a záložky by byly zobrazeny jako ve skinu "RE:Size by apophis". Mohlo by pls být něco podobného v další verzi araga?

Flipy - 4. března 2009 23:53
Flipy

pavel 4. března 2009 15:43
když se lidi na nějakých stránkách baví... dejme tomu o nějakém aktuálním seriálu... tak se občas stává, že pár jedincům se podaří do svých příspěvků zmínit věci, co se mají udát v následný kapitole...
proto by možná neškodilo tyhle "pohledy do budoucnosti" mít možnost skrýt pod nějaký odkaz na zobrazení příspěvku.
... aby si lidi co dbají tomu, aby jim nikdo nezkazil onen prožitek při následným čtení (sledování televize... a pod). Protože se sem tam stává, že navenek nenápadnej příspěvek ti odhalí hlavní zápletku, a to si se k tomu ani nedostal...
na nějakejch webech to funguje celekem dobře.
Pamatujte, že amatéři postavili Noemovu Archu, profesionálové Titanic.

Voju - 4. března 2009 19:35
Voju

větvička 4. března 2009 19:03
neřekl bych ;) .. má G900 je třičtvrtě roku na trhu a neřekl bych že má malej displej :D ..

spíše mi jde o systém zapisování .. nejdřív logo, pak obsah stránky, poté záložky apod a nakonec profil .. myslim že by nebyl zas takový problém to přeházet aby se změnila preference pořadí.

Lucky;) - 4. března 2009 19:27
Lucky;)

větvička 4. března 2009 19:03
Jak jsem psal níže, prostě ani na PDA s velkym displejem a dotykáčem nedosáhneš kvalit compu, Samozřejmě, některý stránky jsou lepší, jiný horší. Každopádně bych to neřešil... Resp., možná kdyby se programátoři nudili, mohli by zkusit udělat třeba mobilní verzi pro poštolku či chat. Ale jak si řek, spíš je to škoda času, protože využití bude minimální.

Grom 4. března 2009 19:04
nechápu, co myslíš tím "maj si pořídit pořádnej web."
3 křížky

Grom - 4. března 2009 19:04
Grom

Kašlat na mobilisty, maj si pořídit pořádnej web.
Neodsuzujte masturbaci! Je to SEX s tím, koho máte nejraději.

větvička - 4. března 2009 19:03
větvička

Jde o to že mobilní komunita je pro aragorn celkem nezajímavá :) I kdyby se udělala nějaká PDA verze, tak stejně bude přístupů přes mobil minimum. Navíc novější zařízení s větším displejem bez problémů sešrotují jakoukoliv stránku.
!! Homosexuals are GAY !! | Senior internet discussion expert user *****

Vypisuje se 20 z celkem 4358 příspěvků|⇐ 1 ... 98 99 100 101 102 103 104 ... 218 ⇒|

↑ navigace

Záložková navigace

Galéria (fantasy)
Resize (tmavý)
Light (světlý)